Cnm bnımde 11+3te kıza bnzıyo dediBenimkini 11+4te tahmin ettigörebilirse seninkini de eder.
Amin canımAaaa oğluşmu cnm
Tühh tutturamadım bn kız, demiştım
Ayy sağlıcakla gelsın inş
ay inşallahBenimkini 11+4te tahmin ettigörebilirse seninkini de eder.
Ya sen bensinBu kitap normal doğum korkularımız üzerineymiş. Birkaç hafta sonra alıp okuyacağım.normal doğum istiyorum ama korkuyorum . ben iki doğumdan da korkuyorum gerçi.
İdeal kaynama süresi bu az kaynatırsanız daha tehlikeli olacaktır.Çok fazla değil mi çok kaynatinca da vitaminleri ölüyormuş
valla bende ikisinden de çok korkuyorum zamanında hamile değilken ikisiylede ilgili çok kötü şeyler duydum dinledim aklımdan çıkmıyorYa sen bensinBen de çok korkuyorum ya öyle böyle değil.Bazen nefesim kesilecek gibi oluyor hatta o anı düşününce
Nasıl aşacağız acaba bunuYa sen bensinBen de çok korkuyorum ya öyle böyle değil.Bazen nefesim kesilecek gibi oluyor hatta o anı düşününce
Benim ki yüzde 80 kız demişti tutturdu. İnşallah seninki de tutmuştur. Bir de kızın olurCnm bnımde 11+3te kıza bnzıyo dedi
P. Tesi kesinleşir artık
Ayy inşallah değişmez
Gerçekten hiç bilmiyorum.Daha önce sen de mi hiç anestezi ameliyat süreci geçirmedin?Nasıl aşacağız acaba bunubu korkumuz doğumumuzu daha zor hale getirecek gibi geliyor
Ben de evde kendim yapıyorum,bir kaç kere tutmadı benim de :). Bazen de sağolsun annem yapıyor veriyorYa ben birkaç kere yaptım oldu. Bir yaptım hiç olmadıyani tutmuyor ben de. Ama derecem var onla yapim denim bir daha
Annem 1800 km uzaktaBen de evde kendim yapıyorum,bir kaç kere tutmadı benim de :). Bazen de sağolsun annem yapıyor veriyor
Yok geçirmedim hiç :) ama hiç geçirmeden de korkmayan çok var doğumdan . Bizim ki aşırı bi korku millet güle oynaya sezeryana giriyorGerçekten hiç bilmiyorum.Daha önce sen de mi hiç anestezi ameliyat süreci geçirmedin?
Ya ben de aynı durumdayım.Destek almayı düşünüyorum faydası olur mu hiç bilmiyorum.Beynimizde bitiyor her şey farkındayım ama bir türlü rahat olamıyorum düşünmeden edemiyorumvalla bende ikisinden de çok korkuyorum zamanında hamile değilken ikisiylede ilgili çok kötü şeyler duydum dinledim aklımdan çıkmıyor
ben de 2 sene annemden başka şehirde yaşadım. Benim için zordu.Annem 1800 km uzakta
Bende aynı hiç geçirmedim.Ne düşünüyorum biliyor musun epidural normal istiyorum ben o olmazsa epidural sezeryan ama o an belimden aşağı uyuşmazsa ya hissedersem uyuşsam da masadan kalkmak isteyip panik atak geçirirsem falan bebeğime ya da bana bir şey olur düşüncesi çok bunalıyorum aklıma geldikçeYok geçirmedim hiç :) ama hiç geçirmeden de korkmayan çok var doğumdan . Bizim ki aşırı bi korku millet güle oynaya sezeryana giriyorkeşke biz de öyle rahat olsak
Ben de öyle . Bana. Çok anlatan olmadı ama kendi araştırıp öğrendiklerimle okuduklarımla içime korku saldım.valla bende ikisinden de çok korkuyorum zamanında hamile değilken ikisiylede ilgili çok kötü şeyler duydum dinledim aklımdan çıkmıyor
Spinal sezeryan daha rahat diyorlar. Epidural spinal farkı ne onu da bilmiyorum. Ben de aynısından korkuyorum acısını hissedersem diye. Normal doğumda da kesik ve dikiş atılıyormuş ondan da korkuyorumBende aynı hiç geçirmedim.Ne düşünüyorum biliyor musun epidural normal istiyorum ben o olmazsa epidural sezeryan ama o an belimden aşağı uyuşmazsa ya hissedersem uyuşsam da masadan kalkmak isteyip panik atak geçirirsem falan bebeğime ya da bana bir şey olur düşüncesi çok bunalıyorum aklıma geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?