2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım kesinlikle 2-3 yastıkla oturarak yatmayı dene ben dün gece o kadar güzel uyumuşum ki oturarak uyudum normalde hayatta yatmam öyle ama nefes alabildiğim için dinlenerek uyandım
2-3 5 artık yastık oturmak nefes alayım da

Canım neden gönderecekmiş kan akımlarında bebek gelişiminde mi bişey görüyor da söylüyor bunu ben anlamadım. Bu haftalarda kimi doktor normal diyor böyle kiloya kimisi az buluyor bebek harekwtleri nasıl canım hareketli mi karnında?

bence bebişler her hafta aynı kiloyu almıyor haftaya güzel kilosunu alır hep öyle oluyor bir hafta az bir hafta fazla gibi
Bilmiyorum ki kuzum, bakalım haftaya göreceğiz,inşallah toparlar haftaya
Canım şeker diyetini düzenlemistin değil mi, Dr çok mu düşük dedi, nedeni ne olabilir dedi
Evet canım düzenledik, çoğu şeyi yiyebiliyorum artık şekerim daha düzenli şimdi, yani bilemiyorum bişey söylemedi haftaya da bakalım, ona göre bakarız dedi, 1 hafta geri çıktı kilosu canım
Kuzum bencede parisin dediği gibi kilo değişkenlik gösteriyor tam net 200 gr olarak ilerlemiyorlar merak etme düzelecektir bir sonraki kontrole
İnşallah canım, elimden geleni de yapıyorum, benim çocukların biri 2900 diğeri 3500 doğmuştu, onları da sordu zaten,büyük abi gibi minik doğacak sanırım, sağlık sorunu olmasında doğunca da büyür elbet

Aynen kuzum yeter ki sağlıcakla gelsin çabucak büyür inşallah

Kan akımı ile alakalı birşey söylemedi canım, belki haftaya bakıp söyleyecek duruma göre, bilmiyorum ki
Bebek hareketli çok şükür, onu da sordu hareketleri nasıl diye

Ay iyi ki arayıp sormuşlar önceden bari. Yoksa haberin olmayacak. İnşallah hemen düzeltilir ya . Saçmalığa bak

Çok şükür canım.Kilosuna doktor ne diyor?önemli olan o birde senin oğlanlar kaç doğulmuştu?

Gerçekten şaka gibi kaç gündür benimle dalga geçer gibi sinirden gülüyorum artık şimdi baktım düzelmiş şükür bi panikledim anlık çok bilgisizler ya bu kadar olamaz
Neyseki düzeltmişler canım bide onunla uğraşmak zorunda kalırdın şükür

Çok şükür sağlıklı ya kiloda alır merak etme zaten bundan sonra hızla alıyorlar

1 hafta geri diyor kilosu için, 2900 ve 3500 doğmuştu canım

İnşallah canım
Evet canım her hafta beklediğimiz kiloyu almıyorlar ama korkma çok şükür güzel kiloda bu zamanlardan sonra daha çok almaya başlıyorlar zaten gelişiminde bi sıkıntı yoksa ki yok sanırım çok şükür kilo bi sınırı geçtikten sonra korkutmasın seni

Kan akımı ile alakalı birşey söylemedi canım, belki haftaya bakıp söyleyecek duruma göre, bilmiyorum ki
Bebek hareketli çok şükür, onu da sordu hareketleri nasıl diye
Kuzum her yerde farklı farklı bilgiler yazıyor. Her doktorun yorumu da farklı oluyor galiba. İnşallah kilo alırlar içimiz rahatlar bizim de . Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize

Eklentiler

• IMG_20240202_124922.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 46
Kesinlikle kuzum sağlıkla doğsun da minyon olsun doğunca da kilo alıyorlar zaten

Karından mı ölçtü vajinal mı canım

Haftasına göre iyi sanırım kilosu bu haftada 1500 le 1900 arası normal demişti doktorum. İnşallah bir dahakine daha iyi kilo almış olacak canım sıkma canını 31-32 den sonra kilo alımı başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…