Aa bi tane daha antepli buldum bu grubu sevdim benYaaa bende şahintepe de oturuyorum. Aynı şehirde yasayan bırını gorunce sevındım sankıhangı doktora gıdıyosunuz
Böyle bir şey yazmaya gerek var mıydı gerçekten? Burda bildiğimiz her şeyi paylaşıyoruz. Kimse kimsenin ebeveynligini sorgulamıyorAy sanki yediğimiz herşey çok yararlı da hiç zararlı bişey yemiyorlar gibi konuşuyorlar ya insanlar tamam en bilgili ebeveyn en iyi ebeveyn sizsinizbende çok severim vallahi canım çekerse de yerim ara ara
Ben onu gidip kendim konuşacam canım böyle oturduğum yerden olmuyor teşekkür ederim cevap içinE ne zaman izne ayrılacaksan o zaman gidip tekrar rapor alacaksın bu sefer çalışamaz diye.
Canım bel fıtığım var demiştin. O yüzden de daha ağır ağrılar olabilir belki.Çatı kapı pencere her neresiyse çok fena bu yayok canım ya camış gibi yatıom anca arada kalkıom yemek yapıom tuvalete gıdıyorum fln yemek dediğimde öyle çorba vs fln yani yani yorcak hiö bir aktivitem yok anacım
Kız ben sana bişey demedimm sana deseydim seni etiketlerdim hani böyle bazı insanlar vardır ya ay ben asla onu yedirmem bunu yedirmem sen nasıl yediriyosun cart curt senin yorumunu bile alıntılamadim yanlış anlamaHiç bu düşünceyle ben yazmamıştım
Normal demekki hepimizde oluyorsaBnde tam bılmıyorum çatı bu leğen kemiğimi acaba.
Bnımde tam bacagın başladığı yer varya orası agrıyor, ordaki oyuntu.
Antep lı değilim ama Antep te yaşıyorum 3 yıldır
Niye bu kadar abarttınız ki ben buradaki kimseyi kast ederek yazmadım neden üstünüze alındınız orasını da anlamış değilim. Siz nasıl düşüncenizi paylaştiysaniz bende paylaştım ama siz kendi anladığınız gibu yorumlamışsınızBöyle bir şey yazmaya gerek var mıydı gerçekten? Burda bildiğimiz her şeyi paylaşıyoruz. Kimse kimsenin ebeveynligini sorgulamıyor
Ay canım gelmiş ne güzel sende pembe kapak bulmuşsun@biryenianneadayi cnm 50 adet şişe, yapışkan sticker ve 2 lt kolonya 500 tl tuttu. İçine kolonya doldurcam bnde
Üniversiteden ortak arkadaşımız vardı, ikimizde burda çalısmaya başlamısız bir kaç ay arayla öyle faceten dürtmüş mesaj atmıs bana bende cevap verdım ama bir kaç ay sonra gördümBen de antepteyimbu şehirde otçu kocayı nasıl buldun kız imkansız gibi bi şey
Antepli değilim kız sadece burda yaşıyorum 10 yıldır taşınma niyetimiz var lakin olmuyor
Oo benim 10 yıl oldu ben kıdemliyimAntep lı değilim ama Antep te yaşıyorum 3 yıldır
Heyy maşallahOo benim 10 yıl oldu ben kıdemliyim
Valla robotu çalıstırıyorum ıkı kere süpürttürüyorum her yeri, 2 haftaya birde kadınımız gelıyor işte hani ev işi yapmıom öyle yemek kahvaltı vs harıcı. Hele bugun camış gibi yatıom yani bildiğin ama yine başladı bu kasılma poff yok ya bişi ben abartıom fln dıyım hastaneye gidip kendımı mıncıklatmak istemıomCanım bel fıtığım var demiştin. O yüzden de daha ağır ağrılar olabilir belki.Ama o tarif ettiğim yer bi süpürge yapmıştım ön bacak önce gidip geldiğnden 1 ay falan ağrıdı yani o günden beri halı üstü süpürmüyorum anca fayans parke süpürgenin kaydığı yerleri . Ama vajina üstü kemiklerine de ağrı girip çıkıyor bugün bile.
İnşallah tayinciHeyy maşallahtayinci misiniz yoksa kalıcı mı
Konuyu biz konuşuyoruz kim üstüne alabilir başkaNiye bu kadar abarttınız ki ben buradaki kimseyi kast ederek yazmadım neden üstünüze alındınız orasını da anlamış değilim. Siz nasıl düşüncenizi paylaştiysaniz bende paylaştım ama siz kendi anladığınız gibu yorumlamışsınız
İyiyim kuzum ya bugün işlerle uğraştım biraz
Yaaaİnşallah tayinciumudumuz o yönde ama işte kısmet bakalım annemlerin yanına dönmek istiyoruz, mersine
Canım doktora git istersen benimde öyleydi kızlar git diyince gittim olanlar olmuş zaten bi baktır mutlaka çekme acıddün geceden beri berbat haldeyim bildiğin regl ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum hep tuvaletim varmış gibi vajinam acıyo çok anlamadım ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?