Ah çok üzüldüm, benim kuzenim oldu hemen ayağa kalktı kişiden kişiye değişiyor mu acaba ? Bilemiyorum tabi. İnşallah ona gerek kalmaz sporla diyetle toparlarız. Ben şöyle toplam 15 kilo ile sonlandırsam çok iyi olur benim için ama daha yüksekte almak ihtimalim yüksek kiloyu hemen alıyorum çünküCanım karın germe için 3 ay birinin sana bakması lazım, eğilip kalkamıyor sürekli yatıyorsun çünkü benim arkadasım yaptırdı ordan biliyorum, ayrıca başka çocukta düşünmemen lazım, memeyi bilmemde o dediğin ameliyat doğumdan bile daha zor diyorlar, yoksa annelik paketleri var ama ben cesaret edemem, bizim sitede bir kadın vardı ameliyattan sağlam çıktı kadın kalp kızı geçirdi, yağ aldırdı oda geriye kucucuk ikizleri kaldı, sarkma olmaması için karnınızı doğum sonrası sarın çarşafla ya da korseyle ben sarmadım sarktı ama arkadasımın ki dümdüz oldu valla
Canım düşünce zaten :)) evet korseyi duydum kesinlikle kullanmak lazım biraz da genetik bu işlerCanım karın germe için 3 ay birinin sana bakması lazım, eğilip kalkamıyor sürekli yatıyorsun çünkü benim arkadasım yaptırdı ordan biliyorum, ayrıca başka çocukta düşünmemen lazım, memeyi bilmemde o dediğin ameliyat doğumdan bile daha zor diyorlar, yoksa annelik paketleri var ama ben cesaret edemem, bizim sitede bir kadın vardı ameliyattan sağlam çıktı kadın kalp kızı geçirdi, yağ aldırdı oda geriye kucucuk ikizleri kaldı, sarkma olmaması için karnınızı doğum sonrası sarın çarşafla ya da korseyle ben sarmadım sarktı ama arkadasımın ki dümdüz oldu valla
Amin kuzum inşallahcanım evet yaşın nedeniyle yaptırmasan olur
ama doktorun kızı hamile olsa acaba kendi kızına da paran varsa yaptır der miydi kaldı ki 10bin Tl lik bir test çok da büyük paralar değil
aslında parası olan yaptırmasa da halükarda paşalar gibi bakar baktırır çocuğuna en güzel eğitimleri aldırır bence esas parası olmayanın yaptırması gereken bir test
hasta bir çocuğun maliyeti ayda 30 binleri geçiyor belediye valilik özürlü maaşı vs yine de yetişmiyor
Allan herkesin evladına sağlık versin
Benimkini 11+4te tahmin ettisizce 11+1 de tahmin edebilir mi
Ben 16. Hafta falandı sanırım onda da emin değildim gaz mi bebek mi 20 den sonra ayırt ediliyordu ama senin ikiz diye farklı olabilir mi acaba bilemedim yoksa çok erkenÖnceden hamilelik geçiren tecrübeli anneler en erken bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz bu kişiden kişiye çok değişiyor sanırım? Kimseye diyemedim dalga geçerler diye ama ben 2-3 gündür (13. Hafta içindeyim ikiz gebelik) rahimini sağ ve sol tarafında ittirme, damarım sanki atıyor gibi, sanki içerde baloncuklar pıt pıt ediyor gibi hareketlenme hissediyorum. Ama bu tarif ettiğim his ayakta ve otururken olmuyor dümdüz yatarken ayaklarımı uzattığımda ya da yatarken ayaklarım yukarı çekili yatarken hissediyorum. Gaz değil gaz olmadığına çok eminim gazı ayırt edebiliyorum ya da göbek deliğindeki damar atması da değil onu da ayırt ediyorum bu başka bir hissiyatta bir şey. Onu da şöyle fark ettim 3 gün önce doktor kontrolümde bebeklerden bir dönmediğinde doktorum ultrasonu rahmime bastırdı öksürttü o sura ultrasonda bebek dönerken ayağıyla kesesini ittirdi tam ultrasona dönük bakıyordu bebek o sıra ayağını ittirdi orada bir ittirme pıt pıt aynı hissi yaşadım ama doktora demedim o an dalga geçer daha erken falan der diye ama sürekli her dakika saniye hissetmiyorum günde 5 kere falan oluyordur çok hafif hissediyorum acaba olabilir mi?
