- 16 Mart 2022
- 3.279
- 3.261
- 83
- 33
Yok canım ani hareket yapmadım zaten her şeyi yavaş yapabiliyorumKuzum kristallerin oynamış olabilir mi ? Ani hareket yaptın mı yakın zamandaaynısı bende de olmuştu geçen sene sağdan sola dönerken çok dönüyordu ayağa kalkarken bayılacak gibi oluyodum çok kötü oluyo hemen gećer insallah
O zaman hamile değildim bi kere kafamı hızlı çevirmiştim o zaman ondan olmuştu doktora gittim manevra yaptı ve çok düşük mg hap vermişti ama kendi kendine de geçiyor kafa hareketlerini çok çok yavaş yap bi süre ondansa azalır inşallahYok canım ani hareket yapmadım zaten her şeyi yavaş yapabiliyorumseninki nasıl geçti kuzum o zaman
Canım çok teşekkür ederim, inşallah güzel haber aşırımCanım benim dualarımız seninle gönlünü ferah tut
Bugün 33. Hafta kuzumTamam kuzum, güzel haberlerini bekliyoruz senin kaç hafta oldu şimdi canım. Zaman sanki durdu bana hiç geçmiyor kuzum
Kuzum açıkçası çok bir şey hissetmedim ya .. yani nst cihazında o yuvarlak şeyler o sıra oynamasa belki dikkatimi bile çekmezKıyamam kuzum, 93 de nasıl hissediyorsun kendini peki canım,
Enfeksiyon gerçekten riskliymiş .. benim resmen sancılarımı enfeksiyon tetiklemiş canım . Doktor 5-10 dakikada bir böyle kasılman olursa gel mutlaka dedi. Senin de aklında bulunsun çok geçmiş olsunCanım çok geçmiş oldun, benimde enfeksiyonum var böbreklerime kadar çıktı ağrıdan öldüm günlerce yürüyemedim, doktora da gitmedim korkudan, geçenlerde gittim 1 hafta yatış vermişti o yüzden. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyorum hiç bi problem yoktur diye gitmedim ama ne yapsam bilemiyorum ağrılarım da geçti artık
Merhabalar ben çok memnunum Burcu hocadan enerjisiyle, güler yüzüyle bana çok iyi geliyor. Ben normal doğum düşünmediğim için direk sezeryan tarihi belirledik normal isteyenlere karşı tutumunu bilemiyorumMerhaba doğum yaptınız mı acaba foktordan memnun kaldınız mı sezeryan yanlısı mi yoksa sürece mi bırakıyor deneyimlerinizi duymak isterim
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun, rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinKuzum açıkçası çok bir şey hissetmedim ya .. yani nst cihazında o yuvarlak şeyler o sıra oynamasa belki dikkatimi bile çekmez
Enfeksiyon gerçekten riskliymiş .. benim resmen sancılarımı enfeksiyon tetiklemiş canım . Doktor 5-10 dakikada bir böyle kasılman olursa gel mutlaka dedi. Senin de aklında bulunsun çok geçmiş olsun
Evet evet Burcu hocayla devam ediyorum 1 Mart tarihinde sezeryan ile doğum olacak inşallahAa ben de Burcu hocaya gidiyorum
Aferin tombişeBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
Oyy maşallahBugün 33. Hafta kuzum
Doktordan yine odaya geldik bu gece de yatış devam dedi şu öksürük enfeksiyon bi rahatlasın ciğerlerin bu gece de kal göğüs hast. Dr. ile de görüşeyim yine bi dedi.
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeklerden biri 2066 gr diğeri zayıf olan dediğimiz 1900 gr olmuş şükür zayıf olan 200 gr tamamlamış çok sevindik çok şükürdoktorum crp kan yine bi bakılsın duruma göre oksapar belki başlarız dedi. Vajinal bakmadı zaten büyük ihtimal yarın çıkış verir diye düşünüyorum. Bir de bebekler boy olarak 35 ile uyumlu uzunlarmış çok şükür iyi haberler aldık tansiyona bir şey demedi sadece bu gece de kal bi bakalım dedi nst takibi verdi günde 2 kez , dün hiç bağlamamışlardı
Gözün aydın canım şükürKızlar çok şükür çıkış verildi şimdibir daha asla yatış verilmesin inşallah psikolojim bozuldu dünden beri . Çıkmadan önce ultrasonla tekrar kontrol etti rahim ağzında bir açılma görünmüyor dedi
Oh çok şükür kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha gostermesinKızlar çok şükür çıkış verildi şimdibir daha asla yatış verilmesin inşallah psikolojim bozuldu dünden beri . Çıkmadan önce ultrasonla tekrar kontrol etti rahim ağzında bir açılma görünmüyor dedi
Canımm peki ne diyor doktor bu su bebeği ne kadar daha tutabilir Max.? Kilosu nasıl bebişinKızlar şimdi çıktım doktorun yanından suyu hala sınırın altında maalesefultrasonda da hareketleri az diye tekrar nst istedi nstde de azdı pazartesi tekrar gel dedi hareketlerini izle dedi böyle de çok stres oluyorum
Gözün aydın canım şükür
Oh çok şükür kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha gostermesin
kuzum bir ara düzelmişti dimi suyun hay Allah kaçıncı haftandasın bebeğin kaç kilo?Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından suyu hala sınırın altında maalesefultrasonda da hareketleri az diye tekrar nst istedi nstde de azdı pazartesi tekrar gel dedi hareketlerini izle dedi böyle de çok stres oluyorum
Kilosuna bakmadı cumartesi günü 2270ti pazartesi bakacak şu an daha çok su takibi olarak gidiyor dobler mi ne o iyi olduğu için müdahale etmiyor ama su biterse alacağız gibi konuşuyor bitmek üzere gibi bilmiyorum hareketlerini takip et dedi çok stresli takip etmek de. Ne kadar gider bu şekilde bilmiyorumCanımm peki ne diyor doktor bu su bebeği ne kadar daha tutabilir Max.? Kilosu nasıl bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?