Canım çoğumuz eminim öyledir ben oturarak uyuyorum çok rahatSelam kızlar . Uyurken iyice tıkanmaya başladım ben ya nefes veremiyorum resmen uykudan uyanıyorum . Boğazımda sanki nefes vermemi tıkayan engelleyen bişey var gibi oluyor . Uykularım çok kalitesiz zaten zor uyuyorum . Uyurken tıkanıp ölücem kalıcam gibi oluyor korkarak uyanıyorum nefes nefese . Horlama deseniz hat safhada var mı bu sıkıntıları yaşayan başka benim gibi
Oturarak nasıl uyuyorsun bir tarif et denedim olmadıCanım çoğumuz eminim öyledir ben oturarak uyuyorum çok rahat
Bende dün gece senin yazdıklarına istinaden oturarak uyudum 5 6 yastıkla gerçekten uyuduğumu hissettim saat 2 de uyudum ve 10 a kadar uyudum 2 kere bacağıma kramp girdi onun dışında aralıksız uyudum vallahi. Hamile yastığım var ama yetmiyor sanki banaCanım çoğumuz eminim öyledir ben oturarak uyuyorum çok rahat
Kız bir tane ortopedik sert bi yastık buldum annemden onu aldım yatağa önce onu yatak başına dik koyuyorum onun üstüne salondan 2 tane kırlent yastığı yan yana o sert yastığın üstüne koyuyorum en üste de kendi yumuşak normal yattığım yastığı koyuyorum bildiğin hastane yatağının dik konumunda yatıyorsun ya aynı öyle oluyor oturuyorum sırtımı yastıklara yaslıyorum hop uyuyorumOturarak nasıl uyuyorsun bir tarif et denedim olmadı
Kesinlikle kuzum hamile yastığım artık altımda kayboluyor ağırlığımdan onu bende kullanamıyorum ama gece 12 de bi uyuyorum sabah 10 a kadar sadece WC için kalkıyorum hemen geri uyumuş oluyorum hiç inanmazdım oturarak uyuyabileceğimeBende dün gece senin yazdıklarına istinaden oturarak uyudum 5 6 yastıkla gerçekten uyuduğumu hissettim saat 2 de uyudum ve 10 a kadar uyudum 2 kere bacağıma kramp girdi onun dışında aralıksız uyudum vallahi. Hamile yastığım var ama yetmiyor sanki bana
O kadar güzel anlattın ki bugün deneyeceğimKız bir tane ortopedik sert bi yastık buldum annemden onu aldım yatağa önce onu yatak başına dik koyuyorum onun üstüne salondan 2 tane kırlent yastığı yan yana o sert yastığın üstüne koyuyorum en üste de kendi yumuşak normal yattığım yastığı koyuyorum bildiğin hastane yatağının dik konumunda yatıyorsun ya aynı öyle oluyor oturuyorum sırtımı yastıklara yaslıyorum hop uyuyorumyani eşim yanımda bir kol kadar aşağıda yatıyor düşün ben o kadar tepede kalıyorum ama çok rahat görsen var ya sadece wc için uyanıyorum sıfır mide yanmadı bulantı nefes darlığı hiçbiri yok bir de burnum tıkalı ona rağmen nefessiz kalıp uyanmıyorum hastaneden çıktığımdan beri evde böyle yatıyorum hastanede doktor da böyle yat demişti iyi ki demiş gerçi mide yanmam karnım o kadar aşağıdaki o yüzden de yanmıyor olabilir resmen göğüslerimin altı boş artık elimi oraya koyabiliyorum
Benim kocaman yün bir yastığım var semsert onu dimdik şekilde en alta koyuyorum üzerine yumuşak yastıklarımı koyuyorum yanları da ikişer yastıkla destekliyorum çok iyi oluyor öbür türlü yatınca kalkamıyorum da tuvalete gidene kadar 5 dakika kalkmakla geçiyor eşimi çekiştire çekiştire kalkıyordumKesinlikle kuzum hamile yastığım artık altımda kayboluyor ağırlığımdan onu bende kullanamıyorum ama gece 12 de bi uyuyorum sabah 10 a kadar sadece WC için kalkıyorum hemen geri uyumuş oluyorum hiç inanmazdım oturarak uyuyabileceğimesağ sırtıma da salondan yine kırlent yastık koyuyorum sırtım boşta kalmasın diye o daha iyi oluyor
