2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Asla tahammül edemeyeceğim şeyler çok zor ben kv sorunu yaşamıyorum ama çevremde arkadaşlarım da en çok kv den çekiyorlar. Tamam hevesli olabilir torunu sonuçta ama sen de annesisin senin heyecanın senin isteklerine göre olmalı her şey. Benim kendi annemde çok hevesli bu beni mutlu ediyor ama ona bile diyorum anne bana göstermeden hiçbir şey alma içime sinsin diye. Beraber heyecanı yaşamak güzel ama kafasına göre bir şey almak ne bileyim bana doğru gelmiyor

şu pro üyeliği alınca reklamlar yok olur sanmıştım YouTube gibi, çok fazla reklam var ya telefondan baktığımda yazıları minnacık reklamsız alan arasından görmeye çalışıyorum bi de elim yanlışlıkla reklamlara çarpıyor uyuz oluyorum

İlk hamileliğim pandemiye denk gelmişti evde yatıp durdum böyle mide bulantısı yanmaları hissettim mi hatırlamıyorum bile ya . Şimdi ev işte hem evde hem cocukla resmen canım çıkıyor. Allah yardımcımız olsun gecsin şu günler göbüş sevdiğimiz günler gelsin inşallah. Bende ilk hamileliğimden sonra bir daha olmaz diyordum ama oldu işte nasip sabrediliyor hayat bu herşey olabiliyor

Teşekkür ederim artık içime atmıyorum ve konuşuyorum böylesi daha iyi olacak eminim :)

iyi bari yoksa kedi tüylü hiç hoş olmuyor :))) ben eşime dedim stoplazma tehlikesi var diye gidemeyeceğimi evlerine bişey demedi neyse ki zaten çok fazla görüşmüyoruz
benim evimde kedi var kedi tüyünün bebeğede hamile anneye de zararlı olmadığı defalarca ıspatlandı o konuda gönlünüz rahat olsun tabi aşılarını düzenli olarak yaptırıyorsa

Kesinlikle öyle. İstediğin kadar al onu yine giydirip giydirmeme kararı yine bende zaten, insan bir danışır işte ama öyle değil benimki maalesef çok heyecanlı asla empati yok. Sanki o benden daha çok kıymet veriyormuş da ben taşıyor muşum gibi davranıyor bak söyledikçe sinirlendim bu olayı çözücem

benim evimde kedi var kedi tüyünün bebeğede hamile anneye de zararlı olmadığı defalarca ıspatlandı o konuda gönlünüz rahat olsun tabi aşılarını düzenli olarak yaptırıyorsa
benim evimde de var bi minnoş ama kendisi prenses yani ev kedisi aşılı olsa bile kv evindekiler sokağa da çıkıyorlar öyle olunca tehlikeli diye biliyorum

Canımmm hepimizin dediği gibi rahimi kasacak hareketlerden uzak duracaksın eğilip kalkmayacaksın sürekli uzanıp yatacaksın. Azar azarda olsa su içeceksin yemeğin önüne gelecek sadece tuvalete gideceksin ve hızlıca duşunu alıcaksın. En az 2 hafta bu şekilde hareket edeceksin. Sonraki kontrolde bişey kalmayacak Allahın izniyle.
Ben de hala yavaş yavaş haraket ediyorum 2 gün oldu başlayalı hala temkinliyim

benim evimde de var bi minnoş ama kendisi prenses yani ev kedisi aşılı olsa bile kv evindekiler sokağa da çıkıyorlar öyle olunca tehlikeli diye biliyorum
aaaaa çok şaşırdım dışarı çıkarmasına o zmaan tabiki tehlikeli kedi dışarı çıkarılması gereken bir hayvan değil ki ben çıkarsam korkudan hareket edemez herhalde

Kızlar 8. Haftam bitmek üzere ama hâlâ ara ara kahverengi akıntılarım oluyor.Böyle olan var mı aranızda

aaaaa çok şaşırdım dışarı çıkarmasına o zmaan tabiki tehlikeli kedi dışarı çıkarılması gereken bir hayvan değil ki ben çıkarsam korkudan hareket edemez herhalde
onlar giriş katında oturuyor bakıyorlar diye de tüm konu komşu bi kedi bulunca hemen kapılarına bırakıp kaçıyorlar, evin içinde sofranın üstünde her yerde kediler var ben aslında köpek severim ama bizimkini kurtardık sokaktan şimdi onu da seviyorum yine de kv evindekiler biraz da vahşi kızıyorlar falan yanlarından bişey alınca bi kere bi tanesi beni tırmaladı bi daha da rahat etmedim orada sokak kedisi de eve de giriyorlar gibi yani onlarınki

benim evimde kedi var kedi tüyünün bebeğede hamile anneye de zararlı olmadığı defalarca ıspatlandı o konuda gönlünüz rahat olsun
Evde baktığınız zaten aşıları var. Düzenli yapılıyor. Benim kayınvalidemin hem evde kedileri var. Hem de sokak kedileri girip çıkıyor. Eve 10dan fazla kedi girip çıkıyor . Kendi sokaklarındaki bilindik kedilere de parazit aşısı yapıyor görümcem ama hangi birine yetecekhepsini ben de çok seviyorum.sokaktakilerin de başını okşaya okşaya giderim ama şu sıralar uzak duruyorum .. doktorlar da diyor toxoplazma geçirmediyseniz kedilerden uzak durun diye.

Evet, genelde insan unutuyor diyorlar yoksa kimse 1den fazla çocuk yapmazdı diyorlar ama şu an süreç içinde olduğum için bana öyle gelmiyor
Kesinlikle unutuyor insan ben üçüncü bebişime hamileyim. Ve diğer 2 hamileliğimde çok kötü geçmişti. Doğum yaptığım güne kadar sürekli kusmuştum. İlk kızımda 10 saat sancının üstüne acil sezeryana alınmıştım. Ama kucağına alınca herşeyi unutuyor insan

Ne denir bilemiyorum insan yaşamayınca yerine de koyamıyor ama ben de olsam bir şekilde belli ederdim rahatsız olduğumu, insan kırmaktan da çekinir sanırım sonuçta eşinin annesi o da heyecanlı ama bu başka bir şey senin heyecanını yaşamana izin vermeli

ev kedileri hariç oluyor işte ben onu demek istemiştim evde aşıları tam olan kediden korkmanıza gerek yok defalarca ispatladı zararı olmadığı ama aşıları olmayan sokak kedilerinden tabiki uzak durmak gerekiyor

Allah'ım o kucağıma aldığım ve her şeyi unuttuğum günlere gelmek istiyorum artık ben de

yok o şekilde olmaz ben normal ev kedisi zannettim çevremde bir ara kedimi evden atmamla ilgili çok baskı yedim ilk hamileliğimi öğrendiğimde yok çok zararlı yok bebeğe de zarar verecek o yüzden bu konuda sürekli herkese öyle değil diye anlatmaya çalısıyorum çünkü kedimi çoookk seviyorum ve kimsenin böyle durumda kedisinden vazgeçmesini istemem çok kıymetli onlar dilsiz canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…