2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok sevindim ne güzel kesilmiş. Sabah akşam progestan kullanıyorum. Benimde su gibi akıntım hep var hiç kesilmedi. progestanı kestiniz mi o yüzden mi kesildi? Sarı akıntım yok fakat fitil kullandıktan sonra akıntı olduğu için birkaç saatlik pamuklu ped kullanıyorum pede hafif sarı beyaz ilaç akıyor acaba ilaç mı enfeksiyon mu enfeksiyon belirtimde yok anlayamıyorum? Muallakta kalmak çok kötü bişeymiş.

Çok geçmiş olsun sanada canım Atlatırız en kısa sürede inşallah bugünleri.Bende yatıyorum hep ilaçlarımı içip eşim yapıyor herşeyi

ben de günde iki defa kullanıyorım progestan eğer evdeysem sıkılıyorsam ağızdsn alıyorum uyku hapı gibi miss yoksa zaman da hiç gecmiyor ki

Çok geçmiş olsun sanada canım Atlatırız en kısa sürede inşallah bugünleri.Bende yatıyorum hep ilaçlarımı içip eşim yapıyor herşeyi
Canım bir süre bu şekilde idare edeceğiz. Sıkma canını moral çook önemli. Yalnız doktorun tam olarak ne söylediğini birdaha öğrenir misin? Plesentadan ayrılmış ne demek. Ozaman bebek beslenemez ki? Onu tekrar öğrenirsen daha huzurlu olursun. Bir de progestanı bende ağızdan alıyordum aşırı sıkıntı yaşamıştım. Doktorumu değiştirdim kesinlikle alttan almamı önerdi. Hem daha hızlı etki ettiğini söyledi.

bebek büyüdükçe de hematomlar azalıyor diye biliyorum Dr kağanın çok açıklayıcı moral verici videoları var inşallah bir an önce gecer hepimizin

Canım çook geçmiş olsun. Durumunla ilgili bizide bilgilendirir misin?

Hangisi önerdiğin canım

Progestanı kesti doktorum ondan sonra düzeldi benim

Tam olarak böyle dediğini hatırlıyorum bebek yaşıyor hayırlısı allah bilir gerisini dedi ne sorduysak.Dediğiniz gibi plesenta ayrıldıysa bebek nasıl beslenicek direk alınması gerekmezmiydi bir hafta sonra birleşebilicek birşeymi bu

Canım bence başka bir doktora daha görünmelisin. En azından onun fikirlerini de al. Veya bir perinatolog da olabilir en azından plesenta çevresine bi baksın.

bebek büyüdükçe de hematomlar azalıyor diye biliyorum Dr kağanın çok açıklayıcı moral verici videoları var inşallah bir an önce gecer hepimizin
Evet, onları izlediğimde rahatlamıştım ama ne bileyim tekrar ve tekrar yaşayınca bir korku oluşuyor ister istemez ama sağ olsun doktorum gayet güzel konuştu inşallah buradaki herkes ve şu an hamile olan ve isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur

ben de günde iki defa kullanıyorım progestan eğer evdeysem sıkılıyorsam ağızdsn alıyorum uyku hapı gibi miss yoksa zaman da hiç gecmiyor ki
Farklı bir bakış açısı ben baş dönmesinden çok korkuyorum o yüzden ne bileyim hiç denemedim öyle zaten en başından itibaren tüp bebek doktorum da alttan al dedi öylelikle hiç kullanmadım ağızdan

Bende o tat var sızın kaç haftalık belkı teselli olur bıze
Ben sata göre 11+3 bebekler 12+3 tüp bebek olduğu içni doktor bebekleri baz alıyor artık sanırım hep öyle diyor benim hala kafam karışık hafta konusunda ama benimde daha yeni geçti 1 hafta ya da 10 gün olmuştu arada bi tabi oluyor dediğim gibi sakızla idare ediyorum şükür

Kızlar siz de yazmışsınız tek tek etiketleyemedim. Benim de akıntım var. Bazen sarı bazen beyaz şekilde. Ama tahlillerim de yeni yapıldı hiçbir sıkıntı yok dedi doktor. Bu bana endişe vermeli mi ki bilemedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…