Allah senide haftaya sevindirsin canım dualarım seninleçok ama çok sevindim benim içinde dua edin bende haftaya perşembe giricem teste
Oh inan kendim güzel almış gibi sevindim,Kızlar cevablar çıkmış baktım kendimde eşimde konuştu güzel demişler sonuçlar
ama cinsiyetini söylemediler şimdi doktorum molada İn şa Allah konuşa bilirim kendinden de duymak istiyorum nasıl ağladım Allahıma çok çok şükür..kızlar sizde sağolun destek oldunuz bana
Dualarımız seninle canım, güzel sonuçlar al inşallahbana da dua edin haftaya perşembe bende teste giricem
Hayırlı olsun.Fetal dNa sonucunumuz mu geldi Niqu?Kızlar cevablar çıkmış baktım kendimde eşimde konuştu güzel demişler sonuçlar
ama cinsiyetini söylemediler şimdi doktorum molada İn şa Allah konuşa bilirim kendinden de duymak istiyorum nasıl ağladım Allahıma çok çok şükür..kızlar sizde sağolun destek oldunuz bana
Amin.Evet canimHayırlı olsun.Fetal dNa sonucunumuz mu geldi Niqu?
Yaaa evet ya nasıl rahatlama geldi şükür AllahımaOh inan kendim güzel almış gibi sevindim,şükür arkadaşım şükür çok çok sevindim
Ya şu yazdıklarınız beni o kadar rahatlattı ki başka forumlarda soğuk terler döküyordum okurken hikayeleri.Ama sandığım kadar korkunç değil sanırım.Nedense çok rahatladım.Ameliyat korkusu sarmıştı daha şimdiden beni nefesim kesilecek gibi oluyordu bazen.Çok teşekkür ederim!Belden yapılıyor ikisi de bende ilk dogumumu spinal sezaryen yaptım iğne ile ilaç veriyorlar buz gibi ameliyathanede bianda sıcacık olmuştu bacaklarim öyle bir his geliyoranında uyuşturuyor beni yatırdılar tentürdiyot ile temizlediler karnımı, döndüm hemşireye ne zaman baslayacak ameliyat dedim bebek çıkmak üzere dedi o kadar hissetmiyorsun epidural de incecik demir gibi bişey koyuyorlar sanırım bı tuş var ona basınca ağrı kesici gibi bişey gidiyor vücuduna tam bilmiyorum bende yanlış bişey söylemeyim sezaryende tek başına epidural yapiliyormu bilmiyorum ama spinal epidural kombo olarak yapılıyor onu biliyorum ameliyat sonrası ağrı olduğunda kullanmak için olabilir.
Çok sevindim adınıza.Özele mi yaptırıyorsunuz siz de?Amin.Evet canim
Yok yok kuzum bi akşam kanamam olmuştu ya ondan sonra yasak dedi doktorCanım senin kanama alanım mı varmış
Kaç haftalık oldunuz ki?Ben çatlamaya başladım kızlar kremlerinizi alın
Canim iki oğlum da da 17. Haftada hissettimÖnceden hamilelik geçiren tecrübeli anneler en erken bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz bu kişiden kişiye çok değişiyor sanırım? Kimseye diyemedim dalga geçerler diye ama ben 2-3 gündür (13. Hafta içindeyim ikiz gebelik) rahimini sağ ve sol tarafında ittirme, damarım sanki atıyor gibi, sanki içerde baloncuklar pıt pıt ediyor gibi hareketlenme hissediyorum. Ama bu tarif ettiğim his ayakta ve otururken olmuyor dümdüz yatarken ayaklarımı uzattığımda ya da yatarken ayaklarım yukarı çekili yatarken hissediyorum. Gaz değil gaz olmadığına çok eminim gazı ayırt edebiliyorum ya da göbek deliğindeki damar atması da değil onu da ayırt ediyorum bu başka bir hissiyatta bir şey. Onu da şöyle fark ettim 3 gün önce doktor kontrolümde bebeklerden bir dönmediğinde doktorum ultrasonu rahmime bastırdı öksürttü o sura ultrasonda bebek dönerken ayağıyla kesesini ittirdi tam ultrasona dönük bakıyordu bebek o sıra ayağını ittirdi orada bir ittirme pıt pıt aynı hissi yaşadım ama doktora demedim o an dalga geçer daha erken falan der diye ama sürekli her dakika saniye hissetmiyorum günde 5 kere falan oluyordur çok hafif hissediyorum acaba olabilir mi?
OyyyKızlar cevablar çıkmış baktım kendimde eşimde konuştu güzel demişler sonuçlar
Ben daha çocuk iyi mi diye düşünmekten doğum endişesine geçemedimYa şu yazdıklarınız beni o kadar rahatlattı ki başka forumlarda soğuk terler döküyordum okurken hikayeleri.Ama sandığım kadar korkunç değil sanırım.Nedense çok rahatladım.Ameliyat korkusu sarmıştı daha şimdiden beni nefesim kesilecek gibi oluyordu bazen.Çok teşekkür ederim!
Erkekler daha erken hissettiriyormuş sanırımCanim iki oğlum da da 17. Haftada hissettimikinci oğlumda 16. Haftada kayma şeklinde ilk hissettim, 17. Haftada pıt pıt tekmeye döndü
Sadece kız isimleri düşünmenÇok güzel isimlerbende kız için yağmur, nehir, Ayşe, ela, defne, duru var aklımda
Bence hissetmiş olabilirsin canımZaten bende tekme gibi ciddi bir germe hissetmiyorum ama o hissiyatı anlatamıyorum ama bence ben inanıyorum. Doktoruma cuma gittiğimde soracağım dalga geçmesini göze aldımyoksa ikiz gebelikte her şeyi iki katı hissediyorsam hareketleri ne zaman hissederim diye soracağım bakalım ne diyecek
Bende henüz yok da çatlak,kilon kaç acaba karşılaştırma yapacağım:)11'deyim canım ama bence erken başlayın bi anda görünce üzüldüm baya
Bende rahatladım okuyunca o zaman sizde kombo mu yaptırdınız spinal epidural Bi arada. Ben sezeryan istemiyorum zorunlu olmadıkça çünkü 7 yıl önce Bi sezaryen kesiğim oldu Bi kitle vardı onu aldılar ama 15 gün toparlayamamıştım dikiş yerlerim çok ağrıdı yandı birde tuvalete çıkamadım lağman vs kötüydü yani anlayacağınız.o sebeple epidural normal istiyorum doktorda şimdilik engel yok dedi. Epiduralde de o sondayı takarlarken acaba çok canım yanar mı ve açılma kontrolleri 4 cm e gelene kadar çok rahatsız edecek mi bunları düşünüyorumBelden yapılıyor ikisi de bende ilk dogumumu spinal sezaryen yaptım iğne ile ilaç veriyorlar buz gibi ameliyathanede bianda sıcacık olmuştu bacaklarim öyle bir his geliyoranında uyuşturuyor beni yatırdılar tentürdiyot ile temizlediler karnımı, döndüm hemşireye ne zaman baslayacak ameliyat dedim bebek çıkmak üzere dedi o kadar hissetmiyorsun epidural de incecik demir gibi bişey koyuyorlar sanırım bı tuş var ona basınca ağrı kesici gibi bişey gidiyor vücuduna tam bilmiyorum bende yanlış bişey söylemeyim sezaryende tek başına epidural yapiliyormu bilmiyorum ama spinal epidural kombo olarak yapılıyor onu biliyorum ameliyat sonrası ağrı olduğunda kullanmak için olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?