- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Bu sene Mersin'e tatile gittik hamileliğimin başında. Tobe dedim toobeeeA Asliyokfotokopisivar kız ne tatili el kadar bebeylevalla canım tatil matil biraz zor, o çocuk pişik olur isilik olur, hasta olur, mikrop fln kapar daha bunyesi ne ki o kuzucukların hiç tatıl falan planım yok gidersem bir anneme giderim mersınde zaten ev orasıda cehennem sıcağı onu bile gözüm kesmiyor iki cocukla inan o sıcakta birde emzirmek işkence olcak klima açsak çocuk hasta olur diye korkarım açmasak yana yana götümüzden ter aka aka otururuz valla evim evim der dizimi kırar otururum herhalde oğlanı yazdırırsam bir yüzme kursuna futbola fln götururum yıne belki dansa okdr yani bu kdr aktıvıte cok bıle bana
Yaa bide bebeklere veriliyorKız bebek bisküvisi de çokzel kilo aldırıyorbir ara kendim kilo almaya çalışıyordum çok zayıftım. Sözde bebek bisküvisi ama onlar da çok zararlı mesela. İçindeki yağ bile palm yağı.
Valla haklısın kuzum hele ki şu ekonomide her şeye dikkat etmek çok zor. Ben de işte mesela haftada 1 -2 tavuk yiyorsam artık 10 günde bir yiyorum, bazen daha az. Çünkü tavuk gerçekten sıkıntılı yabenim yeğenimde erken ergenlik oluştu kız. Doktor direk dedi tavuk sokmayacak ağzına. Yemesek daha sağlıklı yani protein falan gözüyle asla bakamiyorum artık. Direk hormonlara oynuyorlar resmen bu tavuk işinde. Allah yardımcımız olsun
ben e aynı durumdayım ayağa kalkamyorum acıdan resmenKızlar vajına ağrısı çekenler benim gibi olan var mı acaba sanki bacaklarıma ağırlık bağlayıp tepeme kadar açmısımda, bacaklarımı böyle ayıra ayıra saatlerce oturmusumda, gibi bir ağrı oluyor butlarımı ayırıyorlar sanki
Kendini mi yordun canım . Ben yorulunca vajina kenarında iç bacakla birleşen kemikler çok kötü ağrıyor. Günlerce geçmiyor. Çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum. Çatı tam olarak nerde onu da bilmiyorumKızlar vajına ağrısı çekenler benim gibi olan var mı acaba sanki bacaklarıma ağırlık bağlayıp tepeme kadar açmısımda, bacaklarımı böyle ayıra ayıra saatlerce oturmusumda, gibi bir ağrı oluyor butlarımı ayırıyorlar sanki
Cnm bnada oluyor ama uzun süreli değil. 2 dk sürüp geçiyor, genelde geceleri oluyor bnaKızlar vajına ağrısı çekenler benim gibi olan var mı acaba sanki bacaklarıma ağırlık bağlayıp tepeme kadar açmısımda, bacaklarımı böyle ayıra ayıra saatlerce oda, gibi bir ağrı oluyor butlarımı ayırıyorlar sanki
Hahaha Allah seniiiA Asliyokfotokopisivar kız ne tatili el kadar bebeylevalla canım tatil matil biraz zor, o çocuk pişik olur isilik olur, hasta olur, mikrop fln kapar daha bunyesi ne ki o kuzucukların hiç tatıl falan planım yok gidersem bir anneme giderim mersınde zaten ev orasıda cehennem sıcağı onu bile gözüm kesmiyor iki cocukla inan o sıcakta birde emzirmek işkence olcak klima açsak çocuk hasta olur diye korkarım açmasak yana yana götümüzden ter aka aka otururuz valla evim evim der dizimi kırar otururum herhalde oğlanı yazdırırsam bir yüzme kursuna futbola fln götururum yıne belki dansa okdr yani bu kdr aktıvıte cok bıle bana
