Yüksekmiş canım benimde ellerim aynı ya doktorum dün baktı ayaklarımdan ödemli dedi hayırlısıyla atlatsaydık bu günleride tansiyon ölçmekte çok stresli
Sezaryen sonrası 2 hafta yasak sanırım korse takmak arkadaşıma da yengemede izin vermemişti doktorları normal doğumda hemen kullanılıyor ben doğum sonrası bakacağım hem bedenime göre alırım diye düşündüm karnım ne kadar küçülecek çıkartamıyorum
Bebişim de 2200e yakın bir şey, boyu da 45 cm olmuş. 32+3. Ve ultrasonda aynı aynı oğlum yok böyle bir şey aynı bebeğin kız versiyonunu doğuracağım galiba
Aynen bende sezaryen olursam doktorun onayladigi zaman takarim hemen normalde de eve çıkınca takarım gerci o biraz genetik ve doğum öncesiyle alakaliymis sanırım benim gobek bolgem hep yumuşak anneminde dogum sonrası çok toparlanmamiş ama elimizden geleni yapalim da
Hee evet duymuştum okan uni de vardı orda yaa masallah bebisin ne güzel büyümüş boyuda uzun olucak heeee bizim 34de 44 45 cm falandı yer cücemin yaa ne guzel senin oğlusun cok tatliydi benzesin abisine
Hee evet duymuştum okan uni de vardı orda yaa masallah bebisin ne güzel büyümüş boyuda uzun olucak heeee bizim 34de 44 45 cm falandı yer cücemin yaa ne guzel senin oğlusun cok tatliydi benzesin abisine
Evet doktor da uzun olacağını söyledi canım benzesin inşallah ya çok seviyorum oğlumu onu getiremedik. Sürekli her gittiğim yerde o olsaydı şunu gosterirdim şunu alırdım falan diyorum içimden. Analık
Kan grubun ne peki zor mu doktorum bana normalde bu haftada gebelerine bıraktırdığını söylemişti ama benim A- hiç bıraktırmayacakmış o yüzden ne kadar depolarsak kârmış
Yok kuzum ya ben çok şükür eğer ağrım yoksa uyuya biliyorum 1 defa kalkarım mesela ama yine sabah kalkarken gözlerim kapanıyor hele 6 sonra tam bitmiş halde oluyorum..birde yeni çıkmış bende sağa dönerken midem bulanıyor bizdede eşim sağımda uyuyor ben diyorum seni görünce midem bulanıyorhemen kalkıyorum atıştırıyorum
Evet doktor da uzun olacağını söyledi canım benzesin inşallah ya çok seviyorum oğlumu onu getiremedik. Sürekli her gittiğim yerde o olsaydı şunu gosterirdim şunu alırdım falan diyorum içimden. Analık
Ay evet yaaa öyle oluyormuş herkes aynısını diyor yanındayken birisi baksa da rahatlasam deniliyormus da evden çıktığında aklın evden çıkamıyormuş ooyyy yesinler onların dötlerini analaruuuu
Hepsiburadada premıum üye olun e bebekten hiç bir aldıgım ürüne veya diğerlerine kargo parası ödemiyorum çok daha avantajlı ayrıca iade vs konusunda kapıdan alıyorlar hiç kargoyla uğraşmıyorum üstelik e bebekle anlaşması olduğundan mağaza fiyatlarıyla aynı burdaki fiyatları
Bunlar normal bel korseleriyle aynı canım çelik olanlarla bende fıtıktan dolayı her çeşit korse var o yuzden almadım ama sezeryan olacaksanız zaten önerilmiyor birde eskiler çarşaf sararlarmış benım arkadasım öyle yaptı göbek vs kalmadı valla