2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay benim ya 75 oldum 165 boyla.Ben de beş aylık hamile gibi duruyorum.Üzücü.Mide bulanmamalarının ödülü hep bunlar

Yok yaşam yanlış söyledim. En iyi hastane yakın doğu hastanesi eğer gidecekseniz kıbrısa oraya gidin ama ben doktorum neredeyse oraya giderim

Hanımlar aranızda vajinal mantar yaşayıp fitil kullanıp mantarı geçen var mı ? Benim kaşıntım durdu ve ben geçti sandım ama dün akşam ayıptır soylemesi bayağı yoğun yeşilimsi akıntı geldi hemde çok yoğun, doktor bana fitil vermisti ve ben kullanmadım korktum açıkçası ama bu akşam kullanicam çünkü demek ki içten olan bir şey ve geçmiyor. Umarım fitil geçirir yaaa, bebeğe zararı olmadığını okudum internette ama yine de korkuyor insan hem mantardan hem fitilden korkuyorum

Canım ben öyleyim fitil kullanmama rağmen geçmedi, dün tekrar yazdı bugün kullanacağım bende aynı fitili yazdı

Canım ben öyleyim fitil kullanmama rağmen geçmedi, dün tekrar yazdı bugün kullanacağım bende aynı fitili yazdı
Hangi marka kullanıyosunuz acaba ? Bana verilen gyno fem diye bir fitil ve 3 gün arayla kullan dedi içinde iki tane var sanırım. Mantarın bebeğe bir zararı olmadığını okudum içim biraz rahatladı. Ama tabi beni rahatsız ediyor yani dikkat etmeme rağmen geçmiyor sanırım kronikleşti galiba. Bende kaşıntı kalmadı sanırım travazol krem iyi geldi, gelen akıntı kokusuz ama çok yoğun kremsi bir yapı ve yeşilimsi

Benim ilk doğum spinal sezaryen oldu canım bende sonrasında çok zorlandım dik yürüyemedim normal sesimle bile konuşamıyordum fısıldıyordum tabi ki de mecburi durumda anne bebek dostudur ama keyfi tercih edilmemesi taraftarıyım. İkinci doğumum normal oldu kendini sıkmazsan çatı muayenesi hiç can acitmiyor zaten normal doğumda dayanamıyorum artıkkk diye bagiracak noktaya geldigin anda doğum oluyor ve bebek çıktığı an sanki o sancıları sen cekmedin anında kesiliyor mucizevi bişey ben şoka girdim acı bianda gidince kalkıp halaya katılırsın öyle de bir enerji geliyor rabbim tabiki ilk önce sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı o ağlama sesini duymayı nasip etsin doğum şekli hangisi olsa kabulümüz (doğal olanı olursa oda bonusu )

Cnm çok sevındım yaşın kaçtı?
Bnce nift işine hiç girme, yınede tercih senın
Bn ıkılıyi bıle boşuna yaptrdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…