2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yok kuzum hiç kötüyü düşünme olmayan şey içinde stres yapma evet insan bi panik yapıyor ama kapat gözünü miniginin kalbinin sesiyle huzur bul
Aynen öyle kuzum işte ilk olunca insan bir panik oluyor umarım cuma günü doktor doğumu konuşur bizimle en sonuncu defa dedi şubatın başında konuşucam sizinle

Ben hala vinelac devam

Tansiyon yine 14/10 yani yarın hastaneden çıkarsalar ben evde napıcam bu tansiyonla parol serum almak için hastaneye git gel mi yapıcam konuşucam yarın mutlaka doktorlar alfamed bi işe yaramıyor parol bağladılar yine aynı anlık iyi geliyor sadece

Kızlar ya son kontrolde dr dedi ki hareket etmezse bişeyler ye yan yat 1-2 saat içinde 8-10 kere hareket etmezse hastaneye gel. Bebek bugün çok durgun. Oysa tüm gün evde dinlendim. Normal performansında tepinmiypr. Arada hafif hissediyorum hareketlerini ama öyle güçlü 8-10 kere değil. Ne derece hareket bekliyorlar acaba?

Kuzum çok da pahalı bir de ya geceliği 5 bin ne demek hay Allah ya

Abooo bu makat pozisyon nasıl zor böyle ya oydu oydu vajinami nasıl aciyor sanki öyle yaptıkça ses geliyor ordan yada ben psikolojik olarak öyle hissediyorum bu kızın acil dönmesi lazımmmm
Allah Allah neyin sesi ki yahu çok komik ama gerçekten makat pozisyon çok zor bence de. Benimki de adeta oyuyordu orayı ya

ay çok sinirlendim binaya yeni taşınanlar zırt pırt benim zilime basıyorlar zaten hareket edemiyorum doğru düzgün uyardım da kendi zilinizi söyleyin diye hala aynı hikaye

Kuzum çok da pahalı bir de ya geceliği 5 bin ne demek hay Allah ya
Kuzum çok şükür özel sağlık geçiyor biz kuruş bile vermedik ama yine de Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum burada bi yaşlı teyze vardı biz yatış yaparken anjiyo olması lazım 3 gece yarmadı lazım çok da yaşlı kızları paramız yok anne diyip yatışı iptal ettirdiler teyzem de Allahım yardımcısı olsun ölücüm mi diye ağladı kızları da teyzeye bağrıyor yaşlı anlamıyor onlarda iyice bağırdılar çok üzülmüştüm çok dua ettim orada teyzeye

ay çok sinirlendim binaya yeni taşınanlar zırt pırt benim zilime basıyorlar zaten hareket edemiyorum doğru düzgün uyardım da kendi zilinizi söyleyin diye hala aynı hikaye
En sinir durum zırt pırt o zil çalar zor bela kalkıp gidiyoruz zaten onda da bi işkence olayın bizle alakası yok

Ahh anladım kuzum ödemiyor olmana çok sevindim. Ben de diyorum ona para mı dayanır yani çok pahalı gerçekten.. teyzeye de ayrı üzüldüm

Kuzum bence hafif de olsa hissediyorsan hareket vardır diye düşünüyorum

Sade soda iç sol yanına doğru eğimli otur veya uzan canım, baya hareketleniyor o zaman ben öyle yaptım az önce şu an maşallah durmak bilmiyor çok şükür

Ahh anladım kuzum ödemiyor olmana çok sevindim. Ben de diyorum ona para mı dayanır yani çok pahalı gerçekten.. teyzeye de ayrı üzüldüm
Cidden çok pahalı Ocak ayıncan önce kaldığımda 3000 tl di zamla 5000 olmuş

En sinir durum zırt pırt o zil çalar zor bela kalkıp gidiyoruz zaten onda da bi işkence olayın bizle alakası yok
zaten ishalim bebeğin hıçkırıklarını resmen vajinamın orda hissediyorum sağ bacağım arada kalkmıyor oturmak yatmak kalkmak zulüm bi de milletin misafirine kapı açıyorum bu halimle

Özel sağlık nasıl oluyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…