2-3 5 artık yastık oturmak nefes alayım daCanım kesinlikle 2-3 yastıkla oturarak yatmayı dene ben dün gece o kadar güzel uyumuşum ki oturarak uyudum normalde hayatta yatmam öyle ama nefes alabildiğim için dinlenerek uyandım
Canım neden gönderecekmiş kan akımlarında bebek gelişiminde mi bişey görüyor da söylüyor bunu ben anlamadım. Bu haftalarda kimi doktor normal diyor böyle kiloya kimisi az buluyorKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Onun dışında iyiydi çok şükür, kaburga ağrıları da sırt ağrıları da normal dedi
31+5 1670 çıktı kilosu kızlar, bizden haberler böyle
Bilmiyorum ki kuzum, bakalım haftaya göreceğiz,inşallah toparlar haftayabence bebişler her hafta aynı kiloyu almıyor haftaya güzel kilosunu alır hep öyle oluyor bir hafta az bir hafta fazla gibi
Evet canım düzenledik, çoğu şeyi yiyebiliyorum artık şekerim daha düzenli şimdi, yani bilemiyorum bişey söylemedi haftaya da bakalım, ona göre bakarız dedi, 1 hafta geri çıktı kilosu canımCanım şeker diyetini düzenlemistin değil mi, Dr çok mu düşük dedi, nedeni ne olabilir dedi
İnşallah canım, elimden geleni de yapıyorum, benim çocukların biri 2900 diğeri 3500 doğmuştu, onları da sordu zaten,büyük abi gibi minik doğacak sanırım, sağlık sorunu olmasında doğunca da büyür elbetKuzum bencede parisin dediği gibi kilo değişkenlik gösteriyor tam net 200 gr olarak ilerlemiyorlar merak etme düzelecektir bir sonraki kontrole
Aynen kuzum yeter ki sağlıcakla gelsin çabucak büyür inşallahBilmiyorum ki kuzum, bakalım haftaya göreceğiz,inşallah toparlar haftaya
Evet canım düzenledik, çoğu şeyi yiyebiliyorum artık şekerim daha düzenli şimdi, yani bilemiyorum bişey söylemedi haftaya da bakalım, ona göre bakarız dedi, 1 hafta geri çıktı kilosu canım
İnşallah canım, elimden geleni de yapıyorum, benim çocukların biri 2900 diğeri 3500 doğmuştu, onları da sordu zaten,büyük abi gibi minik doğacak sanırım, sağlık sorunu olmasında doğunca da büyür elbet
Kan akımı ile alakalı birşey söylemedi canım, belki haftaya bakıp söyleyecek duruma göre, bilmiyorum kiCanım neden gönderecekmiş kan akımlarında bebek gelişiminde mi bişey görüyor da söylüyor bunu ben anlamadım. Bu haftalarda kimi doktor normal diyor böyle kiloya kimisi az buluyorbebek harekwtleri nasıl canım hareketli mi karnında?
Ay iyi ki arayıp sormuşlar önceden bari. Yoksa haberin olmayacak. İnşallah hemen düzeltilir ya . Saçmalığa bakAy kızlar başıma gelen
Özel sağlık sigortam aradı doğum yapmışsınız diye dedim hayır daha yapmadım bu ay 1 hafta hastanede yatışınız olmuş doğum için limitiniz bitmiş dediler dedim neben doğum yapmadım ki
Meğer hastane yatarak tedavi limitim limitsiz oradan kayıt açmayıp beni doğum yapmış gibi yatırdıkları için doğumu da sigortam %90 limitle karşıladığı için limitimi bitirmişler. Dedim ben doğum yapmadan doğum limitim bitmiş yatarak tedavi oldum ben limitsizden geçmeleri gerekirdi napıcam ben düzeltin bunu 2 güne doğum yapsam cebimden ödemek zorunda kalacağım saçmalığa bak. 5000 tl her kaldığım geceyi doğum limitimden geçmiş hastane doğum yapmışım gibi girmiş. Ay delirdim. Sigorta hastaneyle görüşelim yalan beyan girmişler düzeltmeye çalışalım dediler. Ee bir zahmet doğurmadım ben. Bir de bana diyor doğum olmadı demi dedim dalga mı geçiyorsunuz doğursam doğurdum derim zaten haberim yok olaydan. Yani hastaneye doğum için gitsem doğumu cebimden karşılayacağım saçmalığa bak. Bu hastane beni delirtecek. Limitsiz yatış hakkım varken neden limitime hangi üstün zeka dokundu acaba
Çok şükür canım.Kilosuna doktor ne diyor?önemli olan o birde senin oğlanlar kaç doğulmuştu?Kızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Ay kızlar başıma gelen
Özel sağlık sigortam aradı doğum yapmışsınız diye dedim hayır daha yapmadım bu ay 1 hafta hastanede yatışınız olmuş doğum için limitiniz bitmiş dediler dedim neben doğum yapmadım ki
Meğer hastane yatarak tedavi limitim limitsiz oradan kayıt açmayıp beni doğum yapmış gibi yatırdıkları için doğumu da sigortam %90 limitle karşıladığı için limitimi bitirmişler. Dedim ben doğum yapmadan doğum limitim bitmiş yatarak tedavi oldum ben limitsizden geçmeleri gerekirdi napıcam ben düzeltin bunu 2 güne doğum yapsam cebimden ödemek zorunda kalacağım saçmalığa bak. 5000 tl her kaldığım geceyi doğum limitimden geçmiş hastane doğum yapmışım gibi girmiş. Ay delirdim. Sigorta hastaneyle görüşelim yalan beyan girmişler düzeltmeye çalışalım dediler. Ee bir zahmet doğurmadım ben. Bir de bana diyor doğum olmadı demi dedim dalga mı geçiyorsunuz doğursam doğurdum derim zaten haberim yok olaydan. Yani hastaneye doğum için gitsem doğumu cebimden karşılayacağım saçmalığa bak. Bu hastane beni delirtecek. Limitsiz yatış hakkım varken neden limitime hangi üstün zeka dokundu acaba
Neyseki düzeltmişler canım bide onunla uğraşmak zorunda kalırdın şükürGerçekten şaka gibi kaç gündür benimle dalga geçer gibi sinirden gülüyorum artıkşimdi baktım düzelmiş şükür bi panikledim anlık çok bilgisizler ya bu kadar olamaz
Çok şükür sağlıklı ya kiloda alır merak etme zaten bundan sonra hızla alıyorlarKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
1 hafta geri diyor kilosu için, 2900 ve 3500 doğmuştu canımÇok şükür canım.Kilosuna doktor ne diyor?önemli olan o birde senin oğlanlar kaç doğulmuştu?
