2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay sanki yediğimiz herşey çok yararlı da hiç zararlı bişey yemiyorlar gibi konuşuyorlar ya insanlar tamam en bilgili ebeveyn en iyi ebeveyn sizsiniz bende çok severim vallahi canım çekerse de yerim ara ara
Böyle bir şey yazmaya gerek var mıydı gerçekten? Burda bildiğimiz her şeyi paylaşıyoruz. Kimse kimsenin ebeveynligini sorgulamıyor

Canım bel fıtığım var demiştin. O yüzden de daha ağır ağrılar olabilir belki. Ama o tarif ettiğim yer bi süpürge yapmıştım ön bacak önce gidip geldiğnden 1 ay falan ağrıdı yani o günden beri halı üstü süpürmüyorum anca fayans parke süpürgenin kaydığı yerleri . Ama vajina üstü kemiklerine de ağrı girip çıkıyor bugün bile.

Bnde tam bılmıyorum çatı bu leğen kemiğimi acaba.
Bnımde tam bacagın başladığı yer varya orası agrıyor, ordaki oyuntu.
Normal demekki hepimizde oluyorsa bebek ağırlaşıyor ya taşıyan yerler de ağrıyordur haliyle yani inşallah öyledir. Açılmadan falan olduğunu düşünmek istemiyorum

Böyle bir şey yazmaya gerek var mıydı gerçekten? Burda bildiğimiz her şeyi paylaşıyoruz. Kimse kimsenin ebeveynligini sorgulamıyor
Niye bu kadar abarttınız ki ben buradaki kimseyi kast ederek yazmadım neden üstünüze alındınız orasını da anlamış değilim. Siz nasıl düşüncenizi paylaştiysaniz bende paylaştım ama siz kendi anladığınız gibu yorumlamışsınız

Ben de antepteyim bu şehirde otçu kocayı nasıl buldun kız imkansız gibi bi şey
Üniversiteden ortak arkadaşımız vardı, ikimizde burda çalısmaya başlamısız bir kaç ay arayla öyle faceten dürtmüş mesaj atmıs bana bende cevap verdım ama bir kaç ay sonra gördüm öyle tanısıp kaynasıp arkadaş olduk, sonrada aşık olduk evlendik işte canım kısmet yani o beni üniden tanıyormuşta ben çok kimseye yüz vermezdim bir iki arkadaşım vardı o kadar o zamanlar manken gibi 180 boya 65 kılo olunca birazda süslü olunca dikkat çekiyorduk yahu şimdiki gibi tosuncuk değildik ki

Valla robotu çalıstırıyorum ıkı kere süpürttürüyorum her yeri, 2 haftaya birde kadınımız gelıyor işte hani ev işi yapmıom öyle yemek kahvaltı vs harıcı. Hele bugun camış gibi yatıom yani bildiğin ama yine başladı bu kasılma poff yok ya bişi ben abartıom fln dıyım hastaneye gidip kendımı mıncıklatmak istemıom her gittiğimde bir parmak yiyorum ve iğrenç bişi yani canım çok acıyor o yüzden gitmek istemiyorum

Konuyu biz konuşuyoruz kim üstüne alabilir başka neyse.

B Buddy x canimcigim nerelerdesin sesin çıkmıyor iyisin dimiii
İyiyim kuzum ya bugün işlerle uğraştım biraz tv nin arkasında led Işıklarımız vardı istediğim gibi yapamamışlardı taşınırken artık sinirimi bozdu bozulmuştu zaten eşime dedim duvardan tv yi çıkar da ledi değişelim ledi değiştik sonra fark ettik ki duvardan tv düşmek üzereymiş vidalar atmış duvardan Allahın işi işte led bahane tv düşmeye ramak kalmış dedim git matkap falan bul bunu da hallet düşmesin tv kırılır yani aklımız çıkar onunla uğraştık 2 saat de o sürdü. Sonra ev toz oldu eşim onu temizledi ona temizliği nasıl yapacağını anlatırken kriz yaşadım bi eli bez tutamıyor ki sinir etti beni sonra dedim arabayı gidip avm de yıkatalım araba leş gibi 1 senedir yıkanmıyor benim koca da böyle huy var araba yıkamaktan nefret eder yani arabasına gözü gibi bakar ama araba leş gibi.. dedim bunu yıkatalım iç dış çocuklar doğacak ben bu arabaya leş gibi artık binmek istemiyorum gittik avm ye verdik onlar arabayı yıkarken kendime zorla tatlı ısmarlattım 3 saat falan öyle oturduk arabayı bekledik sonra marketten toplu bi alışveriş yapalım dedim büyün erzaklar bitti doğum olacak evde yemek yapacak erzak yok toplu da bi market alışverişi yaptık eve gel onları yerleştir derken ay ancak geldim buraya eşimde diyor doğurucan diye büyük 8 ayın acısını bugün mü çıkardın dedim evet hayatımda ilk defa 8 aydır bu kadar rahat gezdim ve bu kadar uzun süre dışarda kaldım 5 saat maskeyle nefes alamasam da iyi geldi bi çıkmak ama belim aşırı ağrımış yatınca fark ettim eşime desem belim ağrıyor bi ton söylenir diye sessizce yatıyorum

ddün geceden beri berbat haldeyim bildiğin regl ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum hep tuvaletim varmış gibi vajinam acıyo çok anlamadım ne oluyor
Canım doktora git istersen benimde öyleydi kızlar git diyince gittim olanlar olmuş zaten bi baktır mutlaka çekme acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…