Yani normalde kasılmalar normal diye biliyorum . Haftamız ilerledikçe özellikle kasılmalar artar diye biliyorum . Benim bugğn 35.haftam bitti .
Grip olmuştum canım . Salı günü dahiliye doktorundan sonra kendi doktoruma da bi gideyim kontrol amaçlı dedim nstde sancım çıktı . Yatış verdi doktor gece boyu 2saatte bir nst takıldı yine sancılar devam etti . İlaçlarla durdurdular . Kan ve idrar tahlillerimde de enfeksiyon çıktı aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlanıldı ve diğer gün çıkış yaptım çok şükür. Umarım tekrarlamaz ve erken doğum olmaz
Ayy uzayan sümüksü akıntı da mı nişan oluyor kuzum. Benim bu aralar çok geliyor ama griptendir dimi ya . Bir de şimdi sabah akşam 500 mglık antibiyotik kullanıyorum illaki etkisi vardır sanırım
Canım sancıyı ve suyu ayırt edemeyiz diye bende çok korkuyorum. Ama doktorumun taburcu etmeden önce söylediği şey ‘suyun gelmeden önce farketmemen imkansız, sızıntı şeklinde bile olsa bir süre sonra bacaklarından süzülür mutlaka gelirsin hastaneye’ dedi. sancı için de buradaki kızlar yine anlamamak imkansız diyor . İnşallah hiç olumsuz bir şey yaşamayalım ama yaşayacaksak da çok geç olmadan hastaneye gidebiliriz öyle bir durumda