Zaten bende tekme gibi ciddi bir germe hissetmiyorum ama o hissiyatı anlatamıyorum ama bence ben inanıyorum. Doktoruma cuma gittiğimde soracağım dalga geçmesini göze aldımCanım eltim yanımda sordum 15.haftada yere uzanmıştım, pıt pıt hissettim diyor, Sonra giderek arttı diyor
Kişiden kişiye çok değişiyor tekil çoğul gebelikte çok fark diyor diyebiliyorum hayırlısı olsun artıkBen de her şeyi not ederim bi bunu yazmamışım kaçıncı haftada hissettim diye
Ama şimdi banu çiftçi’den baktım da ilk gebelikte 18-22. hafta ikincide 16. haftadan itibaren hissedilebilir falan yazmış bilemedim ben 20 yi geçmişti diye hatırlıyorum
Tuna ismi çok güzel benceKızlar şimdi ben cinsiyeti daha öğrenmeye gitmedim 20 sinde gideceğim bugğn 14+1 iz. Kız olursa ismi belli. Erkek olursa TUNA,ASİL ve YİĞİT var aklımda ne dersiniz hangisi daha iyi ?
Çok bol, görkemli, gösterişli, hoş, güzel ve yavru anlamına geİYOTuna ismi çok güzel bence
Çok bol, görkemli, gösterişli, hoş, güzel ve yavru anlamına geliyormuş. Bende çok sevdim eşime bir sunacağım bakalımTuna ismi çok güzel bence
22. Haftamda bebeğimin kalbi durdu ve ilaçla doğum yaptım.ama bu sendromlu olup yaşayan da var sadece boy kısalığı oluyor gelişimde yasitlara göre daha küçük duruyor iğne ile hormon tedavisi oluyor zihinsel bedensel bı engel durumu söz konusu değilTurner sendromu sebebiyle düşük mü oldu canım. Doğumdan sonra mı kaybettinn.
Üniversitede Tuna diye bi arkadaşım vardı. Gerçekten de her şeyi görkemliydi hep özenmiştimÇok bol, görkemli, gösterişli, hoş, güzel ve yavru anlamına geliyormuş. Bende çok sevdim eşime bir sunacağım bakalım
Ben çok kilo aldım yaKuzum ben 14 oldum karnımda hiçbir şey yok ne ara çatladın sen?
Kız bebeklerde oluyor Muş doğru mu canım, cennete seni bekleyen meleğin var. Rabbim bu evladına sağlık sıhhat versin canım22. Haftamda bebeğimin kalbi durdu ve ilaçla doğum yaptım.ama bu sendromlu olup yaşayan da var sadece boy kısalığı oluyor gelişimde yasitlara göre daha küçük duruyor iğne ile hormon tedavisi oluyor zihinsel bedensel bı engel durumu söz konusu değil
bana bu yorum aşırı saçma geldi bir kere kimyasal gebeliği herkes yaşoyor ama farketmiyor test yapan farkediyor çok çok normal birsey yaşamayan yok diyorlar ama farkedilmiyor artık idrar testleri kandan bile önce algıladığı için anlıyoruz kimyasal gebelil gebelik bile değilBenim bu kadar stresli olmağımın sebebi beni tanıyanlar burda biliyor ben bu gebelikten önce tüp bebek yaptırmıştım kimyasal olunca ben kendi iradımı bildirdim doktora o da bana karşılıklı olarak dediki gel sana yeniden yapak tüp bebek bu defa ama embriyoları genetiğe gönderek bende dedimki benim sıfırdan başlamak için param yok siz bana vitamin yazın ben doğal denicem..bana dediki sen doğal hamile kalsan bile kucağına alamazsın çocuğunu kaç defa ağlayarak sordum neden alamam?dedi embriyoların genetiğe gitmeli 1 tane düşüğün var 1 tanede kimyasalın.Bu arada ikinci tüp bebeğide ücretsiz yapıcaktı..bak benim bu hallerde olmağımın sebebi o doktor..yani yemekle içmekle alakalı olmuyor gelişmemesi çocuğun arkadaşim hiç yemek yemedi hep seryum yedi ama sağlam çocuğu oldu şükür.
