canım benimde vardı bu arada benim kanamam vs yok olmadı da enfeksiyon varmış doktor ilaç yazdı doktorunla paylaş kesinlikle maalesef gebelikte çok oluyormuş enfeksiyonYa benimde sarı akıntım var Arada oluyor, doktora söylesem mi bilemedim
Doktorum alttan daha etkili dediAlttan mı daha etkili ağızdan mı acaba yoksa aynımıdır.Haftaya doktora gittiğimde sorayım .Çünkü hap içip normal hayata devam et dese edebilcek şekilde değilim sürekli baş dönmesi.
Çok sevindim ne güzel kesilmiş. Sabah akşam progestan kullanıyorum. Benimde su gibi akıntım hep var hiç kesilmedi. progestanı kestiniz mi o yüzden mi kesildi? Sarı akıntım yok fakat fitil kullandıktan sonra akıntı olduğu için birkaç saatlik pamuklu ped kullanıyorum pede hafif sarı beyaz ilaç akıyor acaba ilaç mı enfeksiyon mu enfeksiyon belirtimde yok anlayamıyorum? Muallakta kalmak çok kötü bişeymiş.Benimde oluyordu kanama alanı varken söylediğimde doktor normal kanama alanı öyle ufak ufak atıyordur dedi kanama alanı bitti hala gelmeye devam ettiği için yine doktora söylediğimde o da sordu zaten hala var mı Sarı akıntı evet dediğimde enfeksiyon için bir şeyler verildi şükür şimdi gelmiyor şu gibi akıntım da kesildi Sarı akıntım da kesildi çok şükür
Çok geçmiş olsun sanada canım11. haftamda yaşadım canım. Progestan iğneleri vuruldu 1 gün hastanede yattım. Şimdi progestan fitile devam sabah akşam. Bu süreçte bol bol dinlendim ve hala dinleniyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum. Kanama alanım kese altında 1,5 cmdi. Şimdi hala var ama aktif kanamam yok salı günü lekelenme şekilde geldi. Bu süreçte yapılacak şeyler progestan bol su ve bol dinlenme. Çok geçmiş olsun.
Msj atıp sorsam mı acaba ben ağızdan alıyorum şuan kanamam kesildi gerek varmıdır alttanaDoktorum alttan daha etkili dedi
ben de günde iki defa kullanıyorım progestan eğer evdeysem sıkılıyorsam ağızdsn alıyorum uyku hapı gibi miss yoksa zaman da hiç gecmiyor kiEtkisini ve aradaki farkı bilmiyorum ama bana alttan al ağızdan alma diye özellikle söyledi doktorum. Hele ki günde 3 kere alıyorsan çok zor bence çünkü tansiyon düşüyor o yüzden baş dönmesi yaşıyorsun doktoruna ulaşabiliyorsan sor bence bekleme 1 hafta
Canım bir süre bu şekilde idare edeceğiz. Sıkma canını moral çook önemli. Yalnız doktorun tam olarak ne söylediğini birdaha öğrenir misin? Plesentadan ayrılmış ne demek. Ozaman bebek beslenemez ki? Onu tekrar öğrenirsen daha huzurlu olursun. Bir de progestanı bende ağızdan alıyordum aşırı sıkıntı yaşamıştım. Doktorumu değiştirdim kesinlikle alttan almamı önerdi. Hem daha hızlı etki ettiğini söyledi.Çok geçmiş olsun sanada canımAtlatırız en kısa sürede inşallah bugünleri .Bende yatıyorum hep ilaçlarımı içip eşim yapıyor herşeyi
bebek büyüdükçe de hematomlar azalıyor diye biliyorum Dr kağanın çok açıklayıcı moral verici videoları var inşallah bir an önce gecer hepimizinGelmesi içerde hematom oluşturmasından daha iyi bence o yüzden küçülmüştür zaten inşallah sonraki muayenende geçer benim hep küçüktü geçiyordu başka yerde oluşuyordu şimdi eskiler geçmiş yeni 2 tane oluştu bunlar biraz büyük bir kurtulsaydım
Canım çook geçmiş olsun. Durumunla ilgili bizide bilgilendirir misin?Kızlar dün akşam sarı akintım var diye yazmıştım bu sabah bi tık daha koyu geldi gözüme acile gittik kan idrar falan verdim 1 saate çıkıcak sonuc ondan sonra ultrasona girecegimDoktorda enfeksyondan suphelendi ama insallah birsey olmaz
Hangisi önerdiğin canımBen gebelik öncesi kullanıyordum gebelikte de kullandım ama geçmedi krem kullanmak zorunda kaldım fitil kullanicam şimdi de, alırsanız önerdiğim daha önce aldığım bir sayfa var ordan alın bence tamamen doğal orası her sayfa da doğal olmayabilir
Progestanı kesti doktorum ondan sonra düzeldi benimÇok sevindim ne güzel kesilmiş. Sabah akşam progestan kullanıyorum. Benimde su gibi akıntım hep var hiç kesilmedi. progestanı kestiniz mi o yüzden mi kesildi? Sarı akıntım yok fakat fitil kullandıktan sonra akıntı olduğu için birkaç saatlik pamuklu ped kullanıyorum pede hafif sarı beyaz ilaç akıyor acaba ilaç mı enfeksiyon mu enfeksiyon belirtimde yok anlayamıyorum? Muallakta kalmak çok kötü bişeymiş.
