2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum bizede haber ver.
Çıktım doktordan B Buddy x çok çok şükür oğluşum iyi MaşAllah2448 kg doktor iyi diyor boyu 48 gün vermedi kilo alsın diyor iyice 1 hafta sonra bu defa çağırdı..nst ufak sancılar çıktı bu haftada çıkması normal diyor ağrıların ondan diyor sende..ve en önemlisi suyun artık normale dönmüş diyorBu kadar diyetin demek faydasını gördüm Allahım çok şükürBana sordu yürüyüş yapıyormusun hayır dedim yapamadım hayır dedi bu 1 hafta yap 30 dakika.Sırtı dönüktü başı aşağıda ağrım olan yerde ayakları orda diyor

En son kontröle göre bu gün 34+6 olmalıyım ama bu gün bana 34+2 dedi yani ultrasonda öyle yazıyor

europh canım son sevindim sağlıkla kavuş güzel kızına, kuzu doğum çapada mı olacak peki ?
İnşallah canım yok burada özel bir hastanede olacak buradaki doktorum doğumuma girecek 3 haftadır da çapayı bıraktım zaten oranın kadın doğumu çok eziyet ısınamadım her şey çok zor halloluyor yoruluyorum hijyenik değil ve en önemlisi de korktum normal deneyeceğiz olmaz ise sezaryen dendi tansiyonum var tüp bebek ile hamile kaldım içime sinmedi görüştük çapada perinatoloji birimindeki doktorumuzla yeni doğan uzmanı olan bir hastanede doğumu yapabilirsin dedi bizim doktorumuzun da doğum yaptırdığı hastanede yeni doğan uzmanı var öylece karar vermiş olduk.

Hayırlısı olsun, çapa iyi doktorların olduğu hastane ama zor bir hastane. Çok sevindim canım adına inşallah hersey senin ve bebeğin için güzel olur

Kız maşallah nasıl büyümüş hadi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

Niqu canımmm suyunun normale dönmesine çok sevindim canım oğluşun kilosu boyu maşallah hadi bakalım şimdi artık doğumumuza az kaldı bekleyeceğiz kuzum senin kaç haftalık oldu şimdi

Hayırlısı olsun, çapa iyi doktorların olduğu hastane ama zor bir hastane. Çok sevindim canım adına inşallah hersey senin ve bebeğin için güzel olur
Teşekkür ederiz inşallah evet çapada her şey çok zor ilerliyor 3 haftadır daha iyi hissediyorum kendimi koşturmaktan yorulmuştum

Canım şuan 11-12 dk da bir gelmis sen kasılma sayarda not almaya devam et kasılma araları azalır düzenli devam ederse git doktora Şubat grubunda bı arkadaşta tuvalet hissi ile gitmişti doğum başlamış demişlerdi

Gözün aydın kuzum çok şükür düzelmiş su maşallah bebiste tam annesini dinlemiş 2400 olmuş boylu poslu bı delikanlı geliyorrr

Oy bugün işler güçler canım resmen yatıp dinlenecek hala vaktin yok yemekten sonra hemen yat dinlen bari

Oyu maşallah hadi gözün aydın canım su gibi geçsin zaman

Maşallah kocaman olmusss ama senin bebiş yaaa sağ salim kavusun inşallah böyle doğum tarihlerini okuyunca bile aglayasim geliyor

Ayy süper canım çok sevindim ya şükür için nasıl rahatlamıştır

Yani anlamadım panik yapsam mı yapmasam mı aradayım. Evde de gülüyorum eşime pimpirikliğimi yansıtmak istemiyorum o benden daha panik. Ama eşime dedim yemek yerken bile zaten göbeğine ne oldu dedi o sıra kasılma geldi dedim kasılıyorum saat 16:00 dan beri böyle yani dışardan da göbeğimin sertleşip yumuşadığı belli oluyormuş eşimin demesine göre zaten kasılma anında mideme kadar inanılmaz sert kasılma geçince yumuşak parmağım içeri göçüyor kasılınca dokunmak mümkün değil taş gibi tabiri eşime dedim ben süre tutmayayım şimdi sallarım falan abartırım kasıldıkça sana söyliyim dedim sen dk ları tut yemek yerken hem sohbet ederiz kafam orada olmaz. İşin komiği ay gülüyorum sinirden kasılma geldi geçti 6 dk sonra yine geldi geçti 8 dk sonra yine geldi geçti 6 dk sonra yine geldi yani bu yalancı kasılma böyle bir şey olabilir mi? Ben sadece makatımda tuvalet hissi idrarımı o an tutamayacak gibi ama idrarım yok WC ye gidiyorum boş ve makattan Rahime kasıklarıma regli ağrısı girip çıkıyor karnım sertleşiyor sanki idrar yolumu üşütmüşüm de kasılınca ortaya çıkmış gibi oluyor kasılma bitince geçiyor rahatım ama çok sık yani hissiyat ay bilemedim bebekler kasılma geldikçe sıfır hareket anlamıyorum yani neredeler ama kasılma yokken iyiler çok şükür gitsem mi ki ya? Eşim doktora bi yazalım o ne diyecek bakalım olmadı gidelim tabiki doğum başladıysa en azından serumla durdururlar boşuna doğumu başlatmayalım evde bekleyerek diyor. Bende 1 günde ne değişebilir saçmalama diyorum. Daha yazmadım doktora

Kuzum panik yapmanı istemem ama benim okuduğum bütün doğum hikâyelerinde tuvalet hissi doğum başladığında oluyor hatta açılma 9-10 cm iken annenin kaka hissi oluyor hep ebelerde özellikle kaka hissi geldiğinde hemen söyle diyorlar ve senin sancilar düzenli geliyor sen hastaneye geç bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…