2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çook geçmiş olsun. Durumunla ilgili bizide bilgilendirir misin?
Canım şimdi çıktım bebek iyi çok şükür kalbi atiyo haftasi ayni kanama alani yok akıntıda mantar varmis ondanmış fitil verdi yarin sabah kendi doktoruma da gosterip kullanmaya baslicam bakalm

Evet tüp bebekte son adet tarihi çok baz alınmıyor çünkü transfer tarihine göre erken ya da geç döllenme gibi görünüyor benim de son adetle bebek hiç uymuyor hep önden gidiyor en baştan itibaren çünkü transferim erken oldu sonrasında da bebek hızlı gelişti bakalım çok da önemli değil sağlıklı olsunlar da

Bende aynı senin gibiyim canım biraz sarı, beyaz doktoruma yarın yazacağım.

Canım şimdi çıktım bebek iyi çok şükür kalbi atiyo haftasi ayni kanama alani yok akıntıda mantar varmis ondanmış fitil verdi yarin sabah kendi doktoruma da gosterip kullanmaya baslicam bakalm
Coook geçmiş olsun canım şükür

Ben 9+4 deyim ama midem hala aynı kusma yok ama hep bulanıyor canım bişey yemek istemiyor doktorda kusana kadar bulantı ilacı kullanma dedi

Benim 9+2 neyse az kalmış dıye sevınebilirim. Yaa bebekler demişsiniz ikiz mi

Kizlar bana da doktor 12. Ayım bittikten sonra gyno ferro sanol diye bir ilaç verdi içinde demir, folat ve b12 vitaminleri var. Kullanan var mı aranizda acaba?

Bir sorum daha var kizlar size yaaa, saçma olcak ama alaturka tuvaletin zararı var miı acaba ya

Peki bu ilaçları b12, demir kan tahlıllerine bakarak mı verdi?
Evet ben tahlillerimii doktora gitmeden yaptırmıştım çünkü doktorun isteyeceğini tahmin etmiştim. Ona göre de verdi. Ama normalde vitaminlerim gebe kalmadan önce iyiyken gebeliğimin ilk haftalarında düşmüştü.

Aminnn inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun siz de mi ultrasondaki tarihi kendiniz içni baz akıyorsunuz o zaman bende mi öyle yapsam bilemedim

Benim 9+2 neyse az kalmış dıye sevınebilirim. Yaa bebekler demişsiniz ikiz mi
Evet ikizler Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimizin sizinse bir an önce o tat inşallah geçer çok zordu benim için o süreç hayat enerjim aşırı olumsuz etkiliyordu

Bir sorum daha var kizlar size yaaa, saçma olcak ama alaturka tuvaletin zararı var miı acaba ya
Ben onu internette araştırmıştım bilimsel bir açıklanan zararı yok deniyordu ama ben rahat edemezdim sanırım bir şey olur korkusuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…