2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oh inan kendim güzel almış gibi sevindim, şükür arkadaşım şükür çok çok sevindim

Hayırlı olsun.Fetal dNa sonucunumuz mu geldi Niqu?

Merhabalar herkese. Fetal DNA testi yaptiracagim. Doktorum Genox onderdi. Arastirma yaparken bu sayfa ile karsilastim ve Natera Panaroma yaptiran kisiler oldugunu gordum. Rica etsem o firmanin iletisim numarasini paylasabilir misiniz? Herkesin bebegine saglikla kavusmasini diliyorum.

Ya şu yazdıklarınız beni o kadar rahatlattı ki başka forumlarda soğuk terler döküyordum okurken hikayeleri.Ama sandığım kadar korkunç değil sanırım.Nedense çok rahatladım.Ameliyat korkusu sarmıştı daha şimdiden beni nefesim kesilecek gibi oluyordu bazen.Çok teşekkür ederim!

Canim iki oğlum da da 17. Haftada hissettim ikinci oğlumda 16. Haftada kayma şeklinde ilk hissettim, 17. Haftada pıt pıt tekmeye döndü

Oyyy hayırlı olsun bebeğim çok sevindim gözünaydın

Ben daha çocuk iyi mi diye düşünmekten doğum endişesine geçemedim

Bence hissetmiş olabilirsin canım özellikle zayıfsan ve ikiz hamilesin zaten ilk başlarda sadece düz yatarken çok hafif hissediyorsun

Bende rahatladım okuyunca o zaman sizde kombo mu yaptırdınız spinal epidural Bi arada. Ben sezeryan istemiyorum zorunlu olmadıkça çünkü 7 yıl önce Bi sezaryen kesiğim oldu Bi kitle vardı onu aldılar ama 15 gün toparlayamamıştım dikiş yerlerim çok ağrıdı yandı birde tuvalete çıkamadım lağman vs kötüydü yani anlayacağınız.o sebeple epidural normal istiyorum doktorda şimdilik engel yok dedi. Epiduralde de o sondayı takarlarken acaba çok canım yanar mı ve açılma kontrolleri 4 cm e gelene kadar çok rahatsız edecek mi bunları düşünüyorum eğer olurda sezeryan olursa bende spinal epidural kombo istiyorum ama inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…