2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
tadı yine ev yoğurdu gibi olur ama

Ne cesaret insanlar başkasının çocuğunun ismini koyup yayın yapıyor valla hayret

Benim içimde hep bebeğe bisey olur korkusu var ya kafamdan atamıyorum sürekli korku içindeyim ne yapacağımı şaşırdım kafam hiç rahat değil
Bana da oluyor canım bir haftayı geçsin ultrason dan aklıma kötü şeyler geliyor. Bu vesveseden ancak dua ederek başa çıkabiliyorum.

Benim içimde hep bebeğe bisey olur korkusu var ya kafamdan atamıyorum sürekli korku içindeyim ne yapacağımı şaşırdım kafam hiç rahat değil
Bende öyleyim her gün eşime bu sorunu veriyorum acaba çocuk nasıl diye sanki soru vererken cevab alarken rahatlıyorum

Kızlar ya doktor bize dün cinsiyeti bir kız bir erkek yüzde 80 ihtimal haftaya cuma yine gidicez netleştirmek için çağırdı ben de bu gece Allahın hikmeti midir ne rüyamda 2 erkek olarak gördüm anneler genelde rüyalarda çocuğun cinsiyetini görürmüş doğru çıkarmış ya kafam karıştı şimdi

Bence de sana malum olmuş kuzum anneler görürmüş çünkü

Canım ben sana ikiside erkek demiştim sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah

ben tam tersi çıkar diye biliyorum rüyada görülenden :))

Olur mu ki bilmiyorum. Günlük Pastörize sütlerin tadı nasıl kullanmadım hiç .tadı diğer hazır sütler gibiyse olmaz heralde
ayran içiyorum valla hiç süt içemem zaten vücutta ödem yapar süt, o kadar yoğurt da yenmez, bazen cacıkla oluyor ama her gün de yenmez yani ki ben yoğurtsuz yemek yemem ama yine de doktorun istediği kadar yoğurtu biraz zor :) ayran olur mu demiştim doktora olur demişti

yok hamileyken farklıymış gerçekten annemde görmüş rüyasında aynı, teyzemde görmüş 2 çocuğunda da rüyası çıkmış, halamda öyle amcamın eşide hepsi rüyasında gördü
geçenlerde şubat grubunda yazıyorlardı ters çıkıyor rüyalardan diye, ben çocuğumun renkli gözlü olduğunu gördüm sadece ama cinsiyet göremedim henüz yoksa test olurdu bana da :)

geçenlerde şubat grubunda yazıyorlardı ters çıkıyor rüyalardan diye, ben çocuğumun renkli gözlü olduğunu gördüm sadece ama cinsiyet göremedim henüz yoksa test olurdu bana da :)
Allah Allah ben 2 kez gördüm aynı cinsiyetten ama bakalım benim çevremde rüyasında kim ne gördüyse çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…