2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ah çok üzüldüm, benim kuzenim oldu hemen ayağa kalktı kişiden kişiye değişiyor mu acaba ? Bilemiyorum tabi. İnşallah ona gerek kalmaz sporla diyetle toparlarız. Ben şöyle toplam 15 kilo ile sonlandırsam çok iyi olur benim için ama daha yüksekte almak ihtimalim yüksek kiloyu hemen alıyorum çünkü

Canım düşünce zaten :)) evet korseyi duydum kesinlikle kullanmak lazım biraz da genetik bu işler (

Amin kuzum inşallah şimdilik yaptırmayalım dedi. Zaten çok da yaptırma taraftarı değildim ben de

Ben 16. Hafta falandı sanırım onda da emin değildim gaz mi bebek mi 20 den sonra ayırt ediliyordu ama senin ikiz diye farklı olabilir mi acaba bilemedim yoksa çok erken

valla ben düşünüyorum doğumdan sonra bebek büyüyünce vs gideceğim karın germe meme küçültme dikleştirme :)) missss :))) eşime dedim düğünde takılanlar benim estetik param kusura bakma :))
Kızlar karnınızı hiç dert etmeyin emzirme döneminde kendiliğinden gidiyor sonra bebisler ayaklanmaya başlayınca peşinde koşmaktan iyice eriyorsunuz(moral vermek istedim ama olmadı sanki ) hele ilk gebelikte daha kolay veriliyor siz şimdi hmileligin keyfini çıkarın göbeğinızin çıkmasını tek dert etmediğiniz dönem olck çünkü

Peki normal doğum yapınca daha kolay kilo verildiği doğru mu :)

Nasıl herkes mayalıyor market yoğurdu yiyemiyor ya ben mi çok beceriksizim

Bu kitap normal doğum korkularımız üzerineymiş. Birkaç hafta sonra alıp okuyacağım. normal doğum istiyorum ama korkuyorum . ben iki doğumdan da korkuyorum gerçi.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-09-18-45-33-94_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 32
Sıcaklık ayarlamada zorlanıyorsan benim gibi, ateş ölçerin nesne ölçüm ayarında 41 derece olunca süte yogurt katıyorum oluyor.parmakla isi ölçümü bende de yok
Ya ben birkaç kere yaptım oldu. Bir yaptım hiç olmadı yani tutmuyor ben de. Ama derecem var onla yapim denim bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…