2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çoğumuz eminim öyledir ben oturarak uyuyorum çok rahat

Canım çoğumuz eminim öyledir ben oturarak uyuyorum çok rahat
Bende dün gece senin yazdıklarına istinaden oturarak uyudum 5 6 yastıkla gerçekten uyuduğumu hissettim saat 2 de uyudum ve 10 a kadar uyudum 2 kere bacağıma kramp girdi onun dışında aralıksız uyudum vallahi. Hamile yastığım var ama yetmiyor sanki bana

Oturarak nasıl uyuyorsun bir tarif et denedim olmadı
Kız bir tane ortopedik sert bi yastık buldum annemden onu aldım yatağa önce onu yatak başına dik koyuyorum onun üstüne salondan 2 tane kırlent yastığı yan yana o sert yastığın üstüne koyuyorum en üste de kendi yumuşak normal yattığım yastığı koyuyorum bildiğin hastane yatağının dik konumunda yatıyorsun ya aynı öyle oluyor oturuyorum sırtımı yastıklara yaslıyorum hop uyuyorum yani eşim yanımda bir kol kadar aşağıda yatıyor düşün ben o kadar tepede kalıyorum ama çok rahat görsen var ya sadece wc için uyanıyorum sıfır mide yanmadı bulantı nefes darlığı hiçbiri yok bir de burnum tıkalı ona rağmen nefessiz kalıp uyanmıyorum hastaneden çıktığımdan beri evde böyle yatıyorum hastanede doktor da böyle yat demişti iyi ki demiş gerçi mide yanmam karnım o kadar aşağıdaki o yüzden de yanmıyor olabilir resmen göğüslerimin altı boş artık elimi oraya koyabiliyorum

Kesinlikle kuzum hamile yastığım artık altımda kayboluyor ağırlığımdan onu bende kullanamıyorum ama gece 12 de bi uyuyorum sabah 10 a kadar sadece WC için kalkıyorum hemen geri uyumuş oluyorum hiç inanmazdım oturarak uyuyabileceğime sağ sırtıma da salondan yine kırlent yastık koyuyorum sırtım boşta kalmasın diye o daha iyi oluyor

O kadar güzel anlattın ki bugün deneyeceğim çünkü gerçekten ciddi uyku sıkıntısı çekiyorum. İnşallah ben de uyuyabilirim

Benim kocaman yün bir yastığım var semsert onu dimdik şekilde en alta koyuyorum üzerine yumuşak yastıklarımı koyuyorum yanları da ikişer yastıkla destekliyorum çok iyi oluyor öbür türlü yatınca kalkamıyorum da tuvalete gidene kadar 5 dakika kalkmakla geçiyor eşimi çekiştire çekiştire kalkıyordum ama senin sayende bitti o günler

O kadar güzel anlattın ki bugün deneyeceğim çünkü gerçekten ciddi uyku sıkıntısı çekiyorum. İnşallah ben de uyuyabilirim
Kuzum cidden bi dene çok iyi gelir eminim bi oh nefes çekersin

Ahahahh bak sert yastık önemli ay evet bir de o WC kalkması düz yatınca ayrı dert oturarak yatınca daha kolay kalkıyorum desteksiz hop atıyorum kendimi yataktan ayaktayım bir de oturarak uyuyunca daha az WC ye kalkıyorum baskı çok olmuyor idrar torbama benim yani normalde 6-7 kez kalkıyordum şimdi 3-4 kez kalkıyorum daha iyi

Ya ben zaten wcye bir kez ya gidiyorum ya gitmiyorum, herhalde çok su içmedigim için ama sebepsiz birden uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum benim sorunum bu

Ya ben zaten wcye bir kez ya gidiyorum ya gitmiyorum, herhalde çok su içmedigim için ama sebepsiz birden uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum benim sorunum bu
Bence o zaman iyi gelir kuzum dene bu gece

Reactions: The
Bence psikolojikte olabilir seninki. Ben uyumakta zorlanıyorum ama uyursam geri uyanırsam ölü gibi tekrar uyurum. Buradaki arkadaşlardan bazıları da benim gibi sanırım yazan olmuştu uyumakta sıkıntı çekiyorlar ama uyuduktan sonra sorun yok. Reflün falan azıyorsa o da uyutmuyor olabilir

B Buddy x cnm evet pembiş kapak bulunca alim dedim, kargolar geldıde kolonya uçmasın dıye doldurmadım, acmadım şişeyi, mevlüt zaten hazıranda

Kesinlikle katılıyorum ben ziyarete gittiğimde bana verdiklerinde saklamıyorum ve yazık diye ne gerek var diye düşünürüm hep oyuzden ben de yaptırmıycam . Gelenlere lohusa şerbeti,çikolata,lokum ikram ederim diye düşünüyorum Ben odayı da süslemicem sadece kapı süsü aldım yeterki bebek ve biz sağlıklı olalım da bence çok gereksiz ve okadar çok gördük ki normalleşti olsa da hoş olmasa da Benim fikrim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…