2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kilosuna bayaadır baktırmadım bilmiyorum, enson 11,700 dü. Emdiğiyle doyacağını sanmıyorum. Azı dişleri çıktı 2 alt 2 üst tamamlandı, koskoca dişler var altta herseye mızırdanmaya başladı, köye geldık 10 gün oldu. Huyu değişti sanki,

Canım sütüne baktın mı hiç ben dün bir bakayım dedim emeli bir saat olmuştu 25 CC çıktı 20 dk sağdım tek göğsümden ki ben hiperlaktasyon yaşamıştım tek göğsümden 250 CC çıkardı artık eskisi gibi sütümüz yok maalesef suyu da bol bol teklif etmemiz lazım benim oğlanda en son 12ydi uzun süredir kilo almıyor ek gıda da çok az yiyor sanırım aç kaldı

2 ay önce bi kez sagım yaptım, 10 dakıkalık sağımlar, soldan 60,sagdan 30 cc çıkmıştı, evet sütümüz yok tabıkı eskısı gbi, yavaştan bıraktırmak istıyorum aslında ama olmuyor bi türlü. Sadece uykuya geçişte emsın dıyorum bı bakıyorum mızırdanıyor mecbur emzırıyorum, azaltamadım bı turlu. Sürekli pesımde, ben nereye o oraya, wc bıle gıremıyorum, kapısında aglıyor.

Kızlar karnımdaki bebeğimin kalbi durmuş hastanedeyim duâ edin kolay geçsin işlem
Yaaa canım çok üzüldümne söyleyim bilmiyorum kolaylıkla atlat bu süreci bebeğin var onun için güçlü olmaya çalış.Benim ilk gebeliğimdede kalbi durmuştu bebeğimin seni çok iyi anlıyorum.

Yaaa canım çok üzüldümne söyleyim bilmiyorum kolaylıkla atlat bu süreci bebeğin var onun için güçlü olmaya çalış.Benim ilk gebeliğimdede kalbi durmuştu bebeğimin seni çok iyi anlıyorum.
İnsaAllah canim
Kalbi duran bebeğinde benim gibi ilaçla doğum mu yaptirdilar nasıldı ?
Ben hâlâ bekliyorum sancılarım var ama hala kanama açılmadı

Büyüdükçe memeye daha bağlı oldu benimki de sadece emmek için değilde sakinleşmek içinde istiyor ağrısı oluncada istiyor ama beslenmedigini anladım artık gece mutlaka su vermeye çalışacağım

İnsaAllah canim
Yaaa canım çok üzüldüm,
Kıyamam,
İnsallah senin için kolay olur.
Coook üzüldüm dualarım seninle canım
Şuan nasılsın.

İnsaAllah canim
Başın sağolsun canım çok üzüldüm... Rabbim yardımcın olsun evet vajinal ilaç veriliyor hap gibi bişey koyuyorlar 3 saatte bir sancini başlatıyor artık açılma ne zaman olursa o zamana kadar bekliyorsun. Normal doğum gibi bir nevi.

Ağızdan hap verdiler dil altında erittim dün akşama kadar açılma olmayınca balon koydudular ağırlık yapsın açılma olsun diye bi yandan yine 3 saatte devam etti haplar sabah 9da geldi şükür

Ağızdan hap verdiler dil altında erittim dün akşama kadar açılma olmayınca balon koydudular ağırlık yapsın açılma olsun diye bi yandan yine 3 saatte devam etti haplar sabah 9da geldi şükür
canım çok üzüldüm Allah kalan çocuklarına uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…