- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Kuzum değişiyor birkaç kere 100 lere çıktı. Ama doktorun sorun yok demesi çok rahatlattı. Panik olmaya başladıkça sancılarım artmıştıDualarımız seninle kuzum, sancı kaç çıkıyor peki, iyi olacaksın bence enfeksiyon tetikledi canım. Stres yapma sakın iyi olacaksın.
Benim doktorum mide yanması için bana gaviscon şurup verdi. Çok zorda kalmadıkça içmek istemiyorum ama bazen mecbur kalıyor insan. Portakalda asit oranı yüksek bana doktor bal zencefil karıştırıp tüketebilirsin dedi. Süt içme mide ve bağırsak floranı bozar onun yerine yoğurt ayran tercih etsen daha iyi olur demişti.canım tek çözüm aç mideyemezsen ağrımaz bayılırım yemeğe ama korkudan lokma sayıyorum aksam 4 e aldım yemek saatimi azıcık leblebi salep bu kadar ondan sonra portakal çekiyor canım korkuyorum sabahları rahatça kahvaltı yapıyorum ama aksam önemli
Cnm ozmn bnde bırakıyım, cranbery aldrım son ay onu kullanim sabahları 1 gynoferon var bnde sadece bide magnezyumCanım ben şuan bitek gyno Ferro içiyorum geri kalan hepsini bıraktım
Kızlar ya son kontrolde dr dedi ki hareket etmezse bişeyler ye yan yat 1-2 saat içinde 8-10 kere hareket etmezse hastaneye gel. Bebek bugün çok durgun. Oysa tüm gün evde dinlendim. Normal performansında tepinmiypr. Arada hafif hissediyorum hareketlerini ama öyle güçlü 8-10 kere değil. Ne derece hareket bekliyorlar acaba?
Yeğenlerim soldaki lacivert olanı kullanıyorlar yeterli ve memnun yengem canım ama ben deneyimlemedim tabikiKızlar bu termoslardan hangisi sizce daha iyi, ilk oğlumdan kalan bir tane var su baştakıne benzıyor ama biraz akıtıyor oda e bebeğin ürünü gerçi ama çantada vs tasımaya hangisi daha iyi olur bilemedim, millet şu gri olanı övüyordu hep ama hacmi fazla diğerine göre ama ne bılem
Hareketlendi mi canımİnşallah canım valla doktoru da rahatsız etmek istemedim bu saatte ama endişe ettim
Canım her bebeğin rutini farklı oluyor sen zaten anormallik olduğunu hissedersin. Her zamanki gibi değilse doktora görünmek gerekir bence. Bir de hafta ilerledikçe uyku süreleri hareketleri vs değişiyor o rutine de bir zaman sonra alışıyorsun ama tuhaflık sezersen bence git doktora en azından bir suyuna bakılır. Benim suyum sınırın altında ben de bugün hareketsizlik sebebiyle doktora yazdım acilden gir nst baksınlar dedi akşam gittim daha az önce geldim eve. Nstde de çok hareketli değildi şekerli su serumu verildi hareket etsin diye yarım saat nst de 3 hareket zorla alabildik onda da ebe baya bir vurdu karnıma ama aldık çok şükür o yüzden eve gönderdi ama yine de doktorum yarın çağırdı su ölçümü için. Çok önemli suyu hiçbir şey olmasa bile için rahatlar dikkate almak gerekiyor bebek hareketlerini. Sona yaklaştık bence her sinyali dikkate almak gerekKızlar ya son kontrolde dr dedi ki hareket etmezse bişeyler ye yan yat 1-2 saat içinde 8-10 kere hareket etmezse hastaneye gel. Bebek bugün çok durgun. Oysa tüm gün evde dinlendim. Normal performansında tepinmiypr. Arada hafif hissediyorum hareketlerini ama öyle güçlü 8-10 kere değil. Ne derece hareket bekliyorlar acaba?
