Çıktım doktordan B Buddy x çok çok şükür oğluşum iyi MaşAllahKuzum bizede haber ver.
Aynen öyle sağlıkla gelsinler de biz büyütür besleriz onları kuzum3 zayıf sayılmaz , sağlıkla gelsin de canım
canım o ölçüm şekline bebeğin duruşuna göre bile anlık değişiyor merak etme sen onu maşallah herşey yolundaEn son kontröle göre bu gün 34+6 olmalıyım ama bu gün bana 34+2 dedi yani ultrasonda öyle yazıyor
İnşallah canım yok burada özel bir hastanede olacak buradaki doktorum doğumuma girecek 3 haftadır da çapayı bıraktım zaten oranın kadın doğumu çok eziyet ısınamadım her şey çok zor halloluyor yoruluyorum hijyenik değil ve en önemlisi de korktum normal deneyeceğiz olmaz ise sezaryen dendi tansiyonum var tüp bebek ile hamile kaldım içime sinmedi görüştük çapada perinatoloji birimindeki doktorumuzla yeni doğan uzmanı olan bir hastanede doğumu yapabilirsin dedi bizim doktorumuzun da doğum yaptırdığı hastanede yeni doğan uzmanı var öylece karar vermiş olduk.europh canım son sevindim sağlıkla kavuş güzel kızına, kuzu doğum çapada mı olacak peki ?
Hayırlısı olsun, çapa iyi doktorların olduğu hastane ama zor bir hastane. Çok sevindim canım adına inşallah hersey senin ve bebeğin için güzel olurİnşallah canım yok burada özel bir hastanede olacak buradaki doktorum doğumuma girecek 3 haftadır da çapayı bıraktım zaten oranın kadın doğumu çok eziyet ısınamadım her şey çok zor halloluyor yoruluyorum hijyenik değil ve en önemlisi de korktum normal deneyeceğiz olmaz ise sezaryen dendi tansiyonum var tüp bebek ile hamile kaldım içime sinmedi görüştük çapada perinatoloji birimindeki doktorumuzla yeni doğan uzmanı olan bir hastanede doğumu yapabilirsin dedi bizim doktorumuzun da doğum yaptırdığı hastanede yeni doğan uzmanı var öylece karar vermiş olduk.
Kız maşallah nasıl büyümüşKızlar doğumun nezaman olacağı kesinleşti 22 şubat sezeryan oğlum hala makat geliş çok şaşkınım çok garipleştim3.270 olmuş doktorum iki haftada fazla almış dedi normal doğum olmazdı zaten dedi kafası 41. Haftayla uyumluymuş ben şok artık kilo aldıracak besinleri kes yeme dedi yüzünüde eliyle kaplamıştı kesinlikle ne yaptıysak göstermedi kızlar çok değişik hissediyorum kendimi sanki hislerimi aldılar Allahım sağ salim kavuşmayı hepimize nasip etsin inşallah inanamıyorum bu günlere geldiğime şükürler olsun
Teşekkür ederiz inşallahHayırlısı olsun, çapa iyi doktorların olduğu hastane ama zor bir hastane. Çok sevindim canım adına inşallah hersey senin ve bebeğin için güzel olur
Canım şuan 11-12 dk da bir gelmis sen kasılma sayarda not almaya devam et kasılma araları azalır düzenli devam ederse git doktora Şubat grubunda bı arkadaşta tuvalet hissi ile gitmişti doğum başlamış demişlerdiHappy Mom uygulamasında kasılma sayar diye bir şey varmış kuzum oradan saydım 15:59 da başlamışım 16:23 e kadar 3 kez olmuş. 15:59-16:11-16:23 süreler de sırayla 27-22-26 saniye sürmüş sonra aman saçmalama diyip bıraktım ama çok o saattir hala hissediyorum mesela. Dedim acaba düz mü yatıyorum salonda sert koltukta yatıyorum. Kalktım yatak odasına geldim yastıkları birleştirdim oturur vaziyette sola dönük yatıyorum yine de aynı arada kalkıp bu yürüdüm evde yine aynı yani gelip gidiyor sürekli şimdi eşim geliyor işten belki onunla konuşunca kafam dağılır geçer diye düşünüyorum. Ama kaşındıkça bebekler hareket etmiyor o da bi garip kasılma bitince yine hareketliler
