2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar artık kontröle gitmeyi bile korkuyorum bakıcak söylicek sancın var diye yatırır diyebirde bende ilk haftalardan ağrım olduğu için sanki alıştım bu ağrılara

Aynısı oluyor bende de saniyelik acı girip çıkıyor bebeğin kafası oradaydı ben kanala girmeye çalıştığını düşünüyorum pazartesi soracağım doktora bakalim

Ozaman bebişin pozisyonu ile ilgili sanırım yada dönmeye mi çalışıyor anlamadım bildiğin canım acıyor
Kuzum bence ya dönüyor ya da idrsr yolu enfeksiyonu da yapıyor arada ya da bebeğin kilosu ilerledikçe ve dönme yapınca çok o sızlama batma hissi oluyor bende içi bi gidiyor insanın

Kızlar artık kontröle gitmeyi bile korkuyorum bakıcak söylicek sancın var diye yatırır diyebirde bende ilk haftalardan ağrım olduğu için sanki alıştım bu ağrılara
Kötüyü düşünme kuzum hep olumlu git kontrole ne olacağı kimsenin belli değil erken geç herkes bi bilinmez de

Anladım canım demekki pozisyondan oluyor cuma anlayacağız artık

Aynısı oluyor bende de saniyelik acı girip çıkıyor bebeğin kafası oradaydı ben kanala girmeye çalıştığını düşünüyorum pazartesi soracağım doktora bakalim
Bende cuma soracağım bakalım ne diyecek doktorlar yazarsın aynı şeyi mi diyecekler merak ettim

Kötüyü düşünme kuzum hep olumlu git kontrole ne olacağı kimsenin belli değil erken geç herkes bi bilinmez de
Mesela ben nst çok erkenden başladım girmeye hiç umrumda olmazdı uzanarken ama şimdi korkarak giricem.Allahım yardım et bizlere

B

Benimki bir yan dönüyor bir baş aşağı baş aşağı dönünce sol böbreğimi yumrukluyor yan dönünce sol böbreğimi tekmeliyor ne alıp veremediğin var çocuuuumm al çek kopar senin olsun
Hahah senin ki böbreğine göz koymuş benim kiz her gun başka yerde sanırım artik doğum tamamen şansa sancım başladığında nerde olacağına bağlı

Kuzum bence ya dönüyor ya da idrsr yolu enfeksiyonu da yapıyor arada ya da bebeğin kilosu ilerledikçe ve dönme yapınca çok o sızlama batma hissi oluyor bende içi bi gidiyor insanın
İdrar yolu enfeksiyonumda vardı iki hafta önce idrar testinde çıktı ilaç verdi doktor sabah akşam içtim kaç gündür günde 10 tane ilaç içiyorum nerdeyse bıraktım onu içmeyi bu sabah evet kuzum dediğin gibi ayy diye bir ses çıkıyor istemsiz

Kuzum senin ağrın hep var dediğin gibi ama kasılma durumun nasıl sen kasılma ile ağrıyı karıştırırım anlamam diye mi korkuyorsun

Kızlar ben vinelac vitamin içiyordum bitti. Sizler halaa vitamin folikasit karışımı hap içiyormusunuz, sgk ödemıyor almıyım dıyorum. Onun yerine son ay enfeksıyon için cranberry hapı aldırım dıyorum

Kuzum senin ağrın hep var dediğin gibi ama kasılma durumun nasıl sen kasılma ile ağrıyı karıştırırım anlamam diye mi korkuyorsun
Karıştırırım diye korkuyorum gerçi geçen defa kızlardan biri dedi kesinlikle anlarsın diye kasılmanı öyle olmadı şükür hep çektiğim ağrılar bende şimdilik çalıştığım kadar dinleniyorum

Yok kuzum hiç kötüyü düşünme olmayan şey içinde stres yapma evet insan bi panik yapıyor ama kapat gözünü miniginin kalbinin sesiyle huzur bul

Aynen kuzum idrar yolu da olabilir o yüzden doktoruna dersin devam ederse yine test ister belki

İdrar yoluna doğru tam olarak o iğne batması hissi oluyor bende de hatta yeni tahlil verdim enf. Yok kontrolüm vardı cuma günü doktor çatı ağrısı dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…