2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım eltim yanımda sordum 15.haftada yere uzanmıştım, pıt pıt hissettim diyor, Sonra giderek arttı diyor
Zaten bende tekme gibi ciddi bir germe hissetmiyorum ama o hissiyatı anlatamıyorum ama bence ben inanıyorum. Doktoruma cuma gittiğimde soracağım dalga geçmesini göze aldım yoksa ikiz gebelikte her şeyi iki katı hissediyorsam hareketleri ne zaman hissederim diye soracağım bakalım ne diyecek

Kişiden kişiye çok değişiyor tekil çoğul gebelikte çok fark diyor diyebiliyorum hayırlısı olsun artık

Turner sendromu sebebiyle düşük mü oldu canım. Doğumdan sonra mı kaybettinn.
22. Haftamda bebeğimin kalbi durdu ve ilaçla doğum yaptım.ama bu sendromlu olup yaşayan da var sadece boy kısalığı oluyor gelişimde yasitlara göre daha küçük duruyor iğne ile hormon tedavisi oluyor zihinsel bedensel bı engel durumu söz konusu değil

Çok bol, görkemli, gösterişli, hoş, güzel ve yavru anlamına geliyormuş. Bende çok sevdim eşime bir sunacağım bakalım
Üniversitede Tuna diye bi arkadaşım vardı. Gerçekten de her şeyi görkemliydi hep özenmiştim şimdi de Amerika’da yaşıyor hâlâ özendiğim hayatı yaşamakla meşgul çocuk

Kuzum ben 14 oldum karnımda hiçbir şey yok ne ara çatladın sen?
Ben çok kilo aldım ya doktor ilaçlardan diyor umarım öyledir. 6 tane estrofem alıyordum, 9 tane progesteron fitil, kalçadan ve göbekten de birer iğne her gün

Kız bebeklerde oluyor Muş doğru mu canım, cennete seni bekleyen meleğin var. Rabbim bu evladına sağlık sıhhat versin canım

bana bu yorum aşırı saçma geldi bir kere kimyasal gebeliği herkes yaşoyor ama farketmiyor test yapan farkediyor çok çok normal birsey yaşamayan yok diyorlar ama farkedilmiyor artık idrar testleri kandan bile önce algıladığı için anlıyoruz kimyasal gebelil gebelik bile değil
tüp bebek bile olsa her bebek yaşayacak diye kural yok canı veren Allah
düşükte her kadının başına geliyor tekrarlayan düşükler sorun oluyor bir kere olması kötü şans deniyor benim de düşüğüm oldu kötü şans dendi kapandı umursamadı bile doktorum

anneminde ben olmusum benden sonraki düşmüş sonra kardeşim olmuş herkesin buna benzer hikayesi var

Üniversitede Tuna diye bi arkadaşım vardı. Gerçekten de her şeyi görkemliydi hep özenmiştim şimdi de Amerika’da yaşıyor hâlâ özendiğim hayatı yaşamakla meşgul çocuk
Ahahahah :) isimlerin, karakteri yaşamı etkilediğini düşünen biri olarak bu yoruma çok sevindim bu isimle kötü bir anın yok

Ben çok kilo aldım ya doktor ilaçlardan diyor umarım öyledir. 6 tane estrofem alıyordum, 9 tane progesteron fitil, kalçadan ve göbekten de birer iğne her gün
Kesinlikle ilaçlardan. Ben tüp bebek transferi sonrası tartıldığımda 63 kiloydum 10.hafta tüm ilaçları iğneler bıraktım 1 ay oldu bırakalı şuan 58 kiloyum dert etme gidiyor canım

Ahahahah :) isimlerin, karakteri yaşamı etkilediğini düşünen biri olarak bu yoruma çok sevindim bu isimle kötü bir anın yok
Kesinlikle etkiliyor . Bende erkek olursa çocuğumun ismini EGE koymak istiyorum. Ay çocuğum Ege bölgesinden çıkamaz mı acaba

İnşallah dediğin gibi uğurludur ama çok yerleşmesinler lütfen bio oil aldım lierac hiçbi işe yaramadı bunu alın diyen bi kadını okumuştum bu forumda süreç uzundu evet tüp bebek tedavim uzun protokoldü tedavi başında 2 kilo aldım, pozitifle beraber 4

Anladım canım.Bende tüp bebekte 3 estrofem 6 progesteron fitil ve kalçadan göbekten iğnem vardı çok zordu ama ben kilo almadım hatda aksine verdim bile

Ah canım banada aynı şeyi 1,5 sene beni kontrol eden doktor söyledi. Sen normal yolla hamile kalamazsın. Tüp bebek başlayalım dedi. Sağlıklı olanları transfer edelim. Yok yumurtaların güçsüz yetersiz bir çok laf söylemişti. Ve bende tüm bebek yapacağım ay şimdiki doktorumu buldum, histereskobi oldum bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Etrafımda 3 düşük sonrası kendiliğinden hamile kalan ve sağlıklı bebekleri olan bir arkadaşım var. Doktorlar gerçekten bazen ne diyeceklerini şaşırıyor. Bunları düşünme asla emin ol seninle aynı durumu bizzat yaşadım ben ki ben 5 sene farklı bir tedavi daha gördüm. O yüzden sen bunu düşünme sakın

Çok Geçmiş olsun. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…