- 13 Ekim 2022
- 443
- 346
- 33
- 35
Ay benim ya 75 oldum 165 boyla.Ben de beş aylık hamile gibi duruyorum.Üzücü.Mide bulanmamalarının ödülü hep bunlarArkadaşlar karnı çıkan var mı? Benim biraz var 12+4 üm hele akşamları 6 aylık hamile gibi oluyorum. Kendi kıyafetlerim sıkmaya başladı onu fark ettim. Karnım dümdüzdü senelerce şimdi baya çıkmış bence iç karnım dar,
Ay inşallah inşallahKesinlikle ilaçlardan. Ben tüp bebek transferi sonrası tartıldığımda 63 kiloydum 10.hafta tüm ilaçları iğneler bıraktım 1 ay oldu bırakalı şuan 58 kiloyum dert etme gidiyor canım
Bende 71.2 ile hamile kaldım şuan 73.2 3 ayda iki kiloAy benim ya 75 oldum 165 boyla.Ben de beş aylık hamile gibi duruyorum.Üzücü.Mide bulanmamalarının ödülü hep bunlar
Yok yaşam yanlış söyledim. En iyi hastane yakın doğu hastanesi eğer gidecekseniz kıbrısa oraya gidin ama ben doktorum neredeyse oraya giderimSiz tüp bebeği orda yaptırdınız o zaman çok daha iyi olur sizin için.Ben de kendi doktorumdan çok memnunum ama kafamda orda doğurma fikri de dolaşıyor.Sadece bütün süreci burdaki doktorum bileceği için başka bir doktorla doğum yapmak riskli mi olur diye düşünüyorum.En iyisi Yaşam Hastanesi mi o zaman özelde?
Allah hep sevindirsin.Özelde evetÇok sevindim adınıza.Özele mi yaptırıyorsunuz siz de?
Ama bizde erkek belli de ondanSadece kız isimleri düşünmen
58 kilo tedaviye başladım. Transfer olduğumda 60 kiloydum. Son tartıldığımda 67Bende henüz yok da çatlak,kilon kaç acaba karşılaştırma yapacağım:)
Sağol canım kaldı cinsiyetOyyyhayırlı olsun bebeğim çok sevindim gözünaydın
Amin canım AminAyy maşallah çok sevindim canım benimm gözünüz aydın inşallah hep sağlıkla geçer sürecin
Canım ben öyleyim fitil kullanmama rağmen geçmedi, dün tekrar yazdı bugün kullanacağım bende aynı fitili yazdıHanımlar aranızda vajinal mantar yaşayıp fitil kullanıp mantarı geçen var mı ? Benim kaşıntım durdu ve ben geçti sandım ama dün akşam ayıptır soylemesi bayağı yoğun yeşilimsi akıntı geldi hemde çok yoğun, doktor bana fitil vermisti ve ben kullanmadım korktum açıkçası ama bu akşam kullanicam çünkü demek ki içten olan bir şey ve geçmiyor. Umarım fitil geçirir yaaa, bebeğe zararı olmadığını okudum internette ama yine de korkuyor insan hem mantardan hem fitilden korkuyorum
Ay ne koyacaksınızAma bizde erkek belli de ondan
Hangi marka kullanıyosunuz acaba ? Bana verilen gyno fem diye bir fitil ve 3 gün arayla kullan dedi içinde iki tane var sanırım. Mantarın bebeğe bir zararı olmadığını okudum içim biraz rahatladı. Ama tabi beni rahatsız ediyor yani dikkat etmeme rağmen geçmiyor sanırım kronikleşti galiba. Bende kaşıntı kalmadı sanırım travazol krem iyi geldi, gelen akıntı kokusuz ama çok yoğun kremsi bir yapı ve yeşilimsiCanım ben öyleyim fitil kullanmama rağmen geçmedi, dün tekrar yazdı bugün kullanacağım bende aynı fitili yazdı
kız dedim burda her bünye farklı hemen başlayın pehlivanlar gibi yağlanmaya diye valla ben 6. haftamdan beri her akşam yağlanıyorum şimdi 10. haftadayım sabah akşam yağlanmaya başlıcam
Benim ilk doğum spinal sezaryen oldu canım bende sonrasında çok zorlandım dik yürüyemedim normal sesimle bile konuşamıyordum fısıldıyordum tabi ki de mecburi durumda anne bebek dostudur ama keyfi tercih edilmemesi taraftarıyım. İkinci doğumum normal oldu kendini sıkmazsan çatı muayenesi hiç can acitmiyor zaten normal doğumda dayanamıyorum artıkkk diye bagiracak noktaya geldigin anda doğum oluyor ve bebek çıktığı an sanki o sancıları sen cekmedin anında kesiliyor mucizevi bişey ben şoka girdim acı bianda gidince kalkıp halaya katılırsın öyle de bir enerji geliyorBende rahatladım okuyunca o zaman sizde kombo mu yaptırdınız spinal epidural Bi arada. Ben sezeryan istemiyorum zorunlu olmadıkça çünkü 7 yıl önce Bi sezaryen kesiğim oldu Bi kitle vardı onu aldılar ama 15 gün toparlayamamıştım dikiş yerlerim çok ağrıdı yandı birde tuvalete çıkamadım lağman vs kötüydü yani anlayacağınız.o sebeple epidural normal istiyorum doktorda şimdilik engel yok dedi. Epiduralde de o sondayı takarlarken acaba çok canım yanar mı ve açılma kontrolleri 4 cm e gelene kadar çok rahatsız edecek mi bunları düşünüyorumeğer olurda sezeryan olursa bende spinal epidural kombo istiyorum ama inşallah gerek kalmaz
Allah hep sevindirsin canım.Aynen çok şükür doktor doğumda arıcakmış beni kendisiyle konuşsam birCnm çok sevındımiçin rahat olsun artık
Cnm çok sevındım yaşın kaçtı?Kızlar kontrolden çıktımherşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?