2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar hastane çıkışında, aşıya giderken vs astronot tulum almayı planlayan var mı ya da alan? ben arada kaldım da
Benim oğlumdan kalma var onu kullanmayı düşünüyorum. Battaniye ile bebeği arabaya bağlamak falan zor oluyor, tulumla daha kolay açıkçası

Nadir mi kuzum sezaryen olanların nerdeyse hepsi bahsediyor o baş ağrısından. Ona göre tedbir almak lazım sanırım ya kahve geçirir diyorlardı demek ki ise yaramayabiliyor

İnan ben de öyleyim hatta kan alınırken asla bakamam başıma ufak bişeyngelse çok üzülürüm evham yaparım ama bebeğini kucağına alınca önemsemiyorsun acıyı filan:)

32. Haftadan sonra ne kadar süre ile çağırıyor doktorlarınız sizi :)

Benim oğlumdan kalma var onu kullanmayı düşünüyorum. Battaniye ile bebeği arabaya bağlamak falan zor oluyor, tulumla daha kolay açıkçası
ben de bakayım o zaman, Eskişehir Hazirana kadar zor ısınıyor epey giydiririm hem

İnşallah güzel kilo almıştır kuzucukk aminn güzel haberler ver yarın bize canım benim

Ben saldım artık ya bu kv ler ne çok biliyor he de geçseydin anlatsan da anlamaz

Ay evet bir de seninle kanama alanı muhabbetlerimiz oluyordu ne çektik bebeğim resmen kanama alanlarının ortasında büyüdü son haftalarda bebeğin kilosu bende yavaşladı canım maalesef, inşallah artmıştır bu hafta güzel beslendim. 34+0da 2270 gr dı az kilo almıştı inşallah artmıştır suyu azalınca kilo alışı da düşmeye başladı hareketleri de yavaşladı o yüzden endişeliyim yarın güzel haberler duyup rahatlamak istiyorum artık

Oooo kız sen neler yapmışsın yokken yalnız nasıl ozlemissin anlatırken bile heycanini hissettim inşallah kizcelerinle olsun bi sonraki geziniz (gece doguruyorum dersen bu sefer kesin olur heralde )

Ben saldım artık ya bu kv ler ne çok biliyor he de geçseydin anlatsan da anlamaz
Ayyy canım kızım yazmışsım kuzum olacak, klavye kendi atıyor, aman sorma ya diyor ki yok bilmem nenin birisi doğum yapmış kız çok kilo almış bebek 2 kilo doğmuş, Bizimkide 2.150 gram inşallah 3 kiloyu bulur, bende dedim ki sağlıklı olsun kaç kilo olduğu önemli değil

Yok valla alttan muayene ettirmedim korkudan
Su galıba etkili çünkü bende bugun çok az su içtim o yüzden oldu galiba boş serum verıyorlar çok rahatladık falan diyorlar ya kızlar, büyük ihtimalle o yuzden
kızlar hastane çıkışında, aşıya giderken vs astronot tulum almayı planlayan var mı ya da alan? ben arada kaldım da
Ben astronot değil ama kalın peluş tulum aldım içi astarlı olanlardan canım

Reactions: The
link atabilir misin kuzum ben de bakayım

Ah ah sorma kuzum kanama alanlarından ne çektik biz ya, benim 24,haftada kayboldu. Olsun kuzum yine kilosu iyi sakın kafana takma. İnşallah suyun artmış Bebiş kilo almıştır, ama bazen haftaları haftalarını tutmuyor bir hafta çok alıyorlar bir hafta az. Streste kilo alımını etkiliyormuş bebekte strese sakın girme canım. İnşallahhhh yarın buraya çok güzel şeyler yazarsın.

Aman aman bişi çıkmasın zaten eşlerin işine gore randevu almayı en ıyı ben anlarım yaa neden çatlak hıc duymamıştım öyle ben en basından gıdıyorum bana çatlaklığı denk gelmedi

Ah evet hatırlıyorum biz full yatıştaydık seninle İnşallah canım suyu kilosunu etkiledi maalesef suyum hiç bu kadar azalmamıştı ama inşallah yarın yazacağım buraya her şey yolunda diye umarım havuç suyu da içtim bol bol su da içtim çok güzel de beslendim bakalım umarım işe yaramıştır

Oooo kız sen neler yapmışsın yokken yalnız nasıl ozlemissin anlatırken bile heycanini hissettim inşallah kizcelerinle olsun bi sonraki geziniz (gece doguruyorum dersen bu sefer kesin olur heralde )
Kız özlemişim avm neydi diyorum bi şok geçirdim bi ebebek gezdim sadece gezdim ama her şeyi almışım zaten amin inşallah kuzum bu gece de değil eminim sadece belim ve ayaklarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…