2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yorum saçma diğil doktorun dedikleri saçma ve sözde ünlü doktor bende biliyorum milyonlarla kadınlarımız kimsayal yaşıyor ve haberleri bile olmuyor ve ya kaç tane düşükten sonra çocuğunu kucağına alan bir sürü kadınlarımız.ama malesef dedikleri hala kulağımda ve ben karşısında ağlıyordum buna bakmayarak dediki hayatda kucağına alamazsın..

Zaten o doktor diğilki doktor olmaktan önce insan olmak lazım ben ordan çıkarken ağlayarak çıktım dediği sözlerden sonra yok sen doğulurken yumurtaların böyleymiş şöyleymiş hiç doğal deneme bile dedi..sanki ben tüp bebekte embriyolarımı genetiğe gönderseydim sonuçta ordanda sağlamı gelicekti ya doğal denedin ya tüp bebek yaptın her ikiside benim embriyom yani doktor mucize yapmıyorki.

Çok güzel isimler ya, herkes belirlemiş neredeyse
Eşiniz ne diyor peki bazı anlayışsızlar var illa benim dediğim diyenler
Ya ben iki ismi de çok sevdiğimi söylüyordum hamilelikten önce. O da sağolsun evet güzel isimler demişti. Şimdi soranlara o da doğa ve Ege diyor

Kız bebeklerde oluyor Muş doğru mu canım, cennete seni bekleyen meleğin var. Rabbim bu evladına sağlık sıhhat versin canım
Evet canım kız bebeklerde oluyor.erkeklerde benzer bi sendrom naun sendromu.amin inşallah hepimize sağlık sıhhat versin rabbim

tabiki canım onu demek istedim doktorum yorumu saçma zaten doktorun fikirlerine yorum yaptım sen durumunu anlatmışsın ben üzülme diye yazmak istemiştim inşallah sapsağlam kucağına alacaksın

Çok Geçmiş olsun. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım
Amin inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin sağlıkla hayırlısıyla sonuclandirsin Allah'ım

Vallahi haklısın kuzum ama endişe ediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…