Allahın izniyle evet kuzum 14:00 nst var 15:00 kontrol neden erken görmek istedi anlamadım gerek yok aslında hala öyle ciddi bir kasılma hissetmiyorum cumaya kadar nasıl olacak bu iş onu da anlamış değilim
Kuzum sen sadece kasılma diye düşünme, çoğu kişinin birde suyu geliyor. Arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı. Sabah bir uyandı suyu gelmeye başlamış. Sık görmek istemesi daha iyi
Benim de 3800 doğdu ama doktor 4u geçer demişti mesela dediğinden zayıf doğdu yani belli olmuyor o gerçekten. Kendi kilosunun %10u kadar zayıflaması normal kabul ediliyor. Ama ben ilk doğdukları o tosbağa hallerini daha çok seviyorum yumus yumus
Ben 600de bir denedim ama pişman oldum çok zor kurudular gerçekten. Sonraki postayı normal 1200de yaptım valla hemen kurudu onlar benim de kurutmam yok canım, olsa da atmazdim ama çekme ihtimaline karşı.
Oy maşallah kuzum, nasıl geçti zaman daha mide bulantılarımızı konuştuğumuzu hatırlıyorum. İnşallah bak büyüdü prenses. Geçen hafta doktorum beni ödemli görünce ilk defa şöyle bir laf etti. 35 de sonra olan doğumlarda küveze bile giren çok az oluyor korkma şöyle 2,500 kiloları geçelim, süper olur dedi. Bebiş kaç kiloydu canım.
Allahın izniyle evet kuzum 14:00 nst var 15:00 kontrol neden erken görmek istedi anlamadım gerek yok aslında hala öyle ciddi bir kasılma hissetmiyorum cumaya kadar nasıl olacak bu iş onu da anlamış değilim
Kuzum sen sadece kasılma diye düşünme, çoğu kişinin birde suyu geliyor. Arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı. Sabah bir uyandı suyu gelmeye başlamış. Sık görmek istemesi daha iyi
Sabah bir anda mı gelmiş kuzum benimde kafam karışık bekliyorum öyle sanki her şey normal gibi bi gece kasıldım o kadar. Bir de göbeğim aşırı aşağıda artık o göğüs altımı görebiliyorum aynada
Benim göğüs uçlarım çok acıyor ya bu ara. Atlet değince bile yara varmış gibi acıyor. Şişmiş bi de uç kısımları. Lansinoh aldım daha dün ben de . Canım sen hem silikon kalkan hem de gümüş kapak mı aldın
Sabah bir anda mı gelmiş kuzum benimde kafam karışık bekliyorum öyle sanki her şey normal gibi bi gece kasıldım o kadar. Bir de göbeğim aşırı aşağıda artık o göğüs altımı görebiliyorum aynada
Kuzucum, evet ne kasılma ne birsey hatta bir gün önce muayenesi vardı doktor 39.haftasına sezeryan günü vermişti 37+5 te muayeneden bir gün sonra suyu geldi sakın kafana takma kızım keyfine bak, zaten ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi, ay kuzu sorma bak ben daha 33+5 deyim Kv bana diyor ki karnın düşmüş
Bel ağrısı yaşamadım ama eve geldiğim gün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım en zoru oydu sanırım okadar kahve içmeme rağmen Ama herkesde olmuyormus çok nadir oluyormuş bir de ameliyat sırasında başını sağa sola çevirmemek lazımmış ben onu bilmiyordum mesela sürekli de çevirdim
O doktoru bılmıyorum bende Hatem e gıdıyorum nazire hanıma. Yaa bende de arada kasılma oluyo sertlesıyo sonra gecıyo kaç haftalık sızın. Doktor kontrolunuz ne zaman? Nst cekılınce bellı olur belkı yalancı sancı gıbı bısı dır
Az once geldım hastaneden bozuk tv tamırcıde çalısırmıs misali hiç bişi cıkmadı orda alttan muayene yapmayın dedım doktorumada cumaya aldım tekrar randevuyu esımın işlerinden dolayı 33+2 normal sata göre cnm nazire hanımı bılıyorum çatlak o kadın ya