2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu arada kızlar iyiki diyet yapmışım şimdi diyorum mesela iyi haberi duyunca çok yedim ve şimdi çok ağrım var kaburğamda şiştim

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaZ

Kuzum 2 haftaya kadar bir şekilde normal diyorlar da henüz 35 hft hamilesin değil mi ? 6 hafta mi büyük çıktı kafası. Yani bana bir yanlışlık varmış gibi geldi ya
Kızlar normalde 1 hafta öndeydi gövdeside 38 le uyumlu dedi çok şaşırsım 2 haftada bukadar bütümesi normalmi acaba
Amin AllahÇok şükür canımsenmi bu gün doktordaydın ben mesajları okuyamadım
Evet canım

Açılma var mı yok mu diye bakmadılar mı

Maşallah canım tontiş oğlana sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah canım çok şükür çok dikkat ettin, sonunda başardın, hep güzel haberler alalım inşallah
Çok teşekkür ediyorum canım hepimizinki inşallah

Bugün 35+3üm sata göre bir hafta önde gidiyordu şimdiye kadar ama birden 38e çıkmış daha açıklayıcı oldu durum böyle kızlar şükür herşey yolunda ama biraz şaşırdık yani doktorumda şaşkındı ekmek karbonhidrat şeker herşeyi yasakladı doğuma kadar

Var kuzum ama sıklık olarak 6 dk da bir değil düzensizleri ve 30 lara düştü doktora haber verecekler şimdi
Bugün de değil yani gerçi ne kadar dursalar o kadar iyi ama çok heyecanlanıyorum grupta biri doğuracak diye beni de sancı bugün yokladı ama devamı gelmedi eşim de korktu hemen doğum provası yapalım bu çok ciddi bir durum diyor bir güldüm yüz ifadesine

MaşAllah canım iyi haberler almışsınannemde bana diyor başla ekmek yemeğe güzelce kilo alsın diyor işte ben hala korkuyorum

Kızlar bide 32 haftalık ikiz gebe girdi benden önce tansiyonu 19 çıkmış hemen acil sezeryana aldılar kan falan lazım diye telaşa girdiler çok dua ettim inşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrularına
Oy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…