2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bu termoslardan hangisi sizce daha iyi, ilk oğlumdan kalan bir tane var su baştakıne benzıyor ama biraz akıtıyor oda e bebeğin ürünü gerçi ama çantada vs tasımaya hangisi daha iyi olur bilemedim, millet şu gri olanı övüyordu hep ama hacmi fazla diğerine göre ama ne bılem

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-30-22-39-19-432_com.solidict.ebebek.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2024-01-30-22-39-16-045_com.solidict.ebebek.webp
    18 KB · Görüntüleme: 76
Benim doktorum mide yanması için bana gaviscon şurup verdi. Çok zorda kalmadıkça içmek istemiyorum ama bazen mecbur kalıyor insan. Portakalda asit oranı yüksek bana doktor bal zencefil karıştırıp tüketebilirsin dedi. Süt içme mide ve bağırsak floranı bozar onun yerine yoğurt ayran tercih etsen daha iyi olur demişti.

Yeğenlerim soldaki lacivert olanı kullanıyorlar yeterli ve memnun yengem canım ama ben deneyimlemedim tabiki

Canım her bebeğin rutini farklı oluyor sen zaten anormallik olduğunu hissedersin. Her zamanki gibi değilse doktora görünmek gerekir bence. Bir de hafta ilerledikçe uyku süreleri hareketleri vs değişiyor o rutine de bir zaman sonra alışıyorsun ama tuhaflık sezersen bence git doktora en azından bir suyuna bakılır. Benim suyum sınırın altında ben de bugün hareketsizlik sebebiyle doktora yazdım acilden gir nst baksınlar dedi akşam gittim daha az önce geldim eve. Nstde de çok hareketli değildi şekerli su serumu verildi hareket etsin diye yarım saat nst de 3 hareket zorla alabildik onda da ebe baya bir vurdu karnıma ama aldık çok şükür o yüzden eve gönderdi ama yine de doktorum yarın çağırdı su ölçümü için. Çok önemli suyu hiçbir şey olmasa bile için rahatlar dikkate almak gerekiyor bebek hareketlerini. Sona yaklaştık bence her sinyali dikkate almak gerek

O siyah kısım mı, bende bugün farkettim canım, sütyen takmadım baktım birşey dökülüyor sonra farkettim, galiba o bölge kuru kalmış
Benim ekstra ucunda da bi döküntü var anlayamadım o yüzden tedbir almaya çalışıyorum

Kızlar ben de yine hasta oluyorum ya burnum akmaya falan başladı. Ay bu ne biçim şey ya resmen sürekli hastayım. Bağışıklık denen şey kayboldu bende
Eyvahlar olsun herkes döküldü grupta bi okuyup üfleyin

Reactions: The
Ben de vinelac kullanıyorum canım yakın zamanda benim de bitti ama aldık emzirme döneminde de içeceğim. Bitince anneler için olan multivitamine geçerim diye düşünüyorum

İdrar yoluna doğru tam olarak o iğne batması hissi oluyor bende de hatta yeni tahlil verdim enf. Yok kontrolüm vardı cuma günü doktor çatı ağrısı dedi bana
O da olabilir ama ben bebeğin baskı yaptığını düşünüyorum öyleymiş gibi acıdığında hareketli oluyor çünkü

Alfamed 4*1kullanıyorum tansiyonum özellikle 10 gündür 13 ün altında hep belki sende de sayıyo arttırabilir kuzum 6 saatte bir alıyorum ben

Geçmiş olsun canım yarın daha iyi olursun umarım, ben de dayanamadım gittim hastaneye. Ne zaman ki gittim hastaneye çocuk kıpır kıpır başladı doktor da demiştir ne evhamlı bunlar diye

Canım sakız dene bende çok işe yarıyor çiğne bir süre oturur pozisyonda gerçekten rahatlatıyor umarım sende de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…