Düzelmişti sonra tekrar azaldı işte maalesef.kuzum bir ara düzelmişti dimi suyun hay Allah kaçıncı haftandasın bebeğin kaç kilo?
Cansuuuuu çok sevindim maşallah kuzum, hadi inşallah şöyle 35.rahat rahat gör, şükür olsun kuzum güzel kilo almışlar. MaşallahBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
Kuzum ama yine de suyu var öyle düşün o suyla belki kaç haftalara geleceksin hiç belli olmaz suyu azalınca hareketler kısıtlı olabiliyor stres yapmamaya çalış minik bir his bile hareket için yeter gönlünü ferahlatKızlar şimdi çıktım doktorun yanından suyu hala sınırın altında maalesefultrasonda da hareketleri az diye tekrar nst istedi nstde de azdı pazartesi tekrar gel dedi hareketlerini izle dedi böyle de çok stres oluyorum
Kuzum ben 32 de hazırladım ne olur ne olmaz diye sonra acil bisey oldugunda telase olmasın kimseye diyekızlar hastane çantası konusunda çok tecrübesizim neyden kaç adet koyuluyor vs hiç bir fikrim yok inanın kibana yardımcı olur musunuz elinde listesi olan atabilirse çok çok mutlu olurum birde kaçıncı haftada hazır olmalı çanta 31. haftamdayım ben şuanda
Ay maşallah canımmm çok sevindim kendimmis gibi sevindim vallahi maşallah iyi dayandiniz sen ve bebitolarin ne kaldı şunun şurasında 1 haftacikBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
İnşallah hemen 2500ü geçer kuzum en azından için daha rahat olurKilosuna bakmadı cumartesi günü 2270ti pazartesi bakacak şu an daha çok su takibi olarak gidiyor dobler mi ne o iyi olduğu için müdahale etmiyor ama su biterse alacağız gibi konuşuyor bitmek üzere gibi bilmiyorum hareketlerini takip et dedi çok stresli takip etmek de. Ne kadar gider bu şekilde bilmiyorum
Çok sevindim cnm bebeklere şükürler olsun inşallah daha da iyi olacksnz Allah in izniyle inşallah sende toparlarsn biraz daha bu gece gözetim altında olman iyiBugün 33. Hafta kuzum
Hadi geçmiş olsn cnm inslalah sağ salim birdahaakine doğuma gidersin vakti zamanı gelince cnmKızlar çok şükür çıkış verildi şimdibir daha asla yatış verilmesin inşallah psikolojim bozuldu dünden beri . Çıkmadan önce ultrasonla tekrar kontrol etti rahim ağzında bir açılma görünmüyor dedi
Ayyy nasıl sevindim bak kuzum sana demiştim alıcaklar kilo önemli olan kan akışı iyi sen evet zorlanıyorsun ama onlar MaşAllah kilo almaya devam ediyorlarBugün 33. Hafta kuzum
İnşallah hemencik 2500 olur yavrun sağlıkla kavuşursun zaten bir çoğumuz riskli dönemleri geçtik canım stres yapma doğması daha hayırlıdır belki bol bol dua etDüzelmişti sonra tekrar azaldı işte maalesef.34+4 üz cumartesi günü 2270 gr dı. Pazartesi ölçülecek yeni kilosu
Kuzum bak yani gecen defaki gibi sınırın altında ama en sonuncu kontröle göre azalmamış bunada şükür bak benimde suyum fazla hiç normale dönmüyor bunada şükür ediyorum sende havuç içmeye devam et zaten çok çok az kaldıKızlar şimdi çıktım doktorun yanından suyu hala sınırın altında maalesefultrasonda da hareketleri az diye tekrar nst istedi nstde de azdı pazartesi tekrar gel dedi hareketlerini izle dedi böyle de çok stres oluyorum
Yaa belki de hatırlarsın bizi küçük oğlumuz var yanımızda, genelde herkese güldüğü için dikkat çekiyoruzEvet evet Burcu hocayla devam ediyorum 1 Mart tarihinde sezeryan ile doğum olacak inşallahbelki sizinle hastanede karşılaşmışızdır bile
Hareketlerini takip etmek strese sokuyor beni canım erken gelmesi önemli değil artık bu haftalardan sonra ama geç kalırım bir şey olur fark etmem korkusu beni yoruyor. İnşallah sağlıkla gelirKuzum ama yine de suyu var öyle düşün o suyla belki kaç haftalara geleceksin hiç belli olmaz suyu azalınca hareketler kısıtlı olabiliyor stres yapmamaya çalış minik bir his bile hareket için yeter gönlünü ferahlat
Kız boşa heba etme bebişin sütleriniAy kızlar süt sağma makinasını test edeyim diye göğsümde deneyeyim dedi sarı süt geldi hemen kapattım makinayı uyarmayayım diye
Ben başından beri 2 hafta da 1Kızlar doktor kontrolüne ne sıklıkla gidiyorsunuz.. 32+1 im suan gebelik kolestazı old için 3 hafta bir gel dedi ama ben riske atmamak için 2 haftada bir gidicem :) Ne zaman sıklaşıyordu bu konroller.. Bir de artık her gittiğimde nst bağlıyorlar
Hay Allah, benim normal tansiyonum hep böyle, şimdi nasıl aynı mı halaKızlar çok kötü baş dönmem var. Ayağa kalkınca yer sallanıyor gibi. Tansiyonunu ölçtüm yatarken 9-5 çıkıyor, otururken 11-6 çıkıyor. Hep normal rutin tansiyon bu değişiklik yok yani. Ama dönme geçmedi sabahtan beri.
Ohh çok şükür canım, güzel haberler almışsın, aferin kızlara çok akıllılar baksana şimdidenBugün 33. Hafta kuzum
Şükür olsun, bir daha yaşamazsın bu stre umarımKızlar çok şükür çıkış verildi şimdibir daha asla yatış verilmesin inşallah psikolojim bozuldu dünden beri . Çıkmadan önce ultrasonla tekrar kontrol etti rahim ağzında bir açılma görünmüyor dedi
İnşallah canım 2500ü geçse ben de rahatlayacağım inşallah pazartesi günü geçmiş olur şu stres de biter artık. Ay oluru olsa küveze girmeyeceğini bilsem iyi olacağını bilsem alın çocuğu diyeceğim çünkü gerçekten bu şekilde de dediğin gibi üzerimde büyük sorumluluk hissediyorum sürekli dürtüyorum hareket etsin diye öksürüyorum hareket etsin diye ay çok zor yaİnşallah hemen 2500ü geçer kuzum en azından için daha rahat olurof evet çok stresli kuzum ya üzerinde çok büyük bir sorumluluk var Allah yardımcın olsun inşallah suyu doğum haftasına kadar götürür minigi
İnşallah canım iyi olacağını bilsem ben de doğmasını istiyorum her an suyu bitecek kaygısı ile çok daha zor geliyor ediyorum canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeİnşallah hemencik 2500 olur yavrun sağlıkla kavuşursun zaten bir çoğumuz riskli dönemleri geçtik canım stres yapma doğması daha hayırlıdır belki bol bol dua et
İnşallah canım inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirim içiyorum her gün bakalım inşallah faydası olurKuzum bak yani gecen defaki gibi sınırın altında ama en sonuncu kontröle göre azalmamış bunada şükür bak benimde suyum fazla hiç normale dönmüyor bunada şükür ediyorum sende havuç içmeye devam et zaten çok çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?