İyiyim kuzum nst ye girdim düzensiz sancı çıktı yani öyle abartı bir şey yok dünkü gibi benim yorumuma göre şimdi doktorun önünde bekliyorum çok kalabalık ama boşuna çağırdı bence pazartesiyi beklerdim açıklık yok zaten uzunluk ölçecek herhalde
Ay kızlar iki saat nst bağlamaya çalıştılar. Hemşire uğraştıkça benim kız ordan kaçtı çok komik bildiğin balık gibi hop oraya hop buraya kaçtı nstnin o topundan benden kaçıyor diye başka hemşire çağırdı artık da şükür ondan kaçmadı iki seferde buldu
Ay kızlar iki saat nst bağlamaya çalıştılar. Hemşire uğraştıkça benim kız ordan kaçtı çok komik bildiğin balık gibi hop oraya hop buraya kaçtı nstnin o topundan benden kaçıyor diye başka hemşire çağırdı artık da şükür ondan kaçmadı iki seferde buldu
Bi video izledim . Doğumdan sonra hemşire takmış hemen korseyi . Hug belly diye bir marka . Owlininde var aslında ama çok pahalı . O kadarına gerek yok sanki. Çünkü bu korse çok aşırı aşırı sıkmayanlardan olduğu için ilk 3 hafta falan kullanıma uygun. Sonrasında yamuna marka korseye geçeriz diye düşünüyorum .
Dün doktordayken 13.8 çıktı yüksek dedi eve geldim 12.9 çıktı küçük yüksekti dün çok koştur koştur oldu diye bugün sakin kafayla ölçücem banada takip et dedi senin nasıl çıkıyor
Kızlar bana doktorum korse kullanma demişti. Sıkıştırdığı için Oradaki kasların çalışmasını engelleyip toparlanmayı geciktiriyormuş. Doğru olan hafif birşeyle ara ara destek amaçlı sarmak demişti. Kaslar çalıştıkça zaten karın topluyor sonrası da zaten spor falan filan ama tabi herkese göre değişiyor bu bilemiyorum ne kadar doğru. Ben kullanmıcam o yüzden. İlk sezaryende de kullanmamıştım toplamıştı karnım.
Ben henüz o kadar agirlasmadim şükür. Gerçi senin bebiş biraz daha büyük şimdi hafta olarak sanırım. Bence de sen yattığın için olabilir . Sabah bile uyanıp yataktan çıktığımda yalpaliyorum haliyle yatmak baya koreltiyor insanı.
Ay kızlar ben de Tuzla'da bir hastaneye muayeneye geldim şimdi . Kendi doktorum 36da nst diyordu burda 32de nst istedi şimdi bağlayacaklar bakalım. Tahminimce dümdüz çıkacak aman bilmiyorum
Dün doktordayken 13.8 çıktı yüksek dedi eve geldim 12.9 çıktı küçük yüksekti dün çok koştur koştur oldu diye bugün sakin kafayla ölçücem banada takip et dedi senin nasıl çıkıyor
Sezaryen sonrası 2 hafta yasak sanırım korse takmak arkadaşıma da yengemede izin vermemişti doktorları normal doğumda hemen kullanılıyor ben doğum sonrası bakacağım hem bedenime göre alırım diye düşündüm karnım ne kadar küçülecek çıkartamıyorum
Yüksekmiş canım benimde ellerim aynı ya doktorum dün baktı ayaklarımdan ödemli dedi hayırlısıyla atlatsaydık bu günleride tansiyon ölçmekte çok stresli