Canımmm nasılsın iyi misin Bebiş nasılbence bebişler her hafta aynı kiloyu almıyor haftaya güzel kilosunu alır hep öyle oluyor bir hafta az bir hafta fazla gibi
Kuzum büyük tuvalete sıkışmış gibi bir ağrı mı? Bikaç kez bana da oldu. Ben bebeğin o taraflara bağırsaklara falan vurduğunu sanıyordum . Dün geceden beri senin sürekli mi oldu?Kızlar kasıldıkça makatıma ağrı giriyor normal mi? Dün geceden beri sık kasılma yaşıyorum ama bebekleri de çok hissediyorum şükür rahatım o yüzden. Ama kasıldıkça pozisyonumu değiştiriyorum makatımda ağrı oluyor onu anlamadım
canım iyiyimCanımmm nasılsın iyi misin Bebiş nasıl
benim bildiğim ilk gece bebeğin hastane yatışını da ödüyoruz :) bir kısım testlere de ayrıca alıyorlar ama tam içerik bilmiyorumOyyacaba doğum da dedikleri ücrett dışında başka bir ücret çıkıyor mu? Yani mesela sezeryan örneğin 37 bin öyle anlaşıp sonrasında farklı bir ücret daha ekliyorlar mı ki
Kuzum bebek baskısı gibi değil kasılma oldukça büyük tuvaletim geliyor gibiCanım doğumun yakın ya bebekler baskı yapıyor olabilir mi
Kuyruk sokumu değil kuzum tuvaletimin gelmesi gibi baskı oluyor makatımda kasılırken sanki oradan da bir şey çıkacak gibi baskı anlatabildim mi bilmiyorum ama büyük tuvaletim var gibi kasılınca ama kasılma gidince normalimKuyruk sokumuysa kuzum benimde çok oluyor, birde kuzum büyük tuvaletin varmış gibi ağrın oluyor mu? Geçen gece tutan sancıda benim büyük tuvaletim gelir gibi ağrım vardı ntsde sancı çıktı.
Aynen büyük tuvalete sıkışmışım gibi sanki orada tutuyorum gibi hissettiriyor. Dün gece başladı ama tuvaletim de yok kayısı yiyorum varsa çıksın ama kabız ya da ishal de değilim artık düzeldi bağırsaklarımKuzum büyük tuvalete sıkışmış gibi bir ağrı mı? Bikaç kez bana da oldu. Ben bebeğin o taraflara bağırsaklara falan vurduğunu sanıyordum . Dün geceden beri senin sürekli mi oldu?
Hastaneye sorsam onlarda bilmiyordur kesin artık yaşayıp göreceğiz kuzumbenim bildiğim ilk gece bebeğin hastane yatışını da ödüyoruz :) bir kısım testlere de ayrıca alıyorlar ama tam içerik bilmiyorum
Bence bir doktoruna sor canım önemli olabilir doğum sancısı da olabilirKuzum bebek baskısı gibi değil kasılma oldukça büyük tuvaletim geliyor gibi
Kuyruk sokumu değil kuzum tuvaletimin gelmesi gibi baskı oluyor makatımda kasılırken sanki oradan da bir şey çıkacak gibi baskı anlatabildim mi bilmiyorum ama büyük tuvaletim var gibi kasılınca ama kasılma gidince normalim
Aynen büyük tuvalete sıkışmışım gibi sanki orada tutuyorum gibi hissettiriyor. Dün gece başladı ama tuvaletim de yok kayısı yiyorum varsa çıksın ama kabız ya da ishal de değilim artık düzeldi bağırsaklarım
Ay benimde öyleydi kuzum ölç istersen bi.kızlar tansiyon çıktığını nasıl anlıyorsunuz sabahtan beri kalbim çarpıyo soğuk soğuk terliyorum
Sorsam nst ye gel diyecek boşa da gitmek istemiyorum kaç gündür hastanelerdeyim bir şey yoksa da yine geldi pimpirik diyecekler gibi hissediyorum artıkBence bir doktoruna sor canım önemli olabilir doğum sancısı da olabilir
Merhaba. Ben 15 haftalık hamileyim bugün afp değerim 17 çıktı. Sizinki de yüksekmis doktor ne dedi bu konuda. İnternette korkunç şeyler yazıyor da.Kizlar merhaba bayadir giremiyorum buraya inşallah sizler de bebisler de iyidirbugün üçlü test için kan verdim sadece AFP değeri çıkmış yuksek yazıyor değer 32.8 Bununla ilgili bilgisi olan var mı? tam sonuçlar çıkmadığı için doktorum bakmadı internette yüksekliğiyle ilgili kötü şeyler yazıyor moralim çok bozuk testi yaptıran bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Bilmiyorum kuzum bana da bikaç kez oldu. Değişik bi his yani çok rahatsız edici.. Bebekler bağırsakları da sıkıştırıyor.birisi aşağıdayı senin bebişin bi de. Çok ağrı olursa ihmal etme sor doktoruna yine de. Çünkü bebek kanala indikçe böyle tuvalet sıkışma hisleri de oluyormuş.Kuzum bebek baskısı gibi değil kasılma oldukça büyük tuvaletim geliyor gibi
Kuyruk sokumu değil kuzum tuvaletimin gelmesi gibi baskı oluyor makatımda kasılırken sanki oradan da bir şey çıkacak gibi baskı anlatabildim mi bilmiyorum ama büyük tuvaletim var gibi kasılınca ama kasılma gidince normalim
Aynen büyük tuvalete sıkışmışım gibi sanki orada tutuyorum gibi hissettiriyor. Dün gece başladı ama tuvaletim de yok kayısı yiyorum varsa çıksın ama kabız ya da ishal de değilim artık düzeldi bağırsaklarım
Şimdi okudum da evet ondan da olabilirmiş yani bunu nasıl anlarım bilmiyorum kuzum çok kötü hissedersem yazarım ama şuan bebeklerde iyi olduğu için hareketleri çok kötü düşünmüyorumBilmiyorum kuzum bana da bikaç kez oldu. Değişik bi his yani çok rahatsız edici.. Bebekler bağırsakları da sıkıştırıyor.birisi aşağıdayı senin bebişin bi de. Çok ağrı olursa ihmal etme sor doktoruna yine de. Çünkü bebek kanala indikçe böyle tuvalet sıkışma hisleri de oluyormuş.
Aynen öyle oluyor canımKızlar az önce belime çok kötü bir sancı saplandı kasıklarıma doğru yayıldı neye uğradığımı şaşırdım nefesim kesildi karnım semsert oldu eşime bağırdım doğruyorum sanırım diye ama sonra kuş gibi oldum geçti karnım yumuşadı hiçbir şey yokmuş gibi oldu bu düzenli olursa doğum sancısı oluyor değil mi? Önceki nst de 20 dakikada en az 3 düzenli sancı olmalı denilmişti bakalım tekrar olacak mı
Amin canım atlet kaburğalarımı mahv etdiOlsun kuzum güzel haberle gel de inşallah
Yok kuzum asla kötü düşünme . Senin için her an beklenen bi durum zaten doğum.Şimdi okudum da evet ondan da olabilirmiş yani bunu nasıl anlarım bilmiyorum kuzum çok kötü hissedersem yazarım ama şuan bebeklerde iyi olduğu için hareketleri çok kötü düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?