2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum büyük tuvalete sıkışmış gibi bir ağrı mı? Bikaç kez bana da oldu. Ben bebeğin o taraflara bağırsaklara falan vurduğunu sanıyordum . Dün geceden beri senin sürekli mi oldu?

Oyy acaba doğum da dedikleri ücrett dışında başka bir ücret çıkıyor mu? Yani mesela sezeryan örneğin 37 bin öyle anlaşıp sonrasında farklı bir ücret daha ekliyorlar mı ki
benim bildiğim ilk gece bebeğin hastane yatışını da ödüyoruz :) bir kısım testlere de ayrıca alıyorlar ama tam içerik bilmiyorum

Canım doğumun yakın ya bebekler baskı yapıyor olabilir mi
Kuzum bebek baskısı gibi değil kasılma oldukça büyük tuvaletim geliyor gibi
Kuyruk sokumuysa kuzum benimde çok oluyor, birde kuzum büyük tuvaletin varmış gibi ağrın oluyor mu? Geçen gece tutan sancıda benim büyük tuvaletim gelir gibi ağrım vardı ntsde sancı çıktı.
Kuyruk sokumu değil kuzum tuvaletimin gelmesi gibi baskı oluyor makatımda kasılırken sanki oradan da bir şey çıkacak gibi baskı anlatabildim mi bilmiyorum ama büyük tuvaletim var gibi kasılınca ama kasılma gidince normalim
Kuzum büyük tuvalete sıkışmış gibi bir ağrı mı? Bikaç kez bana da oldu. Ben bebeğin o taraflara bağırsaklara falan vurduğunu sanıyordum . Dün geceden beri senin sürekli mi oldu?
Aynen büyük tuvalete sıkışmışım gibi sanki orada tutuyorum gibi hissettiriyor. Dün gece başladı ama tuvaletim de yok kayısı yiyorum varsa çıksın ama kabız ya da ishal de değilim artık düzeldi bağırsaklarım

kızlar tansiyon çıktığını nasıl anlıyorsunuz sabahtan beri kalbim çarpıyo soğuk soğuk terliyorum

Bence bir doktoruna sor canım önemli olabilir doğum sancısı da olabilir

kızlar tansiyon çıktığını nasıl anlıyorsunuz sabahtan beri kalbim çarpıyo soğuk soğuk terliyorum
Ay benimde öyleydi kuzum ölç istersen bi.
Çarpıntı, soğuk terliyorum boyun bölgemde ve ensemde ama enseme dokununca ateş gibiydi, baş ağrısı dönmesi, kulak çınlaması, kusma bulantı oluyor bende bir de gözlerime bir ağırlık çöküyor açamıyor gibi

Bence bir doktoruna sor canım önemli olabilir doğum sancısı da olabilir
Sorsam nst ye gel diyecek boşa da gitmek istemiyorum kaç gündür hastanelerdeyim bir şey yoksa da yine geldi pimpirik diyecekler gibi hissediyorum artık biraz daha bekliyim canım çok kötü hissedersem yazarım bi

Kızlar öğlen biraz fazla yemek yedim tatlı bişeyler de yemiştim üstüne. O zamandan beri sersem gibiyim. Kafamı kaldırasım yok. Üzerimde ağırlık halsizlik var. Şekerim mi yükseldi diye düşünüyorum. Ya da gece iyi uyumadım diye mi onu anlamadım. Şekeri yükselende böyle belirtiler oluyor muydu

Merhaba. Ben 15 haftalık hamileyim bugün afp değerim 17 çıktı. Sizinki de yüksekmis doktor ne dedi bu konuda. İnternette korkunç şeyler yazıyor da.

Bilmiyorum kuzum bana da bikaç kez oldu. Değişik bi his yani çok rahatsız edici.. Bebekler bağırsakları da sıkıştırıyor.birisi aşağıdayı senin bebişin bi de. Çok ağrı olursa ihmal etme sor doktoruna yine de. Çünkü bebek kanala indikçe böyle tuvalet sıkışma hisleri de oluyormuş.

Kızlar az önce belime çok kötü bir sancı saplandı kasıklarıma doğru yayıldı neye uğradığımı şaşırdım nefesim kesildi karnım semsert oldu eşime bağırdım doğruyorum sanırım diye ama sonra kuş gibi oldum geçti karnım yumuşadı hiçbir şey yokmuş gibi oldu bu düzenli olursa doğum sancısı oluyor değil mi? Önceki nst de 20 dakikada en az 3 düzenli sancı olmalı denilmişti bakalım tekrar olacak mı

Şimdi okudum da evet ondan da olabilirmiş yani bunu nasıl anlarım bilmiyorum kuzum çok kötü hissedersem yazarım ama şuan bebeklerde iyi olduğu için hareketleri çok kötü düşünmüyorum

Aynen öyle oluyor canım

Şimdi okudum da evet ondan da olabilirmiş yani bunu nasıl anlarım bilmiyorum kuzum çok kötü hissedersem yazarım ama şuan bebeklerde iyi olduğu için hareketleri çok kötü düşünmüyorum
Yok kuzum asla kötü düşünme . Senin için her an beklenen bi durum zaten doğum. Hatta güzel düşün her an bebişlere kavuşabilirsin olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…