Amin kuzum inşallahwomi canımm inşallah suyu yeterli gelir doğuma kadar . Minicik hareket etmesi bile seni rahatlatacaktır. En hayırlı zamanda , en sağlıklı bir şekilde gelsinler inşalalh
Evet şu 2 hafta aklımızı bi aldı canı sağolsun diyoruz onlar iyi olsunda kuzum biz bir şekilde toparlanırız inşallahEvet, inşallah geçecek bu günler kuzum şu an bir kıpırdıyor ya 1 saat rahatım bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize canımbu arada senin bebişlerin kilosuna çok sevindim bıcırık korkuttu seni ama bak o da almış baya inşallah güzelce sağlıkla gelecekler
Canım senin de nst haftan geldi sanki artık. Ben sevmedim şu nst olayınıCnm bnım crp 10 çıktı, ama doktor önemsemedi, idrarda enfeksıyon azaldı sadece bakteri yüksek, bnde şu cranbery hapına başlıcam son 1 ayda. Evde dut kurusuda var onuda yapsam iyi olacak, bnde kasılıyorum arada, takmamaya çalışıyorum ama, haftaya cuma bnım kontrolum bakalım nst ye sokacakmı?
Stres çok etkiliyor kuzum . Evet bir yere kadar elinde bu stres yapmamak ama kafanı başka yerlere vermeye çalış. Güzel haberle gelAmin kuzum inşallahevet bir kıpırdıyor bakalım şu an o yüzden rahatım şimdilik inşallah devamlı hareket eder pazartesi gününe kadar da stres olmadan giderim hastaneye
Ay hatırlayamıyorum bizim kız sayesinde B12 kullanıyorum inanılmaz bi unutkanlığım var dün yediğimi unutuyorumYaa belki de hatırlarsın bizi küçük oğlumuz var yanımızda, genelde herkese güldüğü için dikkat çekiyoruz3.5 yaşında
Beklenen 23 Nisan ama benimki sezaryen olduğu için daha önceden alır bu gidişimde soracağım 8 şubata aldım randevuAy hatırlayamıyorum bizim kız sayesinde B12 kullanıyorum inanılmaz bi unutkanlığım var dün yediğimi unutuyorumsiz kaçıncı haftadasınız belli oldu mu doğum tarihiniz
Ay sağlıkla gelsin inşallahBeklenen 23 Nisan ama benimki sezaryen olduğu için daha önceden alır bu gidişimde soracağım 8 şubata aldım randevu
4 yıla bir yapardınız doğum günü, iyi yapmışsın ya çocuğun doğum gününü unuturdu herkes düşünsene 4 yıla bir hatırlanacak kocası bile unuttum der işine gelirAy sağlıkla gelsin inşallahbenimde 14 marttı beklenen 29 Şubat'ı teklif etti Burcu hoca içim el vermedi 1 Mart dedik
Canım ben izotonik su ile kullandim günde iki kere o kadar faydasını gördüm ki iyi ki almışsınKızlar ben akıllandım almadığıma bin pişman oldum hemen bundan sipariş verdim evde de hava vermeye kendime devam ederim bir zararı olmaz demi burada kullananlar vardı kendisine? İçine serum koyarım biraz herhalde demi ?
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör - Fiyatı, Yorumları
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kesinlikleeeee bi de 1 Mart'ta mı 28 Şubat'ta mı kutlayalım olayı olurdu ay yok4 yıla bir yapardınız doğum günü, iyi yapmışsın ya çocuğun doğum gününü unuturdu herkes düşünsene 4 yıla bir hatırlanacak kocası bile unuttum der işine gelir
Hiç orda doğum yapanlarla konuştun mu ya ben çok merak ediyorum hastane nasıl doğumda, doktorumuz çok iyi ama eli falan nasıl acaba bazı doktorlarda şıp diye ayaklanıyor insanlar bazılarında zor oluyor.
Heh bende sen kullanmıştın diye hatırlıyorum kuzum ya bende izotonik su ile kullanayım evde var zaten hastaneden çıkınca evde devam ederimCanım ben izotonik su ile kullandim günde iki kere o kadar faydasını gördüm ki iyi ki almışsın
Geçmiş olsun canım gözün aydınKızlar çok şükür çıkış verildi şimdibir daha asla yatış verilmesin inşallah psikolojim bozuldu dünden beri . Çıkmadan önce ultrasonla tekrar kontrol etti rahim ağzında bir açılma görünmüyor dedi
Canım benim çok güzel haberler bunlar maşallah hep iyi olunBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
Kuzum belki sen stres yapıyorsun muayene öncesi ondan yükselmiştir? 24 saat idrar mi toplayacaksin canım protein çıkarsa ne demek oluyor, bence kilosu normal ya yine haftasını yakalamış maşallah. Tansiyonun devam etmez diye umuyorum kuzum bozma hemen morelini sen çok çabuk stres yapıyorsun bu sefer çıkmayacağı varsa da çıkacakKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Canım benim kontroller artık bana kabus oldu resmen
Aslı sana yemin ederim artık o doktor koltuğuna oturmak dahi istemiyorum. Bir gün güzel birşey duymadım. Kilosu iyi dedi haftasıyla tam uyumlu dedi. Önce tam idrar verdik kuzum. Eğer protezin çıkarsa 24 saatlik idrar toplayacağız. Benim bir haftadır ödemim vardı aslında, bakalım şimdi sonuç çıksın birde tansiyon ölçeceğim haftaya tekrar kontrolKuzum belki sen stres yapıyorsun muayene öncesi ondan yükselmiştir? 24 saat idrar mi toplayacaksin canım protein çıkarsa ne demek oluyor, bence kilosu normal ya yine haftasını yakalamış maşallah. Tansiyonun devam etmez diye umuyorum kuzum bozma hemen morelini sen çok çabuk stres yapıyorsun bu sefer çıkmayacağı varsa da çıkacak
Ben eşime yaptım hastalığı zamanı başı çatlıyordu bitince baş ağrım geçti dedi, anneme yaptım öksürük tutuyordu eve gitti havayı aldigimdan beri oksurmuyorum dedi ben çok memnun kaldım kuzum inşallah sana da çok iyi gelirHeh bende sen kullanmıştın diye hatırlıyorum kuzum ya bende izotonik su ile kullanayım evde var zaten hastaneden çıkınca evde devam ederim
Ah canım benim Allah yardımcın olsun bebeğinin kilosu iyi ama sık aralıklarla ölçüm yapmakta yanıltıyor hem daha 33. Haftanın başındasın kilosu iyi bence. Tansiyonun içinde umarım kötü bir sonuç çıkmaz bol bol dinlen streste tetikliyordur emin ol. Sen sakin kalmaya çalış kötü bir haftada değilsin çok az kaldı zaten az daha dayanKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?