2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Var canım bence çünkü benim kasılmam olduğunda doktorumun ilk sordugu şey su içtin mi bugün demesi oluyor demek ki var.

Evet canım benimde doktorum su ne kadar içtiğimi soruyor direk. Eskiden 3 lt iç derdi artık 4 lt iç diyor ki gerçekten fark ediyor su içince
Sağolun kızlar demek ki doğru gerçekten. Ben suya abanayim biraz

Allahın izniyle evet kuzum 14:00 nst var 15:00 kontrol neden erken görmek istedi anlamadım gerek yok aslında hala öyle ciddi bir kasılma hissetmiyorum cumaya kadar nasıl olacak bu iş onu da anlamış değilim
Kuzum sen sadece kasılma diye düşünme, çoğu kişinin birde suyu geliyor. Arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı. Sabah bir uyandı suyu gelmeye başlamış. Sık görmek istemesi daha iyi

800e attım mis gibi çıktılar şimdi tavsiye ederim kiristimadi da ıslak da değil

35+1 kuzum aminn inşallah
Oy maşallah kuzum, nasıl geçti zaman daha mide bulantılarımızı konuştuğumuzu hatırlıyorum. İnşallah bak büyüdü prenses. Geçen hafta doktorum beni ödemli görünce ilk defa şöyle bir laf etti. 35 de sonra olan doğumlarda küveze bile giren çok az oluyor korkma şöyle 2,500 kiloları geçelim, süper olur dedi. Bebiş kaç kiloydu canım.

Allahın izniyle evet kuzum 14:00 nst var 15:00 kontrol neden erken görmek istedi anlamadım gerek yok aslında hala öyle ciddi bir kasılma hissetmiyorum cumaya kadar nasıl olacak bu iş onu da anlamış değilim
Yarın güzel haberlerle gel canım

Kuzum sen sadece kasılma diye düşünme, çoğu kişinin birde suyu geliyor. Arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı. Sabah bir uyandı suyu gelmeye başlamış. Sık görmek istemesi daha iyi
Sabah bir anda mı gelmiş kuzum benimde kafam karışık bekliyorum öyle sanki her şey normal gibi bi gece kasıldım o kadar. Bir de göbeğim aşırı aşağıda artık o göğüs altımı görebiliyorum aynada

Yok canım sadece göğüs kalkanı aldım ben 2 aydır kantaron ile nemlendiriyorum şimdilik yumuşacık inşallah bebek emdikçe de yıpranmaz

Kuzucum, evet ne kasılma ne birsey hatta bir gün önce muayenesi vardı doktor 39.haftasına sezeryan günü vermişti 37+5 te muayeneden bir gün sonra suyu geldi sakın kafana takma kızım keyfine bak, zaten ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi, ay kuzu sorma bak ben daha 33+5 deyim Kv bana diyor ki karnın düşmüş

kızlar hastane çıkışında, aşıya giderken vs astronot tulum almayı planlayan var mı ya da alan? ben arada kaldım da

Reactions: The
Kızlar şubat grubuna bir baktımda 36. Haftada 3 kilo bebişler. Daha bizde 36.haftası olan yok galiba dimi. En yükseğimiz 35 falan
Kuzum şubat grupunda MaşAllah bebişler erkenden kiloları iyi bizim grupta 36 olan yok bence

Ya canım belden uyuşturmasa baş ağrısı bel ağrısı çok oluyor diyorlar doğru mu?
Bel ağrısı yaşamadım ama eve geldiğim gün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım en zoru oydu sanırım okadar kahve içmeme rağmen Ama herkesde olmuyormus çok nadir oluyormuş bir de ameliyat sırasında başını sağa sola çevirmemek lazımmış ben onu bilmiyordum mesela sürekli de çevirdim

Kızzzlarrr bana acil bilgi verin lütfen logusa tacı aldınız mı? Nerden aldınız???

Az once geldım hastaneden bozuk tv tamırcıde çalısırmıs misali hiç bişi cıkmadı orda alttan muayene yapmayın dedım doktorumada cumaya aldım tekrar randevuyu esımın işlerinden dolayı 33+2 normal sata göre cnm nazire hanımı bılıyorum çatlak o kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…