2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız bu hemşireler ebeler niye böyle ya. Ben sorduğumda da bazıları hiçbir şey demiyor. Hayır bilmiyorsan bilmiyorum de bari.

Yaa aynı düşünceler ne güzel kesinlikle canım artık hayat arkadaşımız onlar bizi en iyi anlayanlar kendimizi en rahat açtığımız kişiler onlar artık o yüzden bu anda eşle olmak çok daha güzel

Kız maşallah nasıl büyümüş hadi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

Oyu maşallah hadi gözün aydın canım su gibi geçsin zaman

Maşallah kocaman olmusss ama senin bebiş yaaa sağ salim kavusun inşallah böyle doğum tarihlerini okuyunca bile aglayasim geliyor

Maşallah ne güzel kilo almış 22 Şubat benim de doğum günüm sağlıkla gelsin kuzum
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum inşallah sizlerde evlatlarınızın güzel haberlerini alın her zaman yazamadım ntsy girdim temiz çıktı bir sürü kan verdim ilk defa akşam gittik akşam tarifesi uyguladılar 3 bini geçik ödedik sağlık olsun yapacak bişey yok haftaya çağırdı imzalar falan atılacakmış ne düşüneceğimi bilemiyorum ama çokça şükür ediyorum

Kızlar doğum tarihimiz belli oldu 26-27 Şubatta olacak çok karışık duygular içerisindeyim inanılmaz net gördük bugün öyle güzeldi ki yavrum ağlayıp duruyorum delirdim
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhatle kavuşun inşallah
Canım çok sevindim suyun normale dönmüş bebişte çok güzel kilo almış sağlıkla sıhatle gelsin inşallah oda

Kızlar kafası 41 le uyumlu dedi çokmu büyük sizce o biraz kafama takıldı doktorum herşey yolunda desi ama zaten beni görür görmez anladı sanırım karnın çok büyümüş dedi

Kuzum açıklık yoksa bence, tutmaya çalışır, yine yatış verir belki sen bizi habersiz bırakma, ben bileeee cok heycanlıyım şuan
Bence yatış da vermez kuzum şimdi yine nst bağladılar serumlar bitti bakalım ne çıkacak

Kızlar kafası 41 le uyumlu dedi çokmu büyük sizce o biraz kafama takıldı doktorum herşey yolunda desi ama zaten beni görür görmez anladı sanırım karnın çok büyümüş dedi
Kuzum 2 haftaya kadar bir şekilde normal diyorlar da henüz 35 hft hamilesin değil mi ? 6 hafta mi büyük çıktı kafası. Yani bana bir yanlışlık varmış gibi geldi ya

Canım senin bebiş biraz iri zaten baksana bu haftadan bile 3 kiloyu geçmiş kilosu da 37-38 haftalıklardaki gibi o yüzden uzuv ölçümleri de büyük çıkıyordur. Doktorun da olumsuz bişey dememiş hiç sıkma canını

Maşallah canım tontiş oğlana sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah canım çok şükür çok dikkat ettin, sonunda başardın, hep güzel haberler alalım inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhatle kavuşun inşallah

Canım çok sevindim suyun normale dönmüş bebişte çok güzel kilo almış sağlıkla sıhatle gelsin inşallah oda
Amin AllahÇok şükür canımsenmi bu gün doktordaydın ben mesajları okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…