2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa bende öle istiyorum, normal doğum epiduralli :) sezeryan zorda kalmadıkça mecburi bi durum olmazsa istemem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok aminnn!Ben özellikle genel anesteziden korkuyorum. Asla tamamen uyutulmaya cesaretim yok.Epidural normal olmazsa epidural sezeryan isterim,umarım istediğimiz gibi ilerler her şey!

valla ben düşünüyorum doğumdan sonra bebek büyüyünce vs gideceğim karın germe meme küçültme dikleştirme :)) missss :))) eşime dedim düğünde takılanlar benim estetik param kusura bakma :))
Canım karın germe için 3 ay birinin sana bakması lazım, eğilip kalkamıyor sürekli yatıyorsun çünkü benim arkadasım yaptırdı ordan biliyorum, ayrıca başka çocukta düşünmemen lazım, memeyi bilmemde o dediğin ameliyat doğumdan bile daha zor diyorlar, yoksa annelik paketleri var ama ben cesaret edemem, bizim sitede bir kadın vardı ameliyattan sağlam çıktı kadın kalp kızı geçirdi, yağ aldırdı oda geriye kucucuk ikizleri kaldı, sarkma olmaması için karnınızı doğum sonrası sarın çarşafla ya da korseyle ben sarmadım sarktı ama arkadasımın ki dümdüz oldu valla

30 kuzum. Zaten doktorum gerek yok dedi. Risk çıkarsa isterim dedi. Ense ve burun gayet iyi dedi. İlla yaptırırım diyorsan. Çok param var diyorsan yaptıralım dedi
canım evet yaşın nedeniyle yaptırmasan olur

ama doktorun kızı hamile olsa acaba kendi kızına da paran varsa yaptır der miydi kaldı ki 10bin Tl lik bir test çok da büyük paralar değil

aslında parası olan yaptırmasa da halükarda paşalar gibi bakar baktırır çocuğuna en güzel eğitimleri aldırır bence esas parası olmayanın yaptırması gereken bir test

hasta bir çocuğun maliyeti ayda 30 binleri geçiyor belediye valilik özürlü maaşı vs yine de yetişmiyor

Allan herkesin evladına sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…