Benim ekstra ucunda da bi döküntü var anlayamadım o yüzden tedbir almaya çalışıyorumO siyah kısım mı, bende bugün farkettim canım, sütyen takmadım baktım birşey dökülüyor sonra farkettim, galiba o bölge kuru kalmış
Eyvahlar olsun herkes döküldü grupta bi okuyup üfleyinKızlar ben de yine hasta oluyorum ya burnum akmaya falan başladı. Ay bu ne biçim şey ya resmen sürekli hastayım. Bağışıklık denen şey kayboldu bende
Ya zaten ben oğlan hasta olunca diyorum, kesin bana da geçecek diye ki hiç yanıltmıyor ya.Eyvahlar olsun herkes döküldü grupta bi okuyup üfleyin
Ben de vinelac kullanıyorum canım yakın zamanda benim de bitti ama aldık emzirme döneminde de içeceğim. Bitince anneler için olan multivitamine geçerim diye düşünüyorumKızlar ben vinelac vitamin içiyordum bitti. Sizler halaa vitamin folikasit karışımı hap içiyormusunuz, sgk ödemıyor almıyım dıyorum. Onun yerine son ay enfeksıyon için cranberry hapı aldırım dıyorum
Büyük ihtimal isteyecek gbi duruyor bakalım göreceğizAynen kuzum idrar yolu da olabilir o yüzden doktoruna dersin devam ederse yine test ister belki
O da olabilir ama ben bebeğin baskı yaptığını düşünüyorum öyleymiş gibi acıdığında hareketli oluyor çünküİdrar yoluna doğru tam olarak o iğne batması hissi oluyor bende de hatta yeni tahlil verdim enf. Yok kontrolüm vardı cuma günü doktor çatı ağrısı dedi bana
Alfamed 4*1kullanıyorum tansiyonum özellikle 10 gündür 13 ün altında hep belki sende de sayıyo arttırabilir kuzum 6 saatte bir alıyorum benTansiyon yine 14/10 yani yarın hastaneden çıkarsalar ben evde napıcam bu tansiyonla parol serum almak için hastaneye git gel mi yapıcam konuşucam yarın mutlaka doktorlar alfamed bi işe yaramıyor parol bağladılar yine aynı anlık iyi geliyor sadece
Geçmiş olsun canım yarın daha iyi olursun umarım, ben de dayanamadım gittim hastaneye. Ne zaman ki gittim hastaneye çocuk kıpır kıpır başladıCanım her bebeğin rutini farklı oluyor sen zaten anormallik olduğunu hissedersin. Her zamanki gibi değilse doktora görünmek gerekir bence. Bir de hafta ilerledikçe uyku süreleri hareketleri vs değişiyor o rutine de bir zaman sonra alışıyorsun ama tuhaflık sezersen bence git doktora en azından bir suyuna bakılır. Benim suyum sınırın altında ben de bugün hareketsizlik sebebiyle doktora yazdım acilden gir nst baksınlar dedi akşam gittim daha az önce geldim eve. Nstde de çok hareketli değildi şekerli su serumu verildi hareket etsin diye yarım saat nst de 3 hareket zorla alabildik onda da ebe baya bir vurdu karnıma ama aldık çok şükür o yüzden eve gönderdi ama yine de doktorum yarın çağırdı su ölçümü için. Çok önemli suyu hiçbir şey olmasa bile için rahatlar dikkate almak gerekiyor bebek hareketlerini. Sona yaklaştık bence her sinyali dikkate almak gerek
Canım sakız dene bende çok işe yarıyor çiğne bir süre oturur pozisyonda gerçekten rahatlatıyor umarım sende de işe yararcanım tek çözüm aç mideyemezsen ağrımaz bayılırım yemeğe ama korkudan lokma sayıyorum aksam 4 e aldım yemek saatimi azıcık leblebi salep bu kadar ondan sonra portakal çekiyor canım korkuyorum sabahları rahatça kahvaltı yapıyorum ama aksam önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?