Gözün aydın kuzum çok şükür düzelmiş suÇıktım doktordan B Buddy x çok çok şükür oğluşum iyi MaşAllah2448 kg doktor iyi diyor boyu 48 gün vermedi kilo alsın diyor iyice 1 hafta sonra bu defa çağırdı..nst ufak sancılar çıktı bu haftada çıkması normal diyor ağrıların ondan diyor sende..ve en önemlisi suyun artık normale dönmüş diyor Bu kadar diyetin demek faydasını gördüm Allahım çok şükür Bana sordu yürüyüş yapıyormusun hayır dedim yapamadım hayır dedi bu 1 hafta yap 30 dakika.Sırtı dönüktü başı aşağıda ağrım olan yerde ayakları orda diyor
Oy bugün işler güçler canım resmen yatıp dinlenecek hala vaktin yok yemekten sonra hemen yat dinlen bariSelam kızlar herkesin mesajı okudum, bugun kadınım geldi çok şükürbebeğin kıyafetleri ütüledik, hastaneye gıdecekleri ayarlayıp hurclara koydum benımkıler hazırlanmadı cunku onları da yıkayıp hazırlıcam, ilk oğlumun dolabında yer açtık cok fazla oyuncagı var balkon oyuncak kutularıyla doldu resmen yeminle dükkan açsam açılır o kadar çok yani. Evde kalacaklarıda hurçlara koyduk dolaba koyduk, eski bebek arabamı vs cıkarttık yıkandı, anne yanı beşiğimi çıkarttık, park yatagı çıkartıp açtık yıkandı havalandı vs yemınle cok fazla iş yapmadım ama çok yoruldum valla, ayakta duracak halım kalmadı iyiki tek basıma yapmaya kalkmadım yoksa varya mahvolurdun indir kaldır vs. Zaten geceden ıkı saatlık uykuyla duruyorum cok uykum var ama yemekte yapmam lazım poff
Oyu maşallah hadi gözün aydın canım su gibi geçsin zamanKızlar doğumun nezaman olacağı kesinleşti 22 şubat sezeryan oğlum hala makat geliş çok şaşkınım çok garipleştim3.270 olmuş doktorum iki haftada fazla almış dedi normal doğum olmazdı zaten dedi kafası 41. Haftayla uyumluymuş ben şok artık kilo aldıracak besinleri kes yeme dedi yüzünüde eliyle kaplamıştı kesinlikle ne yaptıysak göstermedi kızlar çok değişik hissediyorum kendimi sanki hislerimi aldılar Allahım sağ salim kavuşmayı hepimize nasip etsin inşallah inanamıyorum bu günlere geldiğime şükürler olsun
Maşallah kocaman olmusss ama senin bebiş yaaaKızlar doğumun nezaman olacağı kesinleşti 22 şubat sezeryan oğlum hala makat geliş çok şaşkınım çok garipleştim3.270 olmuş doktorum iki haftada fazla almış dedi normal doğum olmazdı zaten dedi kafası 41. Haftayla uyumluymuş ben şok artık kilo aldıracak besinleri kes yeme dedi yüzünüde eliyle kaplamıştı kesinlikle ne yaptıysak göstermedi kızlar çok değişik hissediyorum kendimi sanki hislerimi aldılar Allahım sağ salim kavuşmayı hepimize nasip etsin inşallah inanamıyorum bu günlere geldiğime şükürler olsun
