2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar kv ile başım dertte. Her aradığında haftada bir balık ye bol meyve ye iyi beslen diyip duruyor sanki bebeğimi benden daha çok düşünebilecekmiş gibi, bende yiyorum merak etme desem de nafile kadının beni görünce aklına sağlıklı beslenme düşüyor resmen akıl veriyor. Çocuğuma alacağım şeyleri gidip kafasına göre alıyor üstelik ne resim atıyor ne birşey sadece aldım diyor biberon yıkama seti vs ne renk aldı hangi marka aldı asla bilgim yok. Dün akşam onlardaydık bacak bacak üstüne atıp oturuyorum sandalye de aynı zamanda kendi annemle görüntülü konuşuyorum bacak bacak üstüne atma diyor bana kaşımla yok der gibi yaptım bu sefer bacağımı kendi müdahale edip düzeltmeye çalıştı. Bende anne ben böyle iyiyim ya dedim. Ne yapacağım bilmiyorum heves ediyor kırmak üzmekte istemiyorum ama ileri gidiyor abartıyor. Görüşünüze ihtiyacım var.

Bende erkek gördüm 2 defa bakıcaz artık doğrumu yalnışmı

Ben de o şekilde ayran cacık yoğurt tüketiyorum neredeyse her gün. Süt gaz yapıyor bende. Zaten sütü de her gün bulamam siparişle annem getirtiyor . Market sütünü de içmeyi sevmem. Ev yoğurdu tüketiyorum ben . Pastörize değil . Evde yaptığımızın yararlı bakterileri ölüyor demiş videoda doktor ama bilemedim.

Kızlar ben 14+5 im hala çok kötü kusmalarım devam ediyor kullandığım hiçbir ilacın faydası yok ne zaman biter bu kusmalar bilen var mı

neden pastörize değil ben özellikle pastörize almaya çalışıyordum :) sanırım eker yoğurtlar ev yoğurtuna en yakınları, ben ev yoğurtunu semiyorum bi de kv çok kedili bi evde yaşıyor, kedi tüyü çıkmıştı bi kere içinden, yiyemiyorum asla artık annem yapıyor ama o da yanımda değil, inşallah gelir de yerim.

Kızlar ben 14+5 im hala çok kötü kusmalarım devam ediyor kullandığım hiçbir ilacın faydası yok ne zaman biter bu kusmalar bilen var mı
Sanırım herkesin değişiyor ben 12. Haftaya girince rahatladım şuana kadar kusmuyorum midem akşamları anlık bulanıyor geçiyor öğürmem de günde 1 kez oluyor

Canım ben sana ikiside erkek demiştim sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah
Bakalım haftaya netleşecek inşallah sağlıklı olsunlar da bende diyorum neden rüyamda görmüyordum bu hafta nasip mi oldu bilemedim

sanırım çok vermeye çalışıyor ama tabi sormadığı için makbule geçmiyor, öyle bacağıma bi dokunup zorla bişey yaptırsa bana bi tekme atardım valla :)))) eşine söyle annesine desin ki beğenmedim ben bu aldıklarını bize sormadan bişey alma paran çar çur olmasın, yapar mı senin için? yeme içme tavsiyesi biraz kişilik meselesi bazı insanlar akıl sormadan akıl vermeyi çok seviyorlar

Kızlar doktordan çıktım durum bildiriyorum, 3,5 cm kanama alanı devam ediyor. Ultrasona göre 12+3üz son regliye göre gerideydik haftasını tamamlamış. Bebiş hareketliydi kanama alanın 16 haftaya kadar geçmesini bekliyoruz yoksa erken doğum tehdidi olur dedi yine kafama takacak birsey daha çıktı. Saç dökülmen normal hormonlar değişiyor biraz kestir dedi, idrar yolu için tek içimlik ilaç verdi, zalain kreme devam dedi. Folik asitti kesti. Osteozinc ve imom omega verdi. İki hafta yatacağım rapor yazdı. Yiyemiyorım birsey dedim zorlama kendini benek besleniyor dedi. Zaten 2500 ve 3500 arası olması yeterki olur dedi. En önemli besin 16.hafta sonrası dedi. Muz, kaşar, patates haşlaması, beyaz peynir, ıspanak bu ürünler hergün tüketenimizden yoğunlaş dedi. Ağzımdaki demir tadı için hamilelik boyunca sürebilir dedi. Şimdilik durum bu kızlar kanama alanı canımı çok sıkıyor

canım kanama alanın bebekten daha küçük olduğu için bebek onu dışarı atacak büyüdükçe, düşük olmaz o yüzden ama erken doğumu araştırmamıştım hiç, senin çok iyi dinlenmen gerekiyor, yoksa iyileşmez kanama alanın rahmini hiç kasma germe, bol bol su iç ki kanama gitsin, iyileşirsin inşallah yakın zamanda. yatmak çok sıkıcı ben de yeni ayaklandım çok da ağır hareket ediyorum korkudan, bunalıma girmeme az kaldı ama biraz kitap oku kendini oyalamaya çalış, hiç ama hiç iş yapma yemeğin bile yatağına gelsin

Ya cahil biri empati yaparak hareket etmiyor tek sorunu bu iyilik yaptığını düşünüyor aslında. Ona kendimden uzaklaştırmadan bir şekilde bunu söylemem gerekiyor ama nasıl ? Bende hepimiz gibi hormonlardan aşırı davranıyorum genelde artık kendimi tutamayacağımın bilincindeyim. Eşim yanımda olsa müdahale ederdi zaten bir önceki gittiğimizde de kumaş pantolon giymiştim beli lastikli, kızım kendine bol bişiler al sıkmasın dedi eşimde anne o bilir ne yapacağını sen müdahale etme dedi . Ama hız kesmeden müdahale etmeye devam ediyor işte..

Yok yok sizin marketten aldığınız pastörizedir zaten. Benim annem bi tanıdığına getirtiyor kadının inekleri var sağıp gönderiyor. O da pastörize olmuyor kendimiz kaynatıyoruz yüksek ısıda bütün yararlı bakteriler ölüyormuş:) benim kv de çok kedili her yerden çıkıyor kedi tüyü ama daha yediğim bişeyinden çıkmadı daha :) ilk başlarda tiksiniyordum sonra alıştım

çok zor valla pek duracağı yok gibi :/ çok sinirlenmeden önce vakitlice bişey söylemek daha iyi olur yoksa bi anda öfke ile bi tepki verirsen bu defa haksız duruma da düşersin

iyi bari yoksa kedi tüylü hiç hoş olmuyor :))) ben eşime dedim stoplazma tehlikesi var diye gidemeyeceğimi evlerine bişey demedi neyse ki zaten çok fazla görüşmüyoruz

Sanırım herkesin değişiyor ben 12. Haftaya girince rahatladım şuana kadar kusmuyorum midem akşamları anlık bulanıyor geçiyor öğürmem de günde 1 kez oluyor
Yaa öyle mi ne güzel rahatlamışssınızdır şimdi umarım benimde en kısa zamanda geçer hayattan koptum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…