- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Uzandım daha beter oldum, eşim karnıma msaja yaptı biraz o ara bebek baya hareketlendi, vajınama doğru baskı yapıyordu dedim beni yürüt biraz, ayaklarımı çekemedim sürüye sürüye yürüdüm ama 10-15 tur attım korıdorda odadan odaya bıraz rahatladım ama sımdı uzandım yine kasılıyor uyusuyorBiliyorum çıktın bende çıktıktan sonra biraz ağrım oluyor sonra geçiyor gebelikten öncede aynısını yaşadığım için alıştım..sen uzan bak gör geciyormu
Kuzum bende demiyorum zaten ek gıdaya cips çikolata ile geçAllah korusun kız ne diyorsunkardeşimin kızları dişleri şimdiden bile berbat durumda hepsinin sebebi çok fazla market ürünleri yiyorlar..bir yaşa kadar çocuk evimdeyken çalıştığım kadarıyla yedirmicem sonra zaten dışarda çör çöp yeyicekler en azından diyorum temeli sağlam olsun..
Kız ben tavuk yemıom hındı eti tüketiyorum ya da kırmızı et. Çünkü kocam sebzeci otçul adam inek gibi besleniyorKız sanki fare zehri o kadarda abartmayın ona gelene kadar neler yiyoruz o kadar keyfimiz de olsunbuarada sürekli tüketimden bahsetmiyorum ama ara sıra yiyoruz işte paket gıdaların hepsini kafadan hayatımızdan çıkarmamız lazım ama olmuyor yada en azindan hepimiz tavuk yiyoruz kimsenin tavuğu çiftlikten alıp yediğini sanmıyorum doğan cocuklarin çoğunda (atıyorum 6 yaşında geldi hayatında hiç antibiyotik kullanmadı ona rağmen) antibiyotik direnci var tavuklar yüzünden bizden geçiyor anne karnındayken...
Canım kaç haftaliksin benim kuzenimde aynı senin tarif ettiğin gibi oldu bianda 32 haftalikti bacağımı cekemedim falan dedi megersem rahim ağzı kısalmış sancıları başlamış serumla durdurdular istersen bı geç hastaneye nolur nolmazUzandım daha beter oldum, eşim karnıma msaja yaptı biraz o ara bebek baya hareketlendi, vajınama doğru baskı yapıyordu dedim beni yürüt biraz, ayaklarımı çekemedim sürüye sürüye yürüdüm ama 10-15 tur attım korıdorda odadan odaya bıraz rahatladım ama sımdı uzandım yine kasılıyor uyusuyor
Anladım canım devam ediyor mu hala bi yokla bakalım kendini
Ne güzel hallettiniz hepiniz şu hediye işini ya
Şimdi duruldu ama yarım saat boyunca baya aktıfti ağrılar 10-15 dakıka evın içindr ayaklarımı sürüye sürüye yürüdüm sımdıde hafif yan yatarak oturuyorum bebek soluma doğru kasılıyor ama az önceki gibi değil çok fenaydı o nefes alısverışım değişmiş oğlum anne korkuyorum öyle nefes alma dedi öyle farkettim yaniAnladım canım devam ediyor mu hala bi yokla bakalım kendini
Ne güzel hallettiniz hepiniz şu hediye işini ya
Teşekkür ederim ilginiz için deneyeyimMerhaba, bakın ben şöyle bir uygulama (Kasılmalar) buldum. Tabii denemedim ama denemek isterseniz görselini bırakayım
Offf kız sen tam yerinde yasiyormussun Allah'ım hergun içli köfte kebap yerdim heralde orda yasasamKız ben tavuk yemıom hındı eti tüketiyorum ya da kırmızı et. Çünkü kocam sebzeci otçul adam inek gibi besleniyoronun yuzunden et pişmiyor evde pişsede oğlusumla bana az bişi değilsede guvendıgımz bir iki yer var ordan yıyoruz ki burası antep her yer buram buram kebapçı düşün
Senin bünye hamilelikle yılların acısını çıkartıyor gönder diyor yiyemediklerimiMaalesef öyle canım ben çok dikkat ederim normalde yememe içmeme beyaz ekmek pirinç makarna bile yemem misal ama hamilelikte sonlara doğru bana bir şey oldu canım hep sağlıksız şeyler istiyor önce vücudumu kirletiyormuş gibi hissediyordum yalan yok ama arada ufak ufak yiyorum artık yapacak bir şey yok canım istiyor
Bence de ya hem sonra kendimiz de tatile giderizBen de öyle düşünüyorum canım büyüsünler biraz daha iyi olur önce 40ında düşünüyordum sonradan da vazgeçtim yaz yakın zaten havalar ısınsın bebiş de büyüsün daha iyi olur diye düşündüm okullar kapanmadan hemen önce yapacağım ki millet tatile gitmeden gelen görsün
Ben boyutu aştım yeni eve taşınıyoruz bugünKızlar bugün son aylarda ortaya çıkan “yuvalama içgüdüsünü” öğrendim biraz araştırayım neymiş dedim. Daha fazla temizlik yapma, buzdolabını düzenleme dolapları tekrar dizme ev düzeninde değişiklik yapma yani kısacası daha fazla temizlik ve düzen demekmiş. Çok şaşırdım çünkü ben bu ara durmadan deli giib temizlik yapıyorum ve iki gün önce ilk defa eşime salonun şeklini değiştirttimsizde de çıktı mı ya bu içgüdüsel şey ?
