2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Haydaaa bi bu eksikmiş gerçektennn şu hastanelerin özel sigortaları beceremeemleri çok sinir bouzucu... Benim de sigortam var tek limit hersey ordan karşılanıo muayene ,tetkikler vs. hamilelik sürecindeki her yatış limitten düşüyor.. Seninki de öyle mi acaba yoksa sadece doğum limiti ayrı diğerleri limitsiz mi ?

Keşke seninki gibi olsaymış kuzum öyle daha pratik gerçekten. Doğum limiti ayrı bir limiti var ve doğumu %100 karşılamıyor %90 sigorta karşılıyor doğumu %10 ben karşılıyorum ve bir limiti var diğerleri limitsizden geçiyor işte kontroll yatarak tedavi ayakta tedavi ama hastane kafasına estiği yerden geçmiş

Çok sağol canım, bunlar olduğunda korkmamiz gerekir mi normal mi büyüdükçe , kaç haftalık tin bu arada , neden hastaneye yattın canım sen
Yani normalde kasılmalar normal diye biliyorum . Haftamız ilerledikçe özellikle kasılmalar artar diye biliyorum . Benim bugğn 35.haftam bitti .
Grip olmuştum canım . Salı günü dahiliye doktorundan sonra kendi doktoruma da bi gideyim kontrol amaçlı dedim nstde sancım çıktı . Yatış verdi doktor gece boyu 2saatte bir nst takıldı yine sancılar devam etti . İlaçlarla durdurdular . Kan ve idrar tahlillerimde de enfeksiyon çıktı aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlanıldı ve diğer gün çıkış yaptım çok şükür. Umarım tekrarlamaz ve erken doğum olmaz

Hahah tabi tabi kuzum kasılma artık çok normal rahim kendini hazırlıyor ağrı eşlik eder kan su gelirse o zaman doğum başlıyor
Ayy uzayan sümüksü akıntı da mı nişan oluyor kuzum. Benim bu aralar çok geliyor ama griptendir dimi ya . Bir de şimdi sabah akşam 500 mglık antibiyotik kullanıyorum illaki etkisi vardır sanırım

Canım sancıyı ve suyu ayırt edemeyiz diye bende çok korkuyorum. Ama doktorumun taburcu etmeden önce söylediği şey ‘suyun gelmeden önce farketmemen imkansız, sızıntı şeklinde bile olsa bir süre sonra bacaklarından süzülür mutlaka gelirsin hastaneye’ dedi. sancı için de buradaki kızlar yine anlamamak imkansız diyor . İnşallah hiç olumsuz bir şey yaşamayalım ama yaşayacaksak da çok geç olmadan hastaneye gidebiliriz öyle bir durumda

Aynen kuzum nişan sümüksü oluyormuş bazen kanlı da oluyormuş. Doktor böyle dedi benim akıntıların hep öyle ama daha önce de söylemiştim dedim hatta daha da çok arttı demiştim o zaman bi vajinal muayene edelim demişti. İnşallah kuzum vakti geldiğinde gidip şıp diye doğurup kurtulalım

Gel de bunları hastaneye izah et çok karışıkmış yahuu :/ Bizim de limitimiz az 26 bin TL kalanını kendimiz ödeyeceğiz.. şimdiden 20 bin limit kaldı ve hastane doğum ücreti 30 bin üstünde :)

Gel de bunları hastaneye izah et çok karışıkmış yahuu :/ Bizim de limitimiz az 26 bin TL kalanını kendimiz ödeyeceğiz.. şimdiden 20 bin limit kaldı ve hastane doğum ücreti 30 bin üstünde :)
Oyy acaba doğum da dedikleri ücrett dışında başka bir ücret çıkıyor mu? Yani mesela sezeryan örneğin 37 bin öyle anlaşıp sonrasında farklı bir ücret daha ekliyorlar mı ki

Oyy acaba doğum da dedikleri ücrett dışında başka bir ücret çıkıyor mu? Yani mesela sezeryan örneğin 37 bin öyle anlaşıp sonrasında farklı bir ücret daha ekliyorlar mı ki
Yok paket fiyatmış bebek testleri de dahil hersey içinde... Öyle olsa soyguncular gereksiz bisürü şey çıkarırlar valla

Merhaba İnsAllah hepimiz bebişleri sağlıkla sıhhatle hayirla zamanında gelir bu kasılmalar nasıl oluyor acaba biraz tarif eder misiniz

Merhaba İnsAllah hepimiz bebişleri sağlıkla sıhhatle hayirla zamanında gelir bu kasılmalar nasıl oluyor acaba biraz tarif eder misiniz
Kuzum kişiden kişiye bu sancı tanımlaması değişir mi bilmiyorum benim de ilk gebelik ama benim yaşadığım ve sancı olduğuna emin olduğum belirtim göbeğimde bir kısım beyzbol topu gibi bir alan sertleşiyor uyuşuyor içe doğru çekiliyor 10-20 sn sürüyor bu benim kasılmam. Sancı da regli gibi vuruyor sırtımdan belime belimden Rahime kadıklarıma yayılan böyle sıcak bir ağrı hani regli olacağım ilk günün ağrısı gibi yayılıyor kasıklarıma. Eğer bunlar sürekli düzenli 5-10 dk da bir sık sık üst üste geliyorsa o zaten düzenli. Ama ayağa kalkıp hareket edip ya da sağa sola pozisyon değiştirdiğimde gidiyorsa ciddiye almıyorum doktorum artık bu haftalardan sonra düzensiz kasılmalar beklenir normal onlara bir şey yapmıyoruz zaten dedi. Düzenli düzensiz ağrıda 10-20 an sürüyor önemli olan ayıran bende sıklıkları. Düzensiz hareket ettiğimde ayağa kalktığımda değişiyor geçiyor.

Benim 30.hafta gittiğimde tam 30 Du. Doktor sınırda demişti. 32 +2 de gittim yani 2hafta sonra yarım cm kısalmış 25 mm olmuş. Çok hızlı kısalabilirmişte yavaşta kısalabilirmişte belli olmazmış
Merve cavildak ile devam mı ediyorsunuz

Çok sağol canım

Kuzum Bizimde öyleydi. 31+1 de hatırlarsan kilosu düşüktü, geçen hafta toparladı. Strese girme bir hafta fazla bir hafta az alıyorlar ben onu anladım

Şubat grupunu benim gibi okuyanlar var aranızdagörüyorsunuz bebişlerin bazıları 36 haftada 3 kg gecmiş MaşAllah bazıları 2900 ben garibanda bu gün bebişimden 2400 bekliyorum bu arada 34+6
Güzel haberle ile gel canım bekliyoruz heyecanla seni

Kızlar kasıldıkça makatıma ağrı giriyor normal mi? Dün geceden beri sık kasılma yaşıyorum ama bebekleri de çok hissediyorum şükür rahatım o yüzden. Ama kasıldıkça pozisyonumu değiştiriyorum makatımda ağrı oluyor onu anlamadım

Canım doğumun yakın ya bebekler baskı yapıyor olabilir mi

Kuyruk sokumuysa kuzum benimde çok oluyor, birde kuzum büyük tuvaletin varmış gibi ağrın oluyor mu? Geçen gece tutan sancıda benim büyük tuvaletim gelir gibi ağrım vardı ntsde sancı çıktı.

Kuzucum şimdi baktım 32+1 1840 gram Bizimde seninle aynı hemen hemen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…