Dolmuşta doğuran kadın gibi bi sonum olmaz inşallahKız deli cesareti ne yaptıncesaretine hayran kaldımmm
En azından yorulduğumuza ve doğurmadan donmemize değiyoAynı hatayı bende yaptım bebişin hediyeleri için yalovadan eminonune gittim Çarşamba günü çok yorulacağimi bilerek ama içime sinen gibi hediyelik aldım
Ayyy neler kaçırmışım haber ver mutlakaKuzum 6 dk da bir 70 oluyor doğuruyorum sanırım bilmiyorum kisinirim bozuldu
Hmm iyi kuzum o zaten kanalda ya bide strese girmesin soldaki de çok sıkıştı demiştin büyük ihtimalle kasılma oldukça bebek toplaniyor diye strese giriyordur odaYok kuzum 200 olan soldaki bebek , sağdaki bebek 200 kalp atışına çıkmadı
Kız bu hemşireler ebeler niye böyle ya. Ben sorduğumda da bazıları hiçbir şey demiyor. Hayır bilmiyorsan bilmiyorum de bari.Bencede strese giriyor kalp atışı çok yükseliyor cıhazda sanki at koşturuyor o sıra öyle bir ses oluyorserum verir belki kuzum ya magnezyum falan doğum yaptıracağını sanmıyorum hala ama kimse şu sancı anında makat acımı açıklamadı alındım ebeye hiç konuşmadı benle gitti serum verir geçmesini bekler bence geçer serumla geçmezse doğumu düşünür gibi , ebe elle muayene etti ilk kez açıklık var mı diye biri elle baktı dedim bir şey olmaz demi hoca hiç elle bakmadı yanlış bir şey olmasın yok yok ona göre hocaya bilgi veririz açıklık var mı yok mu diye dedi ama açıklık yok dedi
HahahaDoktorum döndü şükür boş bi serum, nidalat hap kasılma önlemek için bir de parol serumyani düzenli kasılmayı böyle durduracaksak helal olsun
Aa bana da adalat diye bir şey vermişlerdi. Ne ki bunlar böyle nidalat adalat djsjsDoktorum döndü şükür boş bi serum, nidalat hap kasılma önlemek için bir de parol serumyani düzenli kasılmayı böyle durduracaksak helal olsun
Yaa aynı düşünceler ne güzelBen eşimi istiyorum eşim kalacak refakatçi , kv 35 yıl önce çocuk büyüttü eşim daha iyi yapar eminim zaten hemşireler de oluyor gösteriyor eş desteği ararım kesin bir de ben eşime yapışık bir insanım gözüm kesin arar bir yerde onu motivasyon için bana tek enerji veren o yani
Aynılar kız adalat nidilatAa bana da adalat diye bir şey vermişlerdi. Ne ki bunlar böyle nidalat adalat djsjs
Kız valla bi magnezyum takmasını beklerdim şaşırttı beniHahahabunu da durdurursa bende kendi doktorumu bırakıp seninkine gelicem
Kuzum açıklık yoksa bence, tutmaya çalışır, yine yatış verir belki sen bizi habersiz bırakma, ben bileeee cok heycanlıyım şuanBencede kuzum hoca direk almaz tedavi uygular yanıt bekler
Kız maşallah nasıl büyümüşhadi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Oyu maşallah hadi gözün aydın canım su gibi geçsin zaman
Maşallah kocaman olmusss ama senin bebiş yaaasağ salim kavusun inşallah böyle doğum tarihlerini okuyunca bile aglayasim geliyor
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorumMaşallah ne güzel kilo almış22 Şubat benim de doğum günüm sağlıkla gelsin kuzum
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhatle kavuşun inşallahKızlar doğum tarihimiz belli oldu 26-27 Şubatta olacakçok karışık duygular içerisindeyim inanılmaz net gördük bugün öyle güzeldi ki yavrum ağlayıp duruyorum delirdim
Canım çok sevindim suyun normale dönmüş bebişte çok güzel kilo almış sağlıkla sıhatle gelsin inşallah odaÇıktım doktordan B Buddy x çok çok şükür oğluşum iyi MaşAllah2448 kg doktor iyi diyor boyu 48 gün vermedi kilo alsın diyor iyice 1 hafta sonra bu defa çağırdı..nst ufak sancılar çıktı bu haftada çıkması normal diyor ağrıların ondan diyor sende..ve en önemlisi suyun artık normale dönmüş diyor Bu kadar diyetin demek faydasını gördüm Allahım çok şükür Bana sordu yürüyüş yapıyormusun hayır dedim yapamadım hayır dedi bu 1 hafta yap 30 dakika.Sırtı dönüktü başı aşağıda ağrım olan yerde ayakları orda diyor
Bence yatış da vermez kuzum şimdi yine nst bağladılar serumlar bitti bakalım ne çıkacakKuzum açıklık yoksa bence, tutmaya çalışır, yine yatış verir belki sen bizi habersiz bırakma, ben bileeee cok heycanlıyım şuan
Kuzum 2 haftaya kadar bir şekilde normal diyorlar da henüz 35 hft hamilesin değil mi ? 6 hafta mi büyük çıktı kafası. Yani bana bir yanlışlık varmış gibi geldi yaKızlar kafası 41 le uyumlu dedi çokmu büyük sizce o biraz kafama takıldı doktorum herşey yolunda desi ama zaten beni görür görmez anladı sanırım karnın çok büyümüş dedi
Canım senin bebiş biraz iri zaten baksana bu haftadan bile 3 kiloyu geçmişKızlar kafası 41 le uyumlu dedi çokmu büyük sizce o biraz kafama takıldı doktorum herşey yolunda desi ama zaten beni görür görmez anladı sanırım karnın çok büyümüş dedi
Maşallah canım tontiş oğlanaKızlar doğumun nezaman olacağı kesinleşti 22 şubat sezeryan oğlum hala makat geliş çok şaşkınım çok garipleştim3.270 olmuş doktorum iki haftada fazla almış dedi normal doğum olmazdı zaten dedi kafası 41. Haftayla uyumluymuş ben şok artık kilo aldıracak besinleri kes yeme dedi yüzünüde eliyle kaplamıştı kesinlikle ne yaptıysak göstermedi kızlar çok değişik hissediyorum kendimi sanki hislerimi aldılar Allahım sağ salim kavuşmayı hepimize nasip etsin inşallah inanamıyorum bu günlere geldiğime şükürler olsun
Maşallah canımÇıktım doktordan B Buddy x çok çok şükür oğluşum iyi MaşAllah2448 kg doktor iyi diyor boyu 48 gün vermedi kilo alsın diyor iyice 1 hafta sonra bu defa çağırdı..nst ufak sancılar çıktı bu haftada çıkması normal diyor ağrıların ondan diyor sende..ve en önemlisi suyun artık normale dönmüş diyor Bu kadar diyetin demek faydasını gördüm Allahım çok şükür Bana sordu yürüyüş yapıyormusun hayır dedim yapamadım hayır dedi bu 1 hafta yap 30 dakika.Sırtı dönüktü başı aşağıda ağrım olan yerde ayakları orda diyor
Amin AllahHayırlı olsun canım sağlıkla sıhatle kavuşun inşallah
Canım çok sevindim suyun normale dönmüş bebişte çok güzel kilo almış sağlıkla sıhatle gelsin inşallah oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?