Normalde sata göre 33 +2 ama ultrasonda bebeğin ölçülerine göre 35 in içindeyim, şimdilik iyi gibiyim eşim götüreyim dedi ama ben oturuyorum sımdı hastane ortamını çok sevmıyorum panık atağım tutuyor sıcaktan baygınlık fln gecırıyorum ondan da korkuyorum birde bir oğlus daha var benım bırakcak kımsem yok yazık yavrumuda peşimizde sürüklüyorum, cumartesi kontrol var dayanabılırsem bakım ozmna kdr bır sıkıntı olmazsa dayanırım ha baktım olmuyor yarın doktoruma oda olmadı artık bugun acilden giriş yaparım birCanım kaç haftaliksin benim kuzenimde aynı senin tarif ettiğin gibi oldu bianda 32 haftalikti bacağımı cekemedim falan dedi megersem rahim ağzı kısalmış sancıları başlamış serumla durdurdular istersen bı geç hastaneye nolur nolmaz
Ayyy bilemedimki acaba doktorunamı yazsanUzandım daha beter oldum, eşim karnıma msaja yaptı biraz o ara bebek baya hareketlendi, vajınama doğru baskı yapıyordu dedim beni yürüt biraz, ayaklarımı çekemedim sürüye sürüye yürüdüm ama 10-15 tur attım korıdorda odadan odaya bıraz rahatladım ama sımdı uzandım yine kasılıyor uyusuyor
Antepli değiliz ikimizde ben mersinliyim o iskenderunlu ikimizde 9 eylulden mezunuz izmirde de ot yemeye alısıgız, bizim evde zeytınyaglıda pişer ette, ama eşim cıks ayda yılda bir ağzına sürmüyor hele küçükbaş asla yemez yerse hastanelik oluyor, sakatat vs ciğer dalak yurek fln tüketmez, biz ciğer hastasıyızdır fln. Aman valla ben uğraşamam iyikide et sever kocam yok burda markette sebze bulmak zor, ya mıgrostan ya da metrodan değişik sebzeler fln bulabılıyorum yoksa onun harıcınde hep kabak patlıcan biber varOfff kız sen tam yerinde yasiyormussun Allah'ım hergun içli köfte kebap yerdim heralde orda yasasamorda da tavuk yersen ayiptir zaten eşin nasıl ot seviyor çok şaşırdım
Şu an Antep te mı yaşıyorsunuz bende anteplı degılım ama antepte yasıyorum daAntepli değiliz ikimizde ben mersinliyim o iskenderunlu ikimizde 9 eylulden mezunuz izmirde de ot yemeye alısıgız, bizim evde zeytınyaglıda pişer ette, ama eşim cıks ayda yılda bir ağzına sürmüyor hele küçükbaş asla yemez yerse hastanelik oluyor, sakatat vs ciğer dalak yurek fln tüketmez, biz ciğer hastasıyızdır fln. Aman valla ben uğraşamam iyikide et sever kocam yok burda markette sebze bulmak zor, ya mıgrostan ya da metrodan değişik sebzeler fln bulabılıyorum yoksa onun harıcınde hep kabak patlıcan biber varet haricinde
Dur bakim kuzum şimdilik rahatladım gibiyim eğer kötülenirsem direk ararım doktorumu ya da hastaneye gideriz artık napalım Allah gerek etmez inşallah ta anam bebeğin eşyalarını hazırladık cuma günü dalga gecıyordum herşeyın hazır diye gelmeye kalma sakın ha diyeAyyy bilemedimki acaba doktorunamı yazsan
Kuzum ufakla bir şey olmaz mesela bir ödül gibi oyuncaklarını topla şunu yiye bilirsin diye böyle böyle idare ederiz diye düşünüyorumKuzum bende demiyorum zaten ek gıdaya cips çikolata ile geçama iki üç yaşına geldiğinde de ağzına bi ufak çikolata girer çocuğun sanırım yanlış anlattım ben kendi çocuğuma da cips yedirmiyorum asitli içecek vermiyorum ama çikolata patlamış mısır çubuk kraker bisküvi yer yani canı istedigi zaman abartmadan tabiki onu demek istiyorum sıfır hiç bişey vermeden olmuyor yani
Evet antepte yaşıyorum, hatta büyük bir cami var bugün açılısı yapacaklar akkent te senelerdit bitirilemeyen Türkiye nin en büyük camisi onun orda oturuyorumŞu an Antep te mı yaşıyorsunuz bende anteplı degılım ama antepte yasıyorum da
Yaaa bende şahintepe de oturuyorum. Aynı şehirde yasayan bırını gorunce sevındım sankıEvet antepte yaşıyorum, hatta büyük bir cami var bugün açılısı yapacaklar akkent te senelerdit bitirilemeyen Türkiye nin en büyük camisi onun orda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?