- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
Canım bende var o, geçmiyor hele tadlı birsey yiyeyim artıyor, ben sanki demir yemişim pas yemişim gibi ağzımda tad. Beni naneli şeker rahatlatıyorKızlar benim bu ağız aciligim hiç gitmiyor yarın doktor kontrolüm var doktora soracağım bildiğin bademcik olmuş da agzim acı gibi yemek yiyemiyorumm istifar ediyorum sürekli anlayamadım çok bitkin oldum 9+1 suan ne yapabilirim akıl verin
Tatli hiç yiyemiyorumm ben anlamadım hep tuzlu ekşi acı o tarz şeyleri yiyorum Anjelika eriği çok yiyorum bastırıyor biraz ağzım boş kalınca aynı acılık gene su tadı alamıyorum hiç naneli şekerde denedim fayda etmedi delircem artıkCanım bende var o, geçmiyor hele tadlı birsey yiyeyim artıyor, ben sanki demir yemişim pas yemişim gibi ağzımda tad. Beni naneli şeker rahatlatıyor
Ben sürekli sakız çiğniyordum o biraz iyi hissettiriyordu ama hep vardı o acı tat şükür geçti ama yine hafta da 1-2 oluyor yine sakız çiğniyorum sürekli mecbur karbonatlı falım iyi geliyor banaKızlar benim bu ağız aciligim hiç gitmiyor yarın doktor kontrolüm var doktora soracağım bildiğin bademcik olmuş da agzim acı gibi yemek yiyemiyorumm istifar ediyorum sürekli anlayamadım çok bitkin oldum 9+1 suan ne yapabilirim akıl verin
Yoğurt dene kuzum bir deTatli hiç yiyemiyorumm ben anlamadım hep tuzlu ekşi acı o tarz şeyleri yiyorum Anjelika eriği çok yiyorum bastırıyor biraz ağzım boş kalınca aynı acılık gene su tadı alamıyorum hiç naneli şekerde denedim fayda etmedi delircem artık
Evet bana da öyle demişlerdi ilk gebeligimde internetten okuyunca ben de çok korkmuştum ama şükür sağlıkla aldım kucağımaDoktor baktı canım şuan için sağlıklı bebek dedi sebep olarakta plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi bu cümle beni çok korkuttu biraz araştırdığımda güzel şeyler okumadım.Şuan kanamam yok ama çok endişeliyim iğne vuruldum 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorum ağızdan olarak.1 hafta yatış verdi sonra kontrole gidicem ama böyle bir sebepten kanaması olan olmuşmudur geçmişmidir
Inşallahhhİnşallah canım, benimki kesenin altında bu zamanlara kadar geldik inşallah sağlıklı tamamlarız
Inşallah canım çoğu kişi yaşadı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz endişelenme enfeksiyon bile olsa hemen ilaçla önüne geçiliyor iyi haberlerini bekliyoruzKızlar dün akşam sarı akintım var diye yazmıştım bu sabah bi tık daha koyu geldi gözüme acile gittik kan idrar falan verdim 1 saate çıkıcak sonuc ondan sonra ultrasona girecegimDoktorda enfeksyondan suphelendi ama insallah birsey olmaz
Ya benimde sarı akıntım var Arada oluyor, doktora söylesem mi bilemedimInşallah canım çoğu kişi yaşadı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz endişelenme enfeksiyon bile olsa hemen ilaçla önüne geçiliyor iyi haberlerini bekliyoruz
Bu bende hamileliğin başından beri hep vardı. Ağzımda acımsı metalik bi tat. Ne yesem gitmedi .kendiliğinden 3-4 gündür kayboldu. Şu an 11+3 üm. İnşallah gelmez bi dahaKızlar benim bu ağız aciligim hiç gitmiyor yarın doktor kontrolüm var doktora soracağım bildiğin bademcik olmuş da agzim acı gibi yemek yiyemiyorumm istifar ediyorum sürekli anlayamadım çok bitkin oldum 9+1 suan ne yapabilirim akıl verin
Benimde oluyordu kanama alanı varken söylediğimde doktor normal kanama alanı öyle ufak ufak atıyordur dedi kanama alanı bitti hala gelmeye devam ettiği için yine doktora söylediğimde o da sordu zaten hala var mı Sarı akıntı evet dediğimde enfeksiyon için bir şeyler verildi şükür şimdi gelmiyor şu gibi akıntım da kesildi Sarı akıntım da kesildi çok şükürYa benimde sarı akıntım var Arada oluyor, doktora söylesem mi bilemedim
Canım benim de vardı ama.gitti sonradan ilk başlarda oluyor sonradan gidiyor merak etmeyin ama vardır onunda bir hikmeti, yaşadığımız şeylerin hiç biri boş değil hepsinin sebebi var :) ilerleyen aylarda geçiyorBu bende hamileliğin başından beri hep vardı. Ağzımda acımsı metalik bi tat. Ne yesem gitmedi .kendiliğinden 3-4 gündür kayboldu. Şu an 11+3 üm. İnşallah gelmez bi daha
Böyle durumda hemen bildirmen gerekiyor canım idrar tahlili yapılıyor genelde ben de öyle yapmıştı doktorYa benimde sarı akıntım var Arada oluyor, doktora söylesem mi bilemedim
Gerçekten mi bu dediğiniz içimi biraz ferahlattı.Sizin kaçıncı haftanızda demişlerdi?Evet bana da öyle demişlerdi ilk gebeligimde internetten okuyunca ben de çok korkmuştum ama şükür sağlıkla aldım kucağıma
Ben gebelik öncesi kullanıyordum gebelikte de kullandım ama geçmedi krem kullanmak zorunda kaldım fitil kullanicam şimdi de, alırsanız önerdiğim daha önce aldığım bir sayfa var ordan alın bence tamamen doğal orası her sayfa da doğal olmayabilir. Kızlar bundan hiç kullanan var mı? Gebelikte de kullanılıyor demişler. Önlem amaçlı kullansak arada olur mu ki acaba
11. haftamda yaşadım canım. Progestan iğneleri vuruldu 1 gün hastanede yattım. Şimdi progestan fitile devam sabah akşam. Bu süreçte bol bol dinlendim ve hala dinleniyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum. Kanama alanım kese altında 1,5 cmdi. Şimdi hala var ama aktif kanamam yok salı günü lekelenme şekilde geldi. Bu süreçte yapılacak şeyler progestan bol su ve bol dinlenme. Çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaslar 11 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu.Grupta kanama yaşayanlar oldumu doktor sebep olarak ne söyledi sizlere? Kanama daha sonradan geçtimi bebekte sorun oldumu? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Benim de sarımsı akıntım vardı. Sonrasında başka şikayetlerim oldu idrar testi yaptırdım enfeksiyon çıktı malasef antibiyotik fln başlandı. Ben doktoruma sordum önemsemedi belki bununla alakalı olduğu için bide fitil kullanıyorum o da etkileyebilir belki sizde kullanıyorsanız.Ya benimde sarı akıntım var Arada oluyor, doktora söylesem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?