Benim oğlumdan kalma var onu kullanmayı düşünüyorum. Battaniye ile bebeği arabaya bağlamak falan zor oluyor, tulumla daha kolay açıkçasıkızlar hastane çıkışında, aşıya giderken vs astronot tulum almayı planlayan var mı ya da alan? ben arada kaldım da
Nadir mi kuzum sezaryen olanların nerdeyse hepsi bahsediyor o baş ağrısından. Ona göre tedbir almak lazım sanırım ya kahve geçirir diyorlardı demek ki ise yaramayabiliyorBel ağrısı yaşamadım ama eve geldiğim gün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım en zoru oydu sanırım okadar kahve içmeme rağmenAma herkesde olmuyormus çok nadir oluyormuş bir de ameliyat sırasında başını sağa sola çevirmemek lazımmış ben onu bilmiyordum mesela sürekli de çevirdim
İnan ben de öyleyim hatta kan alınırken asla bakamam başıma ufak bişeyngelse çok üzülürüm evham yaparım ama bebeğini kucağına alınca önemsemiyorsun acıyı filan:)Ya ne güzel canım.inşallah ben de sezaryen ya da vajinal hangisi olursa olsun doğumdan sonra ağrılara rağmen böyle pozitif olurumbenim canım bi de çok tatlı küçücük bi ağrıyı yarayı bile abartma huyum var engel olamıyorum bu konuda kendime inşallah bebeğim bana sakinlik ve olgunluk verir
Hadi bakalım güzel haberlerle gelelim buraya mutlu mutlu inşallahEvet canım bende yarın gideceğim
ben de bakayım o zaman, Eskişehir Hazirana kadar zor ısınıyor epey giydiririm hemBenim oğlumdan kalma var onu kullanmayı düşünüyorum. Battaniye ile bebeği arabaya bağlamak falan zor oluyor, tulumla daha kolay açıkçası
Bana hediye gelmişti, yenidoğan almış alan kişi ve çok azcik giydirebilmistim en fazla 2 ayben de bakayım o zaman, Eskişehir Hazirana kadar zor ısınıyor epey giydiririm hem
İnşallah güzel kilo almıştır kuzucukk aminnAy kızlar yarın kontrolüm var umarım bebeğim kilo almıştır ve karın çevresi ilerlememiştir bir sürü şey okudum bu durumlarda yatış verebiliyorlarmış bebek yeterli beslenemediği için kilo almıyormuş ve karın çevresi bu yüzden geriliyormuş. Bebek bu yüzden erken alınıyormuş tabi ciğer geliştiriciler falan vuruluyormuş. Umarım böyle olmaz yeteri kilosunu almıştır en azından 1900 falan bekliyorum geçen kontrolümde 1780 di. Dualarınızı eksik etmeyin
Ben saldım artıkKuzucum, evet ne kasılma ne birsey hatta bir gün önce muayenesi vardı doktor 39.haftasına sezeryan günü vermişti 37+5 te muayeneden bir gün sonra suyu geldisakın kafana takma kızım keyfine bak, zaten ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi, ay kuzu sorma bak ben daha 33+5 deyim Kv bana diyor ki karnın düşmüş
Ay evet bir de seninle kanama alanı muhabbetlerimiz oluyordu ne çektik bebeğim resmen kanama alanlarının ortasında büyüdüOy maşallah kuzum, nasıl geçti zaman daha mide bulantılarımızı konuştuğumuzu hatırlıyorum. İnşallah bak büyüdü prenses. Geçen hafta doktorum beni ödemli görünce ilk defa şöyle bir laf etti. 35 de sonra olan doğumlarda küveze bile giren çok az oluyor korkma şöyle 2,500 kiloları geçelim, süper olur dedi. Bebiş kaç kiloydu canım.
