Canım ben emziriyorum doltorum düşük tehlikesi yada herangi bir sorun olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz dedi bir kaç ay emer bırakır sütün tadı değişir falan dedide benimkide aşırı düşkün emiyor yaniKızlar şimdi hamileyim ya bebeğimde emiyor ve memeye çok düşkün dinimizcede bazi hocalar haram kesinlikle diyor bazilarida kuranda bbu konu geçmiyor diyor nasil yapicam ne yapicam bi akıl verin
Tamam canim bende emzireceğim çok düskün ayiramamCanım ben emziriyorum doltorum düşük tehlikesi yada herangi bir sorun olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz dedi bir kaç ay emer bırakır sütün tadı değişir falan dedide benimkide aşırı düşkün emiyor yani
Sen yinede doktoruna danış inşallah sağ salim alalım kucağımızada benide düşündürüyor bazen az vereyim diyorum yapışıyor yakama ağlıyor kıyamıyorum ne yapayımTamam canim bende emzireceğim çok düskün ayiramam
Allah verir canım kolaylığı bencede canım vardır bildiği. Diğer çocukların kaç yaşlarında bend istiyorum düşünüyorum bakalım5 haftalik şuan çok karmasik duygular içerisindeyim oğlum 1 yaşnda nasil olacak bu 4. bakablrmym kaygisiyla bi aldirayim dedim eşim çok kızdı Rabbim nasip ettiyse vardir bir bildiği bunu da doğurup bağlattırcam inşaAllah
10 ve 9 yaşında iki kızım var paşamda 4 martta 1 yaş olduAllah verir canım kolaylığı bencede canım vardır bildiği. Diğer çocukların kaç yaşlarında bend istiyorum düşünüyorum bakalım
Evet evet alerji babadan geçiyormuş zaten benim eşimde alerjik bronşitmiş küçüklüğünde meselaKesinlikle katiliyorum ben 6.aydan itibaren organik ve temiz olmasına dikkat ettim ve herşeye yavaştan başladım alerjik besinlere ozlliklle başladım ama genetikte var eşimin bicom şeye alerjisi var geçmiş olabilir
Ahsjajd ayyy bende bundan çok korkuyordum Allah'tan kazaya kurban gitmeden taktırdımKızlaarr ben bu ay regli olunca spreal takılacaktımbilin bakalım ne olduuu
Evettt hamileler kervanına katıldım 4. Olacak
Gercektem maşallah Allah'ım güzellikleriyle birlikte kolaylık da versin sağlıcakla gelsin yavrumuz10 ve 9 yaşında iki kızım var paşamda 4 martta 1 yaş oldu
İlk kizimda biz istemistik peşpeşe olsun birlikte buyusunler diye aptallikmis çok zorlandim 5 yaşa getirene kadar onlari , bunu dedim tek buyutucem aynılarını yaşamayayım ama olmadı nasip
Resmen hayatımın özeti olmuş,Gercektem maşallah Allah'ım güzellikleriyle birlikte kolaylık da versin sağlıcakla gelsin yavrumuzben bı taneyle bile zorlanıyorum gercrkten nasıl oluyor merak ediyorum ya yetişemiyorum yetisemeyince aklımda yapılacaklarla birlikte huxursux oluyorum şuanda kerem vakitlice uyuyup ona güzel. İ yemek yapıp yediğinde günü tikliyorum gibi biseye döndü, geri kalan ev temizliği kendimize güzel bı yemek akşamları belki biraz dizi film bunlar suoriz guzellikler olarak kaldı nasıl bı kafaya girmem lazim ya
Sal kafanı arkadaşım 4'4 lük olmak zorunda değilsinGercektem maşallah Allah'ım güzellikleriyle birlikte kolaylık da versin sağlıcakla gelsin yavrumuzben bı taneyle bile zorlanıyorum gercrkten nasıl oluyor merak ediyorum ya yetişemiyorum yetisemeyince aklımda yapılacaklarla birlikte huxursux oluyorum şuanda kerem vakitlice uyuyup ona güzel. İ yemek yapıp yediğinde günü tikliyorum gibi biseye döndü, geri kalan ev temizliği kendimize güzel bı yemek akşamları belki biraz dizi film bunlar suoriz guzellikler olarak kaldı nasıl bı kafaya girmem lazim ya
Cnm hayırlısı olsun inşallah, diğer 2 çocuk büyükmüydü5 haftalik şuan çok karmasik duygular içerisindeyim oğlum 1 yaşnda nasil olacak bu 4. bakablrmym kaygisiyla bi aldirayim dedim eşim çok kızdı Rabbim nasip ettiyse vardir bir bildiği bunu da doğurup bağlattırcam inşaAllah
Cnm hayırlısı olsun inşallah, diğer 2 çocuk büyükmüydü
Aynen ben de öyle düşünüyorum arası az olsun istiyorum Rbbim verirse ama hep amalarda kalıyorumResmen hayatımın özeti olmuş,
Bu resmen ben, Atlas uyudu mu, o günden güzel bir yemek yedi mi gün beniö için bitti…
Kendim için ev için eşim için ne yapmışım aklıma bile gelmiyor bazen diyeyim.
