Benimde aynıydı kuzum, bir önceki hafta 9 günde 160 gram almıştı bu hafta daha yüksek aldı mesela sakın kafana takma, Stres bebeğe giden kan akışını engelliyor dedi, insanın çok morali bozuluyor ben öyleydim, sende takma kuzum, yumurtanı günde ikiye çıkart. Omlet yaptığın günler yiyebiliyorsan 3 tane kır ye geçen hafta ben öyle yaptım kuzum,
Benimde aynıydı kuzum, bir önceki hafta 9 günde 160 gram almıştı bu hafta daha yüksek aldı mesela sakın kafana takma, Stres bebeğe giden kan akışını engelliyor dedi, insanın çok morali bozuluyor ben öyleydim, sende takma kuzum, yumurtanı günde ikiye çıkart. Omlet yaptığın günler yiyebiliyorsan 3 tane kır ye geçen hafta ben öyle yaptım kuzum,
Evet kuzum baya etkiledi bizi, birde bana şimdi tansiyonda eklendi. Olsun kuzum zayıf olsunlar sağlıklı olsunlar. Sen kafana sakın takma. Hersey çok güzel olacak, zaten aslında senin haftasıyla uyumlu kuzum, o tarihlerde benimde kilosu öyleydi. Zaten şuanda da çok değiş böyle giderse 3.300 3200 doğar dedi
Referans aralığında olmayanları göstermiş ama referans değerlerine çok yakın o yüzden sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yine de doktora sormak gerek canım
Vermediler maalesef ve çocuklar da oturuyordu biri de kucağına almadı çocuğunu. Hamile olduğumda belli oluyor yani bol da giysem belli şişlik. Ama insanlarımız çok insafsız artık
Referans aralığında olmayanları göstermiş ama referans değerlerine çok yakın o yüzden sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yine de doktora sormak gerek canım
Kuzum sancım var ama hafif doktorum istersen yatış vereyim istersen evde takip et dedi eve gideceksen yarın 12 de kontrole gel dedi bende eve çıktım kötü olursam gece gelirim yine dedim. Yarın 12 de bi kontrole gidicem inşallah ama hafifledi sancım
Kuzum sancım var ama hafif doktorum istersen yatış vereyim istersen evde takip et dedi eve gideceksen yarın 12 de kontrole gel dedi bende eve çıktım kötü olursam gece gelirim yine dedim. Yarın 12 de bi kontrole gidicem inşallah ama hafifledi sancım
Yarın tekrar görmek istemesi iyi olmuş kuzum sende güzelce dinlen. Hastaneye evinize yakın mı. Güzelce duşunu al uyumaya çalış. Minik prensesler şöyle şu iki haftayı bir atlatsa kuzum. Çok güzel olacak
Kızlar kafası 41 le uyumlu dedi çokmu büyük sizce o biraz kafama takıldı doktorum herşey yolunda desi ama zaten beni görür görmez anladı sanırım karnın çok büyümüş dedi
Son anda karar değişikliği ile baby me yenidoğan ıslak mendil aldım bi çocuk doktoru bu şekilde ürünleri inceliyordu en temiz içerikli baby me olduğunu yazmış içeriğinde sadece su ve bir şey daha vardı . Bir tık daha pahalı ama temiz içerikli olması cezbetti
Yarın tekrar görmek istemesi iyi olmuş kuzum sende güzelce dinlen. Hastaneye evinize yakın mı. Güzelce duşunu al uyumaya çalış. Minik prensesler şöyle şu iki haftayı bir atlatsa kuzum. Çok güzel olacak
İnşallah kuzum ya neden öyle birden oldu anlamadım yarın yorum yapar herhalde doktor öncesinde yine bi nst ye giricem hastane eve 10 dk zaten çok yakın Allahın izniyle sabah ederiz bugünü