2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım beni ki bu 2. Kutu bende çok dikkat ediyorum, iç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum ama devam ediyor.

Eklentiler

• image.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 130
Canım benim doğumun iki türlüsü de inan ki zor kolay olsa annelerin ayağı altına cennet vaad edilirmiydi ben iki doğum şeklini de yaşadım ikisininde zorlukları farklı yeterki evladını saglikla kucağına al sezaryenle dünyaya gelen evladım elhamdülillah kocaman oldu normal doğumla doğan evladimin ağlamasını bile duyamadım kaybettik maalesef o yüzden kesinlikle doğum şekline takılma doğum kolay değildir vücudundan bir can çıkıyor ama onun kokusunu içine çektiğin an herşeye değer diyorsun

Allah hep sevindirsin canım.Aynen çok şükür doktor doğumda arıcakmış beni kendisiyle konuşsam bir
Hadi bakalım cinsiyeti heyecanla bekliyoruz. Şükür güzel haberler aldık bugün evlatlarımız sağ Salim gelsin içime kız bebiş doğuyor bakalım ne diyecek

kız dedim burda her bünye farklı hemen başlayın pehlivanlar gibi yağlanmaya diye valla ben 6. haftamdan beri her akşam yağlanıyorum şimdi 10. haftadayım sabah akşam yağlanmaya başlıcam
Bende yağlanıyorum lierac ile 11.haftadan beri ama sabah akşama üşeniyorum yaaa. Genelde sadece geceleri sürüyorum çatlar mıyım acep. Şuan 14+1 iz

Ah ne güzel darısı bizim başımıza bende çok istiyorum normal doğumu, inşallah bir aksilik çıkmazsa normal doğum yaptırabilirim. Yani en kötü normal doğum epidural anestezi diyorum ilk doğum genellikle uzun sürüyormuş vs ama bakalım hayırlısı olsun artık

Hadi bakalım cinsiyeti heyecanla bekliyoruz. Şükür güzel haberler aldık bugün evlatlarımız sağ Salim gelsin içime kız bebiş doğuyor bakalım ne diyecek
Aynen çok şükür her günümüz öyle geçse Ya RabbimAmin Allahsen sonucu aldınmı?

Canım beni ki bu 2. Kutu bende çok dikkat ediyorum, iç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum ama devam ediyor.
Banada bunu verdi doktor ama enfeksiyon çıktı lökosit 24 olduğu için hem antibiyotik hem bu fitili verdi bakalım bende hergün çamaşır değişiyorum pamuklu kullanıyorum vs ama oluyo niyeyse.

Banada bunu verdi doktor ama enfeksiyon çıktı lökosit 24 olduğu için hem antibiyotik hem bu fitili verdi bakalım bende hergün çamaşır değişiyorum pamuklu kullanıyorum vs ama oluyo niyeyse.
Geçmiş olsun canım benimde yanmam var acaba benimde enfeksiyon oldu ?

İnşallah rabbim en dogalindan kolayca keskesiz Doğal doğum yapmani nasip etsin yapman gerekeni yap egzersiz yuruyus vs. Ama kendini sartlama ve vücudunu dinleme son aylarında demek istediğimi anlayacaksin sürekli ne zaman dogacak acaba bu doğum belirtisi mi açılma var mı gibi gibi sen ne kadar rahat olursan doğumunda okadar rahat olur

Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
Canım ben 33 yaşındayım fetal yaptırdım kurtuldum hiç strese gerek yok bence maddi imkan varsa fetal yaptır

Aynen çok şükür her günümüz öyle geçse Ya RabbimAmin Allahsen sonucu aldınmı?
Aldım aldım canım perşembe aldım şükür hersey yolunda bebiş erkek fetal Dna ile kesinleşti, senin adına çok sevindim çünkü aynı şeyleri yaşamışız, Allah’ımıza şükür, inşallah sürecinde güzel tamamlayacağız

Cnm çok sevındım yaşın kaçtı?
Bnce nift işine hiç girme, yınede tercih senın
Bn ıkılıyi bıle boşuna yaptrdım
30 kuzum. Zaten doktorum gerek yok dedi. Risk çıkarsa isterim dedi. Ense ve burun gayet iyi dedi. İlla yaptırırım diyorsan. Çok param var diyorsan yaptıralım dedi

Yaaa bak unutmuşum sık konuşmayıncaÇok şükür seninkide iyi çıkmış.Evet zor günlerimiz oldu bunlar bizim mucize bebeklerimiz.Amin canım Amin hep birlikteo zaman bana kız diyorsun bakalım ne olucak annemi görseniz var ya sanki kendi doğurucak erkek torun bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…