Ayy süper canım çok sevindim ya şükür için nasıl rahatlamıştırÇıktım doktordan B Buddy x çok çok şükür oğluşum iyi MaşAllah2448 kg doktor iyi diyor boyu 48 gün vermedi kilo alsın diyor iyice 1 hafta sonra bu defa çağırdı..nst ufak sancılar çıktı bu haftada çıkması normal diyor ağrıların ondan diyor sende..ve en önemlisi suyun artık normale dönmüş diyor Bu kadar diyetin demek faydasını gördüm Allahım çok şükür Bana sordu yürüyüş yapıyormusun hayır dedim yapamadım hayır dedi bu 1 hafta yap 30 dakika.Sırtı dönüktü başı aşağıda ağrım olan yerde ayakları orda diyor
Aynen dedi 50 Gr geri ireli ola bilircanım o ölçüm şekline bebeğin duruşuna göre bile anlık değişiyor merak etme sen onu maşallah herşey yolunda
Kuzum eşin gelsin duruma bir bak olmazsa doktoruna yine yaz kuzum. Bak bakalım eşin gelene kadar artacak mı nasıl olacak, ama olması kuzu. Nts derse git çektik. Geçer diye bekleme kuzum. Magnezyum aldın mı bugün, birde gir bir duş al kuzum bakalım rahatlatacak mı seni,
Canım şuan 11-12 dk da bir gelmis sen kasılma sayarda not almaya devam et kasılma araları azalır düzenli devam ederse git doktora Şubat grubunda bı arkadaşta tuvalet hissi ile gitmişti doğum başlamış demişlerdi
Kuzum panik yapmanı istemem ama benim okuduğum bütün doğum hikâyelerinde tuvalet hissi doğum başladığında oluyor hatta açılma 9-10 cm iken annenin kaka hissi oluyor hep ebelerde özellikle kaka hissi geldiğinde hemen söyle diyorlar ve senin sancilar düzenli geliyor sen hastaneye geç birYani anlamadım panik yapsam mı yapmasam mı aradayım. Evde de gülüyorum eşime pimpirikliğimi yansıtmak istemiyorum o benden daha panik. Ama eşime dedim yemek yerken bile zaten göbeğine ne oldu dedi o sıra kasılma geldi dedim kasılıyorum saat 16:00 dan beri böyle yani dışardan da göbeğimin sertleşip yumuşadığı belli oluyormuş eşimin demesine görezaten kasılma anında mideme kadar inanılmaz sert kasılma geçince yumuşak parmağım içeri göçüyor kasılınca dokunmak mümkün değil taş gibi tabiri eşime dedim ben süre tutmayayım şimdi sallarım falan abartırım kasıldıkça sana söyliyim dedim sen dk ları tut yemek yerken hem sohbet ederiz kafam orada olmaz. İşin komiği ay gülüyorum sinirden kasılma geldi geçti 6 dk sonra yine geldi geçti 8 dk sonra yine geldi geçti 6 dk sonra yine geldi yani bu yalancı kasılma böyle bir şey olabilir mi? Ben sadece makatımda tuvalet hissi idrarımı o an tutamayacak gibi ama idrarım yok WC ye gidiyorum boş ve makattan Rahime kasıklarıma regli ağrısı girip çıkıyor karnım sertleşiyor sanki idrar yolumu üşütmüşüm de kasılınca ortaya çıkmış gibi oluyor kasılma bitince geçiyor rahatım ama çok sık yani hissiyat ay bilemedim bebekler kasılma geldikçe sıfır hareket anlamıyorum yani neredeler ama kasılma yokken iyiler çok şükür gitsem mi ki ya? Eşim doktora bi yazalım o ne diyecek bakalım olmadı gidelim tabiki doğum başladıysa en azından serumla durdururlar boşuna doğumu başlatmayalım evde bekleyerek diyor. Bende 1 günde ne değişebilir saçmalama diyorum. Daha yazmadım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?