2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
valla bende ikisinden de çok korkuyorum zamanında hamile değilken ikisiylede ilgili çok kötü şeyler duydum dinledim aklımdan çıkmıyor
Ya ben de aynı durumdayım.Destek almayı düşünüyorum faydası olur mu hiç bilmiyorum.Beynimizde bitiyor her şey farkındayım ama bir türlü rahat olamıyorum düşünmeden edemiyorum

Yok geçirmedim hiç :) ama hiç geçirmeden de korkmayan çok var doğumdan . Bizim ki aşırı bi korku millet güle oynaya sezeryana giriyor keşke biz de öyle rahat olsak
Bende aynı hiç geçirmedim.Ne düşünüyorum biliyor musun epidural normal istiyorum ben o olmazsa epidural sezeryan ama o an belimden aşağı uyuşmazsa ya hissedersem uyuşsam da masadan kalkmak isteyip panik atak geçirirsem falan bebeğime ya da bana bir şey olur düşüncesi çok bunalıyorum aklıma geldikçe

Spinal sezeryan daha rahat diyorlar. Epidural spinal farkı ne onu da bilmiyorum. Ben de aynısından korkuyorum acısını hissedersem diye. Normal doğumda da kesik ve dikiş atılıyormuş ondan da korkuyorum geçen burada okudum birisi normal doğum sancısı beklerken açılma olmamış bebek kanala girdiğinden de sezeryana dönememişler bebek açılma olmadığından içeride ölmüş. Bu doktor ihmaline giriyor ama insan yine de korkuyor

Kızlar makat kısmında ağrısı olan oldu mu hiç. Birkaç kez anlık ağrı girip çıktı . Normal mi bu

Tüp bebek olunca bi de ileri yaş olunca sezeryan oluyor diyorlar bi arkadaşım dedi, bebek son zamanlar plasentadan beslenmiyormuş eğer yaş ileri yaşsa. O yüzden 2 hafta önce alıyorlarmış. Bilmiyorum ne kadar doğru. Ama ben aslında normali tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…