Oooo kız sen neler yapmışsın yokkenİyiyim kuzum ya bugün işlerle uğraştım biraztv nin arkasında led Işıklarımız vardı istediğim gibi yapamamışlardı taşınırken artık sinirimi bozdu bozulmuştu zaten eşime dedim duvardan tv yi çıkar da ledi değişelim ledi değiştik sonra fark ettik ki duvardan tv düşmek üzereymiş vidalar atmış duvardan Allahın işi işte led bahane tv düşmeye ramak kalmış dedim git matkap falan bul bunu da hallet düşmesin tv kırılır yani aklımız çıkar onunla uğraştık 2 saat de o sürdü. Sonra ev toz oldu eşim onu temizledi ona temizliği nasıl yapacağını anlatırken kriz yaşadım bi eli bez tutamıyor ki sinir etti beni sonra dedim arabayı gidip avm de yıkatalım araba leş gibi 1 senedir yıkanmıyor benim koca da böyle huy var araba yıkamaktan nefret eder yani arabasına gözü gibi bakar ama araba leş gibi.. dedim bunu yıkatalım iç dış çocuklar doğacak ben bu arabaya leş gibi artık binmek istemiyorum gittik avm ye verdik onlar arabayı yıkarken kendime zorla tatlı ısmarlattım 3 saat falan öyle oturduk arabayı bekledik sonra marketten toplu bi alışveriş yapalım dedim büyün erzaklar bitti doğum olacak evde yemek yapacak erzak yok toplu da bi market alışverişi yaptık eve gel onları yerleştir derken ay ancak geldim buraya eşimde diyor doğurucan diye büyük 8 ayın acısını bugün mü çıkardın dedim evet hayatımda ilk defa 8 aydır bu kadar rahat gezdim ve bu kadar uzun süre dışarda kaldım 5 saat maskeyle nefes alamasam da iyi geldi bi çıkmak ama belim aşırı ağrımış yatınca fark ettim eşime desem belim ağrıyor bi ton söylenir diye sessizce yatıyorum
Ayyy canım kızım yazmışsım kuzum olacak, klavye kendi atıyor, aman sorma ya diyor ki yok bilmem nenin birisi doğum yapmış kız çok kilo almış bebek 2 kilo doğmuş, Bizimkide 2.150 gram inşallah 3 kiloyu bulur, bende dedim ki sağlıklı olsun kaç kilo olduğu önemli değilBen saldım artıkya bu kv ler ne çok biliyor he de geçseydin anlatsan da anlamaz
Yok valla alttan muayene ettirmedim korkudanValla ben de hiç istemiyorum açılma bakarken açılma olursa diye de korkuyorum. En son doktora akıntı şikayetimi söylediğime alttan muayene edelim dediğinde bile içimden ulan keşke demeseydim zaten 8 aydır geçmiyor diye düşünüyordum üstümü çıkarırken
Su galıba etkili çünkü bende bugun çok az su içtim o yüzden oldu galiba boş serum verıyorlar çok rahatladık falan diyorlar ya kızlar, büyük ihtimalle o yuzdenKızlar oğlum yine hastave onunla ilgileneceğim diye bugün kendime hiç bakmadım, su içmeyi de aşırı ertelemisim resmen. Ay bir saat önce o kadar çok kasilmam oldu ki artık endişe etmeye başlayacaktım. Ben suya bağladım açıkçası, sonra su içmeye başlayınca geçti gibi. Sizce de alakası var mıdır?
Ben astronot değil ama kalın peluş tulum aldım içi astarlı olanlardan canımkızlar hastane çıkışında, aşıya giderken vs astronot tulum almayı planlayan var mı ya da alan? ben arada kaldım da
yaa kötü olmuş öyleBana hediye gelmişti, yenidoğan almış alan kişi ve çok azcik giydirebilmistim en fazla 2 ay
link atabilir misin kuzum ben de bakayımYok valla alttan muayene ettirmedim korkudan
Su galıba etkili çünkü bende bugun çok az su içtim o yüzden oldu galiba boş serum verıyorlar çok rahatladık falan diyorlar ya kızlar, büyük ihtimalle o yuzden
Ben astronot değil ama kalın peluş tulum aldım içi astarlı olanlardan canım
Ah ah sorma kuzum kanama alanlarından ne çektik biz ya, benim 24,haftada kayboldu. Olsun kuzum yine kilosu iyi sakın kafana takma. İnşallah suyun artmış Bebiş kilo almıştır, ama bazen haftaları haftalarını tutmuyor bir hafta çok alıyorlar bir hafta az. Streste kilo alımını etkiliyormuş bebekte strese sakın girme canım. İnşallahhhh yarın buraya çok güzel şeyler yazarsın.Ay evet bir de seninle kanama alanı muhabbetlerimiz oluyordu ne çektik bebeğim resmen kanama alanlarının ortasında büyüdüson haftalarda bebeğin kilosu bende yavaşladı canım maalesef, inşallah artmıştır bu hafta güzel beslendim. 34+0da 2270 gr dı az kilo almıştı inşallah artmıştır suyu azalınca kilo alışı da düşmeye başladı hareketleri de yavaşladı o yüzden endişeliyim yarın güzel haberler duyup rahatlamak istiyorum artık
Aman aman bişi çıkmasın zatenAz once geldım hastaneden bozuk tv tamırcıde çalısırmıs misali hiç bişi cıkmadı ordaalttan muayene yapmayın dedım doktorumada cumaya aldım tekrar randevuyu esımın işlerinden dolayı 33+2 normal sata göre cnm nazire hanımı bılıyorum çatlak o kadın ya
Ah evet hatırlıyorum biz full yatıştaydık seninleAh ah sorma kuzum kanama alanlarından ne çektik biz ya, benim 24,haftada kayboldu. Olsun kuzum yine kilosu iyi sakın kafana takma. İnşallah suyun artmış Bebiş kilo almıştır, ama bazen haftaları haftalarını tutmuyor bir hafta çok alıyorlar bir hafta az. Streste kilo alımını etkiliyormuş bebekte strese sakın girme canım. İnşallahhhh yarın buraya çok güzel şeyler yazarsın.
Kız özlemişim avm neydi diyorum bi şok geçirdimOooo kız sen neler yapmışsın yokkenyalnız nasıl ozlemissin anlatırken bile heycanini hissettim inşallah kizcelerinle olsun bi sonraki geziniz (gece doguruyorum dersen bu sefer kesin olur heralde )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?