Zaten o doktor diğilki doktor olmaktan önce insan olmak lazım ben ordan çıkarken ağlayarak çıktım dediği sözlerden sonra yok sen doğulurken yumurtaların böyleymiş şöyleymiş hiç doğal deneme bile dedi..sanki ben tüp bebekte embriyolarımı genetiğe gönderseydim sonuçta ordanda sağlamı gelicekti ya doğal denedin ya tüp bebek yaptın her ikiside benim embriyom yani doktor mucize yapmıyorki.
Aynılarını bana dedi yumurtan güçsüz hatta kulbu yok dedi, hamilelikte bile başıma geldi 6.hafta kanamam oldu acile gittik ve iyi bir hastaneye doktor bu bebek düşer sağlıksız yatış yapalım sabaha muhtemelen kürtaj yaparız bile dedi, şuan 12+4 deyim. Aynı şeyleri yaşamışız senle nasıl kafana takma. Üzülme bebeğin seninle, bende çok takıyorum bak ama Allahım yine ne derse o olacak. Fetal sonucunda gelsin çok daha rahat edeceksin emin ol, aynılarını inan bana bende yaşadım
Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
Ben Medical Park'a gidiyorum.Doktorum ikili tarama testinin güvenirliğinin düşük olduğunu bunun için bu testi önermediklerini söyledi.Fetal DnA testi çok daha güvenirliği yüksek bir test bu yüzden bu testi öneriyoruz dedi.Bizde Fetal yaptıracağız ayın 18'ine randevumuz var.
Kızlar cevablar çıkmış baktım kendimde eşimde konuştu güzel demişler sonuçlar ama cinsiyetini söylemediler şimdi doktorum molada İn şa Allah konuşa bilirim kendinden de duymak istiyorum nasıl ağladım Allahıma çok çok şükür..kızlar sizde sağolun destek oldunuz bana
Siz tüp bebeği orda yaptırdınız o zaman çok daha iyi olur sizin için.Ben de kendi doktorumdan çok memnunum ama kafamda orda doğurma fikri de dolaşıyor.Sadece bütün süreci burdaki doktorum bileceği için başka bir doktorla doğum yapmak riskli mi olur diye düşünüyorum.En iyisi Yaşam Hastanesi mi o zaman özelde?
Kızlar cevablar çıkmış baktım kendimde eşimde konuştu güzel demişler sonuçlar ama cinsiyetini söylemediler şimdi doktorum molada İn şa Allah konuşa bilirim kendinden de duymak istiyorum nasıl ağladım Allahıma çok çok şükür..kızlar sizde sağolun destek oldunuz bana
Ben Medical Park'a gidiyorum.Doktorum ikili tarama testinin güvenirliğinin düşük olduğunu bunun için bu testi önermediklerini söyledi.Fetal DnA testi çok daha güvenirliği yüksek bir test bu yüzden bu testi öneriyoruz dedi.Bizde Fetal yaptıracağız ayın 18'ine randevumuz var.