2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
womi canımm inşallah suyu yeterli gelir doğuma kadar . Minicik hareket etmesi bile seni rahatlatacaktır. En hayırlı zamanda , en sağlıklı bir şekilde gelsinler inşalalh
Amin kuzum inşallah evet bir kıpırdıyor bakalım şu an o yüzden rahatım şimdilik inşallah devamlı hareket eder pazartesi gününe kadar da stres olmadan giderim hastaneye

Evet şu 2 hafta aklımızı bi aldı canı sağolsun diyoruz onlar iyi olsunda kuzum biz bir şekilde toparlanırız inşallah doktor gün içinde mi 10 hareket toplam söyledi kuzum eğer öyleyse sayma elbet anlarsın yoğunluğundan sertliğinden falan stres olmazsın

Canım senin de nst haftan geldi sanki artık. Ben sevmedim şu nst olayını

Amin kuzum inşallah evet bir kıpırdıyor bakalım şu an o yüzden rahatım şimdilik inşallah devamlı hareket eder pazartesi gününe kadar da stres olmadan giderim hastaneye
Stres çok etkiliyor kuzum . Evet bir yere kadar elinde bu stres yapmamak ama kafanı başka yerlere vermeye çalış. Güzel haberle gel

Yaa belki de hatırlarsın bizi küçük oğlumuz var yanımızda, genelde herkese güldüğü için dikkat çekiyoruz 3.5 yaşında
Ay hatırlayamıyorum bizim kız sayesinde B12 kullanıyorum inanılmaz bi unutkanlığım var dün yediğimi unutuyorum siz kaçıncı haftadasınız belli oldu mu doğum tarihiniz

Ay hatırlayamıyorum bizim kız sayesinde B12 kullanıyorum inanılmaz bi unutkanlığım var dün yediğimi unutuyorum siz kaçıncı haftadasınız belli oldu mu doğum tarihiniz
Beklenen 23 Nisan ama benimki sezaryen olduğu için daha önceden alır bu gidişimde soracağım 8 şubata aldım randevu

Ay sağlıkla gelsin inşallah benimde 14 marttı beklenen 29 Şubat'ı teklif etti Burcu hoca içim el vermedi 1 Mart dedik
4 yıla bir yapardınız doğum günü, iyi yapmışsın ya çocuğun doğum gününü unuturdu herkes düşünsene 4 yıla bir hatırlanacak kocası bile unuttum der işine gelir
Hiç orda doğum yapanlarla konuştun mu ya ben çok merak ediyorum hastane nasıl doğumda, doktorumuz çok iyi ama eli falan nasıl acaba bazı doktorlarda şıp diye ayaklanıyor insanlar bazılarında zor oluyor.

Kızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim. o kadar moralim bozuk ki anlatamam size

Canım ben izotonik su ile kullandim günde iki kere o kadar faydasını gördüm ki iyi ki almışsın

Kesinlikleeeee bi de 1 Mart'ta mı 28 Şubat'ta mı kutlayalım olayı olurdu ay yok hastanede doğum yapan arkadaşlarım var ama hepsi Muzaffer hocada doğum yaptılar. Burcu hocaya giden ilk kişi benim çevremde hiç önceki hastalarıyla tanışıp konuşma fırsatım olmadı bende çok merak ediyorum ama sanırım bunu deneyimleyecek ilk kişi benim

Geçmiş olsun canım gözün aydın

Canım benim çok güzel haberler bunlar maşallah hep iyi olun

Kuzum belki sen stres yapıyorsun muayene öncesi ondan yükselmiştir? 24 saat idrar mi toplayacaksin canım protein çıkarsa ne demek oluyor, bence kilosu normal ya yine haftasını yakalamış maşallah. Tansiyonun devam etmez diye umuyorum kuzum bozma hemen morelini sen çok çabuk stres yapıyorsun bu sefer çıkmayacağı varsa da çıkacak

X Xxudy kontrolün nasıl geçti canım
Canım benim kontroller artık bana kabus oldu resmen Dr beni görür görmez bu şişkinlik ne dedi. Tansiyon ölçtüler 14/9 çıktı, bende bir dönem tansiyon çıkmıştı sonra normale döndü. Bende ondan sonra ölçmeyi bıraktım. Şekerim olduğu için ona odaklandım, rahim ağzım 30 değişmemiş. Şimdi idrar verdik protein var mı ona bakılacak. Tansiyon ölçümü verdi. 33+1 2.150 gram

Aslı sana yemin ederim artık o doktor koltuğuna oturmak dahi istemiyorum. Bir gün güzel birşey duymadım. Kilosu iyi dedi haftasıyla tam uyumlu dedi. Önce tam idrar verdik kuzum. Eğer protezin çıkarsa 24 saatlik idrar toplayacağız. Benim bir haftadır ödemim vardı aslında, bakalım şimdi sonuç çıksın birde tansiyon ölçeceğim haftaya tekrar kontrol

Heh bende sen kullanmıştın diye hatırlıyorum kuzum ya bende izotonik su ile kullanayım evde var zaten hastaneden çıkınca evde devam ederim
Ben eşime yaptım hastalığı zamanı başı çatlıyordu bitince baş ağrım geçti dedi, anneme yaptım öksürük tutuyordu eve gitti havayı aldigimdan beri oksurmuyorum dedi ben çok memnun kaldım kuzum inşallah sana da çok iyi gelir

Ah canım benim Allah yardımcın olsun bebeğinin kilosu iyi ama sık aralıklarla ölçüm yapmakta yanıltıyor hem daha 33. Haftanın başındasın kilosu iyi bence. Tansiyonun içinde umarım kötü bir sonuç çıkmaz bol bol dinlen streste tetikliyordur emin ol. Sen sakin kalmaya çalış kötü bir haftada değilsin çok az kaldı zaten az daha dayan Rabbim güç kuvvet versin sana da bebeğine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…