Benim 5+2de karından net olarak gözüktü 12 mm olarak ölçtü keseyi, ki kilomda var gözükmez diye düşünerek gitmiştim.İnsallah sizde güzel haberler alırsınız
Maşallah canım valla bende de kilo var ondan karından zor görünür diye düşündüm Kullandıkları alet iyiydi baya herhalde. Bende bir düşüneyim pazartesiye gitmeyi.
Maşallah canım valla bende de kilo var ondan karından zor görünür diye düşündüm Kullandıkları alet iyiydi baya herhalde. Bende bir düşüneyim pazartesiye gitmeyi.
kilodan geç görünüyor zor gorunuyor psikolojisi yedi bitirdi beni annem git diye zorladışehir hastanesiydi özel felan da değil ama ben şok yine inşallah güzel haberler duyup alır gelirsin
Kızlar şubat anneleri genelde 5+3 5+4
Gibi keseyi görmüşler
Kimiside beklemiş 7, haftada 2sinide görmüşler
Aslında en iyisi
Stres oluyor sonra
Bn hıç kan vrmedım, iyi ki vermedım, yükseliş az görseydım stres olurdum, günlerım zehir olurdu kesin
Şuan çok sakinim
Kızlar şubat anneleri genelde 5+3 5+4
Gibi keseyi görmüşler
Kimiside beklemiş 7, haftada 2sinide görmüşler
Aslında en iyisi
Stres oluyor sonra
Bn hıç kan vrmedım, iyi ki vermedım, yükseliş az görseydım stres olurdum, günlerım zehir olurdu kesin
Şuan çok sakinim
Ay bende bir göz gezdirdim ne güzel listede her şey yazıyor 5+ da keseler 6+dan sonra kalp atışları olmuş 7de gidip hepsini bir öğrenmek mantıklı sabredebilirsem.