2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahaha kız nasıl prova yapacaksınız koştur koştur hastaneye

MaşAllah canım iyi haberler almışsınannemde bana diyor başla ekmek yemeğe güzelce kilo alsın diyor işte ben hala korkuyorum
Tam buğday ekmeği tüket canım ben hamileliğim boyunca tükettim artık kesicem mecbur doktorum bu haftalarda 2.500 falan bekleriz kilosunu dedi korkma Allahın izniyle önce sağlıklı sonrada biraz ele avuca gelseler yeter doğduktan sonrası kolay

Çok şükür canım sezeryan günümüz belli oldu 22 şubatta nasip kısmet olursa inşallah kilosu falan biraz bizi şaşırttı 38le uyumlu çıktı kafasıda 41 haftayla boyuda 48
Ay MaşAllah canım yaSanırım ilk senin belli oldu sana 22 şubat dediyse ben marta kalıcam çok istiyordum Mart olsun

Tam buğday ekmek yiyorum ama 1 dilim kahvaltıda o zaman öğlen yemeklerinde başlayım yemeye

Anladım canım . İnşallah bu doğumun kolaycacık olur benimde 1 saattir karnım taş gibi valla korkuyorum artık yahu . Akşama kadar yatmıştım kalktım bi karnımı doyurdum böyle oldu her yeri sert
6 dan sonra yeme. Yiyorsan bile doymayacak kadar yiyeceksin sonra 1 saat sonra tekrar ye az bişi böyle yapınca bişi olmuyor emin ol. Ben çözümü böyle buldum.

Ay MaşAllah canım yaSanırım ilk senin belli oldu sana 22 şubat dediyse ben marta kalıcam çok istiyordum Mart olsun
Hiç beklemiyordum bukadar erken ama çok mutluyum inşallah gönlündeki olur yeterki sağlıkla gelsinler
Tam buğday ekmek yiyorum ama 1 dilim kahvaltıda o zaman öğlen yemeklerinde başlayım yemeye
Evet canım yemeklerimin yanında da yedim ye ye şifa olsun inşallah

Kızlar ıslak mendil molfixin izotonik sulu olanını alıcam. Diğer satıcılarda bu kadar uygun değil sizce çakma olma ihtimali var mı ya

Gerçi benim favorilere eklediğim fiyat da yüksekmiş baya. Yeni indirime girdi sanırım

Hiç beklemiyordum bukadar erken ama çok mutluyum inşallah gönlündeki olur yeterki sağlıkla gelsinler

Evet canım yemeklerimin yanında da yedim ye ye şifa olsun inşallah
Amin canımYeterki sağlıklı olsunlar

Bir dahaki sefere bende böyle güzel haberler alayım çok amin

Hayat kimya canım orjınal satıcısı zaten o

Bir dahaki sefere bende böyle güzel haberler alayım çok amin
Kuzum şimdi sana diyeyim, günde bir havuç, çiğ kaju, kabak çekirdeği, kefir muhakkak tüket. Bunları şekeri de etkilemiyor. Biz kuzum şekerden dolayı muz patates falan yiyemiyoruz bence ondan kilo alımı yavaş oluyor 0 karbonhidrat alıyoruz, sakın kafana takma bir hafta çok alacaklar bir hafta az senin son kontrole göre bu hafta kaç gram almış

ne ara aldım nereme aldım nasıl aldım bilmiyorum aynı şekilde nasıl vereceğim neremden vereceğim ne ara vereceğim onu da bilmiyorum 30 kilo nedir ya
Korkma canım ben ilkinde 75 lemı ne hamıle kalmıstım doğumdan oncesı som kontrolde 120 yı gördüydum, oğlum 1 yasına gelınce dıyetısyene gittim 6 ay gibi bir sürede cok rahat verdım eskı halıme tam döndüm ki pandemi boku girdi araya

Yiyorum onları kuzum, her gün
150gr almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…