2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Allah Allah neyin sesi ki yahu çok komik ama gerçekten makat pozisyon çok zor bence de. Benimki de adeta oyuyordu orayı ya
Kuzum aynı B Buddy x söylediği gibi kıkırdak sesi böyle kitlama sesi değişik bişey yada ikimizde delirdik evet ya çocuk ayağını oynayatacak diye korkuyorum şaka gibi

Kuzum hastanede yatışı özel sigorta karşılamıyor dimi o açıdan da çok zor ya rabbim yardımcınız olsun aslında doğum olana kadar hastanede kalman en iyisi evde nasıl oksijen falan alıcaksın oda var zor nefes alıyorsun

13. Haftadayım canım bugün kahverengi lekelenmeyle Dr uma gittim plesenta rahim ağzında dedi o sebeple olmuş bol yatış ve progesteron başladı umarım yukarı çıkar
İnşallah.. ben 20. Haftamda öğrendim. O iki hafta sık sık dinlendim, ağır kaldırmadim, ilişki yasaktı. Çok şükür sonrasında çıkmıştı benim de. Haftan Cok erken çıkma ihtimali yüksek. Burda 30 kusur haftadan sonra çıktı bir arkadaşımızın, umut var yani

İnşallah canım sende lekelenme olmuş muydu ?

İnşallah canım sende lekelenme olmuş muydu ?
Evet olmuştu lekelenmeyle gittim zaten, ilk devlet hastanesine gittim nedenini söylemedi bir şey yok dedi gönderdi. Aradan 3 gün sonra baya şiddetli bir kanamam oldu aşırı korkmuştum. Hatırlamak bile istemiyorum o günleri gerçekten. O gün kendi doktoruma gidince öğrendim nedenini ve progestan, adını unuttuğum bir iğne vs vermişti. Kanamam durdu şükür. İki hafta sonra progestani bıraktırdı doktor ve yeniden lekelenme yaşadım. Sonra yeniden kullandım birkaç hafta ve bıraktım. Şimdi bir şey kullanmıyorum şükür plesenta olması gerektiği yerde.

Kuzum benim sigortam şükür yatışı ayakta tedavi şuana kadar her şeyimi karşıladı çok şükür diyorum yoksa imkansız yani4 gece de 20 binlik olmuştuk zaten karşılamasaydı yarın doktora diyeceğim evde yine yükselirse tansiyon ben ne yapıcam gerçi eve gönderir mi yarın ne diyecek bilmiyorum ama bebek 100 gr aldıysa eve gönderebilir ya da hastalığım geçmediği için 1 gece daha kal der belki diyor eşim. Gerçi 1 hafta daha kalsam zaten 34 olmuş oluyorum direk buradan doğuma bağlayalım bu işi herkesin gönlü olsun

Yorumun için çok teşekkür ederim canım iyi olmana sevindim biraz moral oldu banada umarım benimde süreç olumlu ilerler

Reactions: The
Çok şükür o zaman kuzum çok sevindim sizin adınıza hahah sen bu işi doğuma bağlarsın kuzum valla evde kötü olma riskine girme hiç en azından yemeğin falan da sana uygun geliyor tansiyon için özellikle sıkı takip lazım sen kendin de soyle ben kalmak istiyorum diye

Kuzum çok yükselmiş ya doktor bişey dedi mi nst icin? Sen nasıl hissediyorsun kuzum bu kadar yüksek sancida yerinde zor durursun normalde
Kuzum saniyelik bi kasılma hissediyorum sadece

Canım nasıl oldun iyi misin ?

Kızlar doktor nst sonuçlarında problem görmüyor çok şükür. Çok sevindim. Saniyelik yükselişler oluyor ama onlar normal diyorlar. İnşallah aksi bir durum olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin

Dualarımız seninle kuzum, sancı kaç çıkıyor peki, iyi olacaksın bence enfeksiyon tetikledi canım. Stres yapma sakın iyi olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…