bana bu yorum aşırı saçma geldi bir kere kimyasal gebeliği herkes yaşoyor ama farketmiyor test yapan farkediyor çok çok normal birsey yaşamayan yok diyorlar ama farkedilmiyor artık idrar testleri kandan bile önce algıladığı için anlıyoruz kimyasal gebelil gebelik bile değil
tüp bebek bile olsa her bebek yaşayacak diye kural yok canı veren Allah
düşükte her kadının başına geliyor tekrarlayan düşükler sorun oluyor bir kere olması kötü şans deniyor benim de düşüğüm oldu kötü şans dendi kapandı umursamadı bile doktorum
anneminde ben olmusum benden sonraki düşmüş sonra kardeşim olmuş herkesin buna benzer hikayesi var
Yorum saçma diğil doktorun dedikleri saçma ve sözde ünlü doktor bende biliyorum milyonlarla kadınlarımız kimsayal yaşıyor ve haberleri bile olmuyor ve ya kaç tane düşükten sonra çocuğunu kucağına alan bir sürü kadınlarımız.ama malesef dedikleri hala kulağımda ve ben karşısında ağlıyordum buna bakmayarak dediki hayatda kucağına alamazsın..
Ah canım banada aynı şeyi 1,5 sene beni kontrol eden doktor söyledi. Sen normal yolla hamile kalamazsın. Tüp bebek başlayalım dedi. Sağlıklı olanları transfer edelim. Yok yumurtaların güçsüz yetersiz bir çok laf söylemişti. Ve bende tüm bebek yapacağım ay şimdiki doktorumu buldum, histereskobi oldum bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Etrafımda 3 düşük sonrası kendiliğinden hamile kalan ve sağlıklı bebekleri olan bir arkadaşım var. Doktorlar gerçekten bazen ne diyeceklerini şaşırıyor. Bunları düşünme asla emin ol seninle aynı durumu bizzat yaşadım ben ki ben 5 sene farklı bir tedavi daha gördüm. O yüzden sen bunu düşünme sakın
Zaten o doktor diğilki doktor olmaktan önce insan olmak lazım ben ordan çıkarken ağlayarak çıktım dediği sözlerden sonra yok sen doğulurken yumurtaların böyleymiş şöyleymiş hiç doğal deneme bile dedi..sanki ben tüp bebekte embriyolarımı genetiğe gönderseydim sonuçta ordanda sağlamı gelicekti ya doğal denedin ya tüp bebek yaptın her ikiside benim embriyom yani doktor mucize yapmıyorki.
Yorum saçma diğil doktorun dedikleri saçma ve sözde ünlü doktor bende biliyorum milyonlarla kadınlarımız kimsayal yaşıyor ve haberleri bile olmuyor ve ya kaç tane düşükten sonra çocuğunu kucağına alan bir sürü kadınlarımız.ama malesef dedikleri hala kulağımda ve ben karşısında ağlıyordum buna bakmayarak dediki hayatda kucağına alamazsın..
tabiki canım onu demek istedim doktorum yorumu saçma zaten doktorun fikirlerine yorum yaptım sen durumunu anlatmışsın ben üzülme diye yazmak istemiştim inşallah sapsağlam kucağına alacaksın
tabiki canım onu demek istedim doktorum yorumu saçma zaten doktorun fikirlerine yorum yaptım sen durumunu anlatmışsın ben üzülme diye yazmak istemiştim inşallah sapsağlam kucağına alacaksın
kuzum kanama çok farklı bir durum o durum apayrı ama sonuçta kanama alanı geçince devam etmenizde sakınca görmeyecek gerçekten hani çocuk olunca araya soğukluk girer lafı varmış ya en büyük sebebi buymuş işte