Kızlar karnınızı hiç dert etmeyin emzirme döneminde kendiliğinden gidiyor sonra bebisler ayaklanmaya başlayınca peşinde koşmaktan iyice eriyorsunuz(moral vermek istedim ama olmadı sankivalla ben düşünüyorum doğumdan sonra bebek büyüyünce vs gideceğim karın germe meme küçültme dikleştirme :)) missss :))) eşime dedim düğünde takılanlar benim estetik param kusura bakma :))
Hepsi de güzelmiş ama birini secersem AsilKızlar şimdi ben cinsiyeti daha öğrenmeye gitmedim 20 sinde gideceğim bugğn 14+1 iz. Kız olursa ismi belli. Erkek olursa TUNA,ASİL ve YİĞİT var aklımda ne dersiniz hangisi daha iyi ?
Hepsi çok güzel asil çok duyuyorum bu araKızlar şimdi ben cinsiyeti daha öğrenmeye gitmedim 20 sinde gideceğim bugğn 14+1 iz. Kız olursa ismi belli. Erkek olursa TUNA,ASİL ve YİĞİT var aklımda ne dersiniz hangisi daha iyi ?
Peki normal doğum yapınca daha kolay kilo verildiği doğru mu :)Kızlar karnınızı hiç dert etmeyin emzirme döneminde kendiliğinden gidiyor sonra bebisler ayaklanmaya başlayınca peşinde koşmaktan iyice eriyorsunuz(moral vermek istedim ama olmadı sanki) hele ilk gebelikte daha kolay veriliyor siz şimdi hmileligin keyfini çıkarın göbeğinızin çıkmasını tek dert etmediğiniz dönem olck çünkü
asil çok güzel yaHepsi çok güzel asil çok duyuyorum bu arakız olursa ne olacak?
Yoğurt makinem var mayaliyorumKızlar birsey soracağım. Yoğurtlarınızı nasıl tüketiyorsunuz mayalıyor musunuz? Marketten mi alıyorsunuz
herkes de değşebilir ama iki ablamda normal doğum, ikiside çok kolay verdi kilolarını. Özellikle yen doğum yapanın aşırı kalçaları çıkmıştı doğumdsn sonra gtti hemenPeki normal doğum yapınca daha kolay kilo verildiği doğru mu :)
ihtyacım olan şey skxşsğslflg tam yoğurtcuyum ama ev yoğurdu olcak...hazır yoğurdu da yiyorum da evinki kadar güzel değlYoğurt makinem var mayaliyorum
Köy sütüCanım hangi süt ile mayalıyorsun peki kapalı hazır sütten mi
Bilmem benim sezaryendi 12 kilo almıştım hemen de gitti insallah bunda da öyle olurPeki normal doğum yapınca daha kolay kilo verildiği doğru mu :)
Çok fazla değil mi çok kaynatinca da vitaminleri ölüyormuş45dk kaynatırsanız korkacak hiçbir şey kalmaz.Pastörize sütlerin ne olduğu hangi işlemlerden geçtiği malum ben onlara güvenmiyorum hiç.
Sıcaklık ayarlamada zorlanıyorsan benim gibi, ateş ölçerin nesne ölçüm ayarında 41 derece olunca süte yogurt katıyorum oluyor.parmakla isi ölçümü bende de yokNasıl herkes mayalıyor market yoğurdu yiyemiyor yaben mi çok beceriksizim
Ya ben birkaç kere yaptım oldu. Bir yaptım hiç olmadıSıcaklık ayarlamada zorlanıyorsan benim gibi, ateş ölçerin nesne ölçüm ayarında 41 derece olunca süte yogurt katıyorum oluyor.parmakla isi ölçümü bende de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?