2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
25 te anca hissediyorsun canım ben de ilkinde senin gibi hissettiğimi sanıyordum ama değilmiş gerçekten hareket etmelerini hissettiğinde farkı anlayacaksın

25 te anca hissediyorsun canım ben de ilkinde senin gibi hissettiğimi sanıyordum ama değilmiş gerçekten hareket etmelerini hissettiğinde farkı anlayacaksın
25 miii ? Bayılırım yengem ikizlerinde 17. Hafta da tekme hissediyorum diyordu ya ikizlerde 25 i bulur mu bu beni üzer

Kızlaaaaar bak sakın tersi diye yormayın ilk sizinle paylaşacağım. Rüyayı görene değil yorana bakın derler rüyamda cinsiyet partisini yapıyoruz . Tüplerden patlatmışım bi bakıyorum pembe duman o an nasıl havalara zıpladım. Ve uyandım

İyi bak ne güzel rahatladınDarısı bana olsun bekle bekle içim daraldı
Kuzum hala sonuç yok değil mi bugün aradın mı doktoru. Ben de bekle bekle stresten daraldım. Başıma ağrılar giriyor. Benimki haftaya kaldı o kesin zaten doktor bugün aramaz zaten çıktıysa da

Aynen cevab çıksa rahatlarım yoksa içim rahat diğil bence bana burdan uzaklaşmak lazım cevab çıkana kadar

25 miii ? Bayılırım yengem ikizlerinde 17. Hafta da tekme hissediyorum diyordu ya ikizlerde 25 i bulur mu bu beni üzer
Onlar tekme değil rahmin büyümesi, ona ve bebeğin büyümesine bağlı bağırsak hareketleri
25 ortalaması ama benimkinin tam haftasını hatırlamıyorum 20 yi geçmişti ama O atışlarla ve hareketlerle öncekilerin alakası yokmuş onu anlamıştım.

Evet canım lazer yaptırırız, tedavisini oluruz hiç bir olmadı vallahi karnımız için liposakşın yaptırırız ki ben düşünürüm yaptırırım hemen, bebeklerimizi iyi olsun
valla ben düşünüyorum doğumdan sonra bebek büyüyünce vs gideceğim karın germe meme küçültme dikleştirme :)) missss :))) eşime dedim düğünde takılanlar benim estetik param kusura bakma :))

Kuzum hala sonuç yok değil mi bugün aradın mı doktoru. Ben de bekle bekle stresten daraldım. Başıma ağrılar giriyor. Benimki haftaya kaldı o kesin zaten doktor bugün aramaz zaten çıktıysa da
Bu gün hiç aramadım zaten artık bu gün aramazlar pazartesi demek arıcaklar kesin.Ay deme ya bu ne stresli bekleyiş oldu

Sağol canım yazdığın için.Umarım bebeğim iyi.Cevablar çıkınca koşarak doktora gidicem şimdi benim saatlerim gecmez
Ya kuzum bu kadar strese girme asla, git gör bebişini takibi, ama kendimizi ne kadar strese sokarsak bebişler o kadar etkileniyor. Bana bak ne yapalım, ne ceviz yiyebiliyorum ne süt ne et be balık, yediğimi çıkartıyorum sabah kahvaltı yaptım Allah’a yalvardım hemen uyuyayım da kusmayayım yumurta bile yemedim daha, gelişmezse benim bebiş gelişmezdi kuzum, dün gör nasıl hareketli idi ve inan doktora giderken yolda iki kez kustum. Eğer iki hafta daha sürerse kusmam doktor idrardan keton bakacağım dedi. Bebeğin iyi sen gönlünü ferah tut canım

valla ben düşünüyorum doğumdan sonra bebek büyüyünce vs gideceğim karın germe meme küçültme dikleştirme :)) missss :))) eşime dedim düğünde takılanlar benim estetik param kusura bakma :))
Hahaha biliyor musun bebek doğsun 6 aylık olsun karın germe yaptırırım diyorum. Doğumu sezeryan düşünüyorum kalırsa göbeğim bende yaptıracağım

Kızlar şimdi ben cinsiyeti daha öğrenmeye gitmedim 20 sinde gideceğim bugğn 14+1 iz. Kız olursa ismi belli. Erkek olursa TUNA,ASİL ve YİĞİT var aklımda ne dersiniz hangisi daha iyi ?

Cidden üzüldüm herkes bunca zaman yalan söylemiş okuyorum herkes 16 dan sonra başladı yazıyor yıkıldım valla

bir de mesela benim karnım gecen hafta çok biyüktü bu hafta biraz inmiş gibi bence bu aralar herşey bir değişken ( benim de dün gece bir ara çok çarpıntım oldu ( sesli sesli nefes aldım (

Cidden üzüldüm herkes bunca zaman yalan söylemiş okuyorum herkes 16 dan sonra başladı yazıyor yıkıldım valla
Canım eltim yanımda sordum 15.haftada yere uzanmıştım, pıt pıt hissettim diyor, Sonra giderek arttı diyor

bir de mesela benim karnım gecen hafta çok biyüktü bu hafta biraz inmiş gibi bence bu aralar herşey bir değişken ( benim de dün gece bir ara çok çarpıntım oldu ( sesli sesli nefes aldım (
benimde öyle oluyor ara ara değişiyor sanırım ister istemez ödem oluyor şişkinlik oluyor bazen bende kabızlık oluyor oda çok etkiliyor gerçekten

Çarpıntı bende de oluyor tansiyon aleti aldım Gelmesini bekliyorum tansiyonunu ölç dedi doktor ama kendi ölçmedi anlamadım. Sürekl içer gün oluyorsa kardiyolojiye git dedi ee zaten gittim bir şey yok diyorlar bende çareyi tansiyon ölçmekle artık bulurum herhalde içim rahat eder en azından tansiyonum yüksek çakmasında da. Doktor sadece çarpıntı sık sık oluyorsa taşikardi yani kalp hızlı atmadı anlamında olur dedi o da her gebelikte var zaten dedi

Ben de her şeyi not ederim bi bunu yazmamışım kaçıncı haftada hissettim diye
Ama şimdi banu çiftçi’den baktım da ilk gebelikte 18-22. hafta ikincide 16. haftadan itibaren hissedilebilir falan yazmış bilemedim ben 20 yi geçmişti diye hatırlıyorum

Benim bu kadar stresli olmağımın sebebi beni tanıyanlar burda biliyor ben bu gebelikten önce tüp bebek yaptırmıştım kimyasal olunca ben kendi iradımı bildirdim doktora o da bana karşılıklı olarak dediki gel sana yeniden yapak tüp bebek bu defa ama embriyoları genetiğe gönderek bende dedimki benim sıfırdan başlamak için param yok siz bana vitamin yazın ben doğal denicem..bana dediki sen doğal hamile kalsan bile kucağına alamazsın çocuğunu kaç defa ağlayarak sordum neden alamam?dedi embriyoların genetiğe gitmeli 1 tane düşüğün var 1 tanede kimyasalın.Bu arada ikinci tüp bebeğide ücretsiz yapıcaktı..bak benim bu hallerde olmağımın sebebi o doktor..yani yemekle içmekle alakalı olmuyor gelişmemesi çocuğun arkadaşim hiç yemek yemedi hep seryum yedi ama sağlam çocuğu oldu şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…