Evet öyle bir ihtimal de var tabii.. Demek ki olması gerektiği gibi davranıyorum, acaba abartıyor muyum diye düşünmüştüm ama öyle görünmüyor anlatınca dışardan da demekki. Bir eşim ile konuşacağım son olanları aynı şekilde devam eder ise rahatsızlığımı dile getireceğimi söyleyeceğim bakalım neler olacak..çok zor valla pek duracağı yok gibi :/ çok sinirlenmeden önce vakitlice bişey söylemek daha iyi olur yoksa bi anda öfke ile bi tepki verirsen bu defa haksız duruma da düşersin
Bu sorunun cevabı yok çünkü kişiden kişiye değişiyor :) benim 12. haftada bitti kusmalarım mide bulantım gün içinde oluyor ama idare edilebilir düzeyde umarım en kısa zamanda siz de normale dönersinizKızlar ben 14+5 im hala çok kötü kusmalarım devam ediyor kullandığım hiçbir ilacın faydası yok ne zaman biter bu kusmalar bilen var mı
Tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza alın :)kızlarr selammm uzun zamandır yoktum mide bulantısından dolayı.. 13 haftalık oldum artık bir iki gündür gecti gibi bulantı cok şükür ...bu arada fetl dna sonucumuz geldi .. bebişimiz sağlıklı ve ERKEEEK :)) ben kız hissediyordum bilemedim eşim bildi :) dün de cok güzel bi cinsiyet partisi yaptık. listeye erkek olarak ekleyebilirsiniz :))
Bu okurken resmen benim kv yi okudum. Benimkide öyle şimdi bana hep anne oldu hakkını yiyemem annem öldü annemin yokluğunu aratmadı, ama hamile kaldıktan sonra sanki hersey değişti. Aynılarını yapıyor dikkatli yürü, kıyafet ben 6.aya kadar istemiyorum demiştim ama oda alıyor. Bebeğin ismini bile koydu. Ben güzelce red ettim. 4 kız torunu var bu erkek diye yapıyor ama sağlıklı olsun önceliğim bu isim konusunda çok strese girdim o gece lekelenmem oldu. Sürekli banada onu ye bunu ye diyor inan bir kere zorla tavuk çorbası içirdi o gün kusmaktan mahvoldum. Ben acaba haksızlık mı ediyorum dedim. Sonra kendi annem yaşasa bu isim hakkını bana bırakırdı dedim. Seni çok iyi anlıyorum hemde çok bence tavrını koy, canımKızlar kv ile başım dertte. Her aradığında haftada bir balık ye bol meyve ye iyi beslen diyip duruyor sanki bebeğimi benden daha çok düşünebilecekmiş gibi, bende yiyorum merak etme desem de nafile kadının beni görünce aklına sağlıklı beslenme düşüyor resmen akıl veriyor. Çocuğuma alacağım şeyleri gidip kafasına göre alıyor üstelik ne resim atıyor ne birşey sadece aldım diyor biberon yıkama seti vs ne renk aldı hangi marka aldı asla bilgim yok. Dün akşam onlardaydık bacak bacak üstüne atıp oturuyorum sandalye de aynı zamanda kendi annemle görüntülü konuşuyorum bacak bacak üstüne atma diyor bana kaşımla yok der gibi yaptım bu sefer bacağımı kendi müdahale edip düzeltmeye çalıştı. Bende anne ben böyle iyiyim ya dedim. Ne yapacağım bilmiyorum heves ediyor kırmak üzmekte istemiyorum ama ileri gidiyor abartıyor. Görüşünüze ihtiyacım var.
ben olsam çok canım sıkılırdı, pat diye söylemektense erkenden işittirmek daha iyi, umarım anlar valla kolay gelsinEvet öyle bir ihtimal de var tabii.. Demek ki olması gerektiği gibi davranıyorum, acaba abartıyor muyum diye düşünmüştüm ama öyle görünmüyor anlatınca dışardan da demekki. Bir eşim ile konuşacağım son olanları aynı şekilde devam eder ise rahatsızlığımı dile getireceğimi söyleyeceğim bakalım neler olacak..
