2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben zayıflamadım ama kilo da almadım yani 2 kilo falan aldım, göbeğim gündüz biraz var, akşam sanki 5 aylık gibi şişiyor
gaz mı oluyor? Benim gaz falan hiç olmuyor çok rahatım, ablam da böyleydi dünyaa şımarığı bi çocuğu var bemimk şimdi değil sonra çektirecek sanırım

Ben bir ismini kesin olarak Hifa koymayı düşünüyorum, yanına da eşime dedim sen bul diye onu bekliyorum, erkek olursa da Kılıçarslan
ay bakalım kız hissediyordım o his de yavaşça azalıyor ama erkek de hissetmiyorum. Bakalım ne olacak. Sen ne hissediyodun

Ben erkek hissediyorum ama yanılıyormuşum gibi de geldi kontrole gidince hiç bilmiyorum yani, herkes kız diyor bakalım heyecanla bekliyorum
Allah gönlüne göre verir inşallah. Ben bu erkekse bile ilerde kız için yine yaparım sanırım nasip olursa. Kız cocuk apayrıııı br şey...belirtilerin neler

Allah gönlüne göre verir inşallah. Ben bu erkekse bile ilerde kız için yine yaparım sanırım nasip olursa. Kız cocuk apayrıııı br şey...belirtilerin neler
Aynen canım kız çok başka, kız olursa bende çok sevinirim, tabi hepimizin önceliği rabbim sağlıklı evlat versin. Belirti olarak ne gibi eksi tatlı gibi mi

evet ilk çocuk,senin? Belirti drrken bulantın falan var mı anlamında
Benim de ilk canım 1 yıllık evliyim, yani 9. Haftaya kadar hiç bişey yaşamadım, sonrasında sadece ayılınca bulantım oldu ama geçen hafta ilk kez 2 sabah kusma yaşadım, çok kötü biletmiş Allah yrdım etsin böyle olanlara, şimdi hala açken kötü oluyorum sadece o kadar, sen

Acıkınca

Bende 6.hafts bsşladı 8.hafta bitti bulantılar akşamları oluyordu aç aç yatıyordum Sabahları da boş mideye su içtiğm için buksntı olmadığı halde çok kustum

Geç döllenmeydi kuzum ama son regliye göre tamamladı 12+3 çıktı, zaten tamamlayacak demişti canım
Benim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…