İnşallah canımÇok şükür sağlıklı ya kiloda alır merak etme zaten bundan sonra hızla alıyorlar
Evet canım her hafta beklediğimiz kiloyu almıyorlar ama korkma çok şükür güzel kiloda bu zamanlardan sonra daha çok almaya başlıyorlar zaten gelişiminde bi sıkıntı yoksa ki yok sanırım çok şükür kilo bi sınırı geçtikten sonra korkutmasın seni1 hafta geri diyor kilosu için, 2900 ve 3500 doğmuştu canım
İnşallah canım
Kuzum her yerde farklı farklı bilgiler yazıyor. Her doktorun yorumu da farklı oluyor galiba. İnşallah kilo alırlar içimiz rahatlar bizim de . Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimizeKan akımı ile alakalı birşey söylemedi canım, belki haftaya bakıp söyleyecek duruma göre, bilmiyorum ki
Bebek hareketli çok şükür, onu da sordu hareketleri nasıl diye
O zaman canım abisi gibi doğulucak1 hafta geri diyor kilosu için, 2900 ve 3500 doğmuştu canım
İnşallah canım
Kesinlikle kuzum sağlıkla doğsun da minyon olsun doğunca da kilo alıyorlar zatenBilmiyorum ki kuzum, bakalım haftaya göreceğiz,inşallah toparlar haftaya
Evet canım düzenledik, çoğu şeyi yiyebiliyorum artık şekerim daha düzenli şimdi, yani bilemiyorum bişey söylemedi haftaya da bakalım, ona göre bakarız dedi, 1 hafta geri çıktı kilosu canım
İnşallah canım, elimden geleni de yapıyorum, benim çocukların biri 2900 diğeri 3500 doğmuştu, onları da sordu zaten,büyük abi gibi minik doğacak sanırım, sağlık sorunu olmasında doğunca da büyür elbet
Kesinlikle yoksa doğum vakti bir de bununla uğraşacaktımAy iyi ki arayıp sormuşlar önceden bari. Yoksa haberin olmayacak. İnşallah hemen düzeltilir ya . Saçmalığa bak
Karından mı ölçtü vajinal mı canımBende 32+3 rahim ağzı uzunluğu 2,5 olmuş. Erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne vuruldum bugünde sonuncuyu vurulucam. Doktor belli 38 i beklemicek dedi. İki hafta önce yani 30.haftada 3 dü rahim ağzı uzunluğu. Haftaya tekrar gidicem. Bu arada kasılmaların artarsa saatte 1 10 dk da bir sıklaşırsa hiç durma direk gel dedi. Her an herşey olabilir galiba. Bebeğin kilosu 2,350 idi dün. Sizin tam kaçıncı hafta acaba
Haftasına göre iyi sanırım kilosu bu haftada 1500 le 1900 arası normal demişti doktorum. İnşallah bir dahakine daha iyi kilo almış olacak canım sıkma canını 31-32 den sonra kilo alımı başlıyormuşKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
İkiside canım ama bu son vajinal ölçümmüş sanırım bu haftadan sonra bakmıyorlarmışKarından mı ölçtü vajinal mı canım
Benimde 31 civarı hep uzun zamandır. Umarım bir anda kısalmazİkiside canım ama bu son vajinal ölçümmüş sanırım bu haftadan sonra bakmıyorlarmış
Benim 30.hafta gittiğimde tam 30 Du. Doktor sınırda demişti. 32 +2 de gittim yani 2hafta sonra yarım cm kısalmış 25 mm olmuş. Çok hızlı kısalabilirmişte yavaşta kısalabilirmişte belli olmazmışBenimde 31 civarı hep uzun zamandır. Umarım bir anda kısalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?