Benimki 6 saat uzakta. Çok görüşmüyoruz bayramdan bayrama. Ama yakında olsa ben de gitmek istemezdim toxoplazma tehlikesi benim de var. Bağışıklığım yokmuş o hastalığa.ay ben şeyden korkuyorum benim kv çocuklara zorla yemek yedirmeyi seviyor. Görümcemin bebeği 10 günlükken ağzına karpuz suyu damlatıyordu. Şok olmuştum görünce . Ben doğum yapınca gelir kesin benim çocuk için endişeliyim. İnşallah benimkine de yapmaz öyle şeyler. Benim kv çok iyidir bi de beni kırcak üzecek bişey söylemeye çekinir ama öyle bişey yaparsa nasıl tepki vericem onu kırmak istemem napcam bilmiyorum. İlk 6 ay görmese çocuğu iyi olur da o da mümkün değiliyi bari yoksa kedi tüylü hiç hoş olmuyor :))) ben eşime dedim stoplazma tehlikesi var diye gidemeyeceğimi evlerine bişey demedi neyse ki zaten çok fazla görüşmüyoruz
En azından artık yiyemediğim şeyleri biraz da olsa yemeğe başladım ya da akşamları çok az yemek yiyip tost yiyordum ama normal bir tabak yemek yiyorum rahat o sürekli bulantı hali insanı yoruyor maalesef inşallah hızlıca geçer sizin de artıkYaa öyle mi ne güzel rahatlamışssınızdır şimdi umarım benimde en kısa zamanda geçer hayattan koptum çünkü
karpuz suyu muuuuu şaka mı bu! bence kaç kaçBenimki 6 saat uzakta. Çok görüşmüyoruz bayramdan bayrama. Ama yakında olsa ben de gitmek istemezdim toxoplazma tehlikesi benim de var. Bağışıklığım yokmuş o hastalığa.ay ben şeyden korkuyorum benim kv çocuklara zorla yemek yedirmeyi seviyor. Görümcemin bebeği 10 günlükken ağzına karpuz suyu damlatıyordu. Şok olmuştum görünce . Ben doğum yapınca gelir kesin benim çocuk için endişeliyim. İnşallah benimkine de yapmaz öyle şeyler. Benim kv çok iyidir bi de beni kırcak üzecek bişey söylemeye çekinir ama öyle bişey yaparsa nasıl tepki vericem onu kırmak istemem napcam bilmiyorum. İlk 6 ay görmese çocuğu iyi olur da o da mümkün değil
İnan canım şuan böyle oldum diyeyim depresyon bunalım hepsi, çok korktum ya, hiç böyle rahat bir nefes alamıyorum. Canım su içemiyorum ya yani fazla midem bulanıyor sonra hep kus kusuyorum. Şükür ediyorum Allahıma ama hep tetik üstündeyim. Progestan günde 3 çıktı oda beni resmen komalık ediyor ama geçecek inşallahcanım kanama alanın bebekten daha küçük olduğu için bebek onu dışarı atacak büyüdükçe, düşük olmaz o yüzden ama erken doğumu araştırmamıştım hiç, senin çok iyi dinlenmen gerekiyor, yoksa iyileşmez kanama alanın rahmini hiç kasma germe, bol bol su iç ki kanama gitsin, iyileşirsin inşallah yakın zamanda. yatmak çok sıkıcı ben de yeni ayaklandım çok da ağır hareket ediyorum korkudan, bunalıma girmeme az kaldı ama biraz kitap oku kendini oyalamaya çalış, hiç ama hiç iş yapma yemeğin bile yatağına gelsin
Ah gerçekten çok benziyorlar benim kv de bana çok iyilik yaptı bir gün kavga edip tartışmışlığımız yoktur Allah tan isim konusuna müdahale etmedi ( şimdilik) . İnan kendi annem baskı yapmıyor bana çünkü o benim iyi olmamı düşünüyor, kv ise bebeğin :) sen ne yaptın peki bu tavırlar karşısında ?Bu okurken resmen benim kv yi okudum. Benimkide öyle şimdi bana hep anne oldu hakkını yiyemem annem öldü annemin yokluğunu aratmadı, ama hamile kaldıktan sonra sanki hersey değişti. Aynılarını yapıyor dikkatli yürü, kıyafet ben 6.aya kadar istemiyorum demiştim ama oda alıyor. Bebeğin ismini bile koydu. Ben güzelce red ettim. 4 kız torunu var bu erkek diye yapıyor ama sağlıklı olsun önceliğim bu isim konusunda çok strese girdim o gece lekelenmem oldu. Sürekli banada onu ye bunu ye diyor inan bir kere zorla tavuk çorbası içirdi o gün kusmaktan mahvoldum. Ben acaba haksızlık mı ediyorum dedim. Sonra kendi annem yaşasa bu isim hakkını bana bırakırdı dedim. Seni çok iyi anlıyorum hemde çok bence tavrını koy, canım
