2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
İnsan her gittiğinde ayrı bir stres ay bir heyecanla gidiyor gerçekten Allah'ım sağlık versin canım stres yapma herşey yolundadır inşallah
Sorma canım 23.haftada kalbinde delik olduğunu öğrendiğimden beri o koltuğa bir hevesli oturmuyorum desem yeridir. Acaba yine birsey mi diyecek diye ödüm kopuyor. İnşallah bugün güzel haberler alırım

Soracağım canım inşallah bilmiyorum ki doktor büyük ihtimalle yeni gelmiştir daha 12 de falan çağırır bence diye düşünüyorum başka ameliyat falan hastası yoksa ya da tüp bebek yapacak biri yoksa erken çağırıyor

Tamam kuzum, güzel haberlerini bekliyoruz senin kaç hafta oldu şimdi canım. Zaman sanki durdu bana hiç geçmiyor kuzum

Ah evet kuzum ya .. doktorun dediği de o . Şusn 37.haftalarda olsun git evde sancını çek diycem ama daha erken diyor. İnşallah acele etmez minik kızım .

İnşallah kuzum çok sağol

Kuzum daha iyiyim . Antibiyotik iyi geldi vücuduma ama boğaz ağrım hala baya var . Azönce nstde 93lerde 1 tane sancı çıktı yine . İlaç verdiler. Bakalım

Kıyamam kuzum, 93 de nasıl hissediyorsun kendini peki canım,

Rabbim hepimize şifa versin inşallah, grup olarak dağılmışız valla..
5 gündür kuru yoğun öksürük vardı bende de, artık dün karnıma sancı girmeye başladı öksürmekten, influenza negatif çıktı, kanda enfeksiyon çıktı bi miktar, amoklavin yazdı doktor 1000lik. Gece tahlilleri verdikten sonra sonucu beklemeden geldik eve, dr reçeteyi sms olarak yolladığı için sorma şansım da olmadı, Antibiyotik sıkıntı olmuyor muydu gebelikte?

Kızlar doktor kontrolüne ne sıklıkla gidiyorsunuz.. 32+1 im suan gebelik kolestazı old için 3 hafta bir gel dedi ama ben riske atmamak için 2 haftada bir gidicem :) Ne zaman sıklaşıyordu bu konroller.. Bir de artık her gittiğimde nst bağlıyorlar

Cnm benim doktorum ilk günden beri 2 haftada bir çağırıyor benim için çok iyi oluyor yoksa 1 ay cok uzun benim için

Bizde 33ten beri 10gunde bir gidiyoruz bi muayene bi kontrol şeklinde. Cuma günü 35haftalık olcak

B Buddy x X Xxudy kızlar Rabbim doktordan güzel haberler almanızı nasip etsin Dualarımız sizinleee Bugun baska kontrole gidecek olan varsa hepsi mutlu huzurlu güzel haberlerle gelsinn hasta olanlara Rabbim tez vakitte şifa versin bi okutalım bi kurşun döktürelim bu ne valla yaaaa

Canım çok geçmiş oldun, benimde enfeksiyonum var böbreklerime kadar çıktı ağrıdan öldüm günlerce yürüyemedim, doktora da gitmedim korkudan, geçenlerde gittim 1 hafta yatış vermişti o yüzden. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyorum hiç bi problem yoktur diye gitmedim ama ne yapsam bilemiyorum ağrılarım da geçti artık

Kuzum kristallerin oynamış olabilir mi ? Ani hareket yaptın mı yakın zamanda aynısı bende de olmuştu geçen sene sağdan sola dönerken çok dönüyordu ayağa kalkarken bayılacak gibi oluyodum çok kötü oluyo hemen gećer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…