2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizde öpüyoruz canım Eymen'i.
Yuvarlanıp gdıyoruz, gce uyanmaları yorucu oluyor onun dışında çok yorucu sorun yaratan, huysuz bi kız değil mercan bni yoran daha çok ev işleri

Yaa benim oğlum jiç yaramaz ve hareketli değildi Eymen olan hatta ben demiştim sana bunu tek isim mi canım,benimkinin ikinci ismi Eymen ilki Aras ondan mı bilmem ama Aras'a da yaramaz derler benimki tek galiba tabii şimdi 13 yaşında artık Eymeni öperiz

Sende Eymeni öp canımYaramazlık bizdede var yeni doğduğunda ayyy çok sakinmiş çok iyi diyordum şimdi gel gör

Bizde öpüyoruz canım Eymen'i.
Yuvarlanıp gdıyoruz, gce uyanmaları yorucu oluyor onun dışında çok yorucu sorun yaratan, huysuz bi kız değil mercan bni yoran daha çok ev işleri
Evet benide gece sık uyanmalari yoruyo bazen diş yuzunden saat basi kalkiyo tam cinnetlik benideee ev islerini birisi yapsin ben cocuguma 7 24 sikayetsiz bakarim
dun aksam kurutmaya girerken yakaladim evde ne kaybolsa camasir makinesinde kapgini kaptirsam deli gibi agliyo ne bulsanustune cikiyo tuvalet kagidini almis banyodan onun bile ustune cikarken yakaladim asil bomba esime birakmistim is yapiyodum yatak odasinin kapisini bi actim eymen tuvalette isik bile kapali tuvalet fircasini avuclamis gahha
Sende Eymeni öp canımYaramazlık bizdede var yeni doğduğunda ayyy çok sakinmiş çok iyi diyordum şimdi gel gör
Bendeeeee yeni dogan zamani bal gibilerdi simdi fildir fildir

Kızlar kilo alımları nasıl bizde tamamen durdu artık hiç almıyor sizde de Böyle mi ?

Kızlar kilo alımları nasıl bizde tamamen durdu artık hiç almıyor sizde de Böyle mi ?
Bu zamana kadar ki alımları nasildi canim ? Eymen 1 ay almamisti dr onceki aylarda fazla aldigi icin suan bir sorun yok demisti suanda az aliyo ama yeterli dedi dr

Bu zamana kadar ki alımları nasildi canim ? Eymen 1 ay almamisti dr onceki aylarda fazla aldigi icin suan bir sorun yok demisti suanda az aliyo ama yeterli dedi dr
Ne kadar alıyor mesela canım ayda Eymen,
Şuan kaç kg?

Evet cnm şişip morardı, çok kötüydü 2-3 gün çok agladı, agzını açtırıp bakamıyorum bile çıktımı noldu hiç bilmiyorum, fakat halaa şiş ve kabarık her 2 alt tarafta
Bende bakamıyorum oyunla falan bı baktım bugün morluk azalmış baya ,şişlik duruyor zor çıkıyor yazik yavrulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…