Bunun için mutlu olmalısın kuzum2 hafta oldu bu gün gitmeyeli hem her kes deyince karnım büyümüş bende sanki hiç hamile diğilim
yok yok kanama farklı bir durum zaten belli bir süre sonra tüm riskler ortadan kalkacak sende çok rahat olursunVallahi haklısın kuzum ama endişe ediyor insan
Aynılarını bana dedi yumurtan güçsüz hatta kulbu yok dedi, hamilelikte bile başıma geldi 6.hafta kanamam oldu acile gittik ve iyi bir hastaneye doktor bu bebek düşer sağlıksız yatış yapalım sabaha muhtemelen kürtaj yaparız bile dedi, şuan 12+4 deyim. Aynı şeyleri yaşamışız senle nasıl kafana takma. Üzülme bebeğin seninle, bende çok takıyorum bak ama Allahım yine ne derse o olacak. Fetal sonucunda gelsin çok daha rahat edeceksin emin ol, aynılarını inan bana bende yaşadımZaten o doktor diğilki doktor olmaktan önce insan olmak lazım ben ordan çıkarken ağlayarak çıktım dediği sözlerden sonra yok sen doğulurken yumurtaların böyleymiş şöyleymiş hiç doğal deneme bile dedi..sanki ben tüp bebekte embriyolarımı genetiğe gönderseydim sonuçta ordanda sağlamı gelicekti ya doğal denedin ya tüp bebek yaptın her ikiside benim embriyom yani doktor mucize yapmıyorki.
İnşallah kuzumyok yok kanama farklı bir durum zaten belli bir süre sonra tüm riskler ortadan kalkacak sende çok rahat olursun
tebrik ederimmmmmAy benim kızım olcakmış. Çok şükür test sonucu iyiymiş. Doktor aradı az önce. Şükürler olsun Allah'ım yakız annesi olcam
Elis havalı geldi şuan banaAllah aşkına bana da yardım biz erkek olursa Noyan istiyoruz kız olursa Ada, İnci, Elis ya da Eliz çoookk kararsızım
Ayyy çok sevindim, sonucun güzel gelmesine, o zaman prenses hoşgeldi aramızaAy benim kızım olcakmış. Çok şükür test sonucu iyiymiş. Doktor aradı az önce. Şükürler olsun Allah'ım yakız annesi olcam
Elis havalı geldi şuan bana
Canım senin kanama alanım mı varmışİnşallah kuzumben şuan gerginim. Köpeğim kucağıma atlıyor korkuyorum. Biri değer vurur yanlışlıkla diye gerginim. Geçecek ama inşallah
Maşallah oğlanlardan sonra ilk kizçemiz geldi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAy benim kızım olcakmış. Çok şükür test sonucu iyiymiş. Doktor aradı az önce. Şükürler olsun Allah'ım yakız annesi olcam
Ayyy çok şükür ElhamdülillahAy benim kızım olcakmış. Çok şükür test sonucu iyiymiş. Doktor aradı az önce. Şükürler olsun Allah'ım yakız annesi olcam
Ben Medical Park'a gidiyorum.Doktorum ikili tarama testinin güvenirliğinin düşük olduğunu bunun için bu testi önermediklerini söyledi.Fetal DnA testi çok daha güvenirliği yüksek bir test bu yüzden bu testi öneriyoruz dedi.Bizde Fetal yaptıracağız ayın 18'ine randevumuz var.Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
Ay çok sevindim sizin adınıza.Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız!Maşallah oğlanlardan sonra ilk kizçemiz geldi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siz tüp bebeği orda yaptırdınız o zaman çok daha iyi olur sizin için.Ben de kendi doktorumdan çok memnunum ama kafamda orda doğurma fikri de dolaşıyor.Sadece bütün süreci burdaki doktorum bileceği için başka bir doktorla doğum yapmak riskli mi olur diye düşünüyorum.En iyisi Yaşam Hastanesi mi o zaman özelde?Pardon mağusa tıp merkezi de olabilir hastane ismi ama doktorum belli yani
yaa bak söyledik sana içini ferah tut diye maşallaaahhhhKızlar cevablar çıkmış baktım kendimde eşimde konuştu güzel demişler sonuçlar
ama cinsiyetini söylemediler şimdi doktorum molada İn şa Allah konuşa bilirim kendinden de duymak istiyorum nasıl ağladım Allahıma çok çok şükür..kızlar sizde sağolun destek oldunuz bana
Ne kadara mal oluyor peki konuştunuz muBen Medical Park'a gidiyorum.Doktorum ikili tarama testinin güvenirliğinin düşük olduğunu bunun için bu testi önermediklerini söyledi.Fetal DnA testi çok daha güvenirliği yüksek bir test bu yüzden bu testi öneriyoruz dedi.Bizde Fetal yaptıracağız ayın 18'ine randevumuz var.
Nasıl korkuyordum ya nasıl bu benim mucize bebeğim.Hepiniz sağ olunyaa bak söyledik sana içini ferah tut diye maşallaaahhhh
bana da dua edin haftaya perşembe bende teste giricemHerkese teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden kızlar..Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok ama çok sevindim benim içinde dua edin bende haftaya perşembe giricem testeNasıl korkuyordum ya nasıl bu benim mucize bebeğim.Hepiniz sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?