- 16 Mart 2022
- 3.281
- 3.261
- 83
- 33
Ay maşallah minnoşlara çok sevindim. Çok şükür kuzum az kaldı 2 hafta daha dayansan her şey güzel olacakBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
Çok şükür,Çok geçmiş olsun kuzum. Enfeksiyon o kadar tehlikeliymiş demekki.Kızlar çok şükür çıkış verildi şimdibir daha asla yatış verilmesin inşallah psikolojim bozuldu dünden beri . Çıkmadan önce ultrasonla tekrar kontrol etti rahim ağzında bir açılma görünmüyor dedi
Sorma canım . Ben kesinlikle kendi kendimi nazar ettim . Allah bir daha göstermesin artıkbiryenianneadayi B Buddy x Kızlaaaaaarrr çok sevindim Rabbim daha daha güzel haberler alacağınız günleri göstersinnn sizin minnoşlar ilgi seviyo baksanıznaaa simdiden nazlı çıktılar gelince bi totolarını ısırınnn
Amiiin canım. Çok güzel dua.. hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziHadi geçmiş olsn cnm inslalah sağ salim birdahaakine doğuma gidersin vakti zamanı gelince cnm
Amiin canım aminŞükür olsun, bir daha yaşamazsın bu stre umarım
Evet kuzum . Hiç ama hiç umursamazdım. Direkt kasılmaya sebep oluyormuş meğer. Çok teşekkürler bu aradaÇok şükür,Çok geçmiş olsun kuzum. Enfeksiyon o kadar tehlikeliymiş demekki.
kuzum maşallahhhhBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
Çok sağol kuzum . İnşallah bakalım haftaya cumaya kontrol verdibiryenianneadayi gözün aydın kuzum dikkat et kendine, inşallah enfeksiyon değerlerin de iyice azalır
B Buddy x kuzum bebişler sınırı geçmişler çok şükürDiğeri de inşallah 2 kiloyu geçer, Ocak sonunu gördün resmen hadi hayırlısı ile şubatı da atlatıversin prensesler
İnşallah canım inşallahİnşallah canım 2500ü geçse ben de rahatlayacağım inşallah pazartesi günü geçmiş olur şu stres de biter artık. Ay oluru olsa küveze girmeyeceğini bilsem iyi olacağını bilsem alın çocuğu diyeceğim çünkü gerçekten bu şekilde de dediğin gibi üzerimde büyük sorumluluk hissediyorum sürekli dürtüyorum hareket etsin diye öksürüyorum hareket etsin diye ay çok zor ya
Kuzum reflü için süt iciyorum ben ama mide ağrısı için bilemedim soda denedin mi hazımsızlık yapmıştır belki yediğin biseuKızlar kendimi nazar etdimmide ağrım sabahtan var ama yanma diğil sadece ağrı normalde olardı meyve yedikten sonra gecerti ama şimdi geçmiyor ne yapa bilirim ama ilaç istemiyorum yeterince ilaclarım var
Yok kuzum sabah kahvaltı yapmadan mide ağrısıyla kalktım soda deneyim o zamanKuzum reflü için süt iciyorum ben ama mide ağrısı için bilemedim soda denedin mi hazımsızlık yapmıştır belki yediğin biseu
Cnm kandaki enfeksiyonmu yoksa idrar yolu enfeksiyonumu?Evet kuzum . Hiç ama hiç umursamazdım. Direkt kasılmaya sebep oluyormuş meğer. Çok teşekkürler bu arada
Canım her ikisi de . Kandaki enfeksiyon yüksek çıktı . 0-1 arasında olması gerekirken 8 çıkmış , idrar yolunda da enfeksiyon var ama o kdar yüksek değil dediCnm kandaki enfeksiyonmu yoksa idrar yolu enfeksiyonumu?
Amin canım hepimiz inşallahİnşallah canım inşallahçok haklısın kuzum rabbim yardımcın olsun aksi bir durumla karşılaşmadan kavuş bebeğine sağlıkla vaktinde
Ay evet gerçekten bu aralar grupça dökülüyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz da neydi o günler diyerek hatırlarızB Buddy x cnm kiloda almışlar masallah çok sevındım, biraz daha kalsalar 1 hafta 1 haftadır
biryenianneadayi womi kızlar geçmiş olsun, nazarlaramı geldik bilmiyorum, evlatlarımızı sağsağlim kucagımıza alsaydık bi böyle böyle geçecek şu haftalar, çok şukur yüzdük kuyruğuna geldik
Cnm bnım crp 10 çıktı, ama doktor önemsemedi, idrarda enfeksıyon azaldı sadece bakteri yüksek, bnde şu cranbery hapına başlıcam son 1 ayda. Evde dut kurusuda var onuda yapsam iyi olacak, bnde kasılıyorum arada, takmamaya çalışıyorum ama, haftaya cuma bnım kontrolum bakalım nst ye sokacakmı?Canım her ikisi de . Kandaki enfeksiyon yüksek çıktı . 0-1 arasında olması gerekirken 8 çıkmış , idrar yolunda da enfeksiyon var ama o kdar yüksek değil dedi
Allahın izniyle sağlıkla kavuş kuzumHareketlerini takip etmek strese sokuyor beni canım erken gelmesi önemli değil artık bu haftalardan sonra ama geç kalırım bir şey olur fark etmem korkusu beni yoruyor. İnşallah sağlıkla gelir
Evet, inşallah geçecek bu günler kuzum şu an bir kıpırdıyor ya 1 saat rahatım bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize canımAllahın izniyle sağlıkla kavuş kuzumevet hareket saymak çok stresli ama gönlümüzü olabildiğince ferah tutmalıyız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?