- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Hadi ya panik atakta mi var Allah yardımcın olsun kuzum bende her gittiğimde oğlanı peşime götürüyorum dediğin gibi zor oluyorNormalde sata göre 33 +2 ama ultrasonda bebeğin ölçülerine göre 35 in içindeyim, şimdilik iyi gibiyim eşim götüreyim dedi ama ben oturuyorum sımdı hastane ortamını çok sevmıyorum panık atağım tutuyor sıcaktan baygınlık fln gecırıyorum ondan da korkuyorum birde bir oğlus daha var benım bırakcak kımsem yok yazık yavrumuda peşimizde sürüklüyorum, cumartesi kontrol var dayanabılırsem bakım ozmna kdr bır sıkıntı olmazsa dayanırım ha baktım olmuyor yarın doktoruma oda olmadı artık bugun acilden giriş yaparım bir
İn şa Allah bununlada gecer canım artık ağrılarımız sancılarımız olucak bende durmadım makinenin içini temizledim sonra sancım oldu uzandım şükür geçti ama yürürken sancım var doktor diyor normal karşılıyoruzDur bakim kuzum şimdilik rahatladım gibiyim eğer kötülenirsem direk ararım doktorumu ya da hastaneye gideriz artık napalım Allah gerek etmez inşallah ta anam bebeğin eşyalarını hazırladık cuma günü dalga gecıyordum herşeyın hazır diye gelmeye kalma sakın ha diyekendı kendıme nazar ettım herhalde ama sabah beri hafif hafif var ya bakalım o yazdıgım da cok sıddetlenmişti
Yine nazara geldi bizim grup diyeyim ben, vajına ve kasık ağrısı çekıyorum, sabah beri zorluyor benide, hatta az önce çok fenaydım yani yalancı kasılmalar başladı sanırsam hepimizde ondan oluyorddün geceden beri berbat haldeyim bildiğin regl ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum hep tuvaletim varmış gibi vajinam acıyo çok anlamadım ne oluyor
Aynen öyle kuzum bende onu demek istiyorumKuzum ufakla bir şey olmaz mesela bir ödül gibi oyuncaklarını topla şunu yiye bilirsin diye böyle böyle idare ederiz diye düşünüyorum
Aynen panik atakta var ne yazik ki, hava alamıyorum, klımaları kapatın pencere açın nefes alamıyorum, dısarı cıkarın beni diye kıvranıyorum, tansiyonum düşüyor hemen çarpıntım başlıyor elım ayagım uyusuyor hızlı hızlı nefes almaya başlıyorum en son kendımı dısarı atamaz isem bayılıyorumHadi ya panik atakta mi var Allah yardımcın olsun kuzum bende her gittiğimde oğlanı peşime götürüyorum dediğin gibi zor oluyorsen yine sancin devam ederse ihmal etme canım ya artık doğum için riskli zamanlardayiz ne olacağı belli olmuyor
Oyy ne diyorsun ya hamilelikte mi oldu oncesinde de varmiydi Allah yardımcın olsun canım okurken bile gerildimAynen panik atakta var ne yazik ki, hava alamıyorum, klımaları kapatın pencere açın nefes alamıyorum, dısarı cıkarın beni diye kıvranıyorum, tansiyonum düşüyor hemen çarpıntım başlıyor elım ayagım uyusuyor hızlı hızlı nefes almaya başlıyorum en son kendımı dısarı atamaz isem bayılıyorum
Bnde son 1 aydır falan burun tıkanıklığı yasıyorum. Her gce fıs fıs sıkıp önce açıyorum burnumu, esımde kızıyor alıştrdın kndini fısfısa dıye, ama tıkanıklıktan uyuyamıyorumSelam kızlar . Uyurken iyice tıkanmaya başladım ben ya nefes veremiyorum resmen uykudan uyanıyorum . Boğazımda sanki nefes vermemi tıkayan engelleyen bişey var gibi oluyor . Uykularım çok kalitesiz zaten zor uyuyorum . Uyurken tıkanıp ölücem kalıcam gibi oluyor korkarak uyanıyorum nefes nefese . Horlama deseniz hat safhada var mı bu sıkıntıları yaşayan başka benim gibi
yarına kadar dayanmaya çalışacağım randevum varYine nazara geldi bizim grup diyeyim ben, vajına ve kasık ağrısı çekıyorum, sabah beri zorluyor benide, hatta az önce çok fenaydım yani yalancı kasılmalar başladı sanırsam hepimizde ondan oluyor
Senin bünye hamilelikle yılların acısını çıkartıyor gönder diyor yiyemediklerimimaşallah kuzum helal olsun valla ne kadar dirayetlisin ben yapamam ya demin annem diyor ki biz beyaz ekmek hiç yemiyoruz ben yemezsem doydugumu anlamıyorum dedim
Ay ben de aynı şekilde ya çok hak ettik benceBence de ya hem sonra kendimiz de tatile giderizşuan en büyük hayalim dogum mevlit falan hepsi bitsin eşim cocuklarim sakin bir tatil
Çok geçmiş olsun canım .gerçekten bir anımız bir anımıza uymuyorŞimdi duruldu ama yarım saat boyunca baya aktıfti ağrılar 10-15 dakıka evın içindr ayaklarımı sürüye sürüye yürüdüm sımdıde hafif yan yatarak oturuyorum bebek soluma doğru kasılıyor ama az önceki gibi değil çok fenaydı o nefes alısverışım değişmiş oğlum anne korkuyorum öyle nefes alma dedi öyle farkettim yani
Benim yapma isteğim var ama hiç enerjim yok. Gün boyu yatmak istiyorum. Sarhoş gibi uzanıyorum hep. Uyuyamıyorum ama kolumu bile kaldırmak istemiyorum. Gebeliğin başında da böyle olmuştu bi dönemKızlar bugün son aylarda ortaya çıkan “yuvalama içgüdüsünü” öğrendim biraz araştırayım neymiş dedim. Daha fazla temizlik yapma, buzdolabını düzenleme dolapları tekrar dizme ev düzeninde değişiklik yapma yani kısacası daha fazla temizlik ve düzen demekmiş. Çok şaşırdım çünkü ben bu ara durmadan deli giib temizlik yapıyorum ve iki gün önce ilk defa eşime salonun şeklini değiştirttimsizde de çıktı mı ya bu içgüdüsel şey ?
Öncesinde vardı ama epeydir yoktu hamılelıkle beraber tavan yaptıOyy ne diyorsun ya hamilelikte mi oldu oncesinde de varmiydi Allah yardımcın olsun canım okurken bile gerildim
Kız bebek bisküvisi de çokzel kilo aldırıyorNesquikte o sağlıklı içeriklerden olaydı yabende diyorum bebeğe kilo aldirdigina göre reklamlari dogruymus ilk defa bı paket ürünü sağlıklı olabilir diye düşünmüştüm deminde yazdım ya şehir hayatı yaşıyoruz neticede kuzum bilerek bilmeyerek illaki tüketiyoruz ve çocuklarımızda illaki tüketecek seninde dedigin gibi, bu ekonomide de tavuğun özelini getirtecek güç herkeste yok işte napalim Allah'a emanet yaşıyoruz işte kız herşeyin içinde bişey var baksana
Ahaha bu ben , kesinlikle ben. Kız ben bekarken ve yeni evlendiğimde çok düzensiz biriydim. temizlik de öyle yaşayacak kadar yapardım ahhsshh günlerce yukadigim çamaşırların salonda asılı kaldığını ve asla kaldirmadigimi bile hatırlıyorum düşün. ( Kendimi iyi gömdüm ahsh) amaaa ne zaman ki ilk bebegim doğdu anaa resmen lohusa halimle bana bir şey oldu. O günden beri de gerçekten yatağım bile açık durmaz. Mutfakta bir bardak bile gözüme batar, öyle birine dönüştüm ve iki yıldır da böyleyim. Gerçekten iç güdüselKızlar bugün son aylarda ortaya çıkan “yuvalama içgüdüsünü” öğrendim biraz araştırayım neymiş dedim. Daha fazla temizlik yapma, buzdolabını düzenleme dolapları tekrar dizme ev düzeninde değişiklik yapma yani kısacası daha fazla temizlik ve düzen demekmiş. Çok şaşırdım çünkü ben bu ara durmadan deli giib temizlik yapıyorum ve iki gün önce ilk defa eşime salonun şeklini değiştirttimsizde de çıktı mı ya bu içgüdüsel şey ?
Yapma isteğinin olması da iyi boşver illa ki gelir o enerjiBenim yapma isteğim var ama hiç enerjim yok. Gün boyu yatmak istiyorum. Sarhoş gibi uzanıyorum hep. Uyuyamıyorum ama kolumu bile kaldırmak istemiyorum. Gebeliğin başında da böyle olmuştu bi döneminşallah o enerji 2-3 hftaya gelir de dolaplarımı düzenlerim
ay hadi inşallah bendeki bu aşk doğumdan sonra da devam etsinAhaha bu ben , kesinlikle ben. Kız ben bekarken ve yeni evlendiğimde çok düzensiz biriydim. temizlik de öyle yaşayacak kadar yapardım ahhsshh günlerce yukadigim çamaşırların salonda asılı kaldığını ve asla kaldirmadigimi bile hatırlıyorum düşün. ( Kendimi iyi gömdüm ahsh) amaaa ne zaman ki ilk bebegim doğdu anaa resmen lohusa halimle bana bir şey oldu. O günden beri de gerçekten yatağım bile açık durmaz. Mutfakta bir bardak bile gözüme batar, öyle birine dönüştüm ve iki yıldır da böyleyim. Gerçekten iç güdüsel
Bende aynıydım hatta bebe doğdu ilk işlere guçlere yetişemiom fln ne zmn ki oğlum ana okuluna başladı 4 yasında göndermeye başladımAhaha bu ben , kesinlikle ben. Kız ben bekarken ve yeni evlendiğimde çok düzensiz biriydim. temizlik de öyle yaşayacak kadar yapardım ahhsshh günlerce yukadigim çamaşırların salonda asılı kaldığını ve asla kaldirmadigimi bile hatırlıyorum düşün. ( Kendimi iyi gömdüm ahsh) amaaa ne zaman ki ilk bebegim doğdu anaa resmen lohusa halimle bana bir şey oldu. O günden beri de gerçekten yatağım bile açık durmaz. Mutfakta bir bardak bile gözüme batar, öyle birine dönüştüm ve iki yıldır da böyleyim. Gerçekten iç güdüsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?