Canım beni ki bu 2. Kutu bende çok dikkat ediyorum, iç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum ama devam ediyor.Hangi marka kullanıyosunuz acaba ? Bana verilen gyno fem diye bir fitil ve 3 gün arayla kullan dedi içinde iki tane var sanırım. Mantarın bebeğe bir zararı olmadığını okudum içim biraz rahatladı. Ama tabi beni rahatsız ediyor yani dikkat etmeme rağmen geçmiyor sanırım kronikleşti galiba. Bende kaşıntı kalmadı sanırım travazol krem iyi geldi, gelen akıntı kokusuz ama çok yoğun kremsi bir yapı ve yeşilimsi
Canım benim doğumun iki türlüsü de inan ki zor kolay olsa annelerin ayağı altına cennet vaad edilirmiydiYa şu yazdıklarınız beni o kadar rahatlattı ki başka forumlarda soğuk terler döküyordum okurken hikayeleri.Ama sandığım kadar korkunç değil sanırım.Nedense çok rahatladım.Ameliyat korkusu sarmıştı daha şimdiden beni nefesim kesilecek gibi oluyordu bazen.Çok teşekkür ederim!
Hadi bakalım cinsiyeti heyecanla bekliyoruz. Şükür güzel haberler aldık bugünAllah hep sevindirsin canım.Aynen çok şükür doktor doğumda arıcakmış beni kendisiyle konuşsam bir
Bende yağlanıyorum lierac ile 11.haftadan berikız dedim burda her bünye farklı hemen başlayın pehlivanlar gibi yağlanmaya diye valla ben 6. haftamdan beri her akşam yağlanıyorum şimdi 10. haftadayım sabah akşam yağlanmaya başlıcam
Ah ne güzel darısı bizim başımızaBenim ilk doğum spinal sezaryen oldu canım bende sonrasında çok zorlandım dik yürüyemedim normal sesimle bile konuşamıyordum fısıldıyordum tabi ki de mecburi durumda anne bebek dostudur ama keyfi tercih edilmemesi taraftarıyım. İkinci doğumum normal oldu kendini sıkmazsan çatı muayenesi hiç can acitmiyor zaten normal doğumda dayanamıyorum artıkkk diye bagiracak noktaya geldigin anda doğum oluyor ve bebek çıktığı an sanki o sancıları sen cekmedin anında kesiliyor mucizevi bişey ben şoka girdim acı bianda gidince kalkıp halaya katılırsın öyle de bir enerji geliyorrabbim tabiki ilk önce sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı o ağlama sesini duymayı nasip etsin doğum şekli hangisi olsa kabulümüz (doğal olanı olursa oda bonusu )
Aynen çok şükür her günümüz öyle geçse Ya RabbimHadi bakalım cinsiyeti heyecanla bekliyoruz. Şükür güzel haberler aldık bugünevlatlarımız sağ Salim gelsin içime kız bebiş doğuyor bakalım ne diyecek
Banada bunu verdi doktor ama enfeksiyon çıktı lökosit 24 olduğu için hem antibiyotik hem bu fitili verdi bakalım bende hergün çamaşır değişiyorum pamuklu kullanıyorum vs ama oluyo niyeyse.Canım beni ki bu 2. Kutu bende çok dikkat ediyorum, iç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum ama devam ediyor.
Çok saolun cnmMaşallah canım, o zaman O kız bebiştirhersey yolunda olmasına çok sevindim maşallah
Geçmiş olsun canım benimde yanmam var acaba benimde enfeksiyon oldu ?Banada bunu verdi doktor ama enfeksiyon çıktı lökosit 24 olduğu için hem antibiyotik hem bu fitili verdi bakalım bende hergün çamaşır değişiyorum pamuklu kullanıyorum vs ama oluyo niyeyse.
İnşallah rabbim en dogalindan kolayca keskesiz Doğal doğum yapmani nasip etsinAh ne güzel darısı bizim başımızabende çok istiyorum normal doğumu, inşallah bir aksilik çıkmazsa normal doğum yaptırabilirim. Yani en kötü normal doğum epidural anestezi diyorum ilk doğum genellikle uzun sürüyormuş vs ama bakalım hayırlısı olsun artık
Canım ben 33 yaşındayım fetal yaptırdım kurtuldum hiç strese gerek yok bence maddi imkan varsa fetal yaptırKızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza!Fetal dNa sonucu mu geldi sizin de?Amin canım darısı senin de başına. Doktorun asistanı kendisi aradı az önce. Telefonda ismini görünce kalbim küt küt oldu yerinden çıkıcak gibiydi :)
Aldım aldım canım perşembe aldım şükür hersey yolunda bebiş erkek fetal Dna ile kesinleşti, senin adına çok sevindim çünkü aynı şeyleri yaşamışız, Allah’ımıza şükür, inşallah sürecinde güzel tamamlayacağızAynen çok şükür her günümüz öyle geçse Ya RabbimAmin Allah sen sonucu aldınmı?
Ben de 165 boy 73Ay benim ya 75 oldum 165 boyla.Ben de beş aylık hamile gibi duruyorum.Üzücü.Mide bulanmamalarının ödülü hep bunlar
30 kuzum. Zaten doktorum gerek yok dedi. Risk çıkarsa isterim dedi. Ense ve burun gayet iyi dedi. İlla yaptırırım diyorsan. Çok param var diyorsan yaptıralım dediCnm çok sevındım yaşın kaçtı?
Bnce nift işine hiç girme, yınede tercih senın
Bn ıkılıyi bıle boşuna yaptrdım
Yaaa bak unutmuşum sık konuşmayıncaAldım aldım canım perşembe aldım şükür hersey yolunda bebiş erkek fetal Dna ile kesinleşti, senin adına çok sevindim çünkü aynı şeyleri yaşamışız, Allah’ımıza şükür, inşallah sürecinde güzel tamamlayacağız
Dolar üzerinden hesaplandığı için o günün kuruna göre hesaplanıyormuş ama iki hafta önce 12 bin demişti ayın 18ine farklı olabilir.Ne kadara mal oluyor peki konuştunuz mu
Çok teşekkür ederim bende bir yanma ya da belirti yoktu idrar testinde çıktı isterseniz sizde yaptırınGeçmiş olsun canım benimde yanmam var acaba benimde enfeksiyon oldu ?
Canm skma canini hafta geçtikçe büyüyecek inşallahNe güzel canımcinsiyetinide söylüyor en azından ben öyle kala kala kaldım karnımda küçüçük off deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?