Kuzum cidden bi dene çok iyi gelir eminimO kadar güzel anlattın ki bugün deneyeceğimçünkü gerçekten ciddi uyku sıkıntısı çekiyorum. İnşallah ben de uyuyabilirim
Ahahahh bak sert yastık önemliBenim kocaman yün bir yastığım var semsert onu dimdik şekilde en alta koyuyorum üzerine yumuşak yastıklarımı koyuyorum yanları da ikişer yastıkla destekliyorum çok iyi oluyor öbür türlü yatınca kalkamıyorum da tuvalete gidene kadar 5 dakika kalkmakla geçiyor eşimi çekiştire çekiştire kalkıyordumama senin sayende bitti o günler
Sanki böyle tırnağıyla kazıyormuş gibi hissediyorsun değil miKızlar benimki artık haraket edince canımı acıtıyor resmen dik atılıyorum elleri aşağıda ya sanki orda kazma işleri gidiyor ayaklarda çok sert vuruyor
Ya ben zaten wcye bir kez ya gidiyorum ya gitmiyorum, herhalde çok su içmedigim içinAhahahh bak sert yastık önemliay evet bir de o WC kalkması düz yatınca ayrı dert oturarak yatınca daha kolay kalkıyorum desteksiz hop atıyorum kendimi yataktan ayaktayım bir de oturarak uyuyunca daha az WC ye kalkıyorum baskı çok olmuyor idrar torbama benim yani normalde 6-7 kez kalkıyordum şimdi 3-4 kez kalkıyorum daha iyi
Valla alışamıyorum ne yazık ki kültür şoku yaşıyorum halenYaaainşallah istedıgıniz gıbı olur bizde oyle Bı durum yok maalesef esım Baska ben Baska memleket zaten. Bende alıştım buraya ordan oraya gitmek ıstemıyorum artık ama bakalım kısmet
Bence o zaman iyi gelir kuzum dene bu geceYa ben zaten wcye bir kez ya gidiyorum ya gitmiyorum, herhalde çok su içmedigim içinama sebepsiz birden uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum benim sorunum bu
Bu gece ben de öyle deneyeyim bakalımCanım çoğumuz eminim öyledir ben oturarak uyuyorum çok rahat
Bence psikolojikte olabilir seninki. Ben uyumakta zorlanıyorum ama uyursam geri uyanırsam ölü gibi tekrar uyurum. Buradaki arkadaşlardan bazıları da benim gibi sanırım yazan olmuştu uyumakta sıkıntı çekiyorlar ama uyuduktan sonra sorun yok. Reflün falan azıyorsa o da uyutmuyor olabilirYa ben zaten wcye bir kez ya gidiyorum ya gitmiyorum, herhalde çok su içmedigim içinama sebepsiz birden uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum benim sorunum bu
Kesinlikle katılıyorum ben ziyarete gittiğimde bana verdiklerinde saklamıyorum ve yazık diye ne gerek var diye düşünürüm hep oyuzden ben de yaptırmıycam . Gelenlere lohusa şerbeti,çikolata,lokum ikram ederim diye düşünüyorumYa ben hiç yaptırmak istemiyorumbana saçma geliyor düğünümde bile laf olsun diye nikah hediyesi zoraki yaptırdım :) En fazla hayırlı olsuna gelene güzel bir çikolata alırım ikram ederim. Şimdi benim ziyaretlere gidip aldıklarım sağda solda kullanılmadan duruyor sonra tozlanıp bir şey olunca hop gözden kayboluyor dolap süsü desen, niye canım benim dolapta başka insanların ismi var kafasındayım Yaptıramaz kalırsa da boşver yani hiç bence elzem bir şey değil. Bebeğe kendine bir şey al :) hediye vermediler diye ayıplayacaklarını sanmıyorum trendsel şeyler bunlar:) ama sen uğraşmayı seviyorsan içinden geliyorsa tabi bir şey diyemem :)
Aynen öyle aşağıda öyle hiss ediyorum gece olunca hiç uyuyamıyorumSanki böyle tırnağıyla kazıyormuş gibi hissediyorsun değil mi
Beni de çok rahatsız ediyor yarın kontrolüm var soracağım bunu buraya da yazarım mutlakaAynen öyle aşağıda öyle hiss ediyorum gece olunca hiç uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?