- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.716
- 63
Deniyorum hemenSade soda iç sol yanına doğru eğimli otur veya uzan canım, baya hareketleniyor o zaman ben öyle yaptım az önce şu an maşallah durmak bilmiyor çok şükür
İnşallah canım valla doktoru da rahatsız etmek istemedim bu saatte ama endişe ettimKuzum bence hafif de olsa hissediyorsan hareket vardır diye düşünüyorum
Haklısın kuzum.. hadi inşallah gönlünce olsun canımAynen öyle kuzum işte ilk olunca insan bir panik oluyor umarım cuma günü doktor doğumu konuşur bizimle en sonuncu defa dedi şubatın başında konuşucam sizinle
Yok artık delirmiyor muyum yani o ses gerçekten var mıKıkırdak sesi gibi demi kuzu ses
Kuzum hastanede yatışı özel sigorta karşılamıyor dimi o açıdan da çok zor ya rabbim yardımcınız olsun aslında doğum olana kadar hastanede kalman en iyisi evde nasıl oksijen falan alıcaksın oda var zor nefes alıyorsunTansiyon yine 14/10 yani yarın hastaneden çıkarsalar ben evde napıcam bu tansiyonla parol serum almak için hastaneye git gel mi yapıcam konuşucam yarın mutlaka doktorlar alfamed bi işe yaramıyor parol bağladılar yine aynı anlık iyi geliyor sadece
13. Haftadayım canım bugün kahverengi lekelenmeyle Dr uma gittim plesenta rahim ağzında dedi o sebeple olmuş bol yatış ve progesteron başladı umarım yukarı çıkarİnşallah, kaçıncı haftadasiniz?
İnşallah.. ben 20. Haftamda öğrendim. O iki hafta sık sık dinlendim, ağır kaldırmadim, ilişki yasaktı. Çok şükür sonrasında çıkmıştı benim de. Haftan Cok erken çıkma ihtimali yüksek. Burda 30 kusur haftadan sonra çıktı bir arkadaşımızın, umut var yani13. Haftadayım canım bugün kahverengi lekelenmeyle Dr uma gittim plesenta rahim ağzında dedi o sebeple olmuş bol yatış ve progesteron başladı umarım yukarı çıkar
İnşallah canımİnşallah.. ben 20. Haftamda öğrendim. O iki hafta sık sık dinlendim, ağır kaldırmadim, ilişki yasaktı. Çok şükür sonrasında çıkmıştı benim de. Haftan Cok erken çıkma ihtimali yüksek. Burda 30 kusur haftadan sonra çıktı bir arkadaşımızın, umut var yani
Çok uzun zamandır haşır neşirim bu sesle eminim kıkırdak sesi gibi yumuşak ama güçlüYok artık delirmiyor muyum yani o ses gerçekten var mıbu kadar iyi tarif edilebilirdi ben nasıl tarif edeceğimi bile bilememistim
Evet olmuştu lekelenmeyle gittim zaten, ilk devlet hastanesine gittim nedenini söylemedi bir şey yok dedi gönderdi. Aradan 3 gün sonra baya şiddetli bir kanamam olduİnşallah canımsende lekelenme olmuş muydu ?
Kuzum benim sigortam şükür yatışı ayakta tedavi şuana kadar her şeyimi karşıladı çok şükür diyorum yoksa imkansız yani4 gece de 20 binlik olmuştuk zaten karşılamasaydıKuzum hastanede yatışı özel sigorta karşılamıyor dimi o açıdan da çok zor ya rabbim yardımcınız olsun aslında doğum olana kadar hastanede kalman en iyisi evde nasıl oksijen falan alıcaksın oda var zor nefes alıyorsun
Bende duyuyorum ama psikolojiktir falan diye düşünüyordum senden güç alarak emin oldumKız yok ciddiyim kıkırdak oynar gibi ses geliyor
Yorumun için çok teşekkür ederim canım iyi olmana sevindim biraz moral oldu banada umarım benimde süreç olumlu ilerlerEvet olmuştu lekelenmeyle gittim zaten, ilk devlet hastanesine gittim nedenini söylemedi bir şey yok dedi gönderdi. Aradan 3 gün sonra baya şiddetli bir kanamam olduaşırı korkmuştum. Hatırlamak bile istemiyorum o günleri gerçekten. O gün kendi doktoruma gidince öğrendim nedenini ve progestan, adını unuttuğum bir iğne vs vermişti. Kanamam durdu şükür. İki hafta sonra progestani bıraktırdı doktor ve yeniden lekelenme yaşadım. Sonra yeniden kullandım birkaç hafta ve bıraktım. Şimdi bir şey kullanmıyorum şükür plesenta olması gerektiği yerde.
Çok şükür o zaman kuzum çok sevindim sizin adınızaKuzum benim sigortam şükür yatışı ayakta tedavi şuana kadar her şeyimi karşıladı çok şükür diyorum yoksa imkansız yani4 gece de 20 binlik olmuştuk zaten karşılamasaydıyarın doktora diyeceğim evde yine yükselirse tansiyon ben ne yapıcam gerçi eve gönderir mi yarın ne diyecek bilmiyorum ama bebek 100 gr aldıysa eve gönderebilir ya da hastalığım geçmediği için 1 gece daha kal der belki diyor eşim. Gerçi 1 hafta daha kalsam zaten 34 olmuş oluyorum direk buradan doğuma bağlayalım bu işi herkesin gönlü olsun
Kuzum saniyelik bi kasılma hissediyorum sadeceKuzum çok yükselmiş yadoktor bişey dedi mi nst icin? Sen nasıl hissediyorsun kuzum bu kadar yüksek sancida yerinde zor durursun normalde
Canım nasıl oldun iyi misin ?
Dualarımız seninle kuzum, sancı kaç çıkıyor peki, iyi olacaksın bence enfeksiyon tetikledi canım. Stres yapma sakın iyi olacaksın.Kuzum saniyelik bi kasılma hissediyorum sadece
Kızlar doktor nst sonuçlarında problem görmüyor çok şükür. Çok sevindim. Saniyelik yükselişler oluyor ama onlar normal diyorlar. İnşallah aksi bir durum olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin
Fayda görürsün inşallahDeniyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?