2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay maşallah minnoşlara çok sevindim. Çok şükür kuzum az kaldı 2 hafta daha dayansan her şey güzel olacak

Çok şükür,Çok geçmiş olsun kuzum. Enfeksiyon o kadar tehlikeliymiş demekki.

Sorma canım . Ben kesinlikle kendi kendimi nazar ettim . Allah bir daha göstermesin artık

Hadi geçmiş olsn cnm inslalah sağ salim birdahaakine doğuma gidersin vakti zamanı gelince cnm
Amiiin canım. Çok güzel dua.. hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Şükür olsun, bir daha yaşamazsın bu stre umarım
Amiin canım amin

kuzum maşallahhhh daha nice güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah çok mutlu oldum

Çok sağol kuzum . İnşallah bakalım haftaya cumaya kontrol verdi B Buddy x ayyy çok sevindim kuzum . Okuyamadım buradaki mesajları hiç . Prensesler akıllı çıktı aferin onlara

İnşallah canım inşallah çok haklısın kuzum rabbim yardımcın olsun aksi bir durumla karşılaşmadan kavuş bebeğine sağlıkla vaktinde

Kızlar kendimi nazar etdimmide ağrım sabahtan var ama yanma diğil sadece ağrı normalde olardı meyve yedikten sonra gecerti ama şimdi geçmiyor ne yapa bilirim ama ilaç istemiyorum yeterince ilaclarım var
Kuzum reflü için süt iciyorum ben ama mide ağrısı için bilemedim soda denedin mi hazımsızlık yapmıştır belki yediğin biseu

B Buddy x cnm kiloda almışlar masallah çok sevındım, biraz daha kalsalar 1 hafta 1 haftadır
biryenianneadayi womi kızlar geçmiş olsun, nazarlaramı geldik bilmiyorum, evlatlarımızı sağsağlim kucagımıza alsaydık biböyle böyle geçecek şu haftalar, çok şukur yüzdük kuyruğuna geldik

Ay evet gerçekten bu aralar grupça dökülüyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz da neydi o günler diyerek hatırlarız

Canım her ikisi de . Kandaki enfeksiyon yüksek çıktı . 0-1 arasında olması gerekirken 8 çıkmış , idrar yolunda da enfeksiyon var ama o kdar yüksek değil dedi
Cnm bnım crp 10 çıktı, ama doktor önemsemedi, idrarda enfeksıyon azaldı sadece bakteri yüksek, bnde şu cranbery hapına başlıcam son 1 ayda. Evde dut kurusuda var onuda yapsam iyi olacak, bnde kasılıyorum arada, takmamaya çalışıyorum ama, haftaya cuma bnım kontrolum bakalım nst ye sokacakmı?

Hareketlerini takip etmek strese sokuyor beni canım erken gelmesi önemli değil artık bu haftalardan sonra ama geç kalırım bir şey olur fark etmem korkusu beni yoruyor. İnşallah sağlıkla gelir
Allahın izniyle sağlıkla kavuş kuzum evet hareket saymak çok stresli ama gönlümüzü olabildiğince ferah tutmalıyız kuzum

womi canımm inşallah suyu yeterli gelir doğuma kadar . Minicik hareket etmesi bile seni rahatlatacaktır. En hayırlı zamanda , en sağlıklı bir şekilde gelsinler inşalalh

Kızlar ben akıllandım almadığıma bin pişman oldum hemen bundan sipariş verdim evde de hava vermeye kendime devam ederim bir zararı olmaz demi burada kullananlar vardı kendisine? İçine serum koyarım biraz herhalde demi ?

Allahın izniyle sağlıkla kavuş kuzum evet hareket saymak çok stresli ama gönlümüzü olabildiğince ferah tutmalıyız kuzum
Evet, inşallah geçecek bu günler kuzum şu an bir kıpırdıyor ya 1 saat rahatım bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize canım bu arada senin bebişlerin kilosuna çok sevindim bıcırık korkuttu seni ama bak o da almış baya inşallah güzelce sağlıkla gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…