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahkızlarr selammm uzun zamandır yoktum mide bulantısından dolayı.. 13 haftalık oldum artık bir iki gündür gecti gibi bulantı cok şükür ...bu arada fetl dna sonucumuz geldi .. bebişimiz sağlıklı ve ERKEEEK :)) ben kız hissediyordum bilemedim eşim bildi :) dün de cok güzel bi cinsiyet partisi yaptık. listeye erkek olarak ekleyebilirsiniz :))
Benimde canım çok sıkılıyor bu konuya işte takıyorum ve doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum benim bu konuyu hızlıca çözmem lazımben olsam çok canım sıkılırdı, pat diye söylemektense erkenden işittirmek daha iyi, umarım anlar valla kolay gelsin
Çok mantıklıymış herkesten uzakta . Zaten alıngan hassas bi dönem . Kimsenin dırdırını çekmezsinkarpuz suyu muuuuu şaka mı bu! bence kaç kaçben kendi annemi nasıl durduracağımı bile düşünüyorum sonuçta devir değişti artık çok değişik besliyorlar çocukları onların zamanındaki gibi değil. ben acaba yurt dışı doğum mu yapsam diye düşünüyorum sağlıklı bi gebelik yaşarsam, sırf bu sebeplerden, en azından memleketim kıbrısa gideceğim sanırım. uzakta doğurmak en iyisi. ben öyle hastaneye kimse gelsin istemiyorum valla annemden başka... stoplazma yazmışım haha toxoplazma :)
Canım benim eşimde tek çocuk haliyle torun de tek oluyor onlar için kv öyle durma etme şöyle otur demez karışmaz ama torun tek olacağı için heyecanlılar sanırım kafasına göre gidip kıyafet alıyor bebek eşyaları akıyor bakıyor falan geçen kıyafet almış mesela dedim anne boşuna almışsın daha cinsiyet o zaman net değildi cinsiyet belli değil olsa bile biz renkleri böyle düşünmüyoruz kuşun kaç aylık olacaksa ona göre alacağız giydiriver paranı boşa harcamışsın dedim bir daha alma beraber biz alırken sana aldıklarımı ben gösteririm dedim artık anlamıyor çünkü bende alma ben bu modelleri sevmiyorum ben kendi beğendiklerimi heves ettiklerimi kendim alırım diyorum açık açık ister altınsın ister darılsın bende ilk kez bi uğraş hamile kalmışım onda da keyfini çıkarıp çocuklarıma kendi istediğimi alma hakkına sahibim vallaKızlar kv ile başım dertte. Her aradığında haftada bir balık ye bol meyve ye iyi beslen diyip duruyor sanki bebeğimi benden daha çok düşünebilecekmiş gibi, bende yiyorum merak etme desem de nafile kadının beni görünce aklına sağlıklı beslenme düşüyor resmen akıl veriyor. Çocuğuma alacağım şeyleri gidip kafasına göre alıyor üstelik ne resim atıyor ne birşey sadece aldım diyor biberon yıkama seti vs ne renk aldı hangi marka aldı asla bilgim yok. Dün akşam onlardaydık bacak bacak üstüne atıp oturuyorum sandalye de aynı zamanda kendi annemle görüntülü konuşuyorum bacak bacak üstüne atma diyor bana kaşımla yok der gibi yaptım bu sefer bacağımı kendi müdahale edip düzeltmeye çalıştı. Bende anne ben böyle iyiyim ya dedim. Ne yapacağım bilmiyorum heves ediyor kırmak üzmekte istemiyorum ama ileri gidiyor abartıyor. Görüşünüze ihtiyacım var.
