2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Biliyorum çıktın bende çıktıktan sonra biraz ağrım oluyor sonra geçiyor gebelikten öncede aynısını yaşadığım için alıştım..sen uzan bak gör geciyormu
Uzandım daha beter oldum, eşim karnıma msaja yaptı biraz o ara bebek baya hareketlendi, vajınama doğru baskı yapıyordu dedim beni yürüt biraz, ayaklarımı çekemedim sürüye sürüye yürüdüm ama 10-15 tur attım korıdorda odadan odaya bıraz rahatladım ama sımdı uzandım yine kasılıyor uyusuyor

Kuzum bende demiyorum zaten ek gıdaya cips çikolata ile geç ama iki üç yaşına geldiğinde de ağzına bi ufak çikolata girer çocuğun sanırım yanlış anlattım ben kendi çocuğuma da cips yedirmiyorum asitli içecek vermiyorum ama çikolata patlamış mısır çubuk kraker bisküvi yer yani canı istedigi zaman abartmadan tabiki onu demek istiyorum sıfır hiç bişey vermeden olmuyor yani

Kız ben tavuk yemıom hındı eti tüketiyorum ya da kırmızı et. Çünkü kocam sebzeci otçul adam inek gibi besleniyor onun yuzunden et pişmiyor evde pişsede oğlusumla bana az bişi değilsede guvendıgımz bir iki yer var ordan yıyoruz ki burası antep her yer buram buram kebapçı düşün

Canım kaç haftaliksin benim kuzenimde aynı senin tarif ettiğin gibi oldu bianda 32 haftalikti bacağımı cekemedim falan dedi megersem rahim ağzı kısalmış sancıları başlamış serumla durdurdular istersen bı geç hastaneye nolur nolmaz

Anladım canım devam ediyor mu hala bi yokla bakalım kendini

Ne güzel hallettiniz hepiniz şu hediye işini ya
Anladım canım devam ediyor mu hala bi yokla bakalım kendini

Ne güzel hallettiniz hepiniz şu hediye işini ya
Şimdi duruldu ama yarım saat boyunca baya aktıfti ağrılar 10-15 dakıka evın içindr ayaklarımı sürüye sürüye yürüdüm sımdıde hafif yan yatarak oturuyorum bebek soluma doğru kasılıyor ama az önceki gibi değil çok fenaydı o nefes alısverışım değişmiş oğlum anne korkuyorum öyle nefes alma dedi öyle farkettim yani

Offf kız sen tam yerinde yasiyormussun Allah'ım hergun içli köfte kebap yerdim heralde orda yasasam orda da tavuk yersen ayiptir zaten eşin nasıl ot seviyor çok şaşırdım

Senin bünye hamilelikle yılların acısını çıkartıyor gönder diyor yiyemediklerimi maşallah kuzum helal olsun valla ne kadar dirayetlisin ben yapamam ya demin annem diyor ki biz beyaz ekmek hiç yemiyoruz ben yemezsem doydugumu anlamıyorum dedim

Bence de ya hem sonra kendimiz de tatile gideriz şuan en büyük hayalim dogum mevlit falan hepsi bitsin eşim cocuklarim sakin bir tatil

Ben boyutu aştım yeni eve taşınıyoruz bugün

Normalde sata göre 33 +2 ama ultrasonda bebeğin ölçülerine göre 35 in içindeyim, şimdilik iyi gibiyim eşim götüreyim dedi ama ben oturuyorum sımdı hastane ortamını çok sevmıyorum panık atağım tutuyor sıcaktan baygınlık fln gecırıyorum ondan da korkuyorum birde bir oğlus daha var benım bırakcak kımsem yok yazık yavrumuda peşimizde sürüklüyorum, cumartesi kontrol var dayanabılırsem bakım ozmna kdr bır sıkıntı olmazsa dayanırım ha baktım olmuyor yarın doktoruma oda olmadı artık bugun acilden giriş yaparım bir

Ayyy bilemedimki acaba doktorunamı yazsan

Offf kız sen tam yerinde yasiyormussun Allah'ım hergun içli köfte kebap yerdim heralde orda yasasam orda da tavuk yersen ayiptir zaten eşin nasıl ot seviyor çok şaşırdım
Antepli değiliz ikimizde ben mersinliyim o iskenderunlu ikimizde 9 eylulden mezunuz izmirde de ot yemeye alısıgız, bizim evde zeytınyaglıda pişer ette, ama eşim cıks ayda yılda bir ağzına sürmüyor hele küçükbaş asla yemez yerse hastanelik oluyor, sakatat vs ciğer dalak yurek fln tüketmez, biz ciğer hastasıyızdır fln. Aman valla ben uğraşamam iyikide et sever kocam yok burda markette sebze bulmak zor, ya mıgrostan ya da metrodan değişik sebzeler fln bulabılıyorum yoksa onun harıcınde hep kabak patlıcan biber var et haricinde

Şu an Antep te mı yaşıyorsunuz bende anteplı degılım ama antepte yasıyorum da

Ayyy bilemedimki acaba doktorunamı yazsan
Dur bakim kuzum şimdilik rahatladım gibiyim eğer kötülenirsem direk ararım doktorumu ya da hastaneye gideriz artık napalım Allah gerek etmez inşallah ta anam bebeğin eşyalarını hazırladık cuma günü dalga gecıyordum herşeyın hazır diye gelmeye kalma sakın ha diye kendı kendıme nazar ettım herhalde ama sabah beri hafif hafif var ya bakalım o yazdıgım da cok sıddetlenmişti

Kuzum ufakla bir şey olmaz mesela bir ödül gibi oyuncaklarını topla şunu yiye bilirsin diye böyle böyle idare ederiz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…