Ay evet Allahım nasıl bir duygu bilmiyorum bir bilinmezlik var ne zaman ne olacakYok kuzum asla kötü düşünme . Senin için her an beklenen bi durum zaten doğum.Hatta güzel düşün her an bebişlere kavuşabilirsin olumlu düşün
Kuzum belki duymuşsundur normal doğum zaten aslında büyük tuvaletini yapma hissiyle başlıyor. Yani öyle bir his. Hatta doğururken kakani yapıyor gibi ikin deniyor. Belki de rahim ağzın kısalığı için bunu hissediyorsunSorsam nst ye gel diyecek boşa da gitmek istemiyorum kaç gündür hastanelerdeyim bir şey yoksa da yine geldi pimpirik diyecekler gibi hissediyorum artıkbiraz daha bekliyim canım çok kötü hissedersem yazarım bi
Kilosu falan nasıl kuzum? 1 aydan az kalmış, kaç kg olmasını istiyor doktorlarKızlar doğum tarihimiz belli oldu 26-27 Şubatta olacakçok karışık duygular içerisindeyim inanılmaz net gördük bugün öyle güzeldi ki yavrum ağlayıp duruyorum delirdim
Zayıf bir kızım olacakKilosu falan nasıl kuzum? 1 aydan az kalmış, kaç kg olmasını istiyor doktorlaray hadi hayırlısı geliyor gelmekte olan
Kuzucum doktoruna yaz bence, ben onu yazınca hastaneye geç geliyorum demişti.Kuzum bebek baskısı gibi değil kasılma oldukça büyük tuvaletim geliyor gibi
Kuyruk sokumu değil kuzum tuvaletimin gelmesi gibi baskı oluyor makatımda kasılırken sanki oradan da bir şey çıkacak gibi baskı anlatabildim mi bilmiyorum ama büyük tuvaletim var gibi kasılınca ama kasılma gidince normalim
Aynen büyük tuvalete sıkışmışım gibi sanki orada tutuyorum gibi hissettiriyor. Dün gece başladı ama tuvaletim de yok kayısı yiyorum varsa çıksın ama kabız ya da ishal de değilim artık düzeldi bağırsaklarım
Kuzum bilmiyordum da az önce forumlarda okudum çok bir yorum bulamadım ama büyük tuvaleti yapma hissi tabiri yazmış herkes gerçekten de. Ama daha 2 gün önce nst çekilmişti hastanede dün zaten çıkıl yapmadan doktorum da ultrasonda her şey normal demişti o yüzden bir günde ne değişebilir ki diyip kendimi rahatlatıyorum ama hala aynı hissiyat gelip gelip gidiyorKuzum belki duymuşsundur normal doğum zaten aslında büyük tuvaletini yapma hissiyle başlıyor. Yani öyle bir his. Hatta doğururken kakani yapıyor gibi ikin deniyor. Belki de rahim ağzın kısalığı için bunu hissediyorsun
Kuzum bana da büyük ihtimal git bi nst ye git diyecekKuzucum doktoruna yaz bence, ben onu yazınca hastaneye geç geliyorum demişti.
Cnm bnımde usg ye göre 31+4 te 1.670 gr idi, doktor kilosu düşük falan demedi bnaKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Onun dışında iyiydi çok şükür, kaburga ağrıları da sırt ağrıları da normal dedi
31+5 1670 çıktı kilosu kızlar, bizden haberler böyle
Kuzum sürekli mi var say bakalım kav dakikada bir oluyorKuzum bana da büyük ihtimal git bi nst ye git diyecek
3 zayıf sayılmaz , sağlıkla gelsin de canımZayıf bir kızım olacakbugün tam 35 olduk 2100 gram doktor 38+2 38+3 e planladı doğumu 3000 e yaklaşır diyor bakalım
Peki düzenli mi yani bir saat falan tutsan canım?Kuzum bilmiyordum da az önce forumlarda okudum çok bir yorum bulamadım ama büyük tuvaleti yapma hissi tabiri yazmış herkes gerçekten de. Ama daha 2 gün önce nst çekilmişti hastanede dün zaten çıkıl yapmadan doktorum da ultrasonda her şey normal demişti o yüzden bir günde ne değişebilir ki diyip kendimi rahatlatıyorum ama hala aynı hissiyat gelip gelip gidiyorşimdi yazsam nst için doğumhaneye git diyecek pimpirik sanacaklar beni eşim de gidelim dedi de yok dedim zaten pazartesi yine kontrol günü eğer akşam iyice kötü olursam gideriz dedim. Yani böyle bir kasılmaya sancı giriyor farkındayım o an böyle yatıp uzanmak istiyorum sessizce regli ağrısı çekiyorum sonra geçince normalim hiçbir şey yokmuş gibi
Happy Mom uygulamasında kasılma sayar diye bir şey varmış kuzum oradan saydım 15:59 da başlamışım 16:23 e kadar 3 kez olmuş. 15:59-16:11-16:23 süreler de sırayla 27-22-26 saniye sürmüş sonra aman saçmalama diyip bıraktım ama çok o saattir hala hissediyorum mesela. Dedim acaba düz mü yatıyorum salonda sert koltukta yatıyorum. Kalktım yatak odasına geldim yastıkları birleştirdim oturur vaziyette sola dönük yatıyorum yine de aynı arada kalkıp bu yürüdüm evde yine aynı yani gelip gidiyor sürekli şimdi eşim geliyor işten belki onunla konuşunca kafam dağılır geçer diye düşünüyorum. Ama kaşındıkça bebekler hareket etmiyor o da bi garip kasılma bitince yine hareketlilerKuzum sürekli mi var say bakalım kav dakikada bir oluyor
Şöyle tutmuştum kuzum da sinirimi bozdu kapattım uğraşamam onunla diye yani iyice panik olurum diye bıraktım kafamı dağıtacak şeyler yaptım ama yine de aynıPeki düzenli mi yani bir saat falan tutsan canım?
Kuzum eşin gelsin duruma bir bak olmazsa doktoruna yine yaz kuzum. Bak bakalım eşin gelene kadar artacak mı nasıl olacak, ama olması kuzu. Nts derse git çektik. Geçer diye bekleme kuzum. Magnezyum aldın mı bugün, birde gir bir duş al kuzum bakalım rahatlatacak mı seni,Happy Mom uygulamasında kasılma sayar diye bir şey varmış kuzum oradan saydım 15:59 da başlamışım 16:23 e kadar 3 kez olmuş. 15:59-16:11-16:23 süreler de sırayla 27-22-26 saniye sürmüş sonra aman saçmalama diyip bıraktım ama çok o saattir hala hissediyorum mesela. Dedim acaba düz mü yatıyorum salonda sert koltukta yatıyorum. Kalktım yatak odasına geldim yastıkları birleştirdim oturur vaziyette sola dönük yatıyorum yine de aynı arada kalkıp bu yürüdüm evde yine aynı yani gelip gidiyor sürekli şimdi eşim geliyor işten belki onunla konuşunca kafam dağılır geçer diye düşünüyorum. Ama kaşındıkça bebekler hareket etmiyor o da bi garip kasılma bitince yine hareketliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?