Ay sanki yediğimiz herşey çok yararlı da hiç zararlı bişey yemiyorlar gibi konuşuyorlar ya insanlar tamam en bilgili ebeveyn en iyi ebeveyn sizsinizDoğrudur kuzum ne biliyim ben hamilelikten önce çok yerdim mısır gevregini aşırı seviyorum çocukluğumdan beri hatta tozu varya onu kaşık kaşık yerdim öyle süte falan katmadanbizim evde çocuk ben gibiyim
Bnde tam bılmıyorum çatı bu leğen kemiğimi acaba.Kendini mi yordun canım . Ben yorulunca vajina kenarında iç bacakla birleşen kemikler çok kötü ağrıyor. Günlerce geçmiyor. Çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum. Çatı tam olarak nerde onu da bilmiyorum
Mayıstan itibaren öyle canım yaBu sene Mersin'e tatile gittik hamileliğimin başında. Tobe dedim toobeeeyani bilmiyorum mevsimin tam ortasında gittik diye mi öyle oldu ama yandım beter oldum. Mersin'e bence Eylül'den önce gitmemek lazim hele ki yaz bu seneki gibi olursa
Senın kontrolün yarındı dimi canım bir sor bakalım neden olurmuş bu böyle kafayı yicem valla yaben e aynı durumdayım ayağa kalkamyorum acıdan resmen
Çatı kapı pencere her neresiyse çok fena bu yaKendini mi yordun canım . Ben yorulunca vajina kenarında iç bacakla birleşen kemikler çok kötü ağrıyor. Günlerce geçmiyor. Çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum. Çatı tam olarak nerde onu da bilmiyorum
Bu baya baya uzun süreli ya sabahtna beri varCnm bnada oluyor ama uzun süreli değil. 2 dk sürüp geçiyor, genelde geceleri oluyor bna
Sen bir git gel canımda görüşürüz tatile mi gittin eziyet çekmeye miHahaha Allah seniiigözümü korkutmaaa o tatile gidilecekkk güzel bı Bodrum oteli cam gibi bir deniz suyu oğlumla kocis denizde ben kizimla sezlongta ohh miss no pişik no mikrop yes huzur hep huzur
Aynı yer ordan başlıyor vajınamın ıcındeki kas mı kemık mi artık neresıyse orayla birleşerek halaya devam edıyorlar yaniBnde tam bılmıyorum çatı bu leğen kemiğimi acaba.
Bnımde tam bacagın başladığı yer varya orası agrıyor, ordaki oyuntu.
Kuzum vajina ağrıları ve ben ayrılmaz olduk nerdeyse 10 haftadan sonra hatda benimle bazen diyorum acaba gerçekten doğumdan sonra gecicekmiKızlar vajına ağrısı çekenler benim gibi olan var mı acaba sanki bacaklarıma ağırlık bağlayıp tepeme kadar açmısımda, bacaklarımı böyle ayıra ayıra saatlerce oturmusumda, gibi bir ağrı oluyor butlarımı ayırıyorlar sanki
Ayh ben o sürece hiç girememisim yaKızlar bugün son aylarda ortaya çıkan “yuvalama içgüdüsünü” öğrendim biraz araştırayım neymiş dedim. Daha fazla temizlik yapma, buzdolabını düzenleme dolapları tekrar dizme ev düzeninde değişiklik yapma yani kısacası daha fazla temizlik ve düzen demekmiş. Çok şaşırdım çünkü ben bu ara durmadan deli giib temizlik yapıyorum ve iki gün önce ilk defa eşime salonun şeklini değiştirttimsizde de çıktı mı ya bu içgüdüsel şey ?
Hiç bu düşünceyle ben yazmamıştımAy sanki yediğimiz herşey çok yararlı da hiç zararlı bişey yemiyorlar gibi konuşuyorlar ya insanlar tamam en bilgili ebeveyn en iyi ebeveyn sizsinizbende çok severim vallahi canım çekerse de yerim ara ara
Ben de antepteyimKız ben tavuk yemıom hındı eti tüketiyorum ya da kırmızı et. Çünkü kocam sebzeci otçul adam inek gibi besleniyoronun yuzunden et pişmiyor evde pişsede oğlusumla bana az bişi değilsede guvendıgımz bir iki yer var ordan yıyoruz ki burası antep her yer buram buram kebapçı düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?