Ahahahah :) isimlerin, karakteri yaşamı etkilediğini düşünen biri olarak bu yoruma çok sevindim bu isimle kötü bir anın yokÜniversitede Tuna diye bi arkadaşım vardı. Gerçekten de her şeyi görkemliydi hep özenmiştimşimdi de Amerika’da yaşıyor hâlâ özendiğim hayatı yaşamakla meşgul çocuk
Kesinlikle ilaçlardan. Ben tüp bebek transferi sonrası tartıldığımda 63 kiloydum 10.hafta tüm ilaçları iğneler bıraktım 1 ay oldu bırakalı şuan 58 kiloyum dert etme gidiyor canımBen çok kilo aldım yadoktor ilaçlardan diyor umarım öyledir. 6 tane estrofem alıyordum, 9 tane progesteron fitil, kalçadan ve göbekten de birer iğne her gün
Kesinlikle etkiliyor . Bende erkek olursa çocuğumun ismini EGE koymak istiyorum. Ay çocuğum Ege bölgesinden çıkamaz mı acabaAhahahah :) isimlerin, karakteri yaşamı etkilediğini düşünen biri olarak bu yoruma çok sevindim bu isimle kötü bir anın yok
İnşallah dediğin gibi uğurludur ama çok yerleşmesinler lütfencanım hangi kremi kullanmaya başladın genetik diyorlar kremle yıkansan da çatlayacaksan çatlarsın :/ ama tabiki de faydası vardır azaltır belki :)) senin ama sürecin uzundu diye hatırlıyorum kilolar sana uğur getirmiş :)) her biri değerli :))
Anladım canım.Bende tüp bebekte 3 estrofem 6 progesteron fitil ve kalçadan göbekten iğnem vardı çok zordu ama ben kilo almadım hatda aksine verdim bileBen çok kilo aldım yadoktor ilaçlardan diyor umarım öyledir. 6 tane estrofem alıyordum, 9 tane progesteron fitil, kalçadan ve göbekten de birer iğne her gün
Ah canım banada aynı şeyi 1,5 sene beni kontrol eden doktor söyledi. Sen normal yolla hamile kalamazsın. Tüp bebek başlayalım dedi. Sağlıklı olanları transfer edelim. Yok yumurtaların güçsüz yetersiz bir çok laf söylemişti. Ve bende tüm bebek yapacağım ay şimdiki doktorumu buldum, histereskobi oldum bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Etrafımda 3 düşük sonrası kendiliğinden hamile kalan ve sağlıklı bebekleri olan bir arkadaşım var. Doktorlar gerçekten bazen ne diyeceklerini şaşırıyor. Bunları düşünme asla emin ol seninle aynı durumu bizzat yaşadım ben ki ben 5 sene farklı bir tedavi daha gördüm. O yüzden sen bunu düşünme sakınBenim bu kadar stresli olmağımın sebebi beni tanıyanlar burda biliyor ben bu gebelikten önce tüp bebek yaptırmıştım kimyasal olunca ben kendi iradımı bildirdim doktora o da bana karşılıklı olarak dediki gel sana yeniden yapak tüp bebek bu defa ama embriyoları genetiğe gönderek bende dedimki benim sıfırdan başlamak için param yok siz bana vitamin yazın ben doğal denicem..bana dediki sen doğal hamile kalsan bile kucağına alamazsın çocuğunu kaç defa ağlayarak sordum neden alamam?dedi embriyoların genetiğe gitmeli 1 tane düşüğün var 1 tanede kimyasalın.Bu arada ikinci tüp bebeğide ücretsiz yapıcaktı..bak benim bu hallerde olmağımın sebebi o doktor..yani yemekle içmekle alakalı olmuyor gelişmemesi çocuğun arkadaşim hiç yemek yemedi hep seryum yedi ama sağlam çocuğu oldu şükür.
Çok Geçmiş olsun. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım22. Haftamda bebeğimin kalbi durdu ve ilaçla doğum yaptım.ama bu sendromlu olup yaşayan da var sadece boy kısalığı oluyor gelişimde yasitlara göre daha küçük duruyor iğne ile hormon tedavisi oluyor zihinsel bedensel bı engel durumu söz konusu değil
Ahahah11 haftada 2 kilo aldım ama hep yağdan almışım karbonhidrat yemekten.karnim da ciplakken belirgin ama göbek mi bebek mi bilemiyorum
Allah seni hahahahKesinlikle etkiliyor . Bende erkek olursa çocuğumun ismini EGE koymak istiyorum. Ay çocuğum Ege bölgesinden çıkamaz mı acaba
Çok güzel isimler ya, herkes belirlemiş neredeyseBiz de kız olursa DOĞA , erkek olursa EGE koycaz gibiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?