inşallah erken zamanda azalır kanama alanı, rahatlarsın, günde 3'ten yavaşça iner günde 2'ye şimdilik sabır versin sana Allah umarım canımİnan canım şuan böyle oldum diyeyim depresyon bunalım hepsi, çok korktum ya, hiç böyle rahat bir nefes alamıyorum. Canım su içemiyorum ya yani fazla midem bulanıyor sonra hep kus kusuyorum. Şükür ediyorum Allahıma ama hep tetik üstündeyim. Progestan günde 3 çıktı oda beni resmen komalık ediyor ama geçecek inşallah
Valla tebrikler :) ben böyle direkt içimdekileri söyleyemedim işte kırmaktan korktum. Bende tüp bebek ile hamile kaldım ne zorluklar çektim. Doğru söylüyorsun bende konuşacağım bak cesaretlendirdin beniCanım benim eşimde tek çocuk haliyle torun de tek oluyor onlar için kv öyle durma etme şöyle otur demez karışmaz ama torun tek olacağı için heyecanlılar sanırım kafasına göre gidip kıyafet alıyor bebek eşyaları akıyor bakıyor falan geçen kıyafet almış mesela dedim anne boşuna almışsın daha cinsiyet o zaman net değildi cinsiyet belli değil olsa bile biz renkleri böyle düşünmüyoruz kuşun kaç aylık olacaksa ona göre alacağız giydiriver paranı boşa harcamışsın dedim bir daha alma beraber biz alırken sana aldıklarımı ben gösteririm dedim artık anlamıyor çünkü bende alma ben bu modelleri sevmiyorum ben kendi beğendiklerimi heves ettiklerimi kendim alırım diyorum açık açık ister altınsın ister darılsın bende ilk kez bi uğraş hamile kalmışım onda da keyfini çıkarıp çocuklarıma kendi istediğimi alma hakkına sahibim vallaya da gitmiş ona doktor çıkışı ultrason foto videoları akrabalarla sosyal medya da paylaşıyor bunu öğrenince bana bi geldiler biz hiçbir çevremize söylemedik tedaviyle olduğu için sadece aileler bilsin hani nazar falan değer bir şey olur diye o her yerde yayınlamış meğer dedim bu çocukların başına bir şey gelsin tüm vebali senin boynuna dedim vicdan azabı çekersin yapma anne dedim nazar değer senin paylaştıklarından vicdanınla baş başa kalırsın dedim herhalde korktu öyle diyince artık hiç paylaşmıyor tatlı dille anlatınca anlamıyordu bende mecbur biraz gözünü korkuttum eşime de diyorum annen benim istemediğim bir şeyi alırsa çöpe atarım haberin olsun bir kere inanmadı gittim attım çöpe bir daha almazlar artık hormonlardan mı ne ekstra sinirleniyorum lafım dinlenmediğinde
Herkesin farklı canım benim de devam ediyor seninle yakınız ve bana da fayda etmiyor maalesef ben vitaminleri bıraktım kendi isteğimle en azından kusarken boğazım yanmıyor ağzımda tat kalmıyor diye kendimi teselli ediyorum ama yok yani sürekli midem ağzımda, bugün ağladım ben de geçmiyor diye diye çok zorKızlar ben 14+5 im hala çok kötü kusmalarım devam ediyor kullandığım hiçbir ilacın faydası yok ne zaman biter bu kusmalar bilen var mı
O zaman aynı şeyler benim için de geçerliKızlar doktordan çıktım durum bildiriyorum, 3,5 cm kanama alanı devam ediyor. Ultrasona göre 12+3üz son regliye göre gerideydik haftasını tamamlamış. Bebiş hareketliydi kanama alanın 16 haftaya kadar geçmesini bekliyoruz yoksa erken doğum tehdidi olur dedi yine kafama takacak birsey daha çıktı. Saç dökülmen normal hormonlar değişiyor biraz kestir dedi, idrar yolu için tek içimlik ilaç verdi, zalain kreme devam dedi. Folik asitti kesti. Osteozinc ve imom omega verdi. İki hafta yatacağım rapor yazdı. Yiyemiyorım birsey dedim zorlama kendini benek besleniyor dedi. Zaten 2500 ve 3500 arası olması yeterki olur dedi. En önemli besin 16.hafta sonrası dedi. Muz, kaşar, patates haşlaması, beyaz peynir, ıspanak bu ürünler hergün tüketenimizden yoğunlaş dedi. Ağzımdaki demir tadı için hamilelik boyunca sürebilir dedi. Şimdilik durum bu kızlar kanama alanı canımı çok sıkıyor
Yok gidip kapıya dayanma aman kendine stresValla tebrikler :) ben böyle direkt içimdekileri söyleyemedim işte kırmaktan korktum. Bende tüp bebek ile hamile kaldım ne zorluklar çektim. Doğru söylüyorsun bende konuşacağım bak cesaretlendirdin benigidip kapısına dikiliyormuşum bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?