Sorma canım 23.haftada kalbinde delik olduğunu öğrendiğimden beri o koltuğa bir hevesli oturmuyorum desem yeridir. Acaba yine birsey mi diyecek diye ödüm kopuyor. İnşallah bugün güzel haberler alırımİnsan her gittiğinde ayrı bir stres ay bir heyecanla gidiyor gerçekten Allah'ım sağlık versin canım stres yapma herşey yolundadır inşallah
Soracağım canım inşallahKuzum inşallah hepimiz dağlıkla kucağımıza aldırız evet kuzum aklına takılar herseyi doktoruna sor. Eve gidince tansiyonun çıkarsa ne yapacağını falan sor. Dualarım seninle güzel haberler ver kaçta görecek doktor seni,
Tamam kuzum, güzel haberlerini bekliyoruz senin kaç hafta oldu şimdi canım. Zaman sanki durdu bana hiç geçmiyor kuzumSoracağım canım inşallahbilmiyorum ki doktor büyük ihtimalle yeni gelmiştir daha 12 de falan çağırır bence diye düşünüyorum başka ameliyat falan hastası yoksa ya da tüp bebek yapacak biri yoksa erken çağırıyor
Ah evet kuzum ya .. doktorun dediği de o . Şusn 37.haftalarda olsun git evde sancını çek diycem ama daha erken diyor. İnşallah acele etmez minik kızım .Canım çok geçmiş olsun bu aralar herkes bir problem yaşıyor doğumlar yaklaşıyor nazara mı geliyoruz anlamadım kiinşallah bugün toparlanmış olarak taburcu ederler. Biraz daha beklesin kızçen önce anne iyileşsin ki doğunca bol bol öpebilsin yani değil mi
İnşallah kuzum çok sağolKuzum kandaki enfeksiyonu crp diye bir değerden anlıyorlar 0-5 arası normal 5 ve üstü itibariyle enfeksiyon var gözüyle bakıp ona göre doktor değerlendiriyor. Protein c farklı bir değer olabilir bilemedimantibiyotik iyi gelsin de inşallah kuzum sağ salim evine dön duamlarım sizinle
Kuzum daha iyiyim . Antibiyotik iyi geldi vücuduma ama boğaz ağrım hala baya var . Azönce nstde 93lerde 1 tane sancı çıktı yine . İlaç verdiler. Bakalımbiryenianneadayi canım hiç bir etkisi yok bebeğe aksine bebek için yararlı birsey kuzum. Sakın strese girme, bu gün banada belki yapacaklar geçen hafta duruma göre ciğer geliştirici yapacağız demişti. Şuan nasılsın kuzum iyi misin ? B Buddy x canım sen nasılsın toparladın mı biraz. Bugün doktor görecek dimi seni kuzum
Kıyamam kuzum, 93 de nasıl hissediyorsun kendini peki canım,Ah evet kuzum ya .. doktorun dediği de o . Şusn 37.haftalarda olsun git evde sancını çek diycem ama daha erken diyor. İnşallah acele etmez minik kızım .
İnşallah kuzum çok sağol
Kuzum daha iyiyim . Antibiyotik iyi geldi vücuduma ama boğaz ağrım hala baya var . Azönce nstde 93lerde 1 tane sancı çıktı yine . İlaç verdiler. Bakalım
Canım benim dualarımız seninle gönlünü ferah tutKızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsuninşallah hersey yolundadır
Markası ne cnm acaba nerden aldın kaça aldın güle güle kullanmayı nasip etsin RabbimAy kızlar süt sağma makinasını test edeyim diye göğsümde deneyeyim dedi sarı süt geldi hemen kapattım makinayı uyarmayayım diye
Cnm benim doktorum ilk günden beri 2 haftada bir çağırıyor benim için çok iyi oluyor yoksa 1 ay cok uzun benim içinKızlar doktor kontrolüne ne sıklıkla gidiyorsunuz.. 32+1 im suan gebelik kolestazı old için 3 hafta bir gel dedi ama ben riske atmamak için 2 haftada bir gidicem :) Ne zaman sıklaşıyordu bu konroller.. Bir de artık her gittiğimde nst bağlıyorlar
Bizde 33ten beri 10gunde bir gidiyoruz bi muayene bi kontrol şeklinde. Cuma günü 35haftalık olcakKızlar doktor kontrolüne ne sıklıkla gidiyorsunuz.. 32+1 im suan gebelik kolestazı old için 3 hafta bir gel dedi ama ben riske atmamak için 2 haftada bir gidicem :) Ne zaman sıklaşıyordu bu konroller.. Bir de artık her gittiğimde nst bağlıyorlar
Cnm orjınal, zaten normal fıyatı bu, ben indırımde yakaladım belli bi süre için, fayda gorenler olmuş,Kızz e bebekteki fiyatı niye böyle trendyoldki orginal mi acaba
Kız o denenir mi öyleAy kızlar süt sağma makinasını test edeyim diye göğsümde deneyeyim dedi sarı süt geldi hemen kapattım makinayı uyarmayayım diye
Allah'tan uyarmamışsın uyarsan neler yapacaksınAy kızlar süt sağma makinasını test edeyim diye göğsümde deneyeyim dedi sarı süt geldi hemen kapattım makinayı uyarmayayım diye
Ohhh maşallah hemen gelecek o zaman seninAy kızlar süt sağma makinasını test edeyim diye göğsümde deneyeyim dedi sarı süt geldi hemen kapattım makinayı uyarmayayım diye
Canım çok geçmiş oldun, benimde enfeksiyonum var böbreklerime kadar çıktı ağrıdan öldüm günlerce yürüyemedim, doktora da gitmedim korkudan, geçenlerde gittim 1 hafta yatış vermişti o yüzden. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyorum hiç bi problem yoktur diye gitmedim ama ne yapsam bilemiyorum ağrılarım da geçti artıkGrip olduğum için bebeğin hareketlerinde azalma hissetmiştim . Nst ye bağlanınca sancı çıktı canım
Kuzum gece 20 dakika aralıklarla 4 tane hap verdiler . Doktor şuan için ciğer geliştirici vurmayalım bu 4 haptan sonraki nst ye göre karar verelim demiş . Bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum bendee nabızdan baktım dünkü tahlil sonucuna protein C bir şeyler yazıyordu. Normal değer 0-1 arası, benim 8 çıkmış. Kandaki enfeksiyon dediği bu sanırım dimi . 2 doz antibiyotik yaptılar vücudumu baya bir topladı o. Azsonra muhtemelen 3.doz yapılacak
Kuzum kristallerin oynamış olabilir mi ? Ani hareket yaptın mı yakın zamandaKızlar çok kötü baş dönmem var. Ayağa kalkınca yer sallanıyor gibi. Tansiyonunu ölçtüm yatarken 9-5 çıkıyor, otururken 11-6 çıkıyor. Hep normal rutin tansiyon bu değişiklik yok yani. Ama dönme geçmedi sabahtan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?