Tam olarak böyle dediğini hatırlıyorum bebek yaşıyor hayırlısı allah bilir gerisini dedi ne sorduysak.Dediğiniz gibi plesenta ayrıldıysa bebek nasıl beslenicek direk alınması gerekmezmiydi bir hafta sonra birleşebilicek birşeymi buCanım bir süre bu şekilde idare edeceğiz. Sıkma canını moral çook önemli. Yalnız doktorun tam olarak ne söylediğini birdaha öğrenir misin? Plesentadan ayrılmış ne demek. Ozaman bebek beslenemez ki? Onu tekrar öğrenirsen daha huzurlu olursun. Bir de progestanı bende ağızdan alıyordum aşırı sıkıntı yaşamıştım. Doktorumu değiştirdim kesinlikle alttan almamı önerdi. Hem daha hızlı etki ettiğini söyledi.
Bende o tat var sızın kaç haftalık belkı teselli olur bızeBen sürekli sakız çiğniyordum o biraz iyi hissettiriyordu ama hep vardı o acı tat şükür geçti ama yine hafta da 1-2 oluyor yine sakız çiğniyorum sürekli mecbur karbonatlı falım iyi geliyor bana
Doktorunuza sorun o ne derse onu yapinMsj atıp sorsam mı acaba ben ağızdan alıyorum şuan kanamam kesildi gerek varmıdır alttana
Canım bence başka bir doktora daha görünmelisin. En azından onun fikirlerini de al. Veya bir perinatolog da olabilir en azından plesenta çevresine bi baksın.Tam olarak böyle dediğini hatırlıyorum bebek yaşıyor hayırlısı allah bilir gerisini dedi ne sorduysak.Dediğiniz gibi plesenta ayrıldıysa bebek nasıl beslenicek direk alınması gerekmezmiydi bir hafta sonra birleşebilicek birşeymi bu
Evet, onları izlediğimde rahatlamıştım ama ne bileyim tekrar ve tekrar yaşayınca bir korku oluşuyor ister istemez ama sağ olsun doktorum gayet güzel konuştu inşallah buradaki herkes ve şu an hamile olan ve isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşurbebek büyüdükçe de hematomlar azalıyor diye biliyorum Dr kağanın çok açıklayıcı moral verici videoları var inşallah bir an önce gecer hepimizin
Farklı bir bakış açısıben de günde iki defa kullanıyorım progestan eğer evdeysem sıkılıyorsam ağızdsn alıyorum uyku hapı gibi miss yoksa zaman da hiç gecmiyor ki
Ben sata göre 11+3 bebekler 12+3 tüp bebek olduğu içni doktor bebekleri baz alıyor artık sanırım hep öyle diyor benim hala kafam karışık hafta konusundaBende o tat var sızın kaç haftalık belkı teselli olur bıze
Instagram'da yeşil incir diye bir site var, orda tamamen doğal ürünler satılıyor. Bir çok ürün ordan aldım naoili yağını da ordan almıştım öneririm canımHangisi önerdiğin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?