2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hadi ya panik atakta mi var Allah yardımcın olsun kuzum bende her gittiğimde oğlanı peşime götürüyorum dediğin gibi zor oluyor sen yine sancin devam ederse ihmal etme canım ya artık doğum için riskli zamanlardayiz ne olacağı belli olmuyor

İn şa Allah bununlada gecer canım artık ağrılarımız sancılarımız olucak bende durmadım makinenin içini temizledim sonra sancım oldu uzandım şükür geçti ama yürürken sancım var doktor diyor normal karşılıyoruz

ddün geceden beri berbat haldeyim bildiğin regl ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum hep tuvaletim varmış gibi vajinam acıyo çok anlamadım ne oluyor
Yine nazara geldi bizim grup diyeyim ben, vajına ve kasık ağrısı çekıyorum, sabah beri zorluyor benide, hatta az önce çok fenaydım yani yalancı kasılmalar başladı sanırsam hepimizde ondan oluyor

Aynen panik atakta var ne yazik ki, hava alamıyorum, klımaları kapatın pencere açın nefes alamıyorum, dısarı cıkarın beni diye kıvranıyorum, tansiyonum düşüyor hemen çarpıntım başlıyor elım ayagım uyusuyor hızlı hızlı nefes almaya başlıyorum en son kendımı dısarı atamaz isem bayılıyorum

Selam kızlar . Uyurken iyice tıkanmaya başladım ben ya nefes veremiyorum resmen uykudan uyanıyorum . Boğazımda sanki nefes vermemi tıkayan engelleyen bişey var gibi oluyor . Uykularım çok kalitesiz zaten zor uyuyorum . Uyurken tıkanıp ölücem kalıcam gibi oluyor korkarak uyanıyorum nefes nefese . Horlama deseniz hat safhada var mı bu sıkıntıları yaşayan başka benim gibi

Oyy ne diyorsun ya hamilelikte mi oldu oncesinde de varmiydi Allah yardımcın olsun canım okurken bile gerildim

Bnde son 1 aydır falan burun tıkanıklığı yasıyorum. Her gce fıs fıs sıkıp önce açıyorum burnumu, esımde kızıyor alıştrdın kndini fısfısa dıye, ama tıkanıklıktan uyuyamıyorum

Zaten bizim toplumumuzda çoğu kişi böyle düşünüyor ekmeksiz yemeye alışınca da ağırlık verdiğini hissediyorsun o yüzden yeme ihtiyacı hissetmiyorsun sanırım bilmiyorum artık ama bu aralar ben ekmek olmasa da abur cubur kaçamak yapıyorum valla

Kızlar bu magnezyum hapını kullanan varmı? Evde varmış, acaba gebelikte kullanılıyormu

Eklentiler

• IMG_20240204_145109.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 34
Çok geçmiş olsun canım .gerçekten bir anımız bir anımıza uymuyor

Benim yapma isteğim var ama hiç enerjim yok. Gün boyu yatmak istiyorum. Sarhoş gibi uzanıyorum hep. Uyuyamıyorum ama kolumu bile kaldırmak istemiyorum. Gebeliğin başında da böyle olmuştu bi dönem inşallah o enerji 2-3 hftaya gelir de dolaplarımı düzenlerim

Kız bebek bisküvisi de çokzel kilo aldırıyor bir ara kendim kilo almaya çalışıyordum çok zayıftım. Sözde bebek bisküvisi ama onlar da çok zararlı mesela. İçindeki yağ bile palm yağı.

Valla haklısın kuzum hele ki şu ekonomide her şeye dikkat etmek çok zor. Ben de işte mesela haftada 1 -2 tavuk yiyorsam artık 10 günde bir yiyorum, bazen daha az. Çünkü tavuk gerçekten sıkıntılı ya benim yeğenimde erken ergenlik oluştu kız. Doktor direk dedi tavuk sokmayacak ağzına. Yemesek daha sağlıklı yani protein falan gözüyle asla bakamiyorum artık. Direk hormonlara oynuyorlar resmen bu tavuk işinde. Allah yardımcımız olsun

Ahaha bu ben , kesinlikle ben. Kız ben bekarken ve yeni evlendiğimde çok düzensiz biriydim. temizlik de öyle yaşayacak kadar yapardım ahhsshh günlerce yukadigim çamaşırların salonda asılı kaldığını ve asla kaldirmadigimi bile hatırlıyorum düşün. ( Kendimi iyi gömdüm ahsh) amaaa ne zaman ki ilk bebegim doğdu anaa resmen lohusa halimle bana bir şey oldu. O günden beri de gerçekten yatağım bile açık durmaz. Mutfakta bir bardak bile gözüme batar, öyle birine dönüştüm ve iki yıldır da böyleyim. Gerçekten iç güdüsel

A Asliyokfotokopisivar kız ne tatili el kadar bebeyle valla canım tatil matil biraz zor, o çocuk pişik olur isilik olur, hasta olur, mikrop fln kapar daha bunyesi ne ki o kuzucukların hiç tatıl falan planım yok gidersem bir anneme giderim mersınde zaten ev orasıda cehennem sıcağı onu bile gözüm kesmiyor iki cocukla inan o sıcakta birde emzirmek işkence olcak klima açsak çocuk hasta olur diye korkarım açmasak yana yana götümüzden ter aka aka otururuz valla evim evim der dizimi kırar otururum herhalde oğlanı yazdırırsam bir yüzme kursuna futbola fln götururum yıne belki dansa okdr yani bu kdr aktıvıte cok bıle bana

Yapma isteğinin olması da iyi boşver illa ki gelir o enerji
ay hadi inşallah bendeki bu aşk doğumdan sonra da devam etsin Gerçekten çok değişik bir şey ya, hem annelik yükleniyor insana hem de temizlik yapma güdüsü. Annelerimizin nasıl bu kadar temiz kaldıkları şimdi açıklandı

Bende aynıydım hatta bebe doğdu ilk işlere guçlere yetişemiom fln ne zmn ki oğlum ana okuluna başladı 4 yasında göndermeye başladım sonrasında evde yalnızlıktan bir temızlık şeysi gelmeye başladı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…