2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar vajına ağrısı çekenler benim gibi olan var mı acaba sanki bacaklarıma ağırlık bağlayıp tepeme kadar açmısımda, bacaklarımı böyle ayıra ayıra saatlerce oturmusumda, gibi bir ağrı oluyor butlarımı ayırıyorlar sanki

Bu sene Mersin'e tatile gittik hamileliğimin başında. Tobe dedim toobeee yani bilmiyorum mevsimin tam ortasında gittik diye mi öyle oldu ama yandım beter oldum. Mersin'e bence Eylül'den önce gitmemek lazim hele ki yaz bu seneki gibi olursa

Yaa bide bebeklere veriliyor doğrudur canım inanırım hep iğneyle sisiriyorlar yukluyorlar hormonları aminn kuzum aminn

Reactions: The
ben e aynı durumdayım ayağa kalkamyorum acıdan resmen

Kendini mi yordun canım . Ben yorulunca vajina kenarında iç bacakla birleşen kemikler çok kötü ağrıyor. Günlerce geçmiyor. Çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum. Çatı tam olarak nerde onu da bilmiyorum

Cnm bnada oluyor ama uzun süreli değil. 2 dk sürüp geçiyor, genelde geceleri oluyor bna

Hahaha Allah seniii gözümü korkutmaaa o tatile gidilecekkk güzel bı Bodrum oteli cam gibi bir deniz suyu oğlumla kocis denizde ben kizimla sezlongta ohh miss no pişik no mikrop yes huzur hep huzur

Ay sanki yediğimiz herşey çok yararlı da hiç zararlı bişey yemiyorlar gibi konuşuyorlar ya insanlar tamam en bilgili ebeveyn en iyi ebeveyn sizsiniz bende çok severim vallahi canım çekerse de yerim ara ara

Bnde tam bılmıyorum çatı bu leğen kemiğimi acaba.
Bnımde tam bacagın başladığı yer varya orası agrıyor, ordaki oyuntu.

Mayıstan itibaren öyle canım ya

Çatı kapı pencere her neresiyse çok fena bu ya yok canım ya camış gibi yatıom anca arada kalkıom yemek yapıom tuvalete gıdıyorum fln yemek dediğimde öyle çorba vs fln yani yani yorcak hiö bir aktivitem yok anacım

Hahaha Allah seniii gözümü korkutmaaa o tatile gidilecekkk güzel bı Bodrum oteli cam gibi bir deniz suyu oğlumla kocis denizde ben kizimla sezlongta ohh miss no pişik no mikrop yes huzur hep huzur
Sen bir git gel canımda görüşürüz tatile mi gittin eziyet çekmeye mi

Kuzum vajina ağrıları ve ben ayrılmaz olduk nerdeyse 10 haftadan sonra hatda benimle bazen diyorum acaba gerçekten doğumdan sonra gecicekmi

Ayh ben o sürece hiç girememisim ya daha fena pasaklı mı oldum diyim dilediğim gibi yapamadığım için iş yapasim yok, süpürme silme hariç ayrıntılar hep aklımı kurcalıyor ben girince de işim elli katı iş çıkaram kendime çünkü

Ben de antepteyim bu şehirde otçu kocayı nasıl buldun kız imkansız gibi bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…