2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x canım, 12 de mi kontrol. Bizi haberdar et. Nasılsın iyi misin?
İyiyim kuzum nst ye girdim düzensiz sancı çıktı yani öyle abartı bir şey yok dünkü gibi benim yorumuma göre şimdi doktorun önünde bekliyorum çok kalabalık ama boşuna çağırdı bence pazartesiyi beklerdim açıklık yok zaten uzunluk ölçecek herhalde

Ahahahha bi rahat vermediniz der gibi

Reactions: The
Ben nst denen şeyde karında belli noktalara sabit bişi takılıyor sanıyorum. BEbeğin durduğu yer mi önemliymiş?

Kızlar hamilelik sonrası hemen takmaya uygun korse aldınız mı.? İlk etapta şunlar kullanıma daha uygunmuş diye biliyorum ama siz ne yaptınız ?

Eklentiler

• IMG_7077.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar hamilelik sonrası hemen takmaya uygun korse aldınız mı.? İlk etapta şunlar kullanıma daha uygunmuş diye biliyorum ama siz ne yaptınız ?
Almadım ama alsam iyi olacak sanırım ya güzel bir şey bulursanız haber edin

Almadım ama alsam iyi olacak sanırım ya güzel bir şey bulursanız haber edin
Bi video izledim . Doğumdan sonra hemşire takmış hemen korseyi . Hug belly diye bir marka . Owlininde var aslında ama çok pahalı . O kadarına gerek yok sanki. Çünkü bu korse çok aşırı aşırı sıkmayanlardan olduğu için ilk 3 hafta falan kullanıma uygun. Sonrasında yamuna marka korseye geçeriz diye düşünüyorum .

Canım bende öyleyim şuan tansiyon takibi verdi doktor
Dün doktordayken 13.8 çıktı yüksek dedi eve geldim 12.9 çıktı küçük yüksekti dün çok koştur koştur oldu diye bugün sakin kafayla ölçücem banada takip et dedi senin nasıl çıkıyor

Kızlar bana doktorum korse kullanma demişti. Sıkıştırdığı için Oradaki kasların çalışmasını engelleyip toparlanmayı geciktiriyormuş. Doğru olan hafif birşeyle ara ara destek amaçlı sarmak demişti. Kaslar çalıştıkça zaten karın topluyor sonrası da zaten spor falan filan ama tabi herkese göre değişiyor bu bilemiyorum ne kadar doğru. Ben kullanmıcam o yüzden. İlk sezaryende de kullanmamıştım toplamıştı karnım.

Bende yatmaktan olduğunu düşünüyorum canim ya az degil 34 hafta yatmışım yani bir anda kalkmak sarsar yürüyebildiğime şükür

Ay kızlar ben de Tuzla'da bir hastaneye muayeneye geldim şimdi . Kendi doktorum 36da nst diyordu burda 32de nst istedi şimdi bağlayacaklar bakalım. Tahminimce dümdüz çıkacak aman bilmiyorum
Aa hangi hastane bende Tuzladayım gerçi Pendikte hastanem de evim Tuzla da

Bu normal doğum içinmi canım bende var takarım dedim ama sezeryan olacak ne zaman hangisini kullansak acaba

Dün doktordayken 13.8 çıktı yüksek dedi eve geldim 12.9 çıktı küçük yüksekti dün çok koştur koştur oldu diye bugün sakin kafayla ölçücem banada takip et dedi senin nasıl çıkıyor
Canım benimde doktorun yanında 14/9 çıktı çarşambadan beri ölçüyorum. 14/8 çıktı 13\8 çıktı çarşamba göstereceğim. Sabah ellerimi açamıyorum resmen

Bu normal doğum içinmi canım bende var takarım dedim ama sezeryan olacak ne zaman hangisini kullansak acaba
Sezaryen sonrası 2 hafta yasak sanırım korse takmak arkadaşıma da yengemede izin vermemişti doktorları normal doğumda hemen kullanılıyor ben doğum sonrası bakacağım hem bedenime göre alırım diye düşündüm karnım ne kadar küçülecek çıkartamıyorum

Canım benimde doktorun yanında 14/9 çıktı çarşambadan beri ölçüyorum. 14/8 çıktı 13\8 çıktı çarşamba göstereceğim. Sabah ellerimi açamıyorum resmen
Yüksekmiş canım benimde ellerim aynı ya doktorum dün baktı ayaklarımdan ödemli dedi hayırlısıyla atlatsaydık bu günleride tansiyon ölçmekte çok stresli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…