2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Çok çok geçmiş olsun canım yemiyormus nerdeyse hiç, azı dişleri geliyor bizim de azaldı yemek işi ama emziriyorum diye çok sıkıntı etmiyorum
Ateşimizi hafif atlattık şukur. Megersem 7.dişimiz patlamış dün farkettım. Oyuzden de huysuz olabılır

Kızlar biliyorsunuz size en son hamilelik haberimi vermiştim malesef o gebeliğim sonlandı şimdi tekrardan hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer
Hayirli olsun canim , rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba .Ben de hamileyim.Aşı konusunu araştırıyorum.Son dönemde duyduklarımızdan sonra yaptırmamak daha doğru sanırım.Siz topuk kanı aldırdınız mı ve K vitamini ve hepatit vurdurdunuz mu?

Bu alerji olayları çok artti hava pisliginden sanırım benim kızda alerjik bronşit
Kesinlikle katiliyorum ben 6.aydan itibaren organik ve temiz olmasına dikkat ettim ve herşeye yavaştan başladım alerjik besinlere ozlliklle başladım ama genetikte var eşimin bicom şeye alerjisi var geçmiş olabilir

Merhaba .Ben de hamileyim.Aşı konusunu araştırıyorum.Son dönemde duyduklarımızdan sonra yaptırmamak daha doğru sanırım.Siz topuk kanı aldırdınız mı ve K vitamini ve hepatit vurdurdunuz mu?
Ben özel aşılar hariç hepsini yaptirdim rotayı kaçırdık kendi telaseleriziden menenjiti de almadik , asi hassas bı konu lütfen iyi dusunun

Kızlaarr ben bu ay regli olunca spreal takılacaktım bilin bakalım ne olduuu
Evettt hamileler kervanına katıldım 4. Olacak
Yaaaaa masallahhhhh gerçekten miiii, çok sevindim isteyerek mi oldu ?
Hayırlısı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Oyyy maşallah canım, sağlıkla gelsin. Kaç haftalık yumurtalama zamanına mı denk geldi acaba.
5 haftalik şuan çok karmasik duygular içerisindeyim oğlum 1 yaşnda nasil olacak bu 4. bakablrmym kaygisiyla bi aldirayim dedim eşim çok kızdı Rabbim nasip ettiyse vardir bir bildiği bunu da doğurup bağlattırcam inşaAllah

Kızlar şimdi hamileyim ya bebeğimde emiyor ve memeye çok düşkün dinimizcede bazi hocalar haram kesinlikle diyor bazilarida kuranda bbu konu geçmiyor diyor nasil yapicam ne yapicam bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…