Ben istiyorum 2. Çocuk ama halen karar veremedim. Bende beraber büyüsünler ondan yanayım ama…
Hep amada kalıyorum
Ya çoğu şeyi saldım aslında yoksa kendimi de esimi de huzursuz ediyorum özellikle temizlik konusunda, eşim yardımcı oluyor hakkını yiyemem, kerem konusudna herşeyi çok ince eleyip sık döküyorum o kısmı salmam lazım aksi bişey olduğunda direkt kendimi sucluyorum çocuk bu deyip gecemiyirumSal kafanı arkadaşım 4'4 lük olmak zorunda değilsinben sakin ruhlu biriyim yemek saatlerim vakitlidir diğer işlerim boş kaldıkça yapıyorum eşim çok pratiktir o yardımcı oluyor kızlar kendi sorumluluklarını almaya başladi kendi odalarini temiz ve düzenli tutma konusunda öyle yani ev işi felan bunlar olur şeyler
Arkadaşlarımla dışarıda çıkıyorum onlarda geliyor sosyal hayattan da bişe kayıp edilmiyor korkma yani yeni çocuk yapmaya Rabbim fırsatını veriyor herşeyin
Mesela neleri canım ince eleyip sık dokuyorsun?Ya çoğu şeyi saldım aslında yoksa kendimi de esimi de huzursuz ediyorum özellikle temizlik konusunda, eşim yardımcı oluyor hakkını yiyemem, kerem konusudna herşeyi çok ince eleyip sık döküyorum o kısmı salmam lazım aksi bişey olduğunda direkt kendimi sucluyorum çocuk bu deyip gecemiyirum
Cnm bazı seyleri agzına alıyor evet, kndı kndine oturup oyuncaklarıyla oynuyor. Ba-ba falan kendince bişyler dıyor. İşaret parmağını kulanıyor hrseyi gösterıyor ama her bebek böylemi olmalıymış yani illaki işaret parmağını mı kullanmalı. Buara 'gel' dıyor kapı açılınca gel dıye bagırıyor. Zil çalınca kapıya gdıyor. Algıları biraz daha acıldı anlıyorlar herseyden.Merhaba, kızım haftaya 1 yaşına girecek, söylediği şeyler ade( anne), baba, de de de başka bi şey yok. Sizinkilerde durum ne, işaret parmaklarını kullanıyorlar mı mesela, benimkinde o da yok, hala her şeyi ağzına alıyor, kitapları yiyor, oğlum böyle değildi, bazen garip geliy
Canım atlasta işaret parmağını kullanmıyor, herseyi ağzına götürüyor evet.Merhaba, kızım haftaya 1 yaşına girecek, söylediği şeyler ade( anne), baba, de de de başka bi şey yok. Sizinkilerde durum ne, işaret parmaklarını kullanıyorlar mı mesela, benimkinde o da yok, hala her şeyi ağzına alıyor, kitapları yiyor, oğlum böyle değildi, bazen garip geliyor
Ya işte Üşüdü mu terledi mi ne yiyecek uykusunu aldı mu disardia rahat etti mi bebek ne bileyim şimdi aklıma çok gelmiyor ama keremle ilgili herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama tabi herzaman olmuyor eskiye göre daha esnegim cunk uartik biraz da ilsetisimimiz var belli ediyor aciktigini biseyi istemediğini falanMesela neleri